pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 máj 29, 07:11:53 » |
|
Villám erős és kegyetlen + még késöbbiekben gyurnék zozzá egy kis tüzet is . Villámmal kinyorom, vagy lebénítom a tűzzel pedig megsütöm.
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 máj 31, 17:46:21 » |
|
Szél mint elsődleges, villám és víz mint másodlagos elemek. A széllel felaprítom/hátralököm a közeli ellenfelet, villámmal bénítás/távoli támadás, vízzel védelem iletve területre ható támadások.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 12, 15:01:52 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 máj 31, 20:55:02 » |
|
föld védekezésre és villám vagy szél támadásra de inkább villám
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
etereke
Vendég
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 jún 01, 11:18:03 » |
|
Sztem a Katon a legjobb.Valahogy kedvelem a tűz alapú jutsukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 jún 01, 21:21:36 » |
|
Ha most azt nézzük akkor ha mindegyiket jól használod együtesen kíváló sinobivá tudnáll válni és aakor tök minegy hogy vizt széllel vagy tűzt földddel használsz.
Szerintem!!!Mert mindnek van előnye és hátránya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 jún 07, 21:34:06 » |
|
én fa ... De csak azé mer Yamato jó fej és nála is erős meg mer az 1. hokage is az...ha jól tom ...(Mer van egy oan jutsua hogy egy ku**a nagy fa kinő és a csávó a belsejébe van és kó azt felrobantja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 jún 08, 17:47:31 » |
|
Jég, és víz. A jég olyan jól néz ki és látványos.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 jún 08, 17:48:26 » |
|
a jég a szél és a víz keveréke mint a fa a víz és a föld keveréke
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 jún 08, 20:13:58 » |
|
én tűzet és szelet választanák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 jún 11, 21:23:30 » |
|
én villám és tűz meg még lehet h víz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 jún 11, 23:20:43 » |
|
Moderátor: Miértet is írjatok, mert így csak hsz-szaporítás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
axel930414
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 jún 12, 14:40:46 » |
|
Hát..én aszem a Szelet vagy a Tüzet választanám.De ha lehetne akkor még a Fa eleműt is szivesen használnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Huntyka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 08 jún 13, 22:06:06 » |
|
Én víz és villám lennék talán mert elöször elárasztom az ellent vízzel és köztudott hogy a víz vezeti az áramot .. és ezzel a kombóval sztem kilehet ütni egyszerre több ellent is ha elég cselesen és gyorsan használnám a jutsukat
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa gakusei desu. <<< azzé érzed xP
|
|
|
Shikamaru Naara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 jún 14, 11:14:46 » |
|
A villám mert akkor simán lehetne győzni.Én az elesnégre villámal támadok előröl de nem veszi ő észre hogy a levegőböl s egy villám csap belés.és a küzdelem nagy részének vége.Meg a víz is jó mellé mert vezeti az áramot szóval egy pocsolya az ellenség köré és ha a villám mellé megy már sokkolja is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 jún 24, 09:29:47 » |
|
viz, tűz, villám. Erre egy jó kombó: a területet elárasztom vízzel, aztán a vizet elpárologtatom tűzzel, így köd keletkezik, amin nehéz átlátni, majd villámmal kiütöm
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
|