Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #5445 Dátum: 15 máj 29, 11:07:32 » |
|
Tegnap este premade botra mentünk. Twitch-el voltam haver Alistar az ellenfél Vayne és Alistar. Nem játszottak valami jól de egyikünk sem killelt, de folyamatosan erős poke-okkal bombáztam mindkettőjüket. Viszont Late game-re úgy megvadult a Vayne valami 21-8-ba végzett már azt hittem carryzi nekik a meccset csak! Elrontott egy dolgot, nem vett GA-t és én meg igen. Meg egy dolgot elrontott a csapatuk, nem figyeltek arra, hogy a Twitch-el könnyen tudok backdoorozni. 4x játszottam el velük és nem tanultak belőle. Nem dicsekvésként mondom de észre vehető ha folyamatosan mindig ugyanazzal a bajnokkal játszik az ember.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 29, 11:08:41 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5446 Dátum: 15 máj 29, 12:01:32 » |
|
Most eléggé befenyítették a büntirendszert. Egyetlen gameért kaptam 2 hét bannt. Nem tudom megállni, hogy ne oltsam szét amikor a 0/10-ben lévő 12 éves gyerekek magyaráznak meg tanítanak, miközben szétcarryzom a seggüket. Általában úgy játszom, hogy mindenkit lemuteolok, kivéve a premade társam az első percben, mostantól kivétel nélkül így kell játszanom az összes meccsem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5447 Dátum: 15 máj 29, 18:00:46 » |
|
Én kaptam 75 games chatbannt, és az a finom hogy blind gamek után; még csak nem is ranked közbe. Holott én csak a békítő akartam lenni, mondtam nekik hogy f*sznak veszik komolyan a blind gamet, erre megkaptam a a büntit^^ Nordicot otthagytam a fenébe, pont ez volt amit írsz, szétkerriztem őket, de én vagyok noob mert ks, őmeg tízszer szándékosan meghal mert nem kapott killt (nem bírt szerezni); 0-12be végez de report engem ks ért
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5448 Dátum: 15 máj 29, 19:13:56 » |
|
Akit érdekel boost írjon egy privit, baráti áron felhúzom. NAV bezáratta a "cégünk" akin keresztül kaptam a melókat, így kénytelen vagyok hirdetni magam. d4 ből mennyiért boostolsz fel challengerbe? Amúgy én pár napja kaptam bant azért, mert eloboostoltnak neveztem 2 csapattársamat ^-^" Pedig mást nem is nagyon írtam, de tényleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5449 Dátum: 15 máj 29, 19:19:55 » |
|
1x kaptam ilyen figyelmeztetést hogy mindenkinek lehet rossz napja stb, de konkrét büntit chatbant, konkrét bant soha. Pedig néha osztom a népet. Nem tudom ti hogyan harcoljátok ki
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5450 Dátum: 15 máj 29, 22:56:35 » |
|
Hosszú kemény munkával évek alatt te is profi flamerré válhatsz, ilyen kitör az Ember" mindenkiből!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5451 Dátum: 15 máj 29, 23:08:01 » |
|
Volt olyan hogy meccs végén remegtem az idegtől, de bant nem szeretnék, a jutalom skin jó dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5452 Dátum: 15 máj 29, 23:16:18 » |
|
Nem gazán tudok jól gépelni, ezért nem is igazán használom a csetet. De ha mégis ideg bajt kapnék egy meccs miatt, arra itt vagytok ti. röff: Tavasszal végig, az UOL-nek szurkoltam. De mivel a tegnapi meccsen a Fnatic Ashet hozott, azon a meccsen egyértelműen nekik drukkoltam. Főileg úgy, hogy nem tartom valami tisztességesnek azt amit Rekkles művelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5453 Dátum: 15 máj 30, 03:42:17 » |
|
Mért szurkolsz nekik, ha nem tartod tisztességesnek amir Rekkles művelt? xd Amúgy énis uol fan voltam végignéztem minden meccsüket, de idén Origen fan leszek xd xPeke is back xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5454 Dátum: 15 máj 30, 12:13:54 » |
|
Olvasd el még egyszer. Mondom azért, mert Ashe-t hozott. pöcs 5.10 Arden buff/rework nem olyan rossz, hogy erősebb lett, de lehet hogy Sona tárgyai közül ki fog maradni, mert talán már nem olyan effektív arra a célra amire használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5455 Dátum: 15 máj 30, 12:17:53 » |
|
Fnatic így erőbb, Az UOL nem bírt velük, picit megijedtem hogy na vége a szerencséjüknek, hála az égnek tegnap az Elementset azért megverték szóval így nem félek annyira. Origen tényleg jó Tetszik amit nyomnak, Peke az Peke mese nincs Hatalmas playekre lehet számítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5456 Dátum: 15 máj 30, 15:40:40 » |
|
Ikszpuki, Megmondom a jövőt, powerofevil le fogja szólózni, nem is egyszer! Soaz túlvállalja magát mindig, jönnek most már a lossok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5457 Dátum: 15 jún 02, 23:29:09 » |
|
Remek. 2 hétre kibannolták az accom. Lesz időm smurfködni. De mostantól 100% mute mindenhol mert nem fogok irni egy betűt sem. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5458 Dátum: 15 jún 02, 23:46:29 » |
|
Írkálás miatt tényleg nem értem, hogy bannolhatnak Engem is bannoltak már 2×, mondjuk egyik ebből "véletlen" volt, de a másiknak sincs köze íráshoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5459 Dátum: 15 jún 02, 23:49:29 » |
|
Az egész közösség rossz és most elküldték e-mailbe miért bannoltak. Trágárkodtam majd elküldök miket írtam. 1 szó nem esett meg benne ami trágár sem kötekedő. Tiszta vicc. De a 4 report a társaimtól mert nem azt buildeltem amit akartak már bannolható. Tök jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|