Megnéztem a Fnatic vs UOL-t. Jó volt és szórakoztató, olyan amiért érdemes elcsét néznem. Nem csak mert nyertek egy nagyot, hanem mert mernek "újítani" és merészek lenné, még ha ez fordítva is sül el.
A hős kompozíciókból ítélve azt mondtam volna, hogy a Fnatic fog nyerni. Véleményem szerint a Nida nem volt valami jó választás a Reksai ellen. Ráadásul a dárdái tömkelege mellé ment. Szerintem egy Vi pl jobb lett volna. Vagy ha ilyen messziől pokólós valamit akartak, akkor esetleg Jayce, mert annak valószínűleg több sebzése talált volna be.
Boton a lvl2-es tower dive is hülyeség volt. Az ötlet valószínűleg nem lett volna rossz, ha a kivitelezésbe nem csúszik némi bizonytalanság is. Szerintem, ha rámentek volna az Annie-re, akkor tán még el is menekültek volna egy 1st blood után, de túl sokáig vártak az alkalomra, és csináltak gy meggondolatlan tower dive-ot.
A másik részről meg szerintem a Fnatic nem igazán használta ki a lehetőségeit. Vagy nem tudta, vagy túl óvatos volt, de én valahogy többet vártam volna egy Reksaitól. Főleg egy Gnarral kombózva. Két tankos karakter, aminek van jó get closerje burstje meg stunja.
A harmadik dolog ami már jó korábban is mondtatok, hogy elcsén alig vannak killek köszönhetően annak, hogy a zottani csapatok meglehetősen megfontoltan (óvatosan) játszanak.
S gondolom a 4 év után a Fnatic már ehhez volt szokva. Ami előnyt csináltak maguknak az elején, az UOL baromságai miatt volt.
Viszont az, hogy nem igazán használták ki az előnyüket végül az Unicornisok vizére hajtotta malmot.
Én amondó vagyok, hogy még ha az UOL emiatt nem is nyeri meg az LCS-t, tartsa meg ezt a yolo stílusát, mert nekik szerintem ebben van az erejük.
----
ui.
Fogalmam sincs miről beszélek, mert alig nézek elcsét, mivel nem tartom túlzottan szórakoztatónak. De már van szinkron, meg UOL szóval ez már részben a múlté.