Doran-al szoktam, csak mivel egyedi módon midre vittem, valmaint az elllenfelem egy melee assassin jóval kevesebb a veszély forrás. Ezért lett long sword. 3-mal több AD. A 3% lifsteal meg kb 2 potinak felel meg.
A másik dolog, hogy eszem ágába sem volt megölni azt a Katarinát. A célom annyi volt, hogy használhatatlanná tegyem, ami sikerült is.
A ruined az a goldolós ugye? Mivel első az Infy az későbbre marad.
Meg lehet azt venni korábban is, csak hát ha nincs sebzésed, miközben az ellenfeled hoz egy csákányt, vagy egy BF-et akkor bajos a farm.
A Yomomu nem rossz de Ashe-nek valahogy gyengének tartom.
sok oldalú, de mindenből kevés (vagy korlátozott)
Aspd és armor pen esetében kb mint a BotRK csak az utóbbi ad life stealt, valamint folyamatos az aspd, és annak is van movement buffja. (pontosabban steal)
Cipő nélkül szerintem nem sok az a 20% movement
A critje kevés az armorpenje szintén nem akkora mint egy LW-nek.
Utolsó itemként, hogy legyen egy durva aspd-je a Hyper Carry-nek nem rossz, de mivel nálam jóval gyakoribb a BotRK-mint az LW ezért a további aspd-t feleslegesnek érzem. Ha dps-t akarok növelni akkor jobb a Mercurial Scymtar.
Valamint ha lvl18-on van már 2 és fél aspd-s itemed, akkor ezena téren érdemi növekedést már csak a Runaan adhat a maga 70%-ával.
Na bammeg. Közbe eszembe jutott, hogy a Ruined az a BotRK.
lvl3-nál akcióznak? Én azt utálom amikor lvl3-nál jön a dzsungeles genkelni. Jöjjön akkor amikor lvl4, vagy lvl6 vagyok máskor ne. Imádom, amikor beront lvl3-nál de nincs slowom, a szerencsétlennek meg nincs CC-je vagy nem tud vele betalálni.
A lvl5 meg még jobb. Sustainbol jóformán ki vagyok fogyva, de rákészülök a Q+W spammelésére ami miatt ha meg is lépem a lvl6-ot az ultira már nem marad mana.
A másik két véglet pedig az, hogy vagy nem jön, vagy jön a nyert lane-re feleslegesen.
Pedig, lvl6-ig simán össze lehet farmolni egy BF Swordot hazamenni, vissza lane-re jön a dzsungl gankeln és akkor a tornyot is elviszitek +sárkányt.
Doran+poti
Infy - Ha nem tudsz megélni life steal nélkül, akkor gyökér vagy. (ez rám is igaz)
Sárga cipőStatikkBT - Itt már elkél a life steal.
BotRK /LW - Számításaim szerint matematikailag jobban megéri egy BotRK, ha nincs rá kölönösebb okom, hogy LW-t vegyek. Az egyik ok a Thornmail, de valami más miatt resistet is kell vennem, akkor marad a BotRK.
Mercurial/Randuin/Banshee Mercurial, ha van lehetőséged több sebzést építeni, de nem árt egy kis védelem. pl Teemo/Quinn blind ellen tökéletes.
Randuin, ha ellenfélnél AD dominancia, esetleg AD assassin van. (Zed ellen jól véd) Esetleg aspd alapú ADC. (Twitch/ Lucsia) esetleg Hyper Carry (Draven/Tristana)
Banshee. Az AP burst ellen, de sokal inkább a Tresh/Blitz vagy a hasonlók ellen.
Trinity Ha van mér 3-s dragon buff illetve baromi sok gold late gamben, akkor a cipőt cserélem erre. (Ritka mint a fehér Hollow)
Lesznek féláras rúnákok:
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/store/sales/keszulj-egy-bevezeto-akcioval-2015-os-szezonra