24 nov 23, 14:36:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877165 alkalommal)
0 Felhasználó és 69 vendég van a témában
KetZee
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5475 Dátum: 15 jún 08, 20:36:34 »

Btw ha eune-n lesz csapat szívesen csatlakozok. (mid/adc)
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5476 Dátum: 15 jún 09, 11:54:22 »

Jah. Eunere is csinálhatunk egy csapatot. Én este 11 után érek haza, ha összejövünk öten tolhatnánk pár meccset. Nem sok szabadidőm van sajna, de itt annyi szerencsénk van, hogy könnyen előre lehet hirdetni, hogy mikor legyenek fent a tagok, fixen letudja írni mindenki, hogy tud-e jönni vagy sem. Szóval várom a jelentkezőket, ha valaki ráér negyed 12 körül ma. Teenz da high néven futok, smurf acc (nem én vagyok a névadó ikszdé), vegyetek fel.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5477 Dátum: 15 jún 13, 11:14:05 »

Még mindig 5. embert várunk kis csapatunkba Nevet Aztán mehet a rock n roll Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5478 Dátum: 15 jún 14, 15:09:45 »

Pont én is ezt akartam írni. Nevet
Meg most jön egy event, hogy ha 5-en vagyunk egy csapatba akkor ha nyerünk kapunk valami pontot amivel tudunk giftet adni a másiknak. De csak juni 15-től 21-ig.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5479 Dátum: 15 jún 14, 15:58:36 »

Meg most jön egy event, hogy ha 5-en vagyunk egy csapatba akkor ha nyerünk kapunk valami pontot amivel tudunk giftet adni a másiknak. De csak juni 15-től 21-ig.

Hát ezt félre olvastad. Nem ti kapjátok a pontokat, hanem a szerver, és ha elérünk x milliót, akkor kapunk "ajándékokat"

1   Csapatos IP-bónuszok a Csapathét alatt, ötfős, előre összeállított csapatban játszott játékokért-   5 millió pont
2   Tonnányi akció   -15 millió pont
3   Zsákbamacska hős a facebookos barátkeresőhöz való csatlakozásért Medencés buli ikon-   25 millió pont
4   Medencés buli minionok az 5.12-es frissítés alatt-35 millió pont
5   Világraszóló, csapatos IP-hétvége-45 millió pont
6   Medencés buli Mundo mindenki számára elérhetővé válik-55 millió pont

+ még akkor is jár pont, ha küldesz ajándékot valakinek.

5 pont (csapatonként): Nyerj meg egy meccskereséses játékot (botok nélkül) az Idézők szurdoka, az Ordító szakadék vagy a Kristályseb térképén egy előre összeállított, ötfős csapattal.
10 pont: Adj egy ajándékot egy másik játékosnak.
20 pont: Adj egy ajándékot egy másik játékosnak a játék végén megjelenő képernyőről

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/special-event/mindjart-itt-csapathet-es-medences-buli

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5480 Dátum: 15 jún 14, 17:37:19 »

Felületesen futottam át az angolt. Nevet

És GG WP korea Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 14, 17:38:36 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5481 Dátum: 15 jún 14, 18:16:03 »

Az öt fős csapat nem akar összejönni. 3v3-azni van kedve valakinek unaloműzőképpen? Eléggé megújították most.
Naplózva

Zuki
Gennin
*

« Válasz #5482 Dátum: 15 jún 14, 18:34:25 »

Ha gondoljátok vegyetek fel EUNEn vagyok
Előző seasonba gold5be vergődtem , most azonban bronzba Nevet
Nagyon nincs időm játszani , csak estefele.
accnevem: brandiska
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5483 Dátum: 15 jún 14, 21:36:13 »

Ha valaki szeretne duozni, én is szívesen játszom. Előző Seasonba S3 volt a maxom, most b1-ben vagyok, de voltam már s5 ebben a seasonban is, csak elég rossz volt az mmr-em. Lane mindegy hova megyek, csak jungle-ba ne.

Dawe néven játszom, bár asszem az első hozzászólásba benne is van! Nevet Szeretnék egy Gold5-öt a season végére, vagy teamranked, vagy solo formájában. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5484 Dátum: 15 jún 15, 22:29:02 »

Legutóbb, mikor Ahrit próbáltam, azt mondtam, hogy á ez nem megy.

Aztán most módosítgatják a masteryket.

Á mondom csinálok egy Utility Ahri-t
http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/hu/game-info/summoners/masteries/#9KeKPN40.0.njRQ.B19twK_K0

Meglett az S:
http://kepfeltoltes.hu/150615/UtilityAhri_www.kepfeltoltes.hu_.png

változatok:
luden vagy zuhany
spellblade / void

Durva jó sustianje van. ikszdé

-------
Már vártam az UOL vs Origen meccset. Mondtátok, hogy POE majd lenyomja xPukit, meg minden, erre hatalmas pofára esés az Unikornisoktól.

Pedig, ha azokat az ellenfeleket nézzük, akikkel mindkét csapat megküzdött és az eredményeket összehasonlítjuk, akkor úgymond egy jóval kiegyenlítettebb meccsnek kellett volna lennie. Erre hibát hibára halmoznak és leverik őket.

Nem tudom, de mintha  a tavaszi szezonban jóval erősebbek lettek volna. Mintha kiveszett volna belőlük az a joló stílús.

Persze kockázatos volt, de ebben van/volt az erejük. Persze a változás egyik oka, gondolom az lehet, hogy elérték a 2. helyet, és most úgymond próbálnak "megfontoltabban" játszani, de emiatt az élmezőnyből visszaestek a közép mezőnybe.

---
ui. ha az event miatt van kedvetek 5v5-özni, akkor sajnos úgy néz ki, hogy a héten ráérek.

« Utoljára szerkesztve: 15 jún 15, 22:41:55 írta Shiro » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5485 Dátum: 15 jún 16, 15:22:58 »

Nem csak emiatt estek vissza, hanem mert direkten támadják a taktikájuk, miszerint próbálnak minden meccset lategamere elhúzni, latees champokkal stb. De olyan teameket visznek ellenük, amivel azelőtt bejefezik a játékokat mielőtt a kompjuk beérne, ráadásul ők maguk is folyton elbasszák kb, olyan hibákat vétenek aminek hála nem tudják addig kibírni.

A full tank top/jungler pickjeik is kezdenek kimenni a metából, mondjuk ez összefügg azzal, hogy ezeknek a champoknak is időre van szükség a beéréshez.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5486 Dátum: 15 jún 16, 20:48:21 »

Délután megvettem Sivirt és régebben mikor próbálgattam az maradt meg benne, hogy nem tudok játszani vele. Toltam vele egy meccset és egészen meglepődtem milyen jól ment és milyen erős kari... csak az a fránya enemy Master Q...
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5487 Dátum: 15 jún 17, 06:46:37 »

Uol saját ostoba hibái miatt kapott ki kétszer. Kikis alul múlta magát mind a két meccsen az Origen ellen pedig Soaz nem tudott mit kezdeni topal lement botra azt Hylisang és Vardags jól elfeedelte.
A legnagyobb baj jelenleg az az UOL-al, hogy mindig ugyan azokat a championokat viszik és már fel vannak rá készülve. Kikistől elveszik Gragas azt megvan halva. Vardag nem tud játszani csak Sivirrel. Hylisang megerőlteti ezt az Anniet, de nem értem minek, mikor sokkal op supportok vannak. Nautilus és Alistar is sokkal imbább. Talán vele akarják ellensúlyozni a line upot mert ő korai szakaszban erős. Az ellenfél meg kiismerte őket.
Az első 5-10 percet mostanában kész káosz uralja. Uol beáldozza a tornyokat, hogy ennyivel is előbb legyen az end game, amiben igazán erősek. Viszont szétszórtak és nem állnak össze a team fightok.
 Azért még nem szabad leírni őket, mert több játszmás meccsek az erősségeik. A rájátszás pedig meglehet, ha most jön a két kötelező győzelem.
A másik ami miatt nehéz nekik, hogy Vardags egyedül játszik Hylisang alig van vele megy minden fele a mapon mostanában túl sok időt vesztegel el a jungleban és ezzel nem segíti a csapatot. Ezen mondjuk változtathatnának. Illetve K_ikis lehetne megfontoltabb. Most jön Csacsi és lecarryzi a gamet Garen topalxD

Szerkeszt elfelejtettem írni, hogy Kogmawot bannolják és beállnak passzívan mid lane-re így Poe eltűnik az end gamere.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 17, 07:29:44 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5488 Dátum: 15 jún 17, 12:28:12 »

EUW team ne felejtse el ma este 8kor meccs!
Én még bízok az UOLban hogy egy ilyen pofon után megrázzák magukat és elkezdenek önmagukhoz méltón játszani.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5489 Dátum: 15 jún 17, 12:47:44 »

Hyli 5 champet tud játszani abból kettőt mindig bannolnak ellene (Morgana, Thresh).  Vardags alapból nem lcs szintű player szerintem. Kikis azt mondta bármit tud játszani, csak azt nem hogyan.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins