Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 dec 23, 11:27:01 » |
|
A szemei alapján Hinatára tippelek...Ő? És ki Sasuke felesége Gratula hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 dec 23, 14:59:17 » |
|
Naruto lányát egyébként tényleg a sexy no jutsuja alapján rajzoltam, meg egy másik lány szereplő alapján. Kiváncsi vagyok észreveszi-e valaki ki lehet az Csak nem SAKURAAA??? :naruto_meglepodik: Mert én már láttam egy Sakurás képen azt a pózt amikor mutat az újjával valamit és az egyik szeme csukva van. Eltaláltam orpheus? :naruto_kerdes: :naruto_kerdes: amúgy itt a kép: [a csatolmányt egy admin törölte]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 23, 16:13:50 írta Mangekyou Sharingan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 dec 23, 16:09:43 » |
|
Hali ez nagyon király És szerintem Hinata,vagy Sakura Sasuke-nak ez a Madara haj stílus nagyon kemény Grat orpheus és Chakra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 dec 23, 16:17:29 » |
|
Morimoto-kun ugye hogy pont olyan pózban van Naruto lánya az első képen mint amilyet mutattam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 dec 23, 16:29:30 » |
|
Aha,teljesen ugyanolyan azon a képen mint Sakura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 dec 24, 00:36:15 » |
|
... Nekem csak egy kérdésem van: Miért pont Sakura lett a hokage? :naruto_meglepodik:
Azért lett ő a Hokage, mert a hang így javasolta... Nem kell mindenben értelmet keresni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 00:37:01 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 dec 24, 00:50:29 » |
|
Eszemben sincs a hangal vitatkozni. Így is jó a történet. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 dec 24, 13:58:55 » |
|
Chakra,Orpheus gratula a mangához Lesz folytatása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 dec 24, 21:23:43 » |
|
Hát gondolom előszőr megkell várni, hogy mit mond a hang Amúgymeg lehetne folytatás Nem ide tartozik, de Boldog Karácsonyt xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 21:25:19 írta Roli-senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 dec 24, 22:05:43 » |
|
Szerimtem biztos hogy Hinata Hiriko anyja! Katongo meg pont úgy néz ki mint az apja genin korában! Lesz folytatás? Jól áll Narutonak a konohai egyenruha!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 23:02:19 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 dec 25, 17:32:48 » |
|
Így jobban belegondolva, tényleg nem csak 1 szereplő alapján rajzoltam Hirikot. Van benne főleg Hinata, csepp Sakura, Naruto sexy no jutsuja, és Ino mosolya. A gyerekek egyébként olyan 7-8 év körüliek.
Folytatás? Ha Chakra mester fejéből kipattan az isteni szikra, és megint lesz 3-4 napom egyfolytában rajzolni, akkor igen. Szóval várunk a hangra
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 jan 10, 11:55:03 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 10, 12:23:27 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 jan 10, 13:09:21 » |
|
Nekem is tetszik. Kösz a forrást.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 jan 12, 19:09:17 » |
|
Örök hála :hajol: Azt hittem az összes Yondis doujinshit ismerem, de tévedtem Tényleg, ma lefordítom a másik doujin többi részét, aztán valszeg NKW majd kaptok egy kis fordítást tőlem :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 jan 13, 03:37:00 » |
|
Rendben, jöhet Csak a forrást is jelöld majd meg, hogy legyen mibe beszerkeszteni, meg mi alapján lektorálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|