24 nov 23, 13:54:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 876811 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5280 Dátum: 15 feb 03, 21:55:33 »

Tuti, az Ezreal skin is úgy volt benn még anno.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5281 Dátum: 15 feb 03, 22:07:28 »

Ha tavasszal jönne be ezt még én is lehet megvenném.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5282 Dátum: 15 feb 05, 16:57:52 »

Engem se, csak az, hogy az hogy az első napokban adják e féláron?  ikszdé
http://promo.na.leagueoflegends.com/en/dj-sona/
Pont íri akartam, hogy baromira bejön egy a 3 Sona. Nevet Szerintem állati, most hallgatom meg először a zenét amit kirakta az összeshez. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5283 Dátum: 15 feb 05, 17:21:53 »

Az nem három, hanem 3 in 1.

Fogalmak sincs, hogy tréhóm, vagy a Rito miatt, de még mindig van ez a random 500 pingem és emiatt nem hogy rankedhez, de normálhoz sincs igazán kedvem.

Yasuot meg egyszerűen még mindig undorítónak tartom. Persze skilles meg meg az ... de ha valaki képes, eltalálni valamit a Q-val, onnantól meg csak rá kell fejelni a billentyűzetre és akár egy nyomorék is lehozza vele. Az meg kb el se merem képzelni, mi van, ha valaki tényleg full skillesen játszik vele. (na jó erről is van fogalmam)

Voltaképpen egyszerre tud tank és assassin lenni, de még a supportot is idevehetném.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5284 Dátum: 15 feb 05, 17:23:16 »

Ami három. Nevet
Én így értettem. Gondoltam nem írom le, hogy 3 in 1 mert úgy is tudjátok.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 17:24:03 írta Minagi » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5285 Dátum: 15 feb 05, 20:34:20 »

LCS-t nézte valaki ? UOL hátrányból úgy megcsapta a Fnaticot hogy azok csak néztek hal a szatyorban Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5286 Dátum: 15 feb 05, 21:54:57 »

Uol a két vereségét is magénak köszönheti. Saját magukat verték meg. Ami egy újonc csapatnál szerintem jó jel. Az SK és az elements ellen se éreztem, hogy gyengébbek lennének. Csináltak mindegyiknél egy nagy butaságot és elment rajta a meccs. SK ellen a korai szakaszban kicsit kicsúsztak a dolgok, de azt sztem visszahozták és mikor újra egál volt nagyjából elkalkulálták a meccset. Ha ezeket kijavítják félelmetesen erős csapat lehetnek. Jól játszanak és tényleg egységben van az erejük. Egyedül az ADC-t mondanám gyengének, de neki meg nincsenek jó és rossz meccsei mindig hozza, amit kell.
Végén amúgy öröm volt nézni, hogy úgy táncolnak, ahogy Csacsiék fütyülnek. Nagyon jól mozgatták a Fnaticot az end gameben a mapon.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 05, 21:56:14 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5287 Dátum: 15 feb 05, 22:14:07 »

A nidalee jungle is mennyire elterjedt, solo q ban is jó párszor láttam már, de arról vegyes véleményeim vannak. Volt aki eszméletlen jól tolta, de volt olyan  is aki, aki  inkább afk lett volna... Nevet
Valaki próbálta már ?

btw mini jó az aláírásod ^^
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5288 Dátum: 15 feb 06, 08:35:21 »

Szerintem meg kikis miatt bukták az egyik gamet.

Most se talált a dárdák 90%a; csak mikor leona stunlockba tartotta anniet...Btw az az ember olyan széles hogy még féloldalt se fért rá a képre   Pojén

Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5289 Dátum: 15 feb 06, 16:53:00 »

btw mini jó az aláírásod ^^
Köszönöm! Nevet Annyira tetszik ez a három kép, főleg a középső. Gyönyörűek a színek! Be van tépve
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5290 Dátum: 15 feb 06, 19:31:31 »

Megnéztem a Fnatic vs UOL-t. Jó volt és szórakoztató, olyan amiért érdemes elcsét néznem.  Nem csak mert nyertek egy nagyot, hanem mert mernek "újítani" és merészek lenné, még ha ez fordítva is sül el.

A hős kompozíciókból ítélve azt mondtam volna, hogy a Fnatic fog nyerni. Véleményem szerint a Nida nem volt valami jó választás a Reksai ellen. Ráadásul a dárdái tömkelege mellé ment. Szerintem egy Vi pl jobb lett volna. Vagy ha ilyen messziől pokólós valamit akartak, akkor esetleg Jayce, mert annak valószínűleg több sebzése talált volna be.

Boton a lvl2-es tower dive is hülyeség volt. Az ötlet valószínűleg nem lett volna rossz, ha a kivitelezésbe nem csúszik némi bizonytalanság is. Szerintem, ha rámentek volna az Annie-re, akkor tán még el is menekültek volna egy 1st blood után, de túl sokáig vártak az alkalomra, és csináltak gy meggondolatlan tower dive-ot.

A másik részről meg szerintem a Fnatic nem igazán használta ki a lehetőségeit. Vagy nem tudta, vagy túl óvatos volt, de én valahogy többet vártam volna egy Reksaitól. Főleg egy Gnarral kombózva. Két tankos karakter, aminek van jó get closerje burstje meg stunja.

A harmadik dolog ami már jó korábban is mondtatok, hogy  elcsén alig vannak killek köszönhetően annak, hogy a zottani csapatok meglehetősen megfontoltan (óvatosan) játszanak.
S gondolom a 4 év után a Fnatic már ehhez volt szokva. Ami előnyt csináltak maguknak az elején, az UOL baromságai miatt volt.
Viszont az, hogy nem igazán használták ki az előnyüket végül az Unicornisok vizére hajtotta malmot.

Én amondó vagyok, hogy még ha az UOL emiatt nem is nyeri meg az LCS-t, tartsa meg ezt a yolo stílusát, mert nekik szerintem ebben van az erejük.

----
ui.
Fogalmam sincs miről beszélek, mert alig nézek elcsét, mivel nem tartom túlzottan szórakoztatónak. De már van szinkron, meg UOL szóval ez már részben a múlté.  ikszdé

Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5291 Dátum: 15 feb 08, 00:05:46 »

Az UOL vs FNC olyan jó volt. :3 A meccs felénél már elkönyveltem, hogy vesztettek de aztán °˖✧◝magic◜✧˖° Nevet

De nem hiszem el, hogy péntekenként képtelenek nyerni. :c A CW elleni győzelmet már mindenki elkönyvelte erre... :c Meg vannak átkozva.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Shiro
Moderátor

« Válasz #5292 Dátum: 15 feb 11, 02:00:45 »

Csodáljátok, itt az új pöcs.

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/legujabb-frissites-53

Sona remélem marad így.  ikszdé
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5293 Dátum: 15 feb 11, 02:04:33 »

PBE-n máris próbáják gyengíteni.

Base damage decreased from 52 to 50
Base health decreased from 497 to 482
Movement speed decreased from 330 to 325
Mana-per-5 increased from 8 to 9
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5294 Dátum: 15 feb 11, 02:33:19 »

De miért? Engem az a+2 sebzés tökre hidegen hagy, de azt az 5 movementet nagyon hiányoltam.

Az eltolt kamera nem rossz, ha a lila oldalon vagy, habár van egy kis hátulütője.

A sárga trinket meg valami iszonyat imba.  Mondhatni vetekszik a sight stone-al.

« Utoljára szerkesztve: 15 feb 11, 06:10:47 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins