szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 jún 24, 20:34:27 » |
|
villám és víz mert a víz vezeti az áramot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annapanna
Vendég
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 júl 01, 22:31:12 » |
|
mindegyik de leginkább víz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 júl 01, 22:47:58 » |
|
nekem a Tűz és a villám jön be nagyon, valamiért az olyan "zúzósabb", nem olyan nyugis mint pl a föld! Meg látványosabb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 júl 01, 22:51:36 » |
|
Szél. Hogy miért? Hát nem Naruto miatt, mindig is a szél volt a kedvenc elemem, és Asuma style rulez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 júl 01, 22:53:01 » |
|
Hát igen, Asuma nagyon arcz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 júl 02, 11:24:13 » |
|
Tűz és Szél a bejövős fogalmam sincs miért csak egyszerűen tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dilen
Vendég
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 júl 05, 19:52:41 » |
|
Hehe... én mind az 5-öt akarnám mint az a csaj akivel naruto harcolt de nem ez a kérdés szóval én föld és víz, mert ki alakitanám a mouktont a fa elemet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 júl 07, 21:14:35 » |
|
Szél és tűz ,mert a szél erős és radásul felerősiti a tüzet.A tűzzel meg lehet sütögetni,fűteni. Mondjuk a víz is nagyon erős!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 júl 07, 21:23:34 » |
|
nem tudom sokan csak a támadásra gondolnak én pl azért mondtam villám+földet mert az eggyik támadás a másik pedig védekezés már ha értitek mire gondolok :'X de lehet hogy ezzel csak én vagyok így
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 júl 07, 23:28:46 » |
|
sztem mind1ik elemet lehet mind támadára mind védekezésre használni.Pl:vízből is lehet falat emelni védekezés gyanánt
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 júl 07, 23:42:29 » |
|
de villámal szélel és tűzel szerintem nem igazán lehet védekezni nem azt mondom hogy lehetetlen mert lehet azt is valamennyire de azért a víz és a föld a legjobb védekezésre és támadásra a víz jó a föld 1 kicsit kevésbé
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 júl 08, 00:20:31 » |
|
Én a vizet mint valami gyógyító elemként képzelem el, pl ha megsebződsz akkor egyből begyógyúlsz(de erre még nem volt példa) Amugy ha védekezés akkor szerintem is föld. Én amugy nem azért szeretem a szelet mert nagy támadó ereje van, hanem mert nagyon jól kombinálható Taijutsuval(ami az én kedvenc harcmodorom) Pl sokkal gyorsabbá tesz akkor az ököl csapásától mindenirányba vágásra képes szél járja át az ellenfél testét. Ami annyira nem pusztitó de képzeljétek Leet ahogy beleüt valakibe az meg nem elég hogy szilánkosra törik még az izmait is elvágja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 júl 08, 00:31:17 » |
|
hát igen én a villámot azért szeretm mert az is alkalmazható csak én a fegyverekhez képzelem pl ha valakivel egy katanaval harcolsz és megvágni is elég de még hogy elektromos a kard és kap egy komoly áramütést se semmi meg messzebről is egyészen jól alkalmazható szerintem(de a chidori se rossz ) és ha azt kevernénk egy rasengannal akk nem tudom mi sülne ki belőle rasenchidori? >és víz mint gyógyító elem nem tudom egész jó ötlet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 00:32:13 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 júl 08, 10:50:19 » |
|
HEH Én rám mind a 4.elem igaz tüz és szél föleg de egy adag viz és egy csep föld szal ez most DURVA kár h a villám nem volt a "tesztben" na mind1 És ez nagyon jó igy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 10:56:12 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 júl 09, 12:11:46 » |
|
Szél Azért mert jól kilehet használni és ha jóól hasuználod verhetetlen is lehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|