24 nov 23, 17:48:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 878166 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5745 Dátum: 15 aug 20, 11:15:44 »

Mordekaiser W-je önmagában nem használható?  Szomorú

Hmm vigyük supportnak.

Elsőre azt gondoltam, kár hogy nincs valami CC-je, de mint kiderült a W olyan fasza, hogy gyakorlatilag halhatatlanságot jelent. Védekezni baromi jó, viszont gyilkolni már kicsit neccesebb örliben.

Próba build

Targoncás Shield
Sightstone
Arden
Rylai
Liandry
Ionia

Az Arden egy kissé kakuktpjása mana regen miatt, ám baromi jól működik a W-jével, főleg egy Hecatéra rakod rá.

Viszont lehet Leona ellen nem működik, habár lehet pont igen, mert ha a W ki tudja tankolnia CC-ket, akkor nyert ügyed van.

Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5746 Dátum: 15 aug 20, 11:33:50 »

Ez a Dajeros elég érdekes lett. Ha valakit megöl ultival egyből max stacket kúr mindenkire a következő támadásával. A q-ja kapott cast timeot ami viszont irritáló és ha nem talál be rendesen nem stackeli a hemorraget. Kíváncsi leszek, mert imádtam eddig is játszani vele. Lehet következő patchbe vissza is nerfelik ahogy Ritot ismerem.
Az új hydra is elég op-nak néz ki, de megint az a megérzésem, hogy kövi patchbe nerfelik is. Rammus még ölhetetlenebb lett.  Morde Q-ját nem egészen értem hogy működik. Csak basic attackra hat vagy minden spelljét felerősíti? Rég nem volt ilyen nagy patch. Közeledik a vb meg az új szezon.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5747 Dátum: 15 aug 20, 11:59:03 »

Morde az alap támadásaira kap bónusz mágikus sebzést. Az egymást követő támadások az előző többszöröst sebzik. (a szorzó csak erre az on-hit effektre hat)

pl lvl5Q  és 200AD

(30%-os AD és 20%-os AP ráta van rajta)

1. ütés  200 +20 +60 (30%AD) = 280
2. ütés  200 +60  +180 (90%AD) = 440
3. ütés  200 +180 +540 (270%AD) = 920

Szumma. 1640

Szóval az első ütés medve fing, a második már már elmegy egynek, harmadik meg egész fasza.

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 12:06:12 írta Shiro » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5748 Dátum: 15 aug 20, 15:09:59 »

Ez az új Garen nagyon gyenge lett az earlyban, de m9id és end gameben oda baxhat csak ki kell tapasztalni mivel lehet túl élni a laning phaset. Tankosra nem szabad építeni az elején az már tuti.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5749 Dátum: 15 aug 20, 15:41:23 »

Garen amúgy se egy szuperbonyolult Champ. Túl nagy kihívás ezután se lesz a vele való play..

Most a régi szép idők végett kaptam egy ajándékot (illetve kettőt, egy Jungler karkötőt) illetve ezt.:

Kha'zixra a kedvenc skinem, és mivel 4-5 hónapot lazán végig maineltem vele, hm... ismét kedvet kaptam a tücsökhöz. Egyébként pedig lehet, hogy Viktort is a sűrűn játszott karikhoz teszem. Vélemény róla?
Naplózva

Cletus Kasady
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5750 Dátum: 15 aug 20, 17:15:14 »

A mostani garenen nem vettem észre változást. Egyedül a true dmg ulti és a w change.

Viktor? Szerintem mobilisabbal játssz még. Viktor nem olyan könnyű pozicionálás terén. De erős ha ez a kérdésed. #feeder

Ahri heal nerf nem fogja kiütni a metából.

Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5751 Dátum: 15 aug 20, 17:18:15 »

végre beérett Nevet letöröltem ezt a szar fos undorító játékot még nyoma sem maradt Nevet  köszönöm szépen. Ez is olyan mint a legtöbb sport. aki tehetségtelen az inkább nézze, vágja be a statisztikákat legyen kedvenc csapata. "de az akinek futás közben összeakad a lába az ne focizzon" Köszöntem szépen mindenkinek. Accomat lehet eladom van rajta pár jó skin. hiába fos az mmr egy tehetséges gyerek még örülhet neki.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Stance
*

« Válasz #5752 Dátum: 15 aug 20, 17:27:44 »

Lehet fejlődgetni a saját szinteden. Nem azért kell játszani, hogy elismerjék mekkora brutál nolifer challenger vagy, hanem, hogy szeresd és élvezd. Nem? Én akkor szeretem leginkább a LoL-t, amikor összeülünk lanozni vagy olyan emberekkel játszok együtt/egymás ellen, akiket ismerek.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5753 Dátum: 15 aug 20, 18:35:12 »

Dravent maineltem ember. Pozicionálásról nekem te ne... #powerofevil
Naplózva

Cletus Kasady
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5754 Dátum: 15 aug 20, 18:44:54 »

Midesként nem auto attackolsz, de a pozicionálás fontos.

Ezek az új itemek erősek. Jaxen láttam egyet és megölhetetlen volt. Pentázott 2v5-ba csak ali support volt vele. Nem is volt annyira fed.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5755 Dátum: 15 aug 20, 20:06:58 »

project zed
http://2.bp.blogspot.com/-qIKwObBXEyw/VdYjikNyN_I/AAAAAAAAwFA/XNzgHyjyDKM/s1600/ghl6T9V.jpg  Pirul

Micsudi,  rosszul fogod fel a játék lényegét. Ne előrébb próbálj kerülni, hanem inkább élvezd a játékot. Erre szerintem a legjobb példa SivHD.
 Totál egyetértek Stancel. pl. Én itt diamondban sem élvezem jobban a solo Q-kat, mint régebben, pedig  d3  annyira nem  is low elo   ikszdé Sokkal jobb barátokkal lenyomni pár normál meccset, amiben trollkodunk.
A legjobbak meg az 5v5 custom gamek <3
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 20:08:31 írta dehunter » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5756 Dátum: 15 aug 20, 20:10:36 »

Én megvettem Arcade Rivent.  Ámor Most egy csomó legacy skin elérhető de nekem egyik sem tetszik annyira.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5757 Dátum: 15 aug 20, 20:15:42 »

Az a Zed skin olyan semmilyen lel
Naplózva

Cletus Kasady
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5758 Dátum: 15 aug 20, 20:43:06 »

A mostani garenen nem vettem észre változást. Egyedül a true dmg ulti és a w change.

Igen pont az a W hiányzik az early gameben. Eddig Rivent meghágtam csukott szemmel Garennel. Most earlyban esély sincs ellene. Vicces, mert elfeedeltem azt mid és end gameben meghágtam. Teljesen más játék stílust igény így Garen mert nincs god mód:(
Q nem észrevehető mert az új item miatt a sebességem magas. Viszont a silenc nem ér semmit Lux ellen meg morgana ellen, mert 1,5 az semmi. Az E-t simán megállítja hiába némítom. Nehezebb lett Garen, de nagyobbat is sebez jóval. Ha nem lenne ennyire inmobilis top god lenne.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 20:45:30 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5759 Dátum: 15 aug 20, 20:54:21 »

Kinyírták a karaktert ezt így hívják eddig is átlag alatti megfogható champ volt. Most meg piece of shit
 Thx rito.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins