Rub
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The magican
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 dec 05, 23:03:12 » |
|
shirohige biztos nem 2 oka is van de ha még nem láttad nem mondom el
|
|
|
Naplózva
|
"I don't see your death in the cards"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 dec 12, 11:54:03 » |
|
A kérdés az mi a One Piece. Nem az, hogy kitalálja meg...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 jan 29, 22:28:21 » |
|
Nem tudom írták-e már, de nem olvastam végig az összes hozzászólást. (Bocsánat.) Azt én is el tudom képzelni, hogy az odavezető út, a tapasztalat, hatalom, tudás, amit az alatt szerezett. De én eredetileg másra gondoltam. Ahogy észrevettem Roger szépen gyűjtögette a dolgokat(példa a lebegő sziget, ott is oda véste, h itt jártam és elvittem egy darabot ). Úgy gondolom, hogy több fontos, értékes, erős stb... dolgot gyűjtött össze. Pl.: Poneglyph, egy jó kis katana meg egyebek. És a legénységből mindenki megtalálná, ami neki tetszik/hozzá illik. (Bevallom nehezem tudom elképzelni mit is kaphatna Chopper. )
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 jan 29, 22:31:26 » |
|
Egy könyv amibe mindenféle csudi jó healer cucc van leírva.
Az ötlet nem rossz ,de honnan a csudiból tudta volna Roger hogy mik lesznek a csapatba stb.?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 jan 29, 23:07:06 » |
|
Nem kellett tudnia, a lényeg szerintem az volt, hogy, mint pl.: a Poneglyph a világszámára fontos, azt meghatározó(elnézést nem tudok fogalmazni, így nem tudom átjön-e a lényeg) dolgokat gyűjtsön össze. Meg azért, van egy-két alap nem? Például orvos, szakács, zenész xD.
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 jan 31, 20:11:32 » |
|
én olyasmit tudok elképzelni mint egy dupla kincs.Először a szigeten mind találnak valamit ami az álmaikért kell. Másodszor "véletlenül" találnak egy barlangot amely belül tiszta arany.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 feb 10, 11:32:19 » |
|
Ez mind nevetséges dolog lenne mint One Piece. Annak olyan dolognak kell lennie ami ad egy csattanót. Egy kard "healer könyv" snassz lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 feb 13, 21:27:47 » |
|
Ez egy nagyon nehéz kérdés. A mangakát ismerve, tuti, hogy valami olyan, amire senki sem számít. Hát lássuk csak: gazdagság, hírnév, hatalom. Mind a 3at megszerezte már kisebb-nagyobb részben a csapat. A gazdagságot Thiller barkon, Skypia-ban stb. helyeken. A hírnév magától értetődik már lassan 1 milliárdot ér a fejük. A hatalom meg, gondolom ilyen Yonkou feeling, ha már eljutnak a Shin-sekai-ba és túlélik, akkor elég nagy hatalmuk lehet. Ergo szerintem a One Piece a 3 közül egyik sem.
Ez elég abszurd ötlet, de én arra is gondoltam, hogy a One Piece ládájában csak 1 gyümölcs lesz. Mégpedig a Kívánság gyümölcs.Tehát aki megeszi teljesítheti mindenki kívánságát. A csapat összes tagja megkaphatná amire vágyik, így érnék el céljaikat. Jó ezt gyümölcs nélkül is megtudják oldani, hogy maga a Raftel tartalmaz mindent amire vágynak. Hát akárhogy is ezt még 10 évig tuti nem tudjuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 feb 16, 18:25:15 » |
|
Nem hinném, hogy valamilyen kívánság gyümi lenne, mert, ha Rogerék birtokában lett volna ilyen, akkor azt már felhasználták volna pl.: Roger betegségének meggyógyítására. Legalább azt tudjuk Rayleightól, hogy a Raftel szigetén vannak valamilyen feljegyzések történelemről, amiket Roger nem tudott megfejteni. Erre jó lesz majd Robin
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 feb 16, 18:30:49 » |
|
Roger megtudta fejteni. Az feltehetőleg a Ryo poneglyphe amit Robin is keres. Ezért mondta Shirohige a halálánál, hogy egy nap valaki megtalálja a nagy kincset és kihívja a világot. Illetve a hátára veszi a történelem szenvedését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 feb 16, 18:35:25 » |
|
Én úgy emlékszem, hogy Rayleigh azt mondta, hogy sokat küzködött vele, de még se tudta megfejteni. Megprobálom megkeresni a manga fejezetet ahol mondja. Hát megfejteni nem tudta, hanem maghallótta Mikor olvastam, csak azt vettem ki, hogy nem tudta megfejteni, nem értettem, mit akar azzal, hogy meghallotta, de most értem. A lényeg, hogy tudta az egész történetet a világról. A mangában ez a rész az 507. fejezetben található.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 18:56:51 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 feb 16, 18:54:21 » |
|
Nekem az dereng, hogy azt mondja Roger más volt közelében se volta tudásnak mint az Oharai tudosok, de ő hallotta a tárgyak hangját. Ezt később megerősítik a gyojin szigeten is. Ezért volt képes írni az ősi nyelvel skypiean a harangra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 feb 16, 18:55:36 » |
|
Lehet off ,de szerintem ez olyan mint amikor zoro hallotta ahogy a sziklák lélegeznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 feb 16, 19:42:33 » |
|
Szerintem ez teljesen más amire te gondolsz. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Ahogy Hiei is írta. Roger képessége az volt, hogy hallotta a tárgyak hangját. Ezért volt képes válaszolni is rájuk. Mivel nem volt tudós így nemtudta teljesen megérteni, összefüggésbe hozni a dolgokat amit mondtak számára ezek a tárgyak. Animében a 400. rész a hozzátartozó manga számot meg lejjebb írták. inkább Roger képességét ahhoz lehetne hasonlítani amit Luffy is érzett a Gyojin arc alatt amikor úgy érezte, hogy hallja a tenger királyok hangját.
Az biztos, hogy a kincs létezik hiszen Rayleigh ezt igazolta. Azt is mondta, hogy nem merték felhasználni mert a világ még nincs rá felkészülni illetve ők ismerik az elveszett évszázadok történetét is. Viszont mindenki máshogy gondol rá ha végigmegy az úton amely oda vezet. Ez az út erősen befolyásolhatja a végső döntésüket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 19:51:53 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 feb 16, 19:57:55 » |
|
Rini pontosan leírta. Ezért nem akarta végül Robin se tudni. Shirohige is megerősítette, hogy olyan dolog lesz ami, ha valakinek a kezébe ekrül az a világ a feje tetejére állítja majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|