dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 14 okt 19, 09:05:04 » |
|
Tavaly az SKT is 20perc alatt verte szét az SHR-t a 3. játékban. Már másodjára döntősök, de ez nem megy nekik Amúgy az elejét nézted? Az Imagine Dragons ott élőben előadta a warriorst.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 09:05:52 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 14 okt 19, 09:45:40 » |
|
Szegénykék. Most nagyon alázták őket. A második gameben jobbak voltak sokkal, mint az elsőben, többet is öltek és végre volt egy jobb kis csapatmunkájuk. Az elsőben baromi gyengén nyomták. Neeem! Akkor még aludtam, a nővérem mondta, hogy keljek azonnal föl, nézzük már! Arról pont lemaradtam, de majd rákeresek, mert azt meglesem. Hányat kell nyerni, hogy meg legyen a díj? 3-at az 5ből?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 09:49:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 14 okt 19, 09:55:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 14 okt 19, 10:02:18 » |
|
Uh ez rohadt jó volt! Köszi. UH most a 3. gameben nagyon jó az SHR.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 10:22:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 14 okt 19, 11:28:33 » |
|
Biztos vagyok benne, hogy most már kikapnak. Zsinórban másodjára bukják be a döntőt. De legalább a tavalyival ellentétben, most tudtak egyet nyerni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 14 okt 19, 11:36:13 » |
|
Hát igen, ez a 4. meccs, nem volt egy jól összehangolt game részükről. De a másik csapat nem semmi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 14 okt 19, 13:36:57 » |
|
Mikor lesz a season vége?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Zuki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 14 okt 19, 13:50:14 » |
|
nov 11 00-00
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 14 okt 19, 19:55:30 » |
|
Lehetne már szezon vége =/ A mostani szezont elrontottam és Gold 4 0 ponton állok, pedig voltam Gold 1 promoba is =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 14 okt 19, 22:09:14 » |
|
Várjam meg a következő szezont hogy megcsináljam a 10. besorolót vagy most is lehetne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 14 okt 20, 00:05:32 » |
|
Akárki akármit mond, a Riot küldött egy e-mail, hogy változni fog a referal és ezt linkelték mellé: http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/upcoming-changes-refer-friendRemélem megtudjátok nyitni. És remélem befog jönni az, hogy minden egyes lvl 10 friendért kapok 1000 ip-t mert akkor nagyon gazdag leszek. És megkapom a Potkányt is. <3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 20, 00:07:20 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 14 okt 20, 07:34:47 » |
|
Megnéztem a döntőt! Én moziban néztem meg, jó volt. Ajj sajnáltam szegény SHR-t pedig drukkoltam nekik az első alázás után, hogy szedjék össze magukat. :c Harmadiknál felcsillant a remény de aztán mégse. >_<
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 14 okt 20, 09:01:27 » |
|
UH az se rossz, sőt, baromi jó lehetett. Egyik bátyám nagykivetítőn nézte a haverjaival. Én is ugyan így voltam. Elsőnek nekik szurkoltam, mert rohadtul elpicsázták őket, a harmadik meccsnél már igazán jól össze hangolták magukat, de még sem volt olyan jó csaptjátékuk, mint az SSW-nek. Looper, baromi jól nyomtam. Mata meg tényleg a világ egyik legjobb supportja. Valaki szerint A legjobb. A többi nevet elfeljtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 14 okt 20, 09:48:31 » |
|
Én Pawn-tól haltam meg az első meccsen. Dat Jayce.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 14 okt 20, 12:57:03 » |
|
Várjam meg a következő szezont hogy megcsináljam a 10. besorolót vagy most is lehetne?
Max bedob Silverbe vagy ha nagy mázlid van Goldba és lesz egy kereted. Szóval előnye nem nagyon lesz, inkább gyakorolj a következő szezonra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|