Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 14 aug 11, 02:35:02 » |
|
Shiro Ha fejleszted a red trinket akkor pár secre kapsz oraclet belőle ,szóval ha szólsz az adc nek hogy másszon veled és 1 hitelje a gombákat lazán clear mid (már persze az a középső részre értem , bokrok csak ha speed csukád van). Asszem pont erről láttam valahol egy videót ,hogy a kettő közti eltérést mutatták. De az tuti hogy teemo és hasonló dögök ellen feltétlen megéri azt a gyenge 500at .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 14 aug 11, 08:53:55 » |
|
Én talon és rengar ellen szoktam szeretni a trinketet Amúgy itt van az ominózus farm videó, ha felére állítod a speedet még látsz is belőle valamit https://www.youtube.com/watch?v=4DTl1tmmDsQ a 190 farm tulajdonképpen már 14 percnél meg van neki...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 08:56:49 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
BrainBox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 14 aug 11, 12:14:02 » |
|
Shiro Ha fejleszted a red trinket akkor pár secre kapsz oraclet belőle ,szóval ha szólsz az adc nek hogy másszon veled és 1 hitelje a gombákat lazán clear mid (már persze az a középső részre értem , bokrok csak ha speed csukád van). Asszem pont erről láttam valahol egy videót ,hogy a kettő közti eltérést mutatták. De az tuti hogy teemo és hasonló dögök ellen feltétlen megéri azt a gyenge 500at .
én megsajnáltam a junglert meg itt csak +3 (110) volt a 107/10perchez képest, gondolom a hazamenetel miatt am meg a piros trinketet mindig upolom minnél hamarabb amint elérünk a drake/baron clearhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 12:15:28 írta BrainBox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 14 aug 11, 16:49:51 » |
|
Másszon velem, mikor az én voltam? De tényleg azt el is felejtettem, hogyha fullos a red trinket, akkor megadja a byakugant.
Az gondolom nem kell részleteznem, hogy micsoda rémálom egy ADC számára, ha az ellenfél csapatában két elfeedelt hasisevő is van. Esetünkben Kata és Akali.
Kissé kuriózum, de egyszer érje csak el Ashe a full buildet, tökre nem fog érdekelni mi mennyire ópé az ellenfél csapatában. (kivétel egy 400 armnoros Ramus)
Katarinán hápézod fel maga, miközben az rád ultizik. Akali, az meg valahogy öngyilkos lett a ködjében. De tényleg, mert esküszöm, hogy nem én öltem meg. Mer lőttem egy W-t, egyik nyíl sem tett meg rövdebb utat, tehát nem volt találat. Ja és a W-m után 2 másodperccel esett össze. Szal tuti, hogy megahasisevőzte tenmagát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 16:51:02 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 14 aug 11, 17:03:11 » |
|
Katarinához kérhetek jó Item build-et tőletek? Megvettem és darálok vele. A triplák csak úgy jönnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 14 aug 11, 19:43:48 » |
|
Kató nénéhe:
Boszi cipő Rabadon Zuhany Deathfire Void Abyssal/Lyrai/Banshee/GA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrainBox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 14 aug 11, 20:17:49 » |
|
Katarinához kérhetek jó Item build-et tőletek? Megvettem és darálok vele. A triplák csak úgy jönnek.
http://www.solomid.net/guide/view/33323-katarina-build-guide-apc-by-geoffazorezt tudom ajánlani streamen is így buildelnek amit láttam én is kipróbáltam bár nem katázom sokat de lényegében egész jól összefoglalja Soon gold szurkoljatok török fel mint a talajvíz :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 14 aug 11, 21:23:11 » |
|
Ranked lose után... http://i.imgur.com/jE1rH.jpg *mindig legyen hited*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 22:03:53 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 14 aug 12, 11:59:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrainBox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 14 aug 12, 14:53:02 » |
|
Najó én ezt végig se bírtam nézni, h nem röhögi el magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 14 aug 12, 19:19:00 » |
|
Na már a spotlight is kijött Gnarhoz. Szerintem a következő patchel együtt kijön, ami sztem már nincs is olyan távol Esetleg majd a patch 1 későbbi szakaszában fogják berakni a játékba. Amint leárazzák 6300-ra, szerintem meg is veszem. Csak előtte még megszerzem skarnert is Képzelem milyen érzés lesz majd Gnar ellenfelének, amikor ez a kis dög a fején pattog >.< Tökéletesen lehet vele szivatni az ellenfeleket
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 14 aug 12, 19:34:25 » |
|
Katára én a helyedben vennék kezdésnek egy rylai cristal sceptert, ugyanis jó, ha kezdésnek van egy kis deffensived is mivel általában könnyen pokeolnak lanen, és a lassítás is jó, hogy nehezebben távozzanak az ultidból. Ha nem állok olyan jól pénzben, hogy ez logikus kezdés legyen, akkor meg veszek egy kismaszkot. A nagyot viszont nincs sok értelme kitenni, mivel burst dmg vagy nem dot, és drága is sztem. Esetleg még egy abyssal is jó lehet, de én azt ritkán veszem rá. Másodiknak szinte minden esetben rabadont veszek, de a zhonya is sokszor hasznos lehet, ez enemytől függ. Ha az egyiket vettek akkor a másik jön xd következőnek. Meg valahol közben egy penes cipő. Aztán uccsó előttinek, de esetleg zhonya előtt egy void staff, uccsónak pedig meccstől függően általában valami deffensive. Amit én sose veszek az a deathfire grasp, ugyanis minek cooldown ha resetelődök, és minek 1 targetes burst dmg, amikor én megölöm az egész enemy teamet De ez csak az én hóbortom. Amit még nagyon ritkán veszek és mások sokan, az a gunblade. Sztem katán, lévén hogy aoe spelljei vannak nem sokat tölt vissza, főleg fightban. De ha szét vagy feedelve akkor uccsó itemnek elfogadható xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 14 aug 12, 19:48:09 » |
|
Szerintem a következő patchel együtt kijön, ami sztem már nincs is olyan távol Így van.Holnap jön ki a 4.14es patch, és tartalmazni fogja Gnart is, de majd később lehet csak megvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrainBox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 14 aug 12, 20:52:36 » |
|
abszolút egyetértek h katának def kell elsősorban ezért is nem pickelem mert rettentő könnyű counterelni én általában syndrát viszek ellene és kész a kata sült. Bár én a magic penes maszkot venném elsőnek mert mind dmg mind +hpnak jó http://2.ii.gl/B01jRyQG.pngamikor supportként nekem van a legtöbb goldom...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 21:31:52 írta BrainBox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 14 aug 12, 22:07:25 » |
|
Katának defnek inkább Abyssalt, mint a maszkot, mert a fejlesztése tényleg hasztalan. AD hasisevők ellen meg a Zuhany-t Support Zyrának szerintem a Frost Queen helyett később jobb a esetleg Twin shadow, De a virágjai miatt szerintem Ap az nem is nagyon kell neki. Sightstone Iron Solary Frozen Hearth Movementes csuka kapitánnyal. Maradék kettő pedig: Banner of Command - ez a tárgy gyakorlatias önmagában elég, hogy 1v1-ben leszedj egy papír hőst-t Ja meg jó pussholáshoz is. Ohmwreccer Twin Shadow Mikael GA Zeke ja a pöcs lemaradt: http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/game-updates/patch/414-es-frissites-valtozasaiui: Nálatok mostanában nem laggol egy kicsit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 22:15:00 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|