24 nov 23, 20:40:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878597 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5805 Dátum: 15 aug 31, 17:56:56 »

Valami eltört az uolban. 3. bo5 ahol teljesen szét vannak törve. Nem fogok csodálkozni, ha ebből már nem lesz csapat többé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5806 Dátum: 15 aug 31, 20:05:20 »

Véleményem szerint eleve gyengébben kezdték nyárit. Miközben a többi csapatból néhány meg megerősödött.

Az én szememben az egész kb így nézett ki.

Tavasz UOL brake meta, wtf, meg yolo  A többi csapat meg: "mi a  faszt kezdjünk velük?" állapotban.

Nyár Többi csapat kezdeni kiismerni UOL,  UOL ismerkedni meta... UOL: "most mit kéne csinálni?" Enemy -> ACE

Csak pár meccset tudtam megnézni, de volt pár olyan jelenet amikor azt mondtam, hogy á tuti lefizették őket.

-----

Ashe vs crit reduction Randuin, meg valami a skill tree-ről.

A full krit sebzésből von le 20%-ot, vagy  csak a crit bónusz sebzéséből?

Eddig úgy volt, hogy többet sebez tankokra, ha LW helyett egy második PD-t vesz.

Most 2. PD kilőve. BOTRK szintén.

Marad az LW, így viszoint minden más téren jelentősen gyengül szerintem (vs EnemyCarry, objektív szedés)

Esetleg PD helyett statikk? (kevésbétudja már kihasználni a paszívját, még gyengébb lesz más téren.

Vagy csak a remény, hogy a mi tankunk elintézi az ellenfél tankját?

Megvan, le***rom. marad a 2db PD. Ha nincs túl feedelve akkor így is úgy is szét darálom, akár mennyi páncélja van.

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 21:00:18 írta Shiro » Naplózva

KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5807 Dátum: 15 szep 01, 00:15:51 »

Kit érdekel a UOL amikor C9 két reverse sweep után még Liquid-et is lealázza? my boys Pirul
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5808 Dátum: 15 szep 01, 16:18:56 »

Nem lennék meglepve ezek után ha poe kilépne őszintén szólva. Az a tag a legjobb játékosa eu-nak, erre gamet se tudnak nyerni ígyse ha a worlds a tét...

Sok draven fan örülhet, sneaky megmutatta hogy mivel kell enni, bár qtpie nyomába sem ért  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5809 Dátum: 15 szep 01, 16:40:30 »

Azért Hylisang és Csacsi is az egyik legjobb a lanején. Mondjuk egyiknek se ment, ami ritka, de ez a Horo és Vardags kritikán aluli. Vardags eddig legalább, ha ne m is carryzett nem halt meg, de most már nem lehet egyedül hagyni, mert akkor is meghal. Horo azt hittem jó jungler lesz, de egy értelmes gankje nincs és a team fightoknál se csinál semmi hasznosat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5810 Dátum: 15 szep 01, 16:41:36 »

Sok draven fan örülhet, sneaky megmutatta hogy mivel kell enni, bár qtpie nyomába sem ért  Pojén

Na b****meg... lemaradtam valamiről? Nevet Franc...
Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5811 Dátum: 15 szep 01, 16:56:55 »

A pick&banról lemaradtam, de mikor megláttam, hogy dravan van sneakynél, pigletnél meg vayne akkor kacagtam egyet. Ez a "lássuk csak, ChampionSelect: vayne counter... oké, draven, akkor dravenezzünk" xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5812 Dátum: 15 szep 01, 17:00:10 »

Mondjuk ennek a C9-nak annyi esélye van worldson mint nekem ha egyedül indulok el rajta.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5813 Dátum: 15 szep 01, 17:01:16 »

Nekem is ugyanez a reakcióm amikor Vayne van enemibe. Durci Bár én minden ellen Dravent viszek kb. ikszdé
Naplózva

Cletus Kasady
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5814 Dátum: 15 szep 01, 17:05:54 »

Van egyébként itt aki valamilyen szinten is követi a kínai vagy a koreai versenysorozatot? Egyszer nézegettem utána, de amikor megláttam, hogy nincs ssw, akkor inkább nem érdekelt. (amit nem értek, hogy miért bomlott fel, soha nem volt olyan csapat, aki olyat tudott mutatni, mint ők, de biztos meg volt az oka)
Én rohadt kíváncsi vagyok arra, hogy hogy fog az fnatic szerepelni, de remélen nem fogja nagyon bealázni korea xd
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5815 Dátum: 15 szep 01, 17:25:53 »

Szoktam követni a jobb kínai és koreai csapatok meccseit és Eu egyre inkább zárkozik fel. Fnaticnak minden esélye megvan a legjobb négyben végezni, de még előrébb is juthat. Na borzalmasan gyenge, mindenki átfog rajtuk menni.
Azért az sokat elárul az eu-ról, hogy rengeteg "metát" innen vettek át az ázsiaiak.
Végre európa is megtanulta olvasni a játékot és így képesek reagálni váratlan szituációkra. Fnatic összeteheti a kétkezét, hogy olyan csapat van Eulcsben mint az Uol. Megmutatták és megtanították milyen fontos a pick/ban fázis és mekkora fegyver lehet az a játékban. Nézd meg nyárra mennyit fejlődött a Fnatic és szerintem ez nem csak az MSI eredménye.
Bár az UOL kicsit gödörben van nem rossz eredmény, amit elértek 2. és 4. hely zéró tapasztalattal. Ha megtanulnak több championt és összeszoknak jövőre újra megmutathatják. Bár Vardags helyett lehet kéne egy Freez...
Jah egyébként sok ázsiai meccs unalmas, mintha robotok játszanának passzív macro playet.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 17:28:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5816 Dátum: 15 szep 01, 19:29:56 »

Szerintem ugyan annyi esélye van NA-nak mint Eu-nak, kb 1% a döntőre. Bár én örülnék a legjobban egy eu vs na döntőnek...
Mondjuk hogy EDG nem jutott ki, (vagy lehet kijutott már 3.helyen nem néztem) azt mutatja hogy kína meg korea über pwner lesz, és 0ba raknak mindenkit.

imp csapata kettétörte pawnékat; igen a samsungos csávók rohadtul tudtak valamit amire még mindig képesek lennének ha együtt maradnak. Azt sem értem minek széledtek szét, 1 millió dollárt kerestek öten, megnyerik párszor aztán az unokáit is eltartja Ázsiában mindegyik  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5817 Dátum: 15 szep 01, 22:59:09 »

Mégis igaz lett az állításom, miszerint Draven cuki kis harcsabajszát fogják még piszkálni és kap valami változtatást vagy buffnak csúfolt dolgot. Érdekes mondjuk... elméletileg az lesz, hogyha Dravennek XY mennyiségű, nagyobb Stackje van, azt mindenkinek kijelzi majd a Chat, hogy tudják, neki kell a kill a nagyobb előny érdekében.

Az mondjuk nem jön rosszul, mert kibaszott idegesítő, amikor 600 stackkel rohangálok és tele vagyok assisttal...
Naplózva

Cletus Kasady
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5818 Dátum: 15 szep 02, 16:40:34 »

http://www.goldper10.com/article/2317-international-elo-ratings-20150831.html

Nem pontosak az ilyen ranglisták, de szerintem van benne valami.

Szerintem a jelenlegi fnatic és clg top 4 esélyes. Kórea ide vagy oda.

Roccat fejlödéséröl mi a véleményetek? Szerintem h2k-t is verhettek volna.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5819 Dátum: 15 szep 02, 16:47:51 »

Szerintem az H2K az Origen szintjén van.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins