Shiro
|
|
« Válasz #4245 Dátum: 14 máj 22, 15:28:38 » |
|
két napja nem is játszottam, szóval nem tudom, de van egy ellentervem.
Pozitív leszek de nagyon.
1. én mindenkit szeretek. (lehet néhányakat inkább holtan, mint élve de a szándéka lényeg) 2. Ha egy csapattársam meghal megdicsérem a hősies önfeláldozásáért 3. Ha egy csapattársam megöl valakit, megdicsérem az ellenfelet udvarias önfeláldozásáért. 4. Ha valaki KS-el vádol, akkor csak annyit mondok, A szavaid oly édesek számomra akár a méz.
VT Dianának berántása van, ami egyenértékű a stunnal, akár a fellökés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4246 Dátum: 14 máj 22, 15:42:22 » |
|
Amióta van ez a nagyon ... érdekes tribunal rendszer mindenki csendben van, amikor meg valaki írt most a chatbe az egyik meccsen, csak ennyit láttam: "nice lantern, thresh" "sorry, my mistake didn't go for lantern" , "nice job team" "FINISH IT OMFG". Lehet jót tett a közösségnek ez a rengeteg chat tiltás Sokkal jobb érzés játszani, ha mindenki csöndben van, és nem bír megszólalni.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4247 Dátum: 14 máj 22, 15:49:43 » |
|
tkrisz küldtem privátot az ügyben. Ma eddig 4 ranked, 2 vereség, 2 győzelem. Soha nem jutok feljebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4248 Dátum: 14 máj 22, 20:59:19 » |
|
Valaki képbe van hogy a kettőt egy áron runaoldal mikor lesz?
Eygbéként feltörtem silverbe újra, hatalmas tudásomat minden lanen kamatoztatnom kell; és tervbe van egy magic penetraction runaoldal troll mundóra.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4249 Dátum: 14 máj 22, 21:04:46 » |
|
Inkább Hybrydet vegyél rá, jobban megéri És elvileg most hétvégén lesz a kettőt egy áráért
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4251 Dátum: 14 máj 22, 21:13:47 » |
|
Ha kapsz egy stunt vagy hasonlót, akkor cseszheted az AS-et, ez a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4252 Dátum: 14 máj 22, 21:21:13 » |
|
De azt GA esetében is cseszheted nem? Szal akkor marad a Banshee, vagy ha nagyon AD-sek, akkor meg a Randuin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4253 Dátum: 14 máj 22, 21:23:50 » |
|
Igen de a GA val megölnek a stunn alatt és felkelsz, míg a másikkal nem, de sokan csinálják azt hogyha elmegy a GA passzívja akkor eladják vesznek mást, és amikor visszajön akkor megint megveszik
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4254 Dátum: 14 máj 22, 21:29:36 » |
|
Felkelsz annyi hápéval, hogy bármi megöl. GA passzívjával meg azt vettem észre, hogyha eladod,és újra megveszed akkor újra elkezd visszaszámolnia cd 5 percről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4255 Dátum: 14 máj 22, 21:46:34 » |
|
Papíron úgy van ,hogyha Ga passzíve off ,akkor eladod és újraveszed akkor 5 percről számol,de ha 5 percet kivárod és úgy veszed ,akkor lesz passzívja. Bár mondjuk pont nem tudom ,mert elég ritkán játszok olyan karit akinél megérné (mideseknél inkább zhonyázok ,ritkán van mindkettő, adct meg alig játszok, többi poszton meg úgy is tankolok és 6.ik item ritkán jön össze)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4256 Dátum: 14 máj 22, 21:52:43 » |
|
Igen eladod, és megveszed ötperc múlva megint, és mivel a sima statjai elég hasztalanok egy ADC-nek ezért arra az időre veszel valami mást plusz akkor éri meg nagyon hogyha van mondjuk egy Yi vagy egy LB vagy bármi ami rádugrik egyből és egy combóbol megöl, mert ha elnyomja a kombóját feleslegesen, akkor utánna mikor felkelsz simán kinyírod mert adc-vel ugye ilyen nincs Am a GA menő főleg mikor van egy Yorick top, aki kettőt csinál bármelyik Allyból az ultijával aztán van mondjuk egy Aatrox jungle akin ha van GA és Passzívja is van akkor kapásból 3x kell megölni hogy egszer meghaljon és ha mindezek mellé teszel mondjuk egy zilean Supportot és egy Morde midet... hát ha ne mondjam milyen szar 7v4 fightolni úgy hogy Aatroxot 4x kell megölni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4257 Dátum: 14 máj 22, 22:25:52 » |
|
Elég durva team lenne tényleg. yorick top morde mid aatrox jung zilean sup tryndra "adc" Feel like monster
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4258 Dátum: 14 máj 22, 23:14:18 » |
|
adcre jó egy twitch, ő is totál halhatatlan a windwalkja miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4259 Dátum: 14 máj 23, 00:21:23 » |
|
Szerintem ennél a teamnél már nem sokat számít hogy mi az adc a kérdés csak az hogy mennyire tudnának együtt dolgozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|