24 nov 23, 17:01:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877880 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5640 Dátum: 15 júl 22, 14:00:54 »

A Solo sajnos tényleg egy nulla, kismillió szempontból kiindulva és aligha hiszem, hogy valaha is változna. Idő, skill és szerencse. Kb. ez kell... Van ismerősöm aki sziklaszilárd Dia I. volt, aztán 1 hó alatt Plat V.

Én spec rühellem, mikor AFK van. Ha nyerjük akkor is, ha nem akkor még jobban. Ezt se tartom igazságosnak. Csak ha nem lenne tétje akkor nehezebb meccsnél mindenki kilépne és nem lehetne lentebb se csúszni.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 14:01:33 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5641 Dátum: 15 júl 22, 18:30:22 »

Kb. annyit tesz, hogy az Eune Plat és Diások West Goldig se érnek fel, annyira szarok és siralmasak a meccseik és a többségük

Én éveket játszottam mindkét szerveren és igazolhatom, hogy ez egy olyan általánosítás, mintha azt mondanám, hogy minden csaj egy kurva.
Soloq-ban mindkét szerveren szar a low elo, dia 4-3 fölött már tényleg van változás, euw-n sokkal színvonalasabb. De azalatt ugyanolyan skill szempontból.
Új patch: Yasuo Q3-ja végre triggereli az onhit effecteket. Ezaz! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 18:40:42 írta Stance » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5642 Dátum: 15 júl 22, 19:22:35 »

Az "általánosításba" benne van minden, ami a szerverekről véleményem (nem minden csaj kurva, csak a többségük). Végigcsináltam NA, Eune kaliberű szerveren bele se kezdek. Látom, mi folyik ott Diamondig ált. és azt, hogy itt. Akkor már marad Euw, ha valamikor lesz lehetőségem rankedezni. Mindenki mást lát, úgyhogy tiszteletben tartom a véleményed @Stance, én viszont egyéni tapasztalataim alapján így vélekedek.
Naplózva

Cletus Kasady
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5643 Dátum: 15 júl 23, 18:16:48 »

https://www.youtube.com/watch?v=Re2onIGvgog#t=01m52s
Mi a véleményetek erről, mennyire tartjátok fair dolognak az ilyet?

Régen, Warcraft3 Dota mapon, csak úgy lehetett tornyokat, épületeket támadni, ha volt minionod a közelében.
Mit szólnátok ha itt is bevezetnék ezt?
Naplózva

....................................................................................................................
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5644 Dátum: 15 júl 23, 18:46:29 »

Feleslegesnek tartom. Nem csalás az, ha kihasználva az ellenfél hibáját, figyelmetlenségét, rendezetlenségét megnyered a meccset. Miért ne kellene megnyerned, ha eljutottál a Nexusig? Fizessen a bűnéért a hátrányba került csapat és izzadjon meg a győzelemért, vagy bukjon el.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 18:59:04 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5645 Dátum: 15 júl 24, 00:29:07 »

Ezek megőrültek ikszdé  Ezt a Teemo buffot ikszdé  A gonosz felemelkedik ikszdé Ilyen gonosz húzást Hail Satan!!! XDXD
http://www.surrenderat20.net/2015/07/723-pbe-update.html
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5646 Dátum: 15 júl 24, 01:03:34 »

Remélem aztán a Rito szokásához híven olyan nerfet kap, hogy mindegyik kis hülye gyereknek elmegy a kedve a vele való játéktól. Ezt a Champet úgy kéne törölni a francba ahogy van. Bár eddig még nem sűrűn gyűlt meg vele a bajom. Szimplán kúrja a tudatom, hogy létezik...

Viszont legalább több lehetőségem lesz ízekre szedni. Sose felejtem el, amikor egy Teemo kapott be tőlünk egy Zed és egy Yasuo ultit egyszerre (Zed voltam Szeretet ). Annyira jó volt nézni, ahogy az épp levegőben aprózódó patkányt a Yasuo földhöz csapja, s az ultim pont abban a pillanatban robbant, mikor földet ért. Kb. ennyit láttunk az egészből a becsapódása és a Death Mark boom pillanatában:

Egyszer hibázott Teemo... egyszer... ( Enemy: Lol, volt egy Teemonk )
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 24, 01:04:42 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5647 Dátum: 15 júl 24, 07:39:29 »

Aztán ettől miért lenne erős,
attól hogy két ultit rak, meg hamarabb lesz passzívja, haszontalan lesz mint mindig, mondjuk ha troll napom van én is szoktam vinni topra...
Mi van ha yasuo-t beblindolja ulti előtt, akkor misseli az ütéseit?  Pojén

Dehunter te nyilván ne szerveres vagy, ez csak saját tapasztalat hogy a nordic alacsonyabb, nem muszáj egyet érteni.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5648 Dátum: 15 júl 24, 11:26:37 »

Eddig lerakott egy taposóaknát. most kapott egy kézigránátot ami úgy viselkedik mint egy MOAB ikszdé gyakorlatilag meg vagyunk baszva ha 1-2 ilyet bedob a teamfightba ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5649 Dátum: 15 júl 24, 12:10:41 »

Amúgy úgy beszélsz erről Micsudi, mintha nem lenne ellene tenni. Nevet Attól hogy most egy kicsivel másabb lett, még ugyanúgy szét lehet kapni a nyomorultat és nem mellesleg így is léteznek értelmesebb topos champek, nem mindig kifizetődő egy pöcsömöccse Teemo.
Naplózva

Cletus Kasady
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5650 Dátum: 15 júl 24, 17:02:33 »

Helyzetjelentés lesz.

A ranked team figyelmét akarom felhívni egy esetleges kiesésre tőlem, mert a gépem kicsit szarakodik most és le is fogom cserélni egy laptopra. A leghosszabb idő mire visszatérhetek az szeptember, mert akkor kezdődik a suli is és akkorra lesz már laptop is.
Azt is kérném tőletek, hogy legalább 1 gamet nyomjatok le a csapattal 1 héten minimum. Legalább nem lesz a csapat inaktív.
A pozíciómra is ki szeretnék térni. Most leginkább mideztem a csapatnak és ha lehet ez maradhatna így mert sok pick-el tudok előjönni. Ha minden jól megy hamar meglesz a laptop is.

Ez a teemo buff szerintem elég jó, ahhoz hogy hozható legyen még rankedre is. Még a teemo support se egy rossz elképzelés.

@Micsudi
Ajánlok neked egy AD fizz ignite teleport topot és a shen topot is. Vedd meg a Rumble-t is.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5651 Dátum: 15 júl 24, 18:04:13 »

Ki az az agyatlan gyökér, aki Gangplank Supportot hoz Ghosttal és Flashsel úgy, hogy egy valamire való Tank sincs a Csapatban, de körülbelül játszani se tud? Persze a Master Yi jungle se nagyon tudta, mi a dolga (annak ellenére, hogy nagyon elvolt a divíziójával), a Yorick meg 1/10 Instant feed. Tulajdonképpen mit keresnek ezek ott, ahol vannak és mi a halál kénköves f.száért játszanak? Egy ward nem sok, annyi nem volt a Junglebe, se a Sarinál, ahogy amúgy Gank se, mert a junglerbácsi úgy fosott a Cait/Braum párostól, hogy ihaj... pedig számtalanszor lett volna lehetősége és tudta, hogy milliószor egy nagyon kevés életen múlott a Kill. Nem szoktam AFK-olni, de annyi idő után most inkább kezdőhelyről néztem végig, ahogy a mocskokat szétverik (egyébiránt a Supportom is lelépett, miután egyedül szedtem le a Braum és Caitlyn páros HP-jának 90%-át egy nagyobb rohamban és ő lószart nem csinált eközben így elmenekültek, nekem pedig muszáj volt visszavonulnom, ha nem akarok Stacket veszíteni és megpurcanni).
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 24, 18:20:20 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5652 Dátum: 15 júl 24, 22:18:02 »

Az ilyen világinoobokról lehetne esetleg listát vezetni. Akiknek ha meglátjuk a nevét a csapatunkban rankeden, akkor már a hősválasztásnál ki kell lépni (amúgy azért mennyi LP vesztés jár?).
Naplózva

....................................................................................................................
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5653 Dátum: 15 júl 24, 23:01:15 »

Az elsőnél 3, a másodiknál asszem 10 és növekszik, plusz ugye idő bünti. Én is ki akartam lépni, és valszeg jobban is jártam volna.
Naplózva

Cletus Kasady
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5654 Dátum: 15 júl 25, 19:11:20 »

Ha összejön a west ranked teamből 4 tag, micsudi írjál rám skype-on aztán csapódhat éntőlem!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins