24 nov 23, 15:22:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877544 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
klosinho
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5310 Dátum: 15 feb 18, 09:49:21 »

Vladimir top main-esként nyugodtan mondhatom, hogy a CDR/leveles rúnák nagyon jók nekik. Én össze raktam neki a 15%-ot és szerintem jobb így, mintha bármilyen más rúnát raknék be neki helyette.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5311 Dátum: 15 feb 18, 10:48:05 »

Tökéletesen haladok a célom felé, elértem a bronz hármat.  ikszdé
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5312 Dátum: 15 feb 19, 20:13:24 »

Ti mind hol jártok divízió terén?

Még egy-két hónapja elkezdtem újra lolozni, mert egy osztálytársam kipróbálta és tetszett neki, gondoltam, játszok vele néha. Most elkezdtük megcsinálni a besoroló meccseket, és borzasztó a helyzet rankeden. Az első két meccsünk élvezetes volt (1 win 1 lose), aztán a harmadik, a mai... kezdtük egy Mid Dravennel, aki feedelt ahogy bírt (0/20 körül végzett), aztán egy Nunu, aki 10. szint körül afk lett. Ekkortájt már az ellenségnél is volt egy afk. 45 percig húztuk ki a meccset, amit végül mi nyertünk meg, mert volt velünk még egy nagyon jó Jax, náluk meg nem voltak a skillek magasságán, de azért basszus. Normalon nem kapni ilyen trollokat. Már emlékszem miért hagytam abba a lolt Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5313 Dátum: 15 feb 19, 20:23:33 »

Gold 4

Voltam már gold 2-be is csak visszacsúsztam, mert nem érzem a mostani metát =/
Naplózva

ShowTime
Újonc
*

« Válasz #5314 Dátum: 15 feb 19, 20:50:27 »

Sziasztok!
Nektek nem szokott mostanában olyan lenni,hogy csak úgy random kifagy a játék és kiírja ,hogy elszállt a neted?
Van akinek volt ilyen és megoldotta?Rohadt irritáló mikor rankeden ezért kapsz ki,mikor easy win lenne.
+ Még annyi ,hogy ha kvalifikáló meccsen leavelsz ,akkor azt 2 lose nak tekinti a game??Mert nekem most van egy olyan bajom ,hogy eddig 6 meccset mentem le és a játék 7 et észlel,de ezek közül volt 1 amin leaveltem( a random kifagyás miatt)és azon gondolkoztam ,hogy vajon 2 lose nak tekinti e.Írtam a supportnak ,de mint megszokhattam szerencsétlenebbek mint én.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5315 Dátum: 15 feb 19, 20:57:21 »

Shit happens  Nevet

Amúgy lehet megnézem ezt a fnc vs sk meccset(pont most megy), azt hiszem sk még nem is kapott ki. Mondjuk nem csoda, nincs ott ocelote xD
Na jó, igazából bírom őt, de azért annyira nagy midesnek sosem tartottam  Nevet

Ja amúgy mostanában nekem is szokott szarakodni a kliens, pl.: van  olyan, hogy nem enged bejelentkezni, kiírja, hogy a szerver túlterhelt.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 19, 20:58:36 írta dehunter » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5316 Dátum: 15 feb 19, 23:36:55 »

Sziasztok!
Nektek nem szokott mostanában olyan lenni,hogy csak úgy random kifagy a játék és kiírja ,hogy elszállt a neted?

Nekem hónapok óta feltűnik néha ritkábban, néha gyakrabban az, hogy attempting to reconnectet ír, nem tudsz mozogni, viszont mindent látsz ami történik. Akár ahogy megölnek. Tehát riot felőli szerver hiba. Rohadt idegesítő. Egyszer rá is kúrtam a sokadik agyfasz után egyet a laptopra úgy, hogy elromlott a vinyóm. Elég drága rage volt. ikszdé
Egyébként T-homeosoknak rengeteget bugol a játék. Volt egy időszak még tavaly ha jól emlékszem, most megint újra kezdték. Már egy játékot is nehéz elindítani, mert a platformon szétbugol kapcsolathibák miatt a játék.

Ti mind hol jártok divízió terén?

Soloq Dia4 (nem is erőltetem), 3v3 challenger.  Kúl (most hogy megvan mindenhol ahol csak tudok ezzel dicsekszem xD)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5317 Dátum: 15 feb 20, 01:19:07 »

Soraka mikor kapta a reworkot?
lvl1-esen berakja heal-t, majd low hp-val nekiáll engem meg  minionokat gyógyítgatni. Hosszú másodpercek voltak.
Mondogattam, hogy meg ne dögöjé , meg ne dögöjé, csak lvl2-ig éljed túl.
lvl2-esen meg berakja az E-t és manát akar tölteni.

« Utoljára szerkesztve: 15 feb 20, 02:00:19 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5318 Dátum: 15 feb 23, 08:29:24 »

Tavaly kapta és azóta nem tudok játszani vele. Nevet

Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5319 Dátum: 15 feb 23, 09:45:26 »

Az a baja, hogy end gameben gyengus. Az elején viszont jól lehet vele zúzni. Sonánál minden esetre sokkal jobb. Ez a Sona vagy túl erős lesz vagy túl gyenge. A képességeivel van a baj. Ezek a pár seces aurák teljes hasztalanok. Nem véletlen nem is használják őt mostanában. Pedig régen a legfelkapottabb champion volt. Az új skin talán újra felkelti a riot figyelmét és kitalálnak rá valamit. Ha elveszik a nagy poke damagéjét a kari egy nulla, ha oda adják neki túl erős. Nem is értem a riot miért csinálta a képességeit ilyenre. A régi sokkal jobb volt.
Mindenesetre szeretek ellene játszani, mert szinte bárkivel izi lane win.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5320 Dátum: 15 feb 23, 15:15:25 »

A régi Sona tényleg sokkal jobb volt, bár a mostanival is próbálok boldogulni, mert valahogy Jannával mostanság nem megy olyan jól. Furcsa, anno a metában jobban megállta a helyét :/
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5321 Dátum: 15 feb 23, 20:31:42 »

Pedig Janna most is jó support.

Amúgy DJ Suna 2450RP-ért lesz elérhető elsőnek. A többi ultimate skin egy kicsivel olcsóbb volt, nem?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5322 Dátum: 15 feb 23, 20:35:09 »

A többi 1600-1700 RP körül volt, ezt nem is értem így. Elég unfair :/
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #5323 Dátum: 15 feb 23, 22:29:53 »

Nem 1950RP-be voltak?

Mondták, hogy úgymond mert ez különlegesebb mint az Udyr és Ereal skinek.
Vagy csak szívatni akarnak, azzal, hogy egy 10€-os feltöltéssel (plusz ami van) pont ne legyen elég RP-m.

Amúgy meg baromi drágák az ulti skinek. 1 árából egy teljes játékot lehet venni.

Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5324 Dátum: 15 feb 23, 22:58:04 »

Ki hol lófrál most divízióban? Jó magam bronze 1-be kerültem és kis idővel s5-be is jutottam. Most próbálok S4-be jutni és ma volt is promóm csak el csesztük a gamet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins