Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 nov 10, 12:24:32 » |
|
Nos elkezdtem olvasni a Naruto Tensei-t, és tetszik. Mondjuk én úgy képzeltem, hogyha az apja életben marad, akkor tanul is, mert az eredetiben azt mondták azért nem tanult, mert így akarta magára felhívni a figyelmet. Itt meg nyilván a hokage fiaként, azért kapott figyelmet.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 nov 10, 12:34:02 » |
|
az előzőnek van folytatása ? vagy ezen az ldalon csak egy -egy fejezet megy le?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 nov 10, 13:41:23 » |
|
De lehet azért nem tanult, mert most meg az játszódott le nála mint Konohamaru-nál, hogy nem őt látták, hanem a hokage fiát, és még mindig fel akarta hívni az eredeti énjére a figyelmet persze ez csak egy feltevés :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 10, 14:44:27 » |
|
valószinűleg ez mondjuk nem kritika de sasuke és neji mit keresett ott na jó saske mégtakán de neji nem főágas
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 nov 10, 14:51:46 » |
|
Deh mivel a főág feladata a falu védelme, a mellékágnak pedig a főágat kell védenie... erre lehet következtetni... lehet hogy csak egyszerűen Hinatát védte, vagy vmi hasonló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xxaby
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 nov 10, 17:33:46 » |
|
Szerintem is jó jó csak sok benne a rés könnyen bele lehet kötni amúgy sokat nevettem rajta úgyhogy teteszik. Volt egy olyan érzésem miont a fan with Akatsuki-nál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 nov 10, 21:22:49 » |
|
nekem ez tetszik, de...nos szóval ez most úgy van hogy a tenseinél a következő részben már valszeg a Konohamarus fejezet egy része lesZ? vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 nov 11, 13:57:40 » |
|
az előzőnek van folytatása ? vagy ezen az ldalon csak egy -egy fejezet megy le? A Fogságban egy részes volt. Ennyi. Finito. Nincs több része. Ahhoz meg, hogy a Naruto Tensei-ben sok a rés: Ez végülis egy rajongói manga. A helyszínen és a szereplőkön kívül "semmi köze" az eredetihez és e szerint is kell olvasni. Olyan mintha Nekoni újraírná a történetet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
H.kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 nov 13, 18:36:12 » |
|
nem tudtok linket hol lehet egy csomót (magyarul !!!!!! ) letölteni mert a mostanit nem rég olvastam és felkeltete a figyelmemet és érdekell ne kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 nov 13, 19:49:55 » |
|
De, a www.naruto-kun.hu -n nézd meg, ott rövidesen találsz még egy "csomót"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 nov 13, 22:44:16 » |
|
chakra nem is te lennél ha nem ezt írtad volna egyébként ugye megint majd hétvégén jön a folytatás (baseball mecsre nem foghatjátok a késést)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 13, 22:46:01 írta BM5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 nov 14, 10:20:42 » |
|
Mi, mikor jön? > Főoldal > Menü no Kaiten > Projectek / Publikálások > Publikálási táblázat > http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=2November 24. Naruto Tensei II.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 14, 10:21:28 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 nov 20, 21:26:44 » |
|
nekem nagyon tetszenek ezek a doujinshik. Alig várom már a folytatásokat(hehh...pont úgy mondom h tag vagyok? :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|