24 nov 20, 12:27:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 284 285 [286] 287 288 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875682 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #4275 Dátum: 14 máj 25, 20:31:19 »

Vannak championok amik miatt mindig megy a sírás... főleg az assasinok ilyenek mert ha egy kombóbol nem tud megölni valakit akkor túl gyenge az egyik fele szerint a játékosoknak, ha meg igen akkor meg miféle dmg már ez hát NERF NEEEEEERF és Kata is meg Kassa is ilyen de LB-t is idesorolnám bár ő nehezebb mert azért célozni is kell míg Kata tényleg hülyebarát mert csak arra kell figyelni hogy mikor hova ugrassz am meg csak zongorázol a billentyűzeten Mindegy lényegében arra akartam kilyukadni hogy ha nerfelik akkor annak x nem fog örülni, ha buffolják akkor annak meg y és ha így hagyják annak meg majd Z Nevet  Majd a Riot eldönti hogy hogy lesz igazán jó Nevet
Amúgy, azt nem értem hogy miért van az hogy mikor haverokkal játszunk így össznépien (Brone - gold között) akkor miért van az hogy 5-en megyünk premadbe és 10-ből 9 meccsen olyan team van ellenünk hogy a legkissebb is Gold 1.... I dont get it... WTFFFF Nemaz, értem én hogy így feljlődik az emberek tudása, és így is nyerjük a meccsek 40%-át de azért wtf kurvaanyád... multkor kaptunk egy olyan teamet hogy volt benne 2 plat 2 dia és egy Challanger... és így ülsz a kis Silveereddel meg Goldoddal és wat....
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 25, 21:19:35 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4276 Dátum: 14 máj 25, 21:18:57 »

Szerintem Katarinát nem feltétlenül kéne lenerfelni. Csak ki kell ütni az ultijából, és onnantól vége a dalnak. Viszont ez tényleg ilyen; Hiába van 1-2 dolog jól balanceolva, bizonyos rétegekben mindig eltérőek a vélemények. Egy 30-as alattinak maga a pokol, ha lát egy Yi-t, vagy egy Katarinát, vagy LeBlancot. Plat/Dia környékén annyira nem érdekli már őket az ilyesmi.

Egyedül LeBlanc az, aki szerintem jelenleg tényleg kicsit túl erős. Ugrik, Burstol, visszaugrik, és így tovább. Talán ő az egyetlen mides, akit gyűlölök. De a nerf alatt nem azt értem, hogy törjék el kezét-lábát, mint Kassadin esetében >.<

Még annyit, hogy szerintem néhány karaktert inkább erősíteniük kéne, nem a többit legyengíteni. Ott van Rumble, a kutya sem használja, meg eddig mindenki azt mondta(aramon), hogy túl gyenge ahhoz, hogy normál meccsen használják.

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4277 Dátum: 14 máj 25, 22:37:10 »

Volt már hasonló eset?:

A. játékosok szeretnek X csampival játszani, mert X ópé.
B. utálja X  csampit, mert nagyon erős

Riot meghalgatja B imáját, és nerfeli X csampit.

B örül a dolognak.
A-nak nem tetszik, de lassan hozzá szokik, és az új tulajdonságai mellett is sikeres lesz X csampival
B megint sír, hogy X túl erős.

Riot megint nerfeli X-et.

B vigyorog,
A szomorkás
A újra megtanul játszani X-el
B megint sírásba kezd.

Riot megint nerfeli X-et

B helyesel
A-nak a töke tele a nerfekkel
De csak csak megint megtanul játszani X-el
és B megint sír, mert X túl erős

----------

Elméleti Ashe revork (buff)

passzív.

másodpercenként 4/6/8/10/12  stackeket gyűjtene másodpercenként amikor nem harcol.  (mindig nullától számol, függetlenül a  crc-től)
100 stack esetén az AD 100%-ának megfelelő bónusz mágikus sebzést osztana.
Minden 2% crc 1%-al csökkenti sebzés mértékét

Ezzel örliben ugyan az maradna, viszont lét gémben se veszne el a jelentősége, de kompenzálva is lenne.

Q
15/20/25/30/35% mozgási sebesség lassítás 2 másodpercig
6/10/14/18/22% támadási sebesség lassítás 2 másodpercig

Az Alap támadás sebzésének 50%-a mágikus sebzéssé alakul

10 mana lövésenként
ameddig a képesség aktív, 50%-al csökken a manaregen

Az aspd lassítás, nyilván jó pont, de ugyanakkor a lévén a megváltozott sebzéstípusnak, a játék korai szakaszában kevesebbet sebezne.

W
 marad

E
Ahol felrobban a zsidóbagoly, ott felfedné a  láthatatlan ellenséges hősöket.
Ha közvetlenül egy ellenséges hős felett robban fel, akkor az 0,5 másodpercre megvakul

« Utoljára szerkesztve: 14 máj 25, 23:02:41 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4278 Dátum: 14 máj 25, 22:47:08 »

Igazából kata ellen meg lehet tanulni valamilyen szinten játszani(persze ki ellen nem és persze a pik is számít valamilyen szinten). Mondjuk ha olyan a team hogy nincs benne egy silence ,stun vagy felütés(mindig elfelejtem mi ez angolul), akkor elég nehéz megfogni katát,de nem lehetetlen. Pl amikor luxal megyek esetek 75% ában kata az ellenfél amikor utánam pickelik és eddig összesen 1 volt aki hozta midet ellenem.És mivel hozom ellene a lanet tf ben annyira nem lesz az elején erős, szóval ha a csapat normális első 1-2 tf win(már ha valahol nem volt feed)

Rumple sem annyira gyenge vagy ap build kell neki és kész.
https://www.youtube.com/watch?v=5lAanaxQgpU
Ha nem szedték ki már ez is elég fun .

Amúgy csak én érzékelem úgy vagy tényleg elszaporodtak silverben is a bronzos betegségek?
Útcsó 6 ranked alatt volt 7x afk , 4 troll és nagyon sok kicsit szellemileg visszamaradott ,akik még a szép szóra sem tudtak hallgatni. Az olyanokról meg nem is beszélve akik szinte sportot üznek a halálok szedéséből.
Az a gond az egésszel hogy én érzem rosszul magam ,mert 6 meccs zsinorban bukta és 2 liga vissza (még csak 1 ,de amilyen mázlim van úgy is megint kapok valami visszamaradottat.
De tényleg már ennyire sok gyökér van ? (bocsánat ezt már nem lehet máshogy)
Csapattárs bemondja promo for gold5 2 win 2 lose, erre jungler mit csinál vesz 6 beadet (tiamat alapja kis bogyó) és elkezd feedelni.
Noobnak meg én érzem magam ,hogy nem tudok carryzni.(én még azt hittem ,hogy bronznál silver csak jobb lehet .... nagyot tévedtem , ez rosszabb).

Valami nagyon hiányozhat belőlem ,hogy egyszerűen nem tudom semerre se menni , csak tudnám mi.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 25, 23:04:42 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4279 Dátum: 14 máj 27, 20:44:03 »

Braumot kipróbáltam ma néhány meccsen. Kegyetlen, hogy miket tud. 2v1 bot lanen nyertem, miután a yasuo adc-nk ragequitelt, mert beflashelt az ellenfél bluejához, és surprise-suicidelt.
3x megöltem az ellenfél adc-jét egyedül, mert gankelni nem nagyon volt ideje udyrnak, aztán kezdődtek a teamfightok. Elvesztettük.

De a többi meccsen brutális, hogy miket csináltam vele. Nem volt AP az ellenfélnél, 432 armorral azért vicces volt játszani Nevet

Nem csodálom, hogy agyon nerfelik.
Szerintem maradok majd Threshnél, mert azzal tökéletesen lehet supportolni, és ha a társaimnak van minimum 60 IQ-ja, akkor még carryzni is lehet. Főleg silver/goldos ellenfelek ellen. Meg hát ugye őt nem nerfelik le. Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #4280 Dátum: 14 máj 28, 09:44:01 »

Érzem, kicsit sok a szabad időm, pedig nem kéne smirksweat
Aki kitalálja melyik hőshöz tartozik, az kap egy feedert  a ranked promójába Mosolyog

Kár a Napot kérdezni
Miért leplezi fényét
ragyogását miért rejti   
Mikor izzóból hamu lesz az éj

Csendben merül bűnébe a nap
S csak a sötét marad   
De arról mindig hallgat   
Ha fénye vakságba elragad

Bűnükre nincs bocsánat
Lehangol a hazug Nap   
Vérük ezüstlik éjben   
Arcuk sápad fehéren   

Hold könyörtelen hoz véget
Hajnal nem virrad már az égen
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4281 Dátum: 14 máj 28, 13:27:45 »

Talán Vayne a megfejtés?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4282 Dátum: 14 máj 28, 16:58:14 »

Szerintem Diana lesz az, de nem rankedezek.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4283 Dátum: 14 máj 28, 19:33:16 »

Evelyn? És én sem rankedezek. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #4284 Dátum: 14 máj 28, 19:49:00 »

Pedig ez tényleg Diana lesz. Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #4285 Dátum: 14 máj 28, 22:19:46 »

Talált, és mivel heo nem rankedezik, így három feedert is kapsz.  Mosolyog

https://www.youtube.com/watch?v=8ajX6oFoegU

Mik ki nem derülnek a statisztikákból:
A rankeden toplista a gyilkosságok számát tekintve:

1. Syndrával 165
2. Leona 83
3. Ashe 81
4. Katarina 74
5. Sona 47
6. Fiora 38
7. Caitlyn 22
8. Janna, Jinx 17

Syndra első helyezése érthető. D Leonával talán túl sok ks csúszik be.  Nyelvesít
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4286 Dátum: 14 máj 29, 19:03:19 »

Ez az új one for all nidaleeval kegyetlen.. Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4287 Dátum: 14 máj 29, 23:29:06 »

Nah ,akalival megvan az első playem normal 5vs5 ben. Gondoltam kipróbálom ha már meg akarom tanulni az assasin mideket (ha nem vesszük nidaleet ,mert én öt távolságinak használom, akkor ez volt az első normál assasin midem ,igen kb 600 szumm game után ikszdé)

Startja a teamnek pocsék , lee 2x gankelni midet (én ekkor lvl2 és lvl5 ) kérdőre von hogy miért hagytam egyedül. Visszakérdek 1. mi az isten tudja egész midet át jumpolni(én fullra bepusholva ,ő meg diveol -.-)
2.még ha tudnám is lvl 5 vok és még flashel sem kerültem volna harc közelségbe.

A meccset buktuk ,mert volt egy használhatatlan toposunk (játszott egy 3:20 at).
Egy adc aki trollkodik ,mert nem nyerhetünk úgy sem alapon ,erre leírom neki ,hogy ha hajlandó lenne játszani és nem 3vs5 (említett topos miatt) kéne szenvedni akkor még nyerhetnénk is.  Nah mindegy tőlem egy kövér reportot fixen kapott  alapos okkal.

Nah ,de a lényeg én mint akali mid.
Hát a csodás gankek miatt eléggé buktam ,de annyit nem haltam még így sem (azért ahri trueja szaggat).
Alapvetően szerintem én voltam az egyetlen értékelhetően játszó a csapatban (nem flegmaság akar lenni ,egy inkább gyászjelentés.
Egy elffedelt ellefél ellen 12:5 öt játszottam, ami szerintem 1. éles játéknak nem is olyan rossz.
Meccs végén nem volt aki 1vs1 ben le tudott volna szedni ,pedig volt rivenjük,yi jk vaynejük és ahrijuk is ,mindegyik eléggé burster style.(jah és zhonyámat nem tudtam kibuildelni  Hümm-hümm, ha csak én tudok valamit elérni a teamben nincs mese kell a burst )
Eléggé fun volt ,amikor qer combom leviszi az élet 50% át és akkor aa meg a másik felét majdnem ,i love lich bane.

Akaliban látok fantáziát ,nem aza tipikus assasin ,aki beront öl majd meghal,vagy ha mázlista kimenekül (vagy szimplán pró ,ami ugye nem vagyok ,szóval inkább az első).

Kövi ilyen lesz Diana.
Amúgy nagyon érdekes volt újra tét nélküli 5vs5 öt nyomni. Bár vesztettünk mégis valamilyen szinten fun volt (a csodás csapatommal együtt)

Shacot mennyire szokták valahol is vinni midre. Látok benne fantáziát ,de még életben nem láttam miden , pedig nála nagyobb menekülőművész nincs sok.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4288 Dátum: 14 máj 30, 00:39:09 »

1. mi az isten tudja egész midet át jumpolni
Hát pl Akali...
...mekgözelítőleg

Spárta, Shen, Khazinczy többet nem jut az eszem

Meccs végén nem volt aki 1vs1 ben le tudott volna szedni ,pedig volt rivenjük,yi jk vaynejük és ahrijuk is ,mindegyik eléggé burster
Akali is egészen burster, sőt egyben ellenburstol is, mivel közben felhápézza magát. Ha nem cécéznek le, totrony alatt is megölsz vele egy full hápés carry-t

Akaliban látok fantáziát ,nem aza tipikus assasin ,aki beront öl majd meghal,vagy ha mázlista kimenekül (vagy szimplán pró ,ami ugye nem vagyok ,szóval inkább az első).

Akali az, aki ha kicsit lazábban az ellenfél alakzata, akkor carry-ről carry-re ugrálva szedi le őket.

...
ui tényleg úyg néz ki, hogy azzal adc buildel tényleg csak Ashe ópé.
Cait is az, de erősek akülönbségek

---------------------
Vizual Downdate:
http://www.lol-hungary.hu/hirek/pbe/pbe-frissites-528-woad-scout-quinn-splash-pentakill-skinek_2014-05-29
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 31, 07:27:25 írta Shiro » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4289 Dátum: 14 jún 01, 15:55:39 »

Ma reggel diamond4 0 ponton voltam, ideültem reggel 10-kor géphez és azt mondtam, hogy szar idő van, amíg nem loseolok, addig játszom. Hát mi lett belőle: DIAMOND 3 Nevet Megérte. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 284 285 [286] 287 288 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins