24 nov 20, 14:19:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875713 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4305 Dátum: 14 jún 04, 09:52:36 »

Csak nekem bassza fel az agyamat az új patch ??? Újabb Kha'zix nerf, mert LB vagy Nidale-re nem fért volna rá, Jungle bónusz XP elvétele, mert nehezítsük meg egy amúgy sem túl favorit pozíció vonzerejét. A durva anyjukat. Ha nem tudom Kha-t visszacserélni írok a supportnak. Nem ezt vettem meg. A riot néha kibaszottul túlfeszíti a húrt
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #4306 Dátum: 14 jún 04, 13:31:15 »

Lb csak akkor erős ha tudod is játszani, tök mind1 hova nerfeled akkoris erős lesz, hiszen ez bizonyos pontnál nem lehet gyengébb mert assasin és a 4 skilljével fixen ölnie kell tudnia... A Jungle nerfet annyira nemértem de szerintem így akarják rákényszeríteni az embereket a több gankre mert van olyan jungles aki csak farmol...
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #4307 Dátum: 14 jún 04, 14:39:35 »

Nidalee szerintem egyáltalán nem op, könnyű dodgeolni a dárdáit, ami az egyetlen veszélyforrás tőle. Lb meg olyan mint Lee Sin ha tudsz játszani vele marha op, ha nem akkor game over.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4308 Dátum: 14 jún 04, 16:34:13 »

A Jungle nerfet annyira nemértem de szerintem így akarják rákényszeríteni az embereket a több gankre mert van olyan jungles aki csak farmol...

De legalább még adnak ikszpét. ikszdé
Ha azt is elszedik, akkor majd egy újfajta vetésforgó lesz a metában. Mész egy kört a dzsungelben, majd cserélsz a  topossal. Az is megy egy kört, majd cserél a midessel. az is megy egye kört tarzankodni...  Pojén

Khazinczy.
Még jó, hogy nem rég vettem meg.  smirksweat

Idézet
Nagy igyekezetünkben, hogy visszavegyünk egyéni ösvényes Soraka kellemetlen játékstílusából, kicsit túllőttünk a célon. Bár továbbra sem biztos, hogy ezekkel a javításokkal eléri a megfelelő szintet, de ezen erősítések bevezetését követően is támogatni fogjuk őt

Q – Csillaghívás
EGYÉB Ha a Csillaghívás eltalál egy ellenséges hőst, a Csillagáldás töltési idejének
csökkentése 5/7,5/10/12,5/15% -> 10/11,25/12,5/13,75/15%

A lényeg: bazd el a manád, hogy hamarabb gyógyíthass.
Hogy ezt biztonságban véghezvihesd, tankosítanod kell.
Ha tankosítasz, kisebbet gyógyítasz.

de tudom, a szándék a fontos. Mosolyog

Ettől eltekintve, még mindig tartom ezt az ötletet, annak ellenére, hogy alig 1 msodperc volt kitalálni és enyhén sugárzik belőle a szarkazmus:
Idézet
Amikor kb egy hete olvastam róla egy PBE-s hírnél, győzködtem magam, hogy á ez csak teszt, meg ekkora nerfet nem kap.
...De aztán mégis.

Soraka szerepe az egyéni ösvényen az lenne, hogy csapata számára folyamatos támogatást biztosítson, nem pedig az, hogy Csillaghívás képességével elsöprő varázssebzést okozzon.

Ha nem tévedek, az egyéni ösvény az top és mid lenne. Hogy topról támogasson valakit, ahhoz az ultija kell. Tehát 2 percenként elnyomja a R betüt, oszt jól van.

Van egy olyan érzésem, hogy a supportokból ki akarjátok szorítani a lehetőséget, hogy esetleg más pozícióban is valami hasznosat alkothassanak.

Sorakához van egy elég durva ötletem.

Q-nak a sebzését vegyük el totálisan. Helyette csökkentse az armort és a resistet 30/45/60/75/90 ponttal találatonként. (max 3 stack, akár mínuszba is mehet)

Ulty: harmadoljuk a gyógyítás mértékét, és a CD-t vegyük le 20 secre. (folyamatos támogatás topról)

W: mivel az Ulty elég ygakori lett, vegyek el innen a gyógyítást, és helyettesítsük egy ideiglenes resist buffal az armor mellé.

E: ide se kell sebzés. Helyette inkább csökkentse az ellenfél manáját.

Kapjon egy stack-et, amiből max 3 gyűjthető, és 30 sec után eltűnik.

Minden stack az ellenfél elpusztított manájának 30%-át tartalmazná. Ha a képességet a szövetségesen alkalmazza, akkor az annyival több manát kapna. (Magyarán az ellenfél manájá átadnáa szövetségesnek)

Erősödne, mint support, de bármi másra totál használhatatlan lenne é s mindezt úgy, hogy gyakorlatilag nem változna a játékstílusa.

...

Persze egyvalaminek hálás lehetek, mégpedig, hogy Ashe nerfre nem igen lehet számítani.  Nyelvesít

« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 16:43:57 írta Shiro » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4309 Dátum: 14 jún 04, 16:43:29 »

Nidalee kegyetlenül le lett nerfelve most pbe n, ha ez bekerül a 4.10-es patchel, akkor örülhet, aki nem tud nidalee ellen játszani  Mosolyog

Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4310 Dátum: 14 jún 04, 17:09:57 »

Nidaleet most olvasom.
Hát érdekes. Úgy néz, ki, hogy a macska alakot akarják kikényszeríteni.

Habár az a 20 bónusz movement elvesztése kicsit zavar.

https://www.youtube.com/watch?v=-A8ruZyMBVM

« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 21:50:14 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4311 Dátum: 14 jún 05, 00:47:54 »

Ez a videó olyan ismerős valahonnan ,nem is tudom honnan.

Amúgy én még nem igazán értem ,hogy miért kell "összevissza" osztani a nerfeket és buffokat. Kassadinnál egy darabig követtem ,mert ha nem is vele ,de ellene néha kell játszani ,de most már csak röhögök ha szóba kerül ,mert már olyan mint egy jó turmix (van benne minden és kellemes az állaga).

Am még régebben nyavajogtam ,hogy nekem tiplánál feljebb nem jönnek össze a killek.
Erre ma aramon 2X jött össze a 4.es gyilkosság (amiből egy penta is lehetett volna ,csak elszúrtam a finish spellem és adc vitte).
Ohh és természetesen ez egy tipikus tömegmészáros karakter volt kegyetlen sebző buildel , igen egy majdnem full tank maokai  Dáridó Lajcsival
Ez a meccs kész volt mit a rétes.
16:3 egy tankal + 2db 4X es + én csináltam a max damaget
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4312 Dátum: 14 jún 05, 02:38:53 »

Szerintem ott láttad, ahol ezt is:

https://www.youtube.com/watch?v=-puTuYRoRXc

A legjobbak a 2. 3. 5. 6. 7. részek.  ikszdé
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4313 Dátum: 14 jún 05, 04:01:15 »

Tegnap vittem pár kört Kha- hát a Xenomorph bogarunkból ganajtúrót csináltak...... Gyengébb. Tüskék szebbet szólnak ez azért tetszik valamennyire. Az ultit evolvolni felesleges. nincs értelme már. A Százalékos dmg ugye ugrott. Érződik is. nem izolált célpontba SEMMIT azaz zérus sebzésünk van. És itt jön basszameg hiába tolunk a Qval lategameben jobb dmg-et de nincs izolált célpont Teamfightban. Túl nagy az az isolation range hála a 4.8as rettenetnek. És ha megpróbálsz valakit leszedni, a többiekről nem fog menni mert ők focusálnak azonnal mert ugye beidegződés Kha veszélyes= focus. Csak már nem veszélyes csak azokra a hülyékre akik lategameben vannbak akkora barmok és egyedül mászkálnak a pályán. ilyenből nincs túl sok. Véleményem szerint ha nem oldják meg azt hogy kissebb legyen az isolation range, vagy a Q azért mégis sebezzen valamennyit nem izolált targetbe is akkor RIP bogárka. Addig is maradok a Voli és Yi jungle-nél
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Shiro
Moderátor

« Válasz #4314 Dátum: 14 jún 05, 05:32:41 »

Megoldható az izolálás, csak rá kell venni a supportot, hogy hozzon egy Blitzet, vagy egy Jannát, vagy a dzsungel egy Lee-t

Persze, ha így egy ellenfél izolációba kerül, akkor olyan team fókuszt kap, hogy édes mindegy, van e bónusz sebzés a Q-n, vagy nincs.  Pojén

Másik lehetőség, ha Khazinczy mellé egy olyan csapat megy, ami erősen bünteti a kicsi a rakás féle bandázást..

Pl Sona, Leona, Amumu, Chogath, Brand, Braum, Jinx, Diana...

Egyébként soloQ esetében a Q evolv az úgy néz ki, hogy jó az, de a 'dös életbe nem tudod majd kihasználni.  Pojén

Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #4315 Dátum: 14 jún 05, 08:33:21 »

Nidalee kegyetlenül le lett nerfelve most pbe n, ha ez bekerül a 4.10-es patchel, akkor örülhet, aki nem tud nidalee ellen játszani  Mosolyog

Én meg nem bánom, hogy sort kerítettek rá. Egy kósza dárda late gamebe egy carryt egy hitel és van rajta 5 sec CD. Meg alapból az én kedvenc karaktereimet lenerfelték, vagy átalakították, ezzel nehezebbé tették vele a játékot, vagy éppenséggel könnyebbé, ami meg már nagyon is baj, mert bárki tud már vele. Például nehezebb már Vladimirral, Yorickkal játszani, elég ritkák is lettek, pedig még anno valami kegyetlenül erősek voltak. De Evelynnel meg könnyebbé tették a játékot, most már annyi van belőle, hogy az hihetetlen. Régen meg ha pickelni merted azt hitték, hogy trollkodol, pedig aki használni tudta az carryzte egy maga a gamet. Alapból hülyeségnek tartom, hogy valaki csak a dárdát dobálja, amikor ott a cica és azt meg szinte csak menekülésre használják, aztán ha messzebb kerül jön megint a dárda. Még S1-ben emlékszem, hogy a cica formát is használták támadásra, mostani TF-be meg dob egy dárdát, aztán vagy talált vagy nem, vár 5 secet és újra próbálkozik ha van még miért. Ha valaki tud Nida ellen játszani, akkor meg useless az egész karakter és 4 v 5 a másik csapatnak, mert a Nidalee-s csak a dárdát ismeri. Szóval, ha a dárdát nerfelik nem is baj érte, mert így legalább ki lesz rendesen használva a karakter minden spellje, nem csak 1.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4316 Dátum: 14 jún 05, 10:54:22 »

Lehet Nidalee belép az ADC-k sorába. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #4317 Dátum: 14 jún 05, 12:11:44 »

Az ASPD-je egész jó hozzá.

A standard ADC buildel ő is kb 900-at dépéesel, mint Ashe, ezzel megelőzve az ADC-k nagyobb hányadát.

Kennen 930
Ashe, Rat, Tristana. Nidalee 900
Quinn, Cait, Draven, Vayne 860
MF 840
Lucian 830
Kogmaw 820
Varus 810
Graves 800
Ezreal 780
Jinx 670
Corky 750
Sivir 740.

E
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4318 Dátum: 14 jún 05, 21:07:45 »

Na, VU update a summoner riftre..hát, nem is tudom, a végleges változat szerencsére nem ez lesz  Nevet..illetve itt egy videó is <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Xps-ybbAsmM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Xps-ybbAsmM</a>
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4319 Dátum: 14 jún 05, 22:03:50 »

Hát maga a lanek szerintem így jók lennének ,de a junglenél csak nekem van depim?
Akár végleges akár nem ,az a jungle nem igazán hívogató.

Egy ideje nem játszottam rankedet ,kicsit odavágott az a sorozat (asszem 11 lose)

Úgyan egyiket buktam ,de a 2. ban olyan szép jungle panth carryt csináltam hogy öröm volt nézni , valami 19:4-5 lettem tankként (jó volt 1 támadó itemem). 2x volt tripla amiből 1 quadra is lehetett volna ha a Qm 1 secel gyorsabb.
A végén surrendeltek ,mert 5vs5 ben 5 en engem foculáltak ,én meg csináltam egy szép helybe ultit ,ami enyhén megtépte az enemyt ,eredmény 2:5 a halálozás nekünk. Bár haltam ,de általam nyertünk volna mindenhogy, 40 sec 2 tower meg nexusra , még egy koktél is belefért volna.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins