24 nov 23, 17:46:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878160 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5790 Dátum: 15 aug 27, 22:47:05 »

Szemmel láthatóan nem tudnak a fejlesztők mit kezdeni Dravennel. Ha DMG-t adnak (ami így is elég ijesztő), akkor a Passzívja mellett még borzasztóbb lesz az ellenfél számára a végkifejlet. Nem mertek sebzést növelni, ezért a Passzívját buffolták, csak ugye mire megy így vele bárki, ha nem tud killeket szerezni vele? - Nem olyan, mint mondjuk más karaktereknél a buffolás. Hogy eleve könnyebb vele minden (lásd a tázsvírkéjét, Dáriuszt), könnyebben ölsz. Itt nem ez a helyzet.

Azért kellemetlen, egy Draven ADC jogosan érezheti, hogy lanen passzívja, míg az ellenfelének van mind aközben, hogy neki a fejszékre is ügyelnie kell és ha killt se szerez majd meghal, az elég kínos. - Ha próbálom kicsit logikusan nézni a dolgokat lehet, hogy olyan ez most, mint Darius esetében. Lehetett vinni úgy ahogy, de problémás volt. Talán most hosszas tanakodás után vele is csinálnak valamit.

( Igazából leszarom, de bármit tesznek vele, ne nerfeljék ennél jobban, eleget kapott és elég nehéz Champ ahhoz, hogy még több tökön rúgás érje. )

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 22:51:29 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5791 Dátum: 15 aug 28, 08:21:10 »

Ap gp újratöltve:

A negatívum: az ulti dmgét tuti csökkentették, plusz elvették a 20% ap dmg-et, valami 10%re redukálták kb.

A pozitívum:  a narancs jobban healel, és a true dmges 300% os ulti megszégyeníti a tankokat is...Összességében erősebb lett, 40cdr, 50sec ulti, freeElo!

Micsudi te eladtad az akkod?; mert mindig látom hogy gamelsz  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5792 Dátum: 15 aug 28, 13:10:57 »

Visszatértem, az okai bonyik de visszatértem
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5793 Dátum: 15 aug 28, 13:28:09 »

Miért bonyolult az hogy hisztiztél egy sort? Pojén
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5794 Dátum: 15 aug 28, 15:56:53 »

Gondolkozik Egy évben egyszer megyek bográcsozni és akkor mi van? IP boost hétvége... ikszdé Még ellógni se tudom , mert a többiek ott lesznek a telken, úgyhogy itthon maradni felesleges team nélkül. x'D Az élet fájdalmas oldala ez, teli lemondásokkal és gyötrődéssel.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5795 Dátum: 15 aug 28, 15:59:25 »

Az IP boostokkal én is így járok. Mondjuk velem az a baj, hogy bizonyos időben tilos a 'main' accomon játszani, így bárhol játszok, szétosztódik az összes ípé.
Naplózva

Cletus Kasady
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5796 Dátum: 15 aug 28, 16:25:09 »

Ranked meccs, silver5, első promó a feljebbjutáshoz.
Utolsó választó vagyok, előttem a srác kussban van, adc Varust választok, így neki marad a support. Utolsó pillanatban beválasztja Teemot. Teemot, TEEMOT.  Kiüt Leüt  Gyáááá
Elkezdte mindenki szapulni, meg minden ami szokás. Játék  start, ellenfél boton Vayne-Alistar kombó.
Az utóbbi időben volt néhány igen nehéz Alistar ellenfél, így már előre láttam a szomorú sorsom.
Ehelyett, Alistar fos volt, de ami fontosabb, hogy Teemo jól nyomta, ami kapóra jött, mert én meg szintén fos voltam. Szóval a végén a trollpick miatt nyertünk.
Köv játékot megnyertem egy jó csapattal topon Garennel Ekko ellen.
Végeredmény: SILVER4    Hali
Naplózva

....................................................................................................................
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5797 Dátum: 15 aug 28, 16:46:41 »

Kezdek aggódni, hogy lassan perma bant kapok. Mindig felidegesít a sok useless trash szardarab 12 éves, akiknek közük nincsen a játékhoz de ugatnak. Szétcarryzem őket, miközben csak feedelni képesek és ugatnak én meg nem bírom megállni, hogy ne oltsam szét őket. Kiéget.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5798 Dátum: 15 aug 28, 17:17:23 »

Egyik haverom hasonlóért msot kapott "14 nap, majd utána 35 normal meccs lejátszása ranked előtt" cuccot.
Amit nem tudom, hogy csináltok, mármint sokszor én is akkora rager tudok lenni, mint az állat, leoltok embereket a mocskos földig, de mostanában nem kaptam érte semmit xd
Pedig van, hogy NAGYBETŰVEL "ordítom" végig az egész team fejét, mmint felsorolom az össezset, hogy miért retardált fasz, de még így se. Nektek nagyon durván kell tolni az ipart xd
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5799 Dátum: 15 aug 28, 17:43:23 »

A legelső accomon én se kaptam soha bant, pedig ott is ugyanennyire küldtem az ívet. Szóval van benne egy kis véletlenszerűség is. Mégis csak több millióan játszanak aktívan a játékkal, nehéz mindent pontosan visszaellenőrizni és osztani a büntiket. Amúgy átneveztem magam Siegrain420-ra (eune), végre lett egy is RP-m, szóval addolhattok.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5800 Dátum: 15 aug 28, 17:48:18 »

Én soha nem kaptam bannt ilyenért. Még a kezdésem idején rageltem, de soha nem fajult el úgy a helyzet, azóta pedig rájöttem, amikor már Plat-Dia ellen mentünk, hogy teljesen felesleges, mert a csapatodat is lehúzhatod vele, meg saját magadat és az ellenfél kezére játszotok. Tök mindegy, ha játszol, akkor vállald fel, hogy sok a fasz és ne rinyálj. Mitől jobb az és egyébként mi a halálért találták fel a mute gombot? Ez korán sem egy ferjáték, úgyhogy alkalmazkodni kell, vagy abba hagyni.

Aki meg bannt kap az meg is érdemli.
Naplózva

Cletus Kasady
KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5801 Dátum: 15 aug 28, 23:12:48 »

Stance azért az a lulu top enyhén volt degenerált xD az a baj a rankeddel hogy ha nem hard carryzek vesztünk:d
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5802 Dátum: 15 aug 29, 12:43:41 »

Két nap alatt kétszer pentáztam le gp-vel. De cask az egyik volt ranked :C
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5803 Dátum: 15 aug 29, 12:52:12 »

Én mostanság botok ellen tank Vaynenel próbálkozom. Tervemben van toppolni vele normálon is.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5804 Dátum: 15 aug 29, 13:00:48 »

És mi az effektivitása?
Mármint, mi régen játszottunk tankmot, vagy motankot xD (teemo), ahol az volt az elképzelés, hogy a sok gyökér kifocusol, mert azt hiszik, hogy egy sima teemo vagy, meg ha nem is hiszik azt, egy teemot azért szívesen ütnek. RÁADÁSUL! sunfire-rel láthatatlanul is tudsz farmolni, ha megállsz a lane közepén!!44! zseniális.

De vaynet nem igazán tudom elképzelni, max valami offtankon, mert atackspeed nélkül egy szenvedés azok a basic atackok. Legalábbis nekem

ui: amúgy tök vicces, amikor 200 invet kapsz normalra az ip boost miatt, de leszarod, mert van 30k-d de már így sem akarsz senkit se megvenni xd
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 29, 19:37:52 írta drszabi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins