24 nov 23, 15:20:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877517 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5070 Dátum: 14 nov 30, 23:57:48 »

Jáj hát járjon már a nyelved, mert ez így nem járja.

Mi az, hogy report mid no ss?
Hiányolod tán a waffen tiszteket?
Wardból vegyél őrszemet!
Hogy a lány nindzsa lent.
Mit hord vagy sem,
kérdés többé nem lehet.

Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5071 Dátum: 14 dec 01, 01:45:56 »

wardból őrszemet. ikszdé

Kösz a lelkesítést. Egyébként nem értem thresh-el miért kell midre menni és még nem is jelzi az ellenfél eltűnését. A legelején jelzett egyetlen 1x. Utána már nem láttam. Beszélni meg hamarosan fogok, mert tegnap ment tönkre. Micsoda időzítés...
Sajnálom hogy a legrosszabb meccseim egyikét láttad.

Ma olyan 17:30 fele fogok élőben játszani. Irelia-t ki szeretném már végre próbálni, ha van egy jó skin rá. Csak ne játsszak szarul.

szerk: ''ment tönkre...'' a mikrofon  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 01:48:11 írta Szabika » Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5072 Dátum: 14 dec 01, 09:32:26 »

A hétvégén egész idő alatt ip-t gyüjtöttem, és tegnap késő este már nekem se ment az Azir mid és ami vicc, mert counter laneket kaptam de simán nyertem volna... Viszont tegnap Annievel Pentáztam! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 09:33:36 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #5073 Dátum: 14 dec 01, 18:00:11 »

Megvolt az első Ww dzsungelem.

Ráadásul azzal a hülye buildel amit én találtam ki.   Pojén
Szerintem tetszik ezzel az új erdővel  csak aztán kaptam egy jókora dc-t s inkább csak a bénáztam
http://eune.op.gg/match/observer/id=1041348285
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5074 Dátum: 14 dec 01, 18:03:30 »

Szerintem WW-t nerfelni kéne. Túl erős.

Egyébként meg megy a straem. (gutsper)
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #5075 Dátum: 14 dec 01, 18:20:59 »

Lehet pofozkodásban erős, de szerintem kell is neki ez az erő, mert gondolj bele, a lol tele van olyan hősökkel amik úgy ugrálnak mint a nikkelbolha.  

Szerintem jól van így hogy a kevésbé mobilis hősöknek nagyobb sebzés potenciáljuk van.

Ja és nem azért a 180RP-ért, de fuck u Riot.   Ördögi
http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/store/sales/akcios-hosok-es-kinezetek-1202-1205
Naplózva

Stance
*

« Válasz #5076 Dátum: 14 dec 01, 19:00:21 »

Kipróbáltam a Pantheon junglet és tényleg vicc, hogy level 2-n leütöd a sárkányt úgy, hogy megsebezni nem tud. xD Egy jungle camp után odasétálsz, pont lespawnol és easy. Daggert se kell venni, macsétával leütöd attack speedes rúnák és mastery mellett.
Az előző jungle véleményem óta nem tudom mi változott, de ha a békával/gólemmel kezdünk simán végig lehet menni az összes campen back nélkül a legtöbb junglerrel.  Ohh My God

Én azt bírom, amikor annyiszor pingelek ss-t, hogy már nem is enged többet pingelni, írom is, le van wardolva, még azt is pingelem és írom hogy merre megy az enemy laner, aztán ha meghalnak tőle írják hogy "report no ss omg noob". ikszdé

Azirral nem tudom mit műveltek, vagy csak most találkoztam jó Azirokkal, de valami undorító ez a kibaszott madár.

A WW-vel az a baj, hogy megveszi az új feralt, melette full tankot épít és akkorákat burstol, hogy az hihetetlen. Bár nem hiszem, hogy nerfelni kéne, mert elég kiszámítható champ, nem nehéz ellene játszani, ultija könnyen megszakítható. Mondjuk annyit csinálhatnának, hogy a suppressből kilehessen jönni a summoner cleansevel is, ne csak qss-el.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5077 Dátum: 14 dec 02, 13:53:42 »

WW, Godyr, Hecarim és Pantheon most valami félelmetesen gusztustalan jungelben. WW és Pantheon tuti kap nerfet, de a másik kettővel is kéne kezdeni valamit, mert flashel se tudok elmenekülni előlük, mert 10 méteren 20-at vernek rám. Ráadásul új jungel is iszonyatosan adja nekik. Átmennek az egész csapaton, ha jól használják a karikat. WW-vel meg lvl6 után 6 éves fogyatékos kisfiú is olt.
Kalista meg a másik vicc. Alistarral supportoltam egy Kalistának, aki tudta használni a kariját. 32 assziszt 0 halál 0 ölés. Kalista 22 kill 0 halál 24 assziszt. Egyszerűen undorító az E-je ráadásul az ulti is vicc, mert low hp behúz és nem tudnak megölni menekül vagy, ha jól állnak 3-4 embert levegőbe lökök vissza lökök egyet Kalistának Q és ott a pentája, ha valaki flashel oda táncol és kitép a lándzsát. Alig várom a nerfet, mert még vele lenni is idegesítő. Annyira overpower, hogy e.

Jah igen ez 20 perc játék után volt. A végén már nem mertem megnézni mik lettek a statok. A játék 12 perc után eldőlt.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 13:55:35 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5078 Dátum: 14 dec 02, 16:23:18 »

Kipróbáltam a Pantheon junglet és tényleg vicc, hogy level 2-n leütöd a sárkányt úgy, hogy megsebezni nem tud. xD Egy jungle camp után odasétálsz, pont lespawnol és easy. Daggert se kell venni, macsétával leütöd attack speedes rúnák és mastery mellett.

Ezt én is kipróbáltam, és tényleg működik, de nekem azért időbe telt leütni xD Nem tudom mennyire éri meg, lehet érdemes megvárni vele, amíg megveszed a jungler itemet, mert nekem eléggé időigényes volt  Nevet

Amúgy  nekem Nocturne is nagyon jól bevált az új jungelben.Bár ő régebben sem volt rossz, szerintem nagyon underrated  egy hős:(
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5079 Dátum: 14 dec 02, 19:19:18 »

Na most már ha minden igaz akkor tudok beszélni is az élő feedelésem közben. Hallhatjátok a volibear vonyításom.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5080 Dátum: 14 dec 02, 23:55:32 »

Majd hétvégén is tudsz pár meccset játszani? Mert most délutános műszakom van és szívesen figyelemmel kísérném a meccseket. Nevet

Azirral miért kapok mindig counter lane-t? TB-re megyek, draft-ot nem sűrűn szoktam. Viszont egész jól lehet tartani vele a courter laneneket. Próbálgatom, hogy milyen mastery és runa lenne jó neki. Most azon rágódom, hogy 4,1 mana regen/ 5sec az mennyire jó, mennyire érződik early gamebe? És minél hamarabb megfejelni egy serleggel.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 03, 00:00:44 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5081 Dátum: 14 dec 03, 00:29:49 »

Szabadidőm nagy része erre megy el szóval tudok. Nevet Kérdés, hogy bejön-e vagy sem. Remélem addig meg lesz az overlay.

Azirra egy mpen cdr rúnát ajánlok neked. Ad mid ellen 9 armor és ap mid ellen Hp scaling-et. 216 a 18. szinten.

Azirral még mindig tanulom a banána dzsúkot, de nehéz. ikszdé Smartcasttel kell, de hiába tolom azzal, akkor is nehéz. Nevet

Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #5082 Dátum: 14 dec 03, 01:02:02 »

Olyan jó, amikor Ashe ultival be akarom célozni az ellenfelet, de elfelejtem, hoyg smart caston van, és ellővi a 3,14csába.

Labancot meg egyszer tényleg kitanulom, ha már vetem rá azt a skint.

állom full hápéval a tornyoma latt. Labanc jön low hápéval, én meglövöm, oszt én hulla. 4x ölt meg, de ilyen pislantok és halott vagyok módon. Még jó hogy az első után Bansheera gyúrtam, és nem a QSS-re, aztán az 5.-re már  fordult a kocka.

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #5083 Dátum: 14 dec 03, 01:51:20 »

Azir konkrétan meg érdekel az armor vagy magic res. 20% CDR van kirakva runa/mastery-ből vagyis utility-s Azir-t csináltam. Többszörösen leakarom tesztelni ezt. Csak az a baj, hogy nekem nehéz irányítani Azirt.

Aramon 2x kaptam cicát (Rengar) és azta, azta, azta! És ki is próbáltam jungle-be és azta. Csak buktuk a meccset mert eddig egy kezemen megtudnám számolni hányszor jungleztem, meg rossz jungle itemet is vettem neki, de nagyon vad. Meg van kire gyüjtök legközelebb és kivel fogom gyakorolni a bozotvágást! X3
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Stance
*

« Válasz #5084 Dátum: 14 dec 03, 11:56:31 »

Én nem Aziroztam még soha, de úgy csinálnám, hogy level/cdr rúnákat és masterybe is 21/0/9 raknék. Latebe egy cdr itemmel így megvan a 40% cdr. Earlybe még annyira nincs rá szükséged.
Nem tudom, mennyire manás, de én minden egyes ap midlanernek (akinek van manája) imádom a manareges rúnákat. Legtöbb alkalommal szétpusholom a lanet, hogy ne tudjon farmolni tower alatt az enemy, teleportot hozok és első backnél általában 2 dorans + chalicevel megyek vissza. Így elsőnek döntök towert, ha pedig még el is megy roamolni az ellenfél 50-60 creepet simán ráverek 10-15 perc alatt. Ez Azirral is működhet a jó push és pokeja miatt.

PBE változtatások: http://www.surrenderat20.net/2014/12/122-pbe-update.html. Érdekes. Kalista buff, a WW és Pantheon nerf várható volt, de még így is fogja tudni sólózni a dragont, az a ww nerf se fogja nagyon megváltoztatni a pick ratejét. A Warrioros macséta encsi 10 arpen helyett kapott +10% physical damaget, ami nagyon jól hangzik. Smitenek úgy látszik két chargeje lesz, ami szintén tetszetős változtatás, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy instant egymás után kétszer el lehet e majd nyomni. Első körbe két smitevel kezdeni, jól lehet vele majd taktikázni. Két buffal elmenni sárkányozni vagy counterjunglezni. Invade is sokkal könnyebb lehet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins