Vagy jobb esetben 1x végig tudsz menni a campeken. Vagy legalábbis a wraithokon és a farkasokon is, meg a 2buffot elviszed.
Amúgy ti láttatok már ww topot smiteval?
Ez csak a nagyon jól clearelő junglerekkel lehetséges. Yivel toltam első próbálkozásra az új junglet, atkspd/ad/armor (tehát kékbe is armor) red-wraith-wolves-blue irányon alsó pozícióból. Farkasok után meg kell várni, hogy betöltsön a smited, másképp nem nagyon tudod leütni a kéket. De mire betölt hazateleportálsz.
Back nélkül végigclearelni a junglet szerintem csak a nagyon jól clearelő junglerekkel lehetséges, speckó rúna pagevel, masterykkel és jó pullal. Bár még nem próbáltam, de erre tippelek. Például Warwick atkspd/lifesteal/armor (mr nélkül), Udyr atkspd/cdr, Fiddle cdr/ap, talán ügyesebb Shaco.
De ezekkel sokkal nehezebb is gankelni level 3-4-en, mint egy Lee Sinnel. Csak vele ugye backelni kell, mert nem marad hp-d, mire odaérnél, hogy gankelhess két buffal.
A tankosabb junglerek is sokkal hatékonyabbak lettek az új machétával. Egy jó Nunut szívesen megnéznék még, hogy milyen. Dianat is mindenképp kifogom próbálni, valószínűleg ő is sokkal jobban működik most, hogy az early snowball lecsökkent a junglerek részéről is és nem mellesleg jó a clearje is.
Még biztos sok változtatás lesz a jungleben, fognak vele kísérletezgetni és a játékosok is sokkal jobban kitapasztalják a metát. Annyi már biztos, hogy alsó oldalon sokkal jobban megéri gólemekkel kezdeni, utána le AA-zod redet simán. Plusz a smitet is megéri instant alkalmazni, nem pedig last-hitelni, mivel a szörnyekért járó bónuszt smitekor kapod meg, nem pedig halálukkor.
Az invade se rossz ötlet, a nehezebb early clear miatt nagyon meglehet nehezíteni az enemy jungler dolgát.
Az új "feral" nagyon bejön. Múltkor már 45 körüli stackem volt a 20. perc környékén.
Láttam már blitz supportot is smitevel.
A lassítós-true damages itemet tette ki csak azért hozott smitet és irtó fun volt. Hatásosnak hatásos, mert amúgy jó itemeket lehet belőle kirakni és továbbfejleszteni, viszont nem egyenlíti ki az exhaust hiányát és a goldot más ugyanannyira hatásos itemre is eltudod költeni.
Shiro
Hát igen. A normal és a ranked mmr két külön dolog. Én csak nagyon ritkán normáloztam level 30 után, mondhatni soha, a normalt is csak duóban és szinte minden meccsen csak bronzosokat-silvereseket kaptam normálba diamondosként és folyton sírás volt a vége, hogy én mit keresek itt, be afk-znak level1-en mert nincs esély, ment folyton a "ty riot fair matchmaking" spammolás. xD