24 nov 20, 10:30:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875644 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4260 Dátum: 14 máj 23, 00:50:51 »

Az csak gyakorlás kérdése . Bár tényleg megnézném ezt a teamet egy bajnokságon.
1 biztos ,hogy az enemy ezt csak a meccs elején nyerheti meg ,ha nem akkor endre alig marad esélyük (max trükközéssel)
Az a vicc ebben a teamben hogy nincs kit kifókuszálni.

Alaphelyzetben lux countereli katarinát?
Mert most is már picknél flameltek érte ,mert kata ellen luxott akartam vinni (vittem is ,mert pont nem érdekel a nyávogásuk ,ha tudom ,hogy megvan vele az esélyem).
Poén az volt ,hogy minden alkalommal pontosan 4 pinget nyomtam el ,amikor nem láttam katat akár csak 10 secre (3 miss és 1 veszély), ennek ellenére bot sikeresen felffedelte katat 6:1  re 10 percre, viszont még így is tudtam midet tartani ,sőt pusholtam.
Endgamebe meg esélye sem volt ,mert fokuszáltam és 1 combo.
Nem mondom ,hogy carryzem a gamet ,mert  az túlzás lenne ,de elég könnyűvé tettem (7:3:14)

Szóval nem tudom ,mindenki lowoz érte ,mert kata lecombozza luxot ,mert papír. De igazából ez nem igaz ,mert ha az ember megtanulja a W t használni úgy tud earlyben kijönni a tradekből hogy 0 damaget kap ,de ellenfele meg mondjuk fél hp lose. (mondjuk az is igaz ,hogy heal+flash combot viszek neki ignite helyett ,de nekem bejött)
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4261 Dátum: 14 máj 23, 10:54:55 »

https://www.youtube.com/watch?v=4D2FPzS2sJo#t=61

Ez akkor szám:D

Valaki képbe van hogy a kettőt egy áron runaoldal mikor lesz?

Eygbéként feltörtem silverbe újra, hatalmas tudásomat minden lanen kamatoztatnom kell; és tervbe van egy magic penetraction runaoldal troll mundóra.

Nem találom hol olvastam de Május 24-től vagy júniusig vagy júliusig.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 23, 12:24:34 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4262 Dátum: 14 máj 23, 12:53:12 »

Kata vs Lux.

Konter van ide és oda is.

lvl3-lvl4-ig kb Lux felé billen a mérleg.

Lux Q-jának és E-jének jó nagy réndsze van, nagyobb, mint Kata Q-jának.
Az egyik lassít a másik dutyiztat, egyik se jó Katarina számára. ha csak az egyik találja el, az már komoly sebzés lévén Lux passzívja miatt.

Ha Luxal ki tudod használni ezt az előnyt, akkor feltehetőleg nyertél.

Katarina oldaláról.

A leglogikusabb, ha a fejlesztési sor Q-W-E, vagy inkább több kockázat nagyobb megtérülésel
Q-W-W-E.

Ha lvl4-ig szlalomozgatva el tudja Kerülni Lux Q-ját és E-jét, akkor vannak esélyei.
Ilyenkor van már Luxnak pajzsa, tehát hiába kerül közel, alig okoz sebzést, és ha nincs menekülési útvonal, megjárja.

Vagyis akkor pontosítsunk a dolgon.
Az egész a ki lesz előbb lvl2-től is függ.

Ha Kata előbb lesz lvl2-ő, és ki tudja kerülni Lux Q-ját (már ha azzal kezdett), akkor kötelező a lerohanás, és Q-W-AA-AA-W-AA és azalatt a pár másodperc alatt ráosztani amit tudsz.

Ha sikerült lesebezned kb a fél hápéját, úgy, hogy te kb csak 20%-ot vesztettél, akkor Katarina megszerezte az előnyt.
Ahhoz, hogy meg is tartsa, kötelező a az agresszivitás, addig, amíg Lux lvl3 nem lesz.

Feltételezve, hogy Lux lvl2-őn Q-val és E-vel rendelkezik.

De ugye nagy kockázatot vállal, hiszen akár egy találat is komoly hápévesztést jelent. (
Szalomozva kikericsük a spelleket, és amíg azok cédén vannak, ütjük Luxot.

Van úgy kb 5 másodpercünk, ami alatt maximum 1Q, 2W és 3AA kiosztáséra van lehetőségünk,a mi úgy kb 300-400 sebzést jelent.

Erre az akcióra, nagyjából 3-4x tudnánk végrehajtani idő tekintetében, de lehetőség általában csak egy szokott lenni

Ha lux lvl2-esen a W-t választja, nehezebben sebezzük meg, de az ős sebzése is csökken.
Érdemes lehet közel maradni a támadó spell cd-je után is.

1. Vagy beáldozunk 1 találatot a Q-tól (vagy W)
2. Vagy feláldozzuk a flasht és átugorjuk. Nyerünk újabb pár másodpercet ütlegelésre, ami miatt akár kill közelbe is kerülhetünk, de...

Hiányzik Flash, ami Luxnak mág van, így ő elmenekülhet. (S mivel kill közelség, így akár az Ignite is veszendőbe mehet.

Ha hagyjuk hogy eltaláljon. 10 másodperc, mmíg lux újra lőhet.

10 sec

Lux lv2

6AA 320
2 spell 120
2 passzív 60

490 sebzés

sérülés csökkentés max 160

Kata lvl2

7AA 390
1(2) Q 75 (150)
3 W 120

660
-160
500

Lux 490
Kata 500

A többiről a rúna és a mastery döntene
De Kata ksi előnyét növelné még az is, hogy ő szintlépéssel is kap resistet, míg Lux nem.

A harmadik lehetőség hogy az akciót a szintlépés közelében hajtjuk végre.

Elhasználjuk a flest, sebezgetünk, ignájtolunk, reménykedünk a level upban, és amikor Lux Falsshel E-vel utána megyünk és W, meg AA, meg akár egy Q-is.

Ha nem is öli meg, Lux akkor is haza megy. Az előny megvan katarinának.
Van E-je, amivel át tudja ugrani Lux egyik spelljét, valamint csökkenti a másik sebzését, valamint megszerezte a trade dominanciát.
(Ezt a kifejezést most találtam ki, kb annyit tesz, hogy trade dominaciával rendelkező játékos nagyobb önbizalommal támadhat, míg az ellenfele akár logika akár téveszme alapján, inkább visszavonul a harctól, és általában nem sebez vissza, vagy vagy csak minimálisan.)

Ugye nem bonyolult?

Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4263 Dátum: 14 máj 23, 12:57:21 »

Vagy csak farmolsz Q-val level 6-ig, Lux-nak kicsivel jobb lesz a farmja, ez ne ijesszen meg. Aztán level 6-on Q-E-W-Ignite-Ulti kombóval megölöd Nevet Ha csak nincs flashe-e =)

Ha van flashe-e el fog flashelni és easy kill ha jön a jungler, ha nem flashel el 100 % hogy nem éli túl a kombód.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #4264 Dátum: 14 máj 23, 15:22:45 »

Melyik régióban játszotok ti?
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4265 Dátum: 14 máj 23, 15:24:04 »

Hát igazából jó esélye éli túl 1vs1 be a full comboját (nálam legalábbis).
okok:
-resitetes a runepagem
-1. item harmony (extra resist)
-healt viszek ignite helyett (earlyben jobb ,lateben meg úgy így max egy aa erejére megyek közelebb az enemyhhez ha kibuildeltem a licht)
-papír vagyok 2 poti mindig van nálam a poke ellen ,hogy max közelben legyen a heal (addig amíg nem kezdem a 6. itemet buildelni)+ ki van rakva  a süti, earlyben nagyon szeretem (nem 1x mentett meg az instant 20 hp)

Pont ezt szoktam kihasználni ,mert mikor rámugrik 100% q találat. A W m sok sebzését elviszi mivel 2x véd meg engem. Q majd E közben kihasználva passzív adta lehetőségeket 1-1 aa extra sebzéssel, befejezésnek ot az ulti.
Ha nem is öli meg ,ennyi sebzést kap ,hogy ha van egy csepp esze megy is haza ,mert 1 q vagy e is kivégezheti.
Ez a taktika pont tegnap bizonyított ,mert kata lvl8 as 6:2 ben(hát igen ez az amikor hiába pingelek bot nem csinál semmit ,engem meg a jungler molesztál miden) én lvl 6 is 0:0 ában. Gondolja lecomboz ,elnyom mindent heal nélkül fele életem ment le ,ő majdnem ott maradt ha lvl7 vok vége is.

Kezdésem miden mindig E. Jobban tudom már lvl 1 en pokeolni (AA val olyan 25% élet egy csapás).
+ még annyit szoktam " csalni" ,hogy lvl 7 en W re rakok még egy pontot , persze az nem túl sok ,de annyira pont elég hogy tradeknél védjen és teamfightokban is jó lehet ,amikor full team megkapja.
Szóval alap helyzetben ilyen a sorom:  E-Q-W-E-E-R-W-Q-E-E... a megszokott q-w max.

Az alap játékstílusom vele passzív agresszív ,azaz a lane felénél tovább nem megyek ,inkább folyamatosan E-t dobálok (harmony start miatt ezt még blue nélkül is egészen sokáig tehetem).

Persze lehet ,hogy én találkoztam csak low katákkal.

Szabika nézd meg az első hozzászólást ,abban szerepel ki milyen névvel melyik szeron van.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4266 Dátum: 14 máj 23, 15:44:20 »

Low katák ellen működik. Egy jó kata magic penes rúnákkal átüti a bónusz resisted.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #4267 Dátum: 14 máj 23, 17:15:20 »

Mondjuk ez igaz, egy jól összerakott rune page áttörheti.
pl ez volt a tegnapi ellenfelem:
http://www.lolking.net/summoner/eune/30348188#runes]l]http://www.lolking.net/summoner/eune/30348188#runes
Persze ez csak általános ap page ,de akkor is valami deffensive rune kéne bele (legalábbis szerintem többet érne mint 40+ hp).
Nem mondom ,hogy az enyém annyira pró lenne ,de szerintem egy ap+resist+pendes page jobb (mármint általános ap nak)

Szerk.:
katarinát akartam már megvenni ,mert minden 2. gamen összefutok egyel és már kicsit zavar hogy én csak mageket használok miden (jó lbt néha ,meg most tanulom dianat ) ,de valahogy annyira mégsem vonzott ,szóval megvettem akalit.
Mióta megtanultam a minden champnál állítgatni a quick keyeket így elsőre egészen bejött.
Majd adok neki pár gamet normálon.

Hozzá kapcsolodva lenne 1-1 kérdésem:
Azt tudom ,hogy neki alap a hex ,de nagyon elvetemült ötlet ha a 1200 as hex után nem a gunt buildelem ki egyből hanem lickből a sheen-t ?
Mármint úgy értem ,hogy jobban jönnék e ki ezzel ,vagy a hex passzivja többet ér earyben?
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 24, 02:31:36 írta Verbatimo » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4268 Dátum: 14 máj 24, 06:41:28 »

Azt hittem a riot késni fog a  a 2runa oldalas akcióval, és csak este rakják be, de nem, már bent van  Nevet
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4269 Dátum: 14 máj 24, 11:50:35 »

Whááá meg van a 10 smurf!!!!!!! Csak a játék még nem engedi át venni csak 24 óra múlva.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4270 Dátum: 14 máj 24, 14:31:00 »

Bebizonyítottam rankeden, hogy supporttal tökéletesen lehet carryzni.

Threshsel mentem, top feedelt, junglerünk gyakorlatilag Xin Zhaoként nem tudott buildelni, meg csapatban sem játszani.
Abból állt, hogy boton  12 killt adtam az ADC-nek, utána kezdődtek a teamfightok. Megnyertük, és a meccs végén meg mindenki honorált, meg páran fel akartak venni barátlistára  ikszdé .

Szerintem Thresh lesz mostantól a mainem Nevet

--- A legújabb TBE frissítésben nerfelték braumot, és LeBlancot. Valahogy sejtettem hogy ez lesz Nevet
Viszont Kassadint még inkább lenerfelték, pedig erre szerintem már tényleg semmi szükség nem volt.

Ami még történt: Az előbb mentem egy normál meccset. Jax rá akart ugrani Tristanára, és Tristana az ultijával átlőtte a pálya másik végébe. Bakker, sajnálom, hogy ilyenkor nincs fent a lolreplay, de most letöltöm Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 24, 15:53:43 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4271 Dátum: 14 máj 24, 23:39:43 »

Ideje volt hogy nerfeljék őket. Nida nerf sem ártana már végre. Kassadin nerf meg felesleges volt, így se pickeli mostanában senki.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 24, 23:40:17 írta Lew » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4272 Dátum: 14 máj 25, 08:14:20 »

Nida alapjába véve nem egy OP champion.Leginkább lanen csak farmolni tudsz vele, vagy az ilyen no escapes karikat tudod vele megölni lvl 6 után, pl karthust, de egy assassin simán szétszed.A lategameja tényleg op a lándzsák miatt, és ha baron/dragonoznak akkor tényleg nagyon könnyen lehet eltalálni az enemyt, de egy adc t 1v1ben ha nem találod el a Q val nem biztos hogy megtudod ölni.Jó persze ki 1v1 zik..  Nevet de valószínűleg így fog maradni.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4273 Dátum: 14 máj 25, 10:47:18 »

Nem igazán a spear-jével van a gond. Egy rutinosabb játékos a nagy részét kikerüli. Én azt utálom hogy ölhetetlen, főleg amióta rászoktak hogy Healt visznek neki. Addig legalább ignite-al lehetett counterelni a healjét, de nézd meg most.

Low hp-n van, summoner heal + saját heal és máris fél hp-n van megint, átugrik macskába kiröhög és elsétál. Te meg ha ilyenkor chaaseled csak magaddal b*szol ki mert széthajigál spearrel, gondol egyet amikor elég low-on vagy visszaugrik és 1 shot-ol.

Nem az a baj hogy nagyot üt, hanem hogy emellé még nagyon jó sustainje van, az egyik legjobb escape abilityvel rendelkezik a játékban, ha elkezd chaaselni nem fogod tudni lerázni, poke-olni és burstölni is tud és ami a legrosszabb a játékosok 90%-a nem tud ellene játszani.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4274 Dátum: 14 máj 25, 20:06:41 »

Szerintem Syndra lekombózza így is.  Pojén

Tényleg nerfeelni kéne Katarinát, vagy csak megtanulni ellene játszani?
Csak mert a lol oldalán a peccs alatt eléggé megy róla  a sírás

Naplózva

Oldalak: 1 ... 283 284 [285] 286 287 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins