1. Ashe, nincs semmi trükkje és szó szerint minden egyes lépése egy hazárd játék a nagy kaszással. Sokakl inkább meg kell fontolnia dolgokat, mert egy pici hiba és neked annyi. Persze csak 1x basszák el a fókuszt.
2 Syndra -> Dodge Bal
3. Sona Vele első item a Zeke. (oké a sight stone) passzívan lopjuk az assistot ennél jobb technika nem is kell.
4. Shyvana szerintem a káosznál nincs jobb hadicsel
5. Ahri, most hogy megtudtam, hogy át lehet vele ugrani a falon.
----------------------------------------------------------------------------
Muteolnom felesleges, mert a bénázásaimon már nincs mit rontani.
Meg Morgana volt a célpontjuk, és ha nem folyok bele a vitába, akkor lesz egy afk, és marad két hülye.
Ami gazán szomorú, hogy elvileg full premade team voltunk. Ráadásul pont az a kettő volt a barátlistámon.
(Mondjuk már a feketén vannak
)
Szerintem tuti az volt a baja a Zednek, legalábbis személyem felé, hogy Morgana mellett álltam ki, és nem kezdtem el én is írogatni, hogy report morgana all.
S most nézem egy prtscr kimaradt. amiben azt kérdem tőle, hogy "Az rendben, hogy reportoltok, de szerinted kit fognak kitiltani?"
Utána megint kaptam egy felkérést, egy másik magyar premade csapattól. Hmm ott nem volt flém csak győzelmi fény.
Tökre bírom a konter itemeket. (ez esetben a Randuint)
Tímfájt végén én Ashe és enemy Twitch maradt.
Nekem úgy hápéból 10% se maradt neki pedig vagy ötször annyi.
Az én killjeim ép csak 13 a patkány duplájával rohangászott.
Ész érv azt mondaná győz a patkány,
de ők nem tudják, hogy Ashe lett az ász
megj ultim nem volt. A Twitch nek meg volt mind a 6 item, nálam meg csak 5 és 1 negyed.
Egyébként ADC-k kapcsán van még itt Life Steal fanatikus. Értsd: A jó life steal úgy 40%-nál kezdődik.