Chakra
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 júl 21, 18:40:40 » |
|
Őszinte leszek: ^^ A Comic Sans MS szívás. Temari-san: PÜ-ben küldtem egy linket. Azt a betűtípust javaslom. Az se a legjobb, de legalább benne vannak a öüóőúéáűí. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 júl 28, 19:52:14 » |
|
Na jó bakker hát ez akkora lol, nem is tudom milyen beütése van ennek a képsornak... főleg ezzel a hajstílussal(mondjuk Jacko? )
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 júl 29, 20:33:49 » |
|
Áhh basszus ez nagyon állat volt főleg Tobi első missziója és a family reunion
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 júl 29, 21:06:57 » |
|
Xiiau: Madara a világ legnagyobb szélhámosa. Felülmúlta Frank Abagnale-t, igaz nem pénzekereséssel Amúgy, aki ezt rajzolta, nagyon nyitott művész lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 júl 30, 00:48:00 » |
|
és az animációkat nem is láttad, amugy meg ezek nem mostanában készültek, így gondoljatok arra az időre amikor még tobi "iz ő gud boly" volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 aug 07, 20:24:41 » |
|
Van vlami új e téren?? mert hiányom van a tensei 4 még nincs fenn de én olvastam más nics piff Forditotam de már nincs meg
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
Neko0130
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 aug 12, 11:31:30 » |
|
valaki nem tudja, hogy honnan lehet magyar feliratot szerezni a konoha gakuen den special-hoz ha jól tudom ez egy Doujinshi Naruto Manga alapján készült de lehet, hogy rosszul tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 aug 12, 12:00:14 » |
|
az NKWT égetett rá feliratot néz szét az oldalon valahol fent van ha nincs akkor nem tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neko0130
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 aug 13, 15:17:05 » |
|
Láttam fenn, hogy le lehet tölteni rá is kattintottam de vmi hülye oldalra dobott ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 aug 13, 21:12:07 » |
|
Tárhely probléma, ahogy a főoldalon ki is van írva. Ha megoldódik, megint le lehet tölteni. Addig türelem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 aug 15, 05:49:05 » |
|
huhh ez tényleg nagy
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 aug 15, 08:04:52 » |
|
Hát ez eszméletlen nagy Kisame xDD Daddy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|