24 nov 23, 15:02:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 321 322 [323] 324 325 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877375 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4830 Dátum: 14 szep 02, 20:15:30 »

Tudjátok mire jöttem még rá? Éjfél után sokkal jobb csapattársakat kap az ember. Így hogy délelőttös műszakot viszek és olyan 15-21 óra között játszok, tiszta bénákkal van teli a játék. Viszont délutános műszak után olyan éjfél és utána sokkal tapasztaltabb játékosokkal sodor össze és nem 3-at vesztek hanem 3-at nyerek.

Az a 2 csapat a kedvencem és a C9 supportot szeretem nagyon. Nevet
Bírom mikor a meccs előtt mutogatják őket és akkor ott van előtte egy "Biblia" (egy füzet amibe gondolom adatok vannak a játékról).

Haver mutatott kifejezetten TSM "fanservice" videót és ezeket eltartják a támogatóik, van egy gamer ház ahol egész nap szinte mást se csinálnak csak játszanak. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4831 Dátum: 14 szep 02, 21:04:03 »

Az a Death Note, ezt mindenki tudja, még a twitch chat is megerősítette  Pojén

Amúgy ez a gaming house meglepő? szinte minden csapatnak van  Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4832 Dátum: 14 szep 03, 14:24:39 »

Kérdés, szerintetek egy Yasuo penta mennyire penta? Mosolyog
Mert gondoltam tegnap kipróbálom Yasuót az új skinnel (ami rohadt jó és lehet meg fogom venni) és pentáztam.
Mondjuk elején aggódtam, mert Karthus volt miden az ellenfelem, aztán láttam milyen láma, így kenterbe vertem.
Csak a rohadék ultija miatt azért majdnem elfeedelődött... Szerencsére utána jött a penta. Nevet
Szerintetek? Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4833 Dátum: 14 szep 04, 15:35:37 »

Azért több skill kell egy Yasuo pentához mint Master nooboshoz. De több mint semmi, a penta mindig jól jön ha a tied. ikszdé
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4834 Dátum: 14 szep 04, 23:49:52 »

Heti egy gémpléj nem valami sok, de így is kijönnek a furcsaságok,

Marad nekem support, mi más, viszek Sonát.

Ellenfél 4-es remade, abban platos lucsia,

A Queenünk átvált Yamatora, én meg kapok egy Teemo adc-t... na meg duo top, first time Veigar, én meg pingelek mit állat.

És 10 ezer goldos hátrányból nyerünk.
 *fészpálm*

« Utoljára szerkesztve: 14 szep 04, 23:51:17 írta Shiro » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4835 Dátum: 14 szep 05, 09:45:51 »

Lockolt kamera vs Free kamera. Na melyik a jobb?

A kérdés egy nagy hülyeség. Persze hogy a Free, de hogy a francba lehet hozzászokni, amikor meneküléskor félrehúzom az egérrel annyira hogy nem látok semmit és mikor visszaváltanék akkor megdöglök. 3x haltam meg csak ez miatt. Pedig 1 hónapja mióta kezdtem próbálok hozzászokni de nem megy...
Naplózva
Stance
*

« Válasz #4836 Dátum: 14 szep 05, 12:37:07 »

Lockolt kamerával soha nem tudnék játszani és nem értem meg azokat akik így tolják, totál hátrány az egész és baszott idegesítő. Szabika próbáld meg átállítani a kamera mozgási sebességét egérhúzáskor a beállításokban ahogy kedved tartja, még a space opciót is javaslom, mivel ugye rögtön odaugrik a karakteredhez, lenyomva pedig ideiglenesen lockolja a kamerát.

Szerintem mindegyik penta ugyanolyan értékű. Minden championhoz kellenek azok a kézségek, hogy meglásd a szituációkban a lehető legjobb megoldást hogy mit lehet kihozni belőle, kell a játékhoz alapvető ismeret, hogy lásd mit reagálhat az ellenfél, egyfajta intuíció, reflex és ügyesség egyvelege-párhuzama.
A legtöbb assassinnek semmi defet nem raksz late gameig, mivel akkor bruiser lennél. Egy cc-től, értelmes fókusztól vagy minimális pozícionálási hibától megfekszik az összes, de amikor pentázik egy Yi írja az ellenfél csapat, hogy egy noob nulla, yi penta nem is penta, stb, de pont azok akik írják ezeket lefogadom, hogyha ők Yi-znek 0/10-be vannak és ész nélkül nyomogatják a spelleket meg a jobb gombot abban a tudatban, hogy ennyiből áll a champion. Nevet
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4837 Dátum: 14 szep 05, 17:56:02 »

Többet használom lockolva a kamerát. Meg nálam át van állítva a kamera lock hogy ha megnyomom 1x Space-t akkor lock és nem kell nyomva tartanom. Nekem valahogy előnyösebb ha nem kell a Space-t folyamatosan nyomva tartani. Nevet

Használni kell mindenféleképpen a 2 módot, és a kamera lock előnyösebb team fightoknál, könnyebb az egérrel lekövetni az ellenséget és nem az van, hogy kiszaladt a képernyőből és utána rántom kamerát és vissza rá.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4838 Dátum: 14 szep 05, 18:27:34 »

Lockolt kamera, de Ashenél néha már unlockolgatok ulti közben és fogalmam sincs melyik gombbal.  smirksweat

A lila bot oldalhoz viszont tényleg nem árt megtanulni az unlockolt változatot.
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4839 Dátum: 14 szep 05, 19:25:51 »

Végre! Sikerült alap szinten megtalálni a gyorsaságot és átlagos szinten használom. Most már nem utálok a lila oldalon játszani. Hell yeah!

Veigar és Tristana tippeket kérek.
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #4840 Dátum: 14 szep 05, 20:39:08 »

Veigar: farmolj a Q-val így extra ap-ra tehetsz szert (persze nem muszáj mindent azzal farmolni). veigar earlyben zabálja a manát ezen egy Archangel staff-al vagy egy Athene's Unholy grail-el segíthetsz. Ha az ellenfél midese ap akkor lvl.6-tól könnyebb dolgod lesz. ad ellen kicsit nehezebb veigar-al játszani, de nem lehetetlen. Build(nem feltétlenül kell követni ez rajtad és az ellenfeleden múlik) Sorcerer Shoes, Archangel staff/Seraph embrance/Athene, Rabadon deathcap, Deathfire grasp, Zhonya's hourglas és esetleg még egy Abyssal scepter, de mint mondtam rajtad múlik mit buildelsz. Teamfight-okban elsődlegesen a carry-ket fókuszáld (ADC APC) utána jöhetnek a többiek. kb. ennyi. Tristana-ról nem tudok nyilatkozni
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 05, 20:40:18 írta A Sokadik » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4841 Dátum: 14 szep 05, 21:55:36 »

De hogy dodgeoltok egy Nidalee speart, vagy egy Varus arrowt lockolt kamerával? Oo
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4842 Dátum: 14 szep 05, 22:13:53 »

Volt elég merszem normálra vinni. Ezt nem tudtam hogy Q-val extra ap-ja lesz. ikszdé
Akkor Bjergsen videójába azért volt 1000 ap-ja amiért olyan sokat q-zott. Nevet Kösz a tippet.

Veigar-al Fizz ellen mentem és hiába volt abyssal-om elég jól megsebzett, viszont nem volt esélye mert gyorsabb voltam és a stunnolás mi mindenre jó. Sajnos a csapatom szar volt ezért nem volt annyira jó a meccs. Igaz a vége felé egyedül kellett 3-at felfognom, mert ők egyet se bírtak de hát na...
El kell hagynom azt a szokást hogy ilyenkor flame-elek. De ki nem tenné ezt, ha mondom nekik, hogy csoportba menjünk mid-en 5-en és akkor több eséllyel nyerhetünk. Ezt mondogattam több perceken keresztül de semmi. Reportoltam az összeset unskilled-ért. Én is kaptam egyet harassment-ért. Ez most komoly? Csak mert próbáltam jó irányba vinni a csapatot? LOL...

Fizz és Heimerdinger egy ulti volt egyenként. Jó kis champ mert annak ellenére, hogy mágus még supportnak is elmehetne. Kis részben. TF-ekben meg nem gyenge kicsit se.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4843 Dátum: 14 szep 06, 10:39:00 »

Azért több skill kell egy Yasuo pentához mint Master nooboshoz. De több mint semmi, a penta mindig jól jön ha a tied. ikszdé
Az tuti. Nevet Mondjuk már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan is vegyem meg az új Yasuo skint, mert rohadtul nem vagyok visáz, vagy american expresses és nincs paypalom se. O.O
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #4844 Dátum: 14 szep 06, 10:58:07 »

Az tuti. Nevet Mondjuk már csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan is vegyem meg az új Yasuo skint, mert rohadtul nem vagyok visáz, vagy american expresses és nincs paypalom se. O.O

Paysafecard-ot javasolnék mert az viszonylag könnyen berszerezhető a legtöb Relay vagy Inmedio újságárusnál. Más ötletem nincs
Headhunter Caitlyn-ről kinek mi a vélemémye?
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 06, 12:11:12 írta A Sokadik » Naplózva

Oldalak: 1 ... 321 322 [323] 324 325 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins