24 nov 23, 17:19:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 316 317 [318] 319 320 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877986 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4755 Dátum: 14 aug 12, 22:42:18 »

Katarinának szerintem is jó a Haunting Guide első itemként, de ennyi bőven elég is defként, ha értelmes rúnáink és masteryeink vannak. A DFG-s kezdést is nagyon támogatom, mivel a legnagyobb burstű sebzést osztó ultiról van szó. Nem nagyon látok counterplayt egy quickcastos kombó ellen early gamebe, amivel végig lehet snowballozni a meccset, főleg yoloQ-ban. Ezután jöhet a zuhany, ez a három core item. Ezután hülyeségnek tartok Rabát rakni, mert hatalmas ap szorzó van az ultin és ezzel a 3 itemmel már így is van elég ap-nk, így jöhet a void staff, majd az abyssal. Rylait, Liandryt, Hextechet meg szerintem tök értelmetlen kirakni Katának, fölös.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #4756 Dátum: 14 aug 12, 23:04:27 »

Idézet
Katának defnek inkább Abyssalt, mint a maszkot, mert a fejlesztése tényleg hasztalan. AD hasisevők ellen meg a Zuhany-t

Ezzel csak azért nem értek egyet, mert az abyssal csak magresit ad, de katával nagyon fontos pont a roam is, ahol ad damage-vel is szembekerülsz. És a magpen is nagyon jó benne amit kezdésnek kapsz.  És olcsó. ikszdé

Én a rylait azért támogatom, mert mostmár az a 100 ap amit ad, az úgy elég sok, és ha kezdésnek jól állok pénzzel, akkor szerintem hasznosabb mint a haunting, több ap, több hp, lassítás. De ez már játékstílus kérdése is szerintem, én szeretek katával 1v2-3-mazni is xd ammihez meg nem árt egy kis deffensive is, és mivel az abyssal csak magresit ad, ezért választom a rylait.
A rabadonban viszont lehet igazad van, majd megpróbálok már valamikor egy ilyen gamet. Csak félek, hogy latere kicsit elfogyna a dmg-em, de majd meglátjuk.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
BrainBox
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4757 Dátum: 14 aug 12, 23:25:56 »

Nem nagyon látok counterplayt egy quickcastos kombó ellen early gamebe, amivel végig lehet snowballozni a meccset,
a legkisebb cc is counter  ellene illetve kb minden ranged harass. én úgy szokam tolni h kb már lvl 1-enleverem a hpját basic attackokkal és oda se engedem utána a creepelhez easy win ellene.
De am meg diana az kata ellen lett kitalálva pl, sajna rákerestem a kedvenc kommentemre de nem találtam meg megpróbálom idézni:
Diana vs Kata
wanna harass ->W
wanna jump away -> ult
wanna ult? ->E
and crush her with Q
Ez az egyik solomides oldalon szedtem össze szerintem találó
Naplózva
Stance
*

« Válasz #4758 Dátum: 14 aug 13, 00:10:18 »

Ha counter lanen vagy és ténylegesen is counterel az ellenség, akkor roamolsz vagy extra safen játszol és várod a junglert. Szerintem nincs annál idegesítőbb, mikor szétbaszod a másikat, farmolni is alig tud, aztán egy óvatlan pillanatban kapod a ganket és egyből vissza is jött a játékba, akire rá counterpickeltél. 
Luxra például rengetegszer vittem teleportot és 6-7-esen már mentem is killért amikor valami szopatós champet kaptam midre. Főként gold szinten vált be. Na a másik fele, hogy ha még counterpickelnek is, csomószor le tudod szopatni, ha jobb játékos vagy és az ellenfél valószínűleg csak beírta lolcounter.com-ra, hogy mit kéne hozni ellened vagy megkérdezte champion selectbe a társait.
De én konkrétan a dfg-shunpo-ulti kombóra mondtam, hogy kijátszhatatlan. Én pl utálok adc-zni egy jó kata ellen, mert early-mid gameig visszanézed a death recapot és azt látod, hogy 1600akat burstol beléd 0.8sec alatt... nagyon résen kell lenni ténylegesen, hogy erre te rá cécézz, főleg, amikor az egész csapatban van 1 vagy 2 hard CC összesen, azok is csak ultik. xD
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4759 Dátum: 14 aug 13, 00:39:17 »

Mit ad azisten anyg ritkaság midre küldenek. na mondom legyen Kata, ha már róla beszélünk.

kapok egy Baltazárt.

Aki ellen szerintem az Abyssal pont hogy jobb választás, mint a Haunting, lévén, hogy HP alapú sebzése van.

Sikerült elffedelnem, Lehet nem lett volna annyira feedben, ha az első killnél nem üt be a hol a 3,14csába van az a hülye gomb a mivel az ignicét tolom rá esete.

Elöbb a Negatront vettem meg, azt lett egy  Voidom. Aztán úgy döntöttem, mégsem  építek a Negatronból Abyssalt, hanem inkább Quicksilvert.

S tök jól bevált. Nem mondom, hogy utána el lettem feedelve, de sikerült vele visszajönnöm a játékba, A Zuhannyal együtt meg elég jó túlélési esélyt ad, ha 80 cécével fókuszolnak rád.

Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4760 Dátum: 14 aug 13, 01:16:17 »

Igaz teljes mértékben a skill sokat számít pláne low elon mindenkit el lehet verni kb bármivel épp vmelyik nap néztem streamet és sona top darálta be singedet Nevet challanger ftw
Meg akkor már itt egy Dyrus gyöngyszem hamár high elo trollkodás van:
http://elohell.net/chill/325551/dyrus-guide-how-to-win-a-game-in-under-2-minutes

Viszont én azzal kerülöm ki az ilyen enemy elfeedelős témát h konstant 2 wardot tartok miden, nem bízom abban a szutyok trinketben és mióta átjöttem nordicra rászoktam a spamelős "takarodjatok vissza azzonnal"-ra, ha missel az enemy és 90%-ban bejön.
Mondjuk nekem az is érdekes h nemrég kezdtem el season 4-ben rankedezni westen placement 3/10 lett nordicon azóta 8/10 az átlag win arányom.
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4761 Dátum: 14 aug 13, 10:04:02 »

Na, kijött az új patch!

Újra elkezdtem Oriannázni, hát mi történik? NERF! Cserébe Thresh E-jét legalább megcsinálták. Már idegesített, hogy torony alatt próbálom tartani az ellenfelet, de szinte sosem rángatja őket az E. Biztos a toronynak volt hozzá köze, mert akkor tényleg sosem működött.
Egyébként Rengar és Kassadin tényleg olyan erős lenne, hogy már a sokadik nerf kell mindkettejüknek? Oké, hogy erős karakterek, de nem túl bonyolult játszani ellenük.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4762 Dátum: 14 aug 13, 10:42:44 »

Az ori nerf a basic attackban még érthető is mivel a passzívja ezt támogatja. Néha idegesítő volt ,hogy ő lv1 en AA val többet sebez mint a másik spellel.
A kassadin változtatásai csak szerintem kezdenek átmenni a vicces kategóriába? Mármint az összeset egybevéve az olyan előtte utána képek szisztémában.
Még pár hónap és kiadhatják neki az új spell készletet is 4 eltérő színű nyalóka képében  Ördögi
Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4763 Dátum: 14 aug 13, 12:06:05 »

Najó -2 baisc ad? ez vh nem érzem nerfnek mert a pssive az ami nagyot üt+ha van magic pened pláne. De télleg jogos csak nem érzem nerfnek

A másik meg én is viccesnek tartom a kassadin nerfet h egyik jön a másik után, de rengar azér kapott buffot is az idő során. Kassával az a baj h habár talon óta rettentő könnyű megfogni, latebe beugrik kishotolja az adct és kiugrik és ez ellen elég nehéz tenni bármit is h nincs hard cc vagy kassa csapatának 2-nél több az IQ-ja.

Én a mao nerfet sajnálom igaz h még így is kegyetlen OP meg eddig is az volt csak sajnálom jó volt vele alázni na Nevet:D
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 14:07:10 írta BrainBox » Naplózva
Stance
*

« Válasz #4764 Dátum: 14 aug 13, 14:04:43 »

Ori 6AD nerfet kapott, nem 2-t. Szerintem mondjuk fölösleges volt hozzányúlni, akárcsak Kassához vagy Rangohoz. Lassan mindkét karaktert minden második patchben reworkolik. ikszdé Mondjuk érthető miért nyúlkáltak hozzá, lassan jön a világbajnokság. A Maokai nerf teljesen érthető, még így is pusztít. Ez a Morkána nerf is meredek, miért nem a végtelenségig tartó Q-ját csökkentik?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4765 Dátum: 14 aug 13, 17:29:45 »

Az Exfaust az csökkenti az Ignice sebzését is? (Már ha előbb ráteszed arra, aki Ignicét fog rád tolni)

Talán ez nem is akkora opció, de szerintetek megéri lecserélni miden az Ignicét Exfaustra.

Pozitívumok
-csökkenti az ellenfél sebzését, ami börszt huszárok ellen hasznos..

(A csökkentés akkor is érvényes, ha már ellőtte a spelljét, de te ráteszed, még mielőtt eltalálna, vagy csak akkor, ha előbb a Exfaustot nyomod rá?)

-Ad egy kis pennát, habár ez nem pótolja az Ignicét.
-A lassítás (+sebzés csökkentés) miatt nagyobb az esély az erdő genkek elől való menekülésre.

- Valószínűleg Team fightban is haszonsabb tud lenni egy AoE börszt ellen.

Negatívum
- kevesebb esély a killekre a lénelésnél
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 17:37:56 írta Shiro » Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4766 Dátum: 14 aug 13, 17:48:26 »

Jó kérdés sok mindentől függ. Ha teamről beszélünk akkor megvan kinek hova mi a legjobb. Solo queue meg sztem h mit preferálsz
Nagyon sok függ attól is h kivel mész, pl Karthusnak csak exhaust lehet h elévült szokás de nekem jól beválok.
Ha az ignite-ot akarod counterelni akk sztem barrier.
Illetve az ignite az true dmg ami azt jelenti h semmilyen source nem csökkenti a dmg-ét még az exhaust se.
Amióta megváltoztatták az exhaustot inkább a basic attackon alapuló hősök ellen jó, persze ez nem jelenti azt h máson nem éri meg használni (attackspeedet lassít és sokkal kevesebb a dmg mitigation)
És végül ami az ignite ellen/mellett szól, az h a burst dmget megtolja jelentősen és a poti is kevesebbet healel ugye csökkenti a healt, de olyan hősöknél akkik a pálya végéről snipeolnak pl lux, xerath etc ezeknek nem is éri meg egyik se, inkább barrier v tp sokkal hasznosabb
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 17:49:02 írta BrainBox » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #4767 Dátum: 14 aug 14, 04:36:09 »

Van már Gnarr már játszottam is vele ellene.
http://eune.leagueoflegends.com/node/20652
Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4768 Dátum: 14 aug 14, 04:58:56 »

Ezt a gnart kicsit túlkapták OP lett jobban  mint gondoltam/szerettem volna
De már lebegnek elöttem az insta pickek pláne h ha velem van akk rettentő béne ha ellenem 1v5be bedarál minket
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #4769 Dátum: 14 aug 14, 06:53:45 »

Átlagosra mondanám.

Nem játszottam közvetlenül ellenük, de Team Figtban inkább másodlagos célpont volt.

Szerintem előbb ki kell rajzolódnia, hogy melyik irány a jó neki a tankos, vagy dps.
Amit eddig láttam buildeket, több kevesebb tankosság, az AD mellet. gyakori volt a pennetration, de kevés volt az aspd és még ritkább a crit. Na jó Trinity-t is előszeretettel építetek neki, de az 10%.

Szóval Meg alakban egész lomha volt, alig valami védelemmel, kicsiként meg nem sebzett valami nagyot.

Most nézem wikin, a Mega Gnar az kap vagy 700 bónsz HP-t lvl18-on.

A kicsinek meg csak 1500 van, szóval az meg irtózatosan papír. Nem is csoda, ha Ashe passzívval nem a felét, hanem a háromnegyed hápéját vittem le)

Szerintem egyelőre nagyon nem tudja mi legyen Bruiser, vagy ADC.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 316 317 [318] 319 320 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins