24 nov 23, 15:24:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 341 342 [343] 344 345 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877554 alkalommal)
0 Felhasználó és 74 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5130 Dátum: 14 dec 14, 15:18:20 »

Azt hogy? TALÁN Ireliánál összestackel a passzív + mastery + item tenacity, de az is maximum 90% lenne. Uydrnál nem tudok elképzelni 50%-nál nagyobbat.

Viszont ha emlékeznék a nevére akkor biztosabbat tudnék mondani. Meg akkor valamit én számoltam el, de az biztos, hogy a Teemo gomba 1 mp-ig nem vagy közel 1 mp-ig lassította. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 14, 15:22:30 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5131 Dátum: 14 dec 15, 02:33:31 »

Rossz hír lehet annak aki referalokatt gyártott magának:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2p9caj/riot_is_punishing_all_the_fake_referals_removing/
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5132 Dátum: 14 dec 15, 23:43:28 »

Rengeteg oldal, fórum foglalkozik még a mai napig is ezzel és élnek meg belőle(!). Hihetetlen, hogy mennyi pénzt lehet belőle szakítani, csak kell egy szerver, de magánszemélyként is ha van egy jobb géped botokkal, scriptekkel és virtual machinevel egy százas referralt 2 nap alatt összehozol. Volt fórum, ahol clientless RAF botot árultak 500 euróért. Van, akit 900 referrallal se bannoltak ki. Szóval tényleg hihetetlen, hogy mennyien használták ki a rendszert és ahhoz képest a ban ráta megközelíti a nullát. Lehetetlennek tartom, hogy visszavegyék az összes rewardot. Főleg, aki azóta szervert és nevet váltott, friendtől kapott mysery giftet. Nyilván ezt is visszalehet nézni, de nehezebb munka és honnan szűrik ki pl, hogy a csalt rp-ből küldték a giftet?
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5133 Dátum: 14 dec 16, 00:03:29 »

Na igen, az én anyámat. Nem hülyeségből szenvedtem, mert mondhatom hogy szenvedtem, ki MAGAMnak azt a 25 referalt. Gondolom, hogy fake hír, de ha megcsinálják igencsak adok pár nyakast a Supportnak. Meg aztán smurfözés közbe igenis sikerült jó pár haverra szert tennem akikkel mai napig letudok úgy ülni játszani, hogy elnézik ha bénázok vagyis élvezzük a játékot. Nem 1 ember dícsérte meg a Grey WW skinemet. Meg aztán nincs annyi ember/"barát" akit belehetne szervezni.

Azon gondolkodok, hogy neki ülök a maradék 25 referalnak nem is az RP miatt hanem Twitch skin miatt, imádom Twitch-et és megakarok vele tanulni játszani.

Szerk.:
Most már tudom, hogy az AP-sabb Skarner gagyi.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 16, 01:33:50 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5134 Dátum: 14 dec 16, 11:34:36 »

Bocsássátok meg tudatlanságomat, de mi a rák az a referal? Amúgy én jót mosolygok mindenkin, aki azért szenved, hogy szerezzen egy skint. Tuti nem adnék érte pénzt, mert semmi pluszom nem származik belőle. Így teljes useless. Cs-goban is így vagyok a perkekkel. Nem sebzek tőle jobban szóval kell a ráknak.
Karácsonykor mikor egyet fizet kettőt kap rúna oldal akció lesz befizetek és veszek 14-et, mert az kell a maradék pénzből meg lehet veszek skint, de azt is csak azért, mert rohadtul ki van találva a rúnaoldal ára. Marad egy csomó felesleges pontom. Pár azt is lehet elajándékozom.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 16, 11:37:36 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Shiro
Moderátor

« Válasz #5135 Dátum: 14 dec 16, 13:51:46 »

Benn az új mód
http://promo.eune.leagueoflegends.com/hu/snowdown-2014/game-mode/

Azoknak a hősöknek jó, akiknek közel kell jutniuk, de eddig ez nehéz volt számukra.

Na meg persze jó kis tréning ADC-knek. no flash, no heal. Ok flash az van, de öngyilkosság
Naplózva

Stance
*

« Válasz #5136 Dátum: 14 dec 16, 15:34:22 »

Bocsássátok meg tudatlanságomat, de mi a rák az a referal? Amúgy én jót mosolygok mindenkin, aki azért szenved, hogy szerezzen egy skint. Tuti nem adnék érte pénzt, mert semmi pluszom nem származik belőle. Így teljes useless.

A referral rendszer annyiból áll, hogy meghívsz embereket és annak függvényében, hogy mennyien érik el a level10-et kapsz skint és rp-t értük. A rendszert pedig botokkal kihasználják.
Egy magyar srác múltkor facebookon 6000 ft-ért vállalt 100-as referralt, ami 2 limitált skin és közel 17000 RP jutalom. Szerintem abszolút megéri. Külföldi oldalon most egy 100-as refi 10-13 ezer forint környékén mozog alsó hangon.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5137 Dátum: 14 dec 18, 14:36:53 »

Ashe és a poro király mód.

Láthatatlanban ott villog a feje felett egy nagy piros nyíl, rajta felirattal: KILL ME!
Szóval elvették azt a kevés menekülési lehetőséget is (flash, heal) ami eddig volt.

Minden ellenfél kapott egy spellt, amivel a nyakadba ugorhat Ashe E-jének távolságából.
Nyugi, ügyesen lehet azokat a porokat kerülgetni a Moragana Q , Blitz grab és egyéb hasonlóságok közt szalomozva. 
Ne aggódj neked akkor is meszeltek, ha az egyik társadat találják el egy poroval.

Hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, kaptál két spellt, ami arra van, hogy öngyilkosságot tudj elkövetni.

S mindezek ellenére még viszonylag jól is tud teljesíteni.  Pojén

-----------------------------------
Egy kis PBE.
http://www.surrenderat20.net/2014/12/1217-pbe-update.html#more
Baron nerf. Már csak az nem fogja le szólózni, aki nem akarja.  ikszdé

http://www.surrenderat20.net/2014/12/1215-pbe-update.html#more
IE-nél nerfelika  krit csanszot 25%-ról 20%-ra. Ezt ellensúlyozva, a Fantomét 30%-ról 35%-ra növelik. Tehát közvetve egy Ashe nerfnek is felfogható. (+azok az adc-k akik nem fantomot használnak)

A dzsungel táborok 5 másodpercel később spawnolnak, hogy aki segít az erdésznek, az kettővel több miniont veszítsen.
A siker érdekében a szörnyek hápéját is növelik

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 18, 16:39:51 írta Shiro » Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5138 Dátum: 14 dec 18, 17:29:44 »

Gyakorlok Adc-t unokatestvéremmel, aki Threshezni fog. A stream egy ideig megy.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5139 Dátum: 14 dec 19, 02:07:08 »

Hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, kaptál két spellt, ami arra van, hogy öngyilkosságot tudj elkövetni.

Annie-val nem az. Nevet
Öröm látni mikor elkapom a poroval és utána oda szállok és repül a macipuszi majd W és rögtön 3 enemy fél hp. Nevet

+ lvl 5-nél és lvl 10-nél is kapsz érte IP-t is.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 19, 02:09:44 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #5140 Dátum: 14 dec 19, 17:13:36 »

Ennél jobb "utolsó" Snow Down meccs nem is lehetett volna. (meglett mind a három ikon)

http://kepfeltoltes.hu/141219/katarina_snowdown_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(a bujdosó egy Lucsia)

Tényleg azt hittem, hogy statiszta leszek, erre 3000g-vel volt az első halálom.

Az egész meccs kb arról szólt, hogy ki tudja jobban sakkban tartani az ellenfél Katáját.

Vége pedig:
http://kepfeltoltes.hu/141219/katarina_snowdown_end_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az utolsó halálért kár, de hát én hülye le álok Katával 1v1-et játszani life steal nélkül.  smirksweat
+volt egy greedység miatt.

Jó kis ADC tréning volt. Már csak alkalmaznia kell a tanultakat

---

Nem emlékeztek tavaly a régebbi Snow Down skinek voltak ideiglenesen fél árasak?

Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5141 Dátum: 14 dec 19, 17:42:26 »

Nem voltak. Annyi volt, hogy az 1350-es Lulu Skin egy ideig csak 975 volt. De a Dark Candy Fiddle-t ugyanannyiért tudtam megvenni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

« Válasz #5142 Dátum: 14 dec 20, 17:11:30 »

A egy kérdés kapcsán nézegettem a rónákat, és kiderült, hogy a nagy az 4,26 armort ad, ergo többet, mint négy sárga.

Így úgy határoztam, hogy módosítom a mostani elrendezést.

mostani
nagy 3x26 HP
sárga 9x1armor
78HP 9 armor

erre:
nagy 2x4,26 armor 1x26HP
sárga 1x1armor 8x8HP
90HP 9,52 armor

Van még esetleg más más hasonló variáció, ahol 1 nagy és 8 azonos sárga esetében jobb hatást érhetek el, mint mondjuk 9 db piros, kék, vagy 3 nagy primary rúna?

Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5143 Dátum: 14 dec 21, 11:27:13 »

Én nem feltétlenül értem a mostani jungle buffot, Játszok néha low leveles srácokkal és azt látom fullos mastery és rúnák nélkül nem nagyon lehet ott kezdetben életben maradni. Túl erős lett. sok champ aki régen jó erdész volt kb már használhatatlan. ez nekem nem igazán tetszik
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5144 Dátum: 14 dec 21, 20:19:45 »

Shiro te support mainelsz nem? Elküldenéd a ''háow tu szupp'' oldalt amit te állítottál össze? Unokatesómnak kell.

Valaki megtud dobni egy adc tippes listával a magyar fórumról?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 341 342 [343] 344 345 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins