Shiro
|
|
« Válasz #4320 Dátum: 14 jún 06, 02:45:17 » |
|
Nagy tapsot kérek, mert végre, végre valahára bot meccsekkel kifarmoltam azt a két rúnaoldalt. De még mindig lövésem sincs, hogy mi a fenékkel töltsem fel őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4321 Dátum: 14 jún 06, 08:55:53 » |
|
Nekem is van 2 rúnaoldalam, de fogalmam sincs mit kezdjek velük >.< . Majd kitalálom. Az új summoner rift szerintem nem rossz, de azt sem bánnám ha megmaradna a mostani. Valamiért a dotára emlékeztet, annak a grafikájától meg valahogy nagyon undorodtam. De a junglet nem teljesen értem. Ha elsétál valaki az egyik mob spawn hely mellett, akkor jelennek csak meg a szörnyek? Oké, jól néz ki, meg minden, de így mégis hogyan fogom használni Thresht, és Lee Sint? O_o Remélem, hogy csak akkor lesz ilyen animáció, amikor tényleg spawnolnak, és nem amikor elsétálok mellettük
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4323 Dátum: 14 jún 06, 10:02:52 » |
|
Én Külön Champekhez rakok ki rúnaoldalt, van már 5 és most vettem még 4-et a 4 újra külön olyan champekhez rakok ki rúnaoldalt akiket szeretek játszani és sokat dob a rúna a teljesítményükön pl Mundonak hp regen és hybrid pen akkor Gangplanknek Yasuonak Critteset, Meg Valami Attackspeed movespeed combot rakok majd ki Udyrnak
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4324 Dátum: 14 jún 06, 12:12:53 » |
|
Az én mainom mundo, és szerintem jobb rá a full magic pen: q + w + firecap. Csak az e-lenne jó a másikra, de a másik 3 főleg a q sebzése az elég nagy (cooldownja meg nagyon alacsony!!). Toltam már pár magic penes item buildot is rá (még rankeden nem), hát nagyot néznek az emberek egy darab q-tól
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4325 Dátum: 14 jún 06, 13:29:02 » |
|
A botrk eléggé megkapja a magáét,ez még az adc ket nézve nem is olyan gáz ,mert kevesebb használja mint aki nem ,de sok toposnak ez a fő támadó fegyvere (irealia, jax, toll king stb), őket eléggé roszzúl érintheti. Engem meg az athene fog , kis kedvenc manas itemem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4326 Dátum: 14 jún 06, 14:02:00 » |
|
Hát nekem például Ashe alap buildjának része a BotRK, De azzal a 8%-os csökkenés azért erős. (Habár ahogy számolom így is kb 2-3 lövés lesz feltenni azt a pajzsot) Szennygrál. Tegnap vagy előtte, néztem, hogy a Void meg a Boszi cipő így is visszarakja 30-ra a resistet. De ezzel a nerfel, a következő lehetőségek adottak. 1. Resistes rúnákat szintezősekre cseréljük, had legyünk papírabbak örliben. 2. Abyssalt veszünk helyette, és bevezetjük a mana takarékot 3. Szeráfot veszünk, ha már a védelmünknek annyi, üssünk nagyot. (mondjuk ad manapajzsot) 4. Lemondunk a Magicpenről, így a Voidrol, és megvesszük, a Szeráfot és az Abyssalt is. Persze a 20% CD is oda. A "Pen Király" aka "Toll King" az kicsoda? Keressetek rá arra, hogy Kha'zix http://www.lol-hungary.hu/hirek/league-of-legends/pbe-frissites-65-primetime-draven-hangok-paros-sor-valtozasok---_2014-06-06Szerintetek milyen lett?: http://community.eune.leagueoflegends.com/hu/c/tippek-es-trukkok/0sHndbLc-ashe-a-gyenge-de-megis-oly-eros-adc
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 14:02:49 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4327 Dátum: 14 jún 06, 14:08:58 » |
|
Az a pláne ,hogy a papírok eddig is papírok voltak ,de most tényleg azok lesznek parancsolj, a troll király: http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/hu/game-info/champions/trundle/A leírás elég részletes és mindenre kitér ,szerintem nagyon jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 14:09:55 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4328 Dátum: 14 jún 06, 14:27:01 » |
|
Na ja, agyon nerfelik Kha'zinczyt és Nidát, mondván túl erősek. Nem baj, nerfeljük a papírok védelmét is. Eddig 1 másodpercig éltek, ha valami eltaláta őket, elég lesz nekik 0,5 is. Az lesz, majd jó, ha Ashe ultival csinálsz pentakillt. Bázisról, full hápés ellenfelekre. ... akik tankok. Az ADC-k viszont tankosabbak lesznek. Nem azé' de a Troll király és a Toll Király nem ugyan az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeLuXe668
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4329 Dátum: 14 jún 06, 19:03:31 » |
|
Ma toltam az egyik legjobb shen mérkőzésem ami valaha volt Azt a két mondatot nem kell figyelni full premade volt mindkét csapat http://i.imgur.com/FtEs1fW.jpgUI: nem akartam rendesen beszúrni a képet mert előnézetben azt mutatta hogy nagyobb mint a fórum és görgetni kellett volna oldalra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 19:04:50 írta DeLuXe668 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4330 Dátum: 14 jún 06, 21:18:23 » |
|
Wukongot kipróbáltam. 30/9/18 lett a statom végül. Egész jól sebez, nagyon erős karakter, és jól lehet vele szivatni is az enemyt. Habár, ez lehet, hogy azért van, mert o.társam tesóival játszottam, meg még 1 emberrel, és hát egyikük sem érte még el a 25. szintet sem. De nagyon jól lehet szórakozni ezzel a karakterrel Nem értem, hogy mostanában miért olyan nagyon ritka Wukong.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4331 Dátum: 14 jún 07, 01:40:08 » |
|
Rankedre silverben elég sokszor viszik ,főleg jungba. Fú de rég nyomtam már leonával, fun volt amikor endben csináltam vele duplát ,meg 6:3:16 ba végeztem full tank buildel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4332 Dátum: 14 jún 08, 09:40:08 » |
|
Vicces, első napokon bármelyik champ bevolt választva tükörmodba, azzal lehetett játszani, de mostmár ha valakinek nem az a champ van beválasztva, amit ő akar, akkor kilép, mert mért ne. Kicsit idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4334 Dátum: 14 jún 09, 09:11:40 » |
|
Még pár champ hiányzik innen, de végül is..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|