anadrex
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 08 ápr 15, 21:04:00 » |
|
én kunoichi san munkáját várom már h végig kész legyen . . . csak ámultam és bámultam rajta amikor ráakadtam deviantarton . . . kicsit különbözik a stilusa kishiétől de nekem határozottan teccik ! nagyon tud vmit az az ember. . . legnagyobb poén amikor Jiraiya kukkolja benne a fürdöző csajokat xD
|
|
|
Naplózva
|
 "Habár a kígyó is arról álmodik, hogy szárnyaljon az égen. De örökké arra van ítélve, hogy a hasán csússzon."
|
|
|
|
Neko0130
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 08 ápr 15, 21:35:40 » |
|
Remélem  És kiváncsian várom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neko0130
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 08 ápr 28, 14:15:49 » |
|
kezd pangani az élet itt  naruhina manga és annak a Tenseijesnek mikor lesz folytatása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 08 ápr 29, 20:09:07 » |
|
Naruhináról nem nyilatkozhatok, de Tensei a közeljövőben várható, mivel Nekoni kész lett a 3. fejezettel. Már csak az kell, hogy a fordítónk is végre levegőhöz jusson, és belevethesse magát ebbe a projektbe. Ha Ő kész, én szerkesztek és már olvashatjátok is. Ez pár héten belül meg is lesz. Addig kis türelmet kérnénk. 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 08 ápr 30, 11:30:39 » |
|
én kunoichi san munkáját várom már h végig kész legyen . . . csak ámultam és bámultam rajta amikor ráakadtam deviantarton . . . kicsit különbözik a stilusa kishiétől de nekem határozottan teccik ! nagyon tud vmit az az ember. . . legnagyobb poén amikor Jiraiya kukkolja benne a fürdöző csajokat xD
fuu azt én is olvasom  alig várom hogy kész legyen!!!!  mondjuk a devarton vannak tök jó kis egy oldalas szöszenetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anadrex
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 08 máj 01, 11:07:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 "Habár a kígyó is arról álmodik, hogy szárnyaljon az égen. De örökké arra van ítélve, hogy a hasán csússzon."
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 08 máj 01, 13:05:35 » |
|
Szép is, jó is, csak nem Naruto. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 08 máj 02, 01:28:24 » |
|
http://mizuirorakuen.extra.hu/download.php?list.6és nem tom menyien ismeritek de volt (most olvastam) a mirror of secret...  megszünt pedig elég sok doujinshi volt rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 08 máj 08, 13:54:24 » |
|
Hello! Izé NarutoTensei 3-mat 4-et mikor fordítjátok le?  Mert idővel megjelentek  Persze ezt most nem úgy mondtam, hogy "most azonnal álljatok neki!", hanem csak egy kis érdekességként...  Ha esetleg nem találjátok akkor olyan linket majd adhatok, hogy ami ien képnézős oldalon van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 08 máj 08, 14:12:58 » |
|
Már folyamatban vannak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 08 máj 08, 15:43:21 » |
|
oh  :'X Akkor mindent bele!  sok sikert hozzájuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 08 máj 08, 20:09:54 » |
|
Hello! Izé NarutoTensei 3-mat 4-et mikor fordítjátok le?  ... Türelem Tenseit terem. Le van fordítva. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 08 máj 10, 19:29:32 » |
|
kis hiba a naru tensei 3 ban: utolsó oldal: rajta sakura chan sauke vagy vmi iesmi de a lényeg ugyan az. am tensei 4 mikor lesz ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #149 Dátum: 08 máj 10, 20:17:09 » |
|
Köszi, javítani fogjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|