Cartnecker
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 nov 05, 22:12:06 » |
|
Hát... őszintén szólva nem tartom jó ötletnek, hogy egy többségben kiskorúak által látogatott oldal, főlapján nyíltan hírdessük ahogy az anime szereplők orrba-szájba matekoznak. Szóval, sajna nem hiszem hogy lesznek hentai fordítások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 nov 06, 15:10:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 nov 06, 15:48:00 » |
|
Ha küldöd a kódot ami kiszűri, hogy ki 16 éven felüli (profilban leírtaktól függetlenül), akkor beépítem az oldalba. De addig...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 nov 06, 19:30:51 » |
|
Nah igen... :-X Am komolyan mondom Chakra, tőled egy ilyen választ vártam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 nov 06, 20:35:18 » |
|
Köszi a bókot! De tényleg sok itt a kiskorú. És arra pedig nincs módszer hogy kiszűrjük a kiskorúakat. Vagyis lenne, csak az igen pénzigényes
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 nov 06, 21:34:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 nov 07, 12:54:34 » |
|
Hát ez jónak igérkezik mivel letöltöttem és megnéztem....Így elsőre nagyon furcsa volt ha minden igaz nem ez volt az első rész ( ) szal télleg fura volt de az bizonyos h tetszik és majd nézem tovább....a legjobb az az h szines a manga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 nov 07, 15:17:22 » |
|
A Fogságban egy részes volt, nem lesz több része. Majd a Naruto Tensei lesz "folytatásos". ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 nov 07, 15:25:19 » |
|
Hát mondjuk hentai doujinshinál nem kell vmi ótvar sokat fordítani szvsz aki egy kicsit is tud angolul megérti :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 nov 07, 17:25:51 » |
|
És majd mikor jön ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 nov 07, 17:31:05 » |
|
Nah igen.. BM5.. jó a kérdés már én is akartam kérdezni... mert azt hallottam valahonnan h elég jó az a Doujinshi manga.. szal mikor jön ki???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 nov 07, 18:01:26 » |
|
Felkerestem a Naruto Tensei inglis verzióját és állíthatom nagyon jó lessz , viszont össz vissz csak két részt találtam, szal nyugtassatok meg, hogy van/lessz több is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 nov 07, 18:56:21 » |
|
Egyenlőre csak kettő van, de lesz több része is a Naruto Tenseinek. Csak ez még egy némiképp friss projectje Nekoni-nak. Úgy hallottam havonta, kéthavonta jelennek majd meg az új részek. Ami pedig az első részt illeti, talán hamarabb is kikerül az oldalra mint gondolnátok.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 nov 07, 19:17:30 » |
|
Havonta 2havonta? Érdekes nemrég olvastam a 3. fejezet 1. oldalát, és ma meg a 2.at Mondjuk az is lehet, h nekoni csak most ilyen lelkesen veti bele magát a rajzolásba, és később tényleg havonta jönnek majd csak ki... remélem nem, mert naon szeretem a Tenseit Yondi rulz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 nov 07, 20:25:08 » |
|
??? Valóban már a 3. is készül. Az eltérés csak azért van, mert mi nem egyidőben kezdjük/tük a publikálást Nekonival. Ő két hónap előnyben van.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
|