24 nov 23, 15:30:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877596 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #4725 Dátum: 14 aug 06, 21:14:19 »

Köszi a válaszokat. Gondolom sokkal megdobja majd a rúna és a mesterség.

A videót is megnéztem és tényleg van értelme amit mond. Sajnos valóban erre pedig még jó ideig nem leszek képes. Ahhoz sok tapasztalat kell. Eddig a top és bot fekszik nekem azaz AD és ADC, de Mid egyáltalán nem még. A farm meg csak javul. :/
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4726 Dátum: 14 aug 07, 23:47:11 »

Rankedon Teemo szerintetek mennyire ér meg egy bannt bronz-silver környékén.

Nem is az, hogy gyakori válasz a 1st pick topra, de az esetek többségében hülyére van feedelve.

De egyszerűen kezdi átvenni Yi helyét aki hát Yi, de már csak Yi  és kb le 1v1-ezem Ashevel.

Az utolsó ranked meccsemen az Aatroxunk ellen vitték, de úgy lett elffédelve a kis görény, hogy a Dzsungelmajmunk végig a toppot bébiszittelte

De kb eggyiknek sem jutott ezsébe venni pl egy mawot, vagy mercuriált. De az Aatrox még a 4. itemre sem vett egy cipőt amiből az első három az full AD volt. Szintúgy a Wukongnál.

És így rambóztak....

Állandó könyörgést látok a Jax bannért, de szerintem nem okozna akkora problémát mint a Teemo.

Az egészben szomorú, hogy nyertük botot 10. percben már lebontottuk a tornyot, majd miden, majd 13. percnél a top tronyot is, és ezzel lett 5000-es gold előnyünk, ami szépen elkezdett csökkenni. S úgy érzem nekem az a 20 asziszt az sok volt. Legalább a fele meg nem érdemelt killként ott szerepelt Wukngnál és Aatroxnál.

Ja valamint kihagytam.

kb a 15. perctől kezdve írogattam, hogy Wukong és Aatrox vegyetek védelmi itemeket, még tipeket is adtam nekik.

Majd a kb 25 percnél Wukong (Lizard, Hüdra, BC) beírja hogy kéne egy tank.  S maradjak nyugodt.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 08, 00:05:54 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4727 Dátum: 14 aug 08, 03:14:27 »

Hát ha a teemot alapvetően jól tudják használni ,akkor megér egy bannt feltétlen.
Sajna egy elfeedelt teemo egymaga jelent teljes mapkontrolt jelent.
Ha viszont kevésbé jó, akkor egyértelműen csak aranyforrás lesz, persze még így is elég kellemetlen ,mert egymaga elég ahol hogy a csapatban majdnem mindenkinek kelljen resistre is 1 itemet biztosítani.

Szerintetek van annak értelme ,hogy ha az embernek van lehetősége jóval magasabb ligások ellen játszani ,akkor idézőjelben kihasználja ezt gyakorlásra, független attól ,hogy közbe nagyon jó eséllyel pépet csinálnak belőle?
Mert igazából a builder erre nagyon jó táptalajt biztosít.
Pár durvábban carryzett meccs után rögtön plat és dia csapatok ellen dobott össze (ilyen szempontból jó ,hogy champonként figyeli az ember teljesítményét)
Naplózva

xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #4728 Dátum: 14 aug 08, 11:45:40 »

Nyilván csak akkor tudsz fejlődni hogyha veled egyenlőkkel vagy jobbakkal dob össze. Abból ha csak Bronze 5 játékosokat versz halomra sose fogsz tanulni semmit xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4729 Dátum: 14 aug 08, 12:37:43 »

Kezdő botok ellen toltam eddig ahol elég átlagosan vagy néha jól teljesítek, de miért van az, hogy ha átmegyek középhaladóra, akkor már rosszul teljesítek? Na jó nem olyan rosszul azért hogy sok a halálom, de nem értem egyszerűen. Videókat is nézegetek amitől talán jobb lehetek, de semmi. Garen-el meg egyedül nem bírtam top-ot. 2 sok volt nekem.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4730 Dátum: 14 aug 08, 13:20:44 »

Erre annyit tudok mondani, hogy bele kell jönni. Gyakorlat. ^^

Eleinte engem is szétgyaláztak a középhaladó botok, úgyhogy nem is mentem ellenük egy darabig. Aztán mikor a kezdő botokot szánalmasan gyengének kezdtem érezni akik ellen nem is élmény játszani, akkor már simán mentek a középhaladók is. smirksweat

Amúgy én azt javaslom, hogy menj néhány pvp-t. Az elején tuti szétfikáznak majd, de ott tanulsz a legtöbbet.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #4731 Dátum: 14 aug 08, 13:40:25 »

Szerintem is jobb, ha pvp-zel, amúgy is elvileg a szintedhez valóakkal fog kb összedobni, és úgy nem olyan rossz az. A hozzáállásodból látszik, hogy nem a világ nabja vagy, szóval a többi tényleg csak gyakorlat. És a botok amúgy is haláluncsik, világ életemben utáltam a botfightokat xd
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4732 Dátum: 14 aug 08, 14:09:10 »

Ez tényleg nem olyan játék, hogy profin tudsz játszani mindenben. Csak türelmesnek kell lenned! Nevet
Ez egy olyan játék, hogy könnyű megtanulni, nehéz a mesterévé válni. Másfél éve játszok, de szerintem van még mit gyakorolnom így is Nevet Habár én eddig még soha egyetlen egy lolos videót nem néztem meg, amiből tanulni lehetne, csak magamtól rájöttem minden taktikára.

Na, már zsinórban 6 rankedet nyertem. Szerintem lassan eljutok silver 2-be is már Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 08, 16:37:08 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #4733 Dátum: 14 aug 08, 23:25:30 »

Direkt mondom nekik, hogy ne hozzanak drévent

Aki adc-ra jelentkezett, az mondja, neki hogy nincs drévenje.

Mondom neki, hogy Cait. Mondja nincs, de van Vayne.
Mondom Vayne az nagyszerű.

Erre a szerencsétlen aki midre akart menni, bepikkeli adrévent.  Technikai KO

De szerencsére valaki kilépett.  bow
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4734 Dátum: 14 aug 09, 20:41:13 »

Na, zsinórban 9 rankedet nyertem. Silver 2-be vagyok már. Remélem továbbra is ilyen szerencsém lesz Nyelvesít .
A legjobb benne az, hogy mind a 9 meccsen support voltam. A legutóbbin Morgana supp voltam, a többin Thresh  ikszdé
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Stance
*

« Válasz #4735 Dátum: 14 aug 09, 23:34:18 »

Ma játszottam haver plat1-es accjával. Nasus, 5% cd rúnák, teleport. Megdöntöttem a farm rekordom, 105cs 10perc, 800as stack 32. perc körül. És vesztettünk. Úgy kiégtem szerintem hanyagolom a rankedot egy időre...
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4736 Dátum: 14 aug 10, 22:30:25 »

Miért vesz valaki Caitlynnel kezdésből daggert doran vagy long sword helyett?

Nem az lenne  dolog, hogy AA-val last hitelsz, és a képességeddel ami általában AD-ból tápol pókolod az ellenfelet?

Aztán long sword után elkezdi építeni a Runaant. Én meg csak AD-t vettem az elején 0 aspd. Képzelhetitek mi történt amikor él hápéval rámentem mikor a tornyunkat akarta le szólózni. Kezdésből rámlövi az ultiját én meg mondom hát ez mi?

Teemo. megint el volt feedelve, de szerencsére volt ellensúly.

S megint csak azt tudom mondani, hogy fene mód hiányzik az Oracle elixír. Mert red trinketekkel nem takarítod le a mid lane-t.
Főleg ha csak 3-na vagytok. de még 5 is kevés.

Egyszerűen volt akkora dps-em, hogy tankolás nélkül leszedek egy tornyot, de a kis korcs lábgombája miatt lehetetlen volt odajutni.  >.<#

Na de most harmadjára megint itt vagyunk:
http://kepfeltoltes.hu/140810/go_to_lvl_romeo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na egy magyar igazsággal meglett, és így már el is jutottam Rómeo szintjére
http://kepfeltoltes.hu/140811/b1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 00:10:49 írta Shiro » Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4737 Dátum: 14 aug 10, 22:53:27 »

Ma játszottam haver plat1-es accjával. Nasus, 5% cd rúnák, teleport. Megdöntöttem a farm rekordom, 105cs 10perc, 800as stack 32. perc körül. És vesztettünk. Úgy kiégtem szerintem hanyagolom a rankedot egy időre...

ajánlom figyelmedbe froggen videóját asszem LCS 30. perc 300 cs
Naplózva
Stance
*

« Válasz #4738 Dátum: 14 aug 11, 01:10:11 »

Láttam már, de az egy S2 (vagy S3 eleji, nem emlékszem) videó, ahol a jungle mobok nem 1:55-kor spawnoltak, hanem 1:40-kor és már level 1-en blue-t kapott a junglertől. Egyébként 20. percre lett meg neki a 300cs, ami tényleg agyfasz, de nem LCS-n, hanem egy sima game volt. A legtöbb megszerezhető creepscore kizárólag minionokból 107 tizedik percnél.
Naplózva

BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4739 Dátum: 14 aug 11, 01:39:07 »

hm ezt nem tudtam, mmint h nem lcs volt, mert én egy olyan vieót láttam ami így kezdődött h LCS: meg ott voltak a fejek etc. De valóban régi nem emlékszem annyira lehet benéztem. Illetve logikus h ilyenkor farmolják a junglet is amennyire lehet.
de ez a 107 10. percnél még lehet jól jön tyé az infot  Nevet

Illetve van 2 kérdésem is
1. Ti szúrkoltatok Vizicsacsinak?
2. Mit gondoltok East/West szerverről (lehet lerágott csont, de mindenhol mást olvasok :/)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins