Cartnecker
|
|
« Dátum: 07 okt 15, 20:07:16 » |
|
Mi is az a Doujinshi Manga?Ez röviden és tömören: Rajongók által készített manga. Sok ilyen található a neten, hogy az anime/manga szereplőit felhasználva egy teljesen új világba, vagy csak magát a történetet átírva készíti el az alkotó a mangát. Mi is belevetettük magunk egy ilyen manga honosításába. Az első ilyen a Naruto Tensei című, Doujinshi Manga lesz, amely hamarosan letölthető az oldalról. A történet ugyan akkor és nagyjából ugyan úgy kezdődik mint az eredeti manga, azzal a különbséggel, hogy Yondaime ( IV.Hokage) életben van, és ő a falu első számú ninjája. A fordítást Chakra, a Szerkesztést Dexter és a Lektorálást Én végeztem. Hamarosan indzsój Ha találtok ilyen mangákat a neten, akkor ezeket nyugodtan meg lehet osztani ezen topicon belül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 okt 15, 20:10:48 » |
|
... Ha találtok ilyen mangákat a neten, akkor ezeket nyugodtan meg lehet osztani ezen topicon belül. Persze a manga egy alap színvonalat üssön meg
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 okt 15, 20:41:37 » |
|
Kérdésem: Van valahol ilyen manga angolul? Csak mert írtátok, hogy fordítja, lektorálja stb stb... Ha igen, akkor tudtok pls mondani arra egy linket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 okt 16, 21:21:24 » |
|
Itt van egy pár belinkelve ill. az alkotó galériájában is vannak doujinshik. A romantikus lelkűeknek http://cherrytomatoproject.deviantart.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 nov 04, 10:18:19 » |
|
Cart nem akarok hálátlannak látszani, de ezt körübelül mikorra csinljátok meg? Ok ma fel is tettétek az elsőt, de ez nem úgy kezdődik mitn az eredeti:D:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 04, 14:07:08 írta Tanist »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 nov 04, 14:14:37 » |
|
Persze hogy nem. Azért rajongói történet, hogy ne ugyanaz legyen mint az eredeti. Az írójának/rajzolójának szemszögéből közelíti meg a történetet, az ő fantáziavilágát tükrözi. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 nov 04, 15:20:23 » |
|
Cart írása:"A történet ugyan akkor és nagyjából ugyan úgy kezdődik mint az eredeti manga, azzal a különbséggel, hogy Yondaime (IV.Hokage) életben van, és ő a falu első számú ninjája."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 nov 04, 15:35:55 » |
|
Hűha, ez a mai adag elég dúrva volt. >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 nov 04, 15:48:00 » |
|
Cart írása:"A történet ugyan akkor és nagyjából ugyan úgy kezdődik mint az eredeti manga, azzal a különbséggel, hogy Yondaime (IV.Hokage) életben van, és ő a falu első számú ninjája."
Igen, de ami ma felkerült az oldalra az nem a Naruto Tensei c. mű hanem a Fogságban. Ugyanaz a rajongó készítette, de a két műnek semmi köze egymáshoz, kivéve hogy mindkettő a "Naruto Univerzumban" játszódik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 04, 15:48:39 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 nov 04, 17:34:55 » |
|
Hát ez nagyon király volt és grat a készítőjének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 nov 04, 18:19:34 » |
|
Huh, nagyon heppi lettem, amint megláttam, hogy doujinshikkal is foglalkozni fogtok, ugyanis én imádom őket*.* 1 befejezett és 1 befejezetlen saját fordítású narutos doujinshim már nekem is van, ha érdekel, esetleg elküldhetem, örüljön a nép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 nov 04, 19:49:55 » |
|
Elolvastam. A történet elég érdekes. a rajzolás meg naggyon profi várom a folytatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 nov 04, 20:17:03 » |
|
1 befejezett és 1 befejezetlen saját fordítású narutos doujinshim már nekem is van, ha érdekel, esetleg elküldhetem, örüljön a nép Hűű király, szerintem ezt küldd el Chakrának a chakra@naruto-kun.hu mail címre és akkor megnézi őket, aztán ha rábólintasz akkor ezt is kitesszük az oldalra =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D