24 nov 20, 08:11:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875570 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #4215 Dátum: 14 máj 18, 19:50:42 »

Én erre a videóra gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=k7Z9ybBff7o

Abból, amit látunk a képességeinek animációiból nem tűnik éppen Ultimate skinnek. Mondjuk ha az lenne is megvenném. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4216 Dátum: 14 máj 18, 21:54:41 »

Így kovácsolj Leona kardot:
https://www.youtube.com/watch?v=yEwne-IEG9s
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4217 Dátum: 14 máj 19, 12:08:58 »

Mennyi időt?
Először is kezdem azzal, hogy megfogadtam, nem költök játékra!

És emiatt jön jól ez a kevéske RP.
Sokat. Fél évig csináltam, de nem ülök mindig a gép előtt. Meg persze a rendes accommal is játszottam, meg mással is játszottam. Korábban leírtam, hogyan lehet 3 nap alatt felhúzni egy smurföt. Szóval nem sok időt venne igénybe. ^^
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4218 Dátum: 14 máj 19, 23:18:04 »

Soraka nerf:
http://www.lol-hungary.hu/hirek/league-of-legends/pbe-frissites-514-buffok-es-nerfek-river-spirit-nami_2014-05-15

Azért jó, hogy még a skin leárazás előtt hírt adtak róla
Azért ez eléggé szíven ütött. Szomorú Nagyon fasza volt Soraka és nagyon jó support is, nem azt mondom, hogy így nem lesz az, de kicsit nagyon lenerfelték.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4219 Dátum: 14 máj 20, 01:20:43 »

Ne haragudjatok de már majdnem mindenkit szétnerfeltek, de azt a rohadt master yi-t nem tudják??? Olyan rosszul vagyok tőle még akkor is ha csapatomba van.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #4220 Dátum: 14 máj 20, 09:07:11 »

Nem mert az direkt a íkulesskillhuszároknak készült.

A nem érdekel semmi, csak jó legyen a statom.
A hagyom a csapatom meghalni, hogy majd a fél hápés ellenfeleket egy gombbal lepantázzam.
A kösz, hogy lesebeztétek, na akkor én most egy gombnyomással megölöm. Na hálás vagy igaz?

http://community.eune.leagueoflegends.com/hu/c/altalanos-beszelgetes/mHFbEMAl-rp-es-orgyilkos-master-yi
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #4221 Dátum: 14 máj 20, 12:24:55 »

Oh, hogy régebben volt egy normálisabb master yi?

És megnéztem a vidit róla. Nos igen... jóval skillesebbnek kellett lennie az embernek vele.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 20, 12:28:12 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4222 Dátum: 14 máj 20, 12:46:35 »

Kecsu:
Amikor még csak AP-ból sebzett a Q-ja, akkor igen, még normálisnak nevezhető volt, szerintem, mert építhetted AP-nak is, meg AD-nak is. Ha jól emlékszek akkor még tényleg nem volt 1 "rape-machine".
Később kapott 1 reworkot, amikor még BRUTÁLISABB volt master yi, mint amilyen most.
Gyakorlatilag csak a Q-t kellett spammelni, mint én ezen a videón :

http://www.youtube.com/watch?v=AvZQtsSs2L4

Szerintem örülhetünk, hogy legalább ezt elvették tőle.  >.<#

Sorakát amúgy én is imádtam. Rankeden régebben mindig beszóltak, ha Sorakával jöttem, a végén meg én carryztem a meccset. Érthető hogy lenerfelték, sajnálom is. :/
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4223 Dátum: 14 máj 20, 14:14:12 »

Azért amikor master yi nek 2000+hp t vissza töltött a w je, az eléggé durva volt  Nevet
Naplózva

xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #4224 Dátum: 14 máj 20, 21:37:50 »

Egyik oszt társam bevett mondása hogyha megkérdezzük hogy mi counterel mondjuk egy akármit akkor a bevett válasz: Egy Feedelt Master Yi Nevet Am nem olyan vészes az a champ, kap egy stunnt vagy egy rootot és azonnal összecsuklik, csak jó focus kell hozzá Nevet egy Játékban ahol van Master ott a fő célpont mindig ő aztán a következő el Feedeltebb enemy ésígy tovább :o
Am nemtom vágjátok-e a csávót de ez a szólása hatalmas volt, annyira passzol : https://www.youtube.com/watch?v=pi-TEsvi9L4 xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4225 Dátum: 14 máj 20, 23:03:35 »

Igazából pontosan úgy van ,ahogy xenon mondja.
Minden champ csak akkor veszélyes ha hadják neki. Persze van az a helyzet amikor ez már kevés ,de én azon az elven vagyok hogy egy kis trükközéssel szinte minden meccset meg lehet nyerni ha a 5 játékosból csapatot lehet csinálni.

Am ,volna egy elég gyerekes kérdésem, már a megfogalmazásnál is hülyeségnek érzem szóval nem röhögni.
Mi lehet bennem a hiba ,hogy egyszerűen nem tudok magamból magasabb ölési sorokat kipréselni (4-5X öskill),hiába megyek durvább midesekkel (gondolok azokra akikből tényleg nem nehéz kihozni , kayle, xerath lux zigg).
Annyira rosszul nem állok pedig ,mert általában ha miden vagyok 10% al többször nyerek mintha máshol vok (persze ez lehet véletlen is).
Kicsit frusztráló hogy van aki 1 meccs alatt csinált 3 pentát (sajna ellenünk ) ,én meg 300+ meccs alatt még 4x esig sem jutok. (még azt sem lehet mondani ,hogy olyan magason lennék rankeden hogy a jó játékosi képességek miatt nem jönne össze)
Ha minden gameemet megnézzük akkor is 4-5 pentánál többet nem termeltem.
Tudom ,ez egy bizonyos testrész méricskérésére hajazó kérdés ,de valahogy mégis nem hagy nyugodni.

Kicsit poén hogy 300+ ranked meccsem van , de legalább már nem a pozicióért játszok elsősorban ,hanem mert izgalmasabb mint a normál ,ahol pont mindegy hogy nyersz vagy vesztesz ,mert max kevesebb több ipt kap az ember (nincs tét).
Persze nem fáj amikor 1-1 ligát feljebb jutok ,de már az sem zavar amikor visszaesek.(csak silverből ne jussak vissza bronzeba ,akkor már minden mindegy nekem)
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 20, 23:08:14 írta Verbatimo » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4226 Dátum: 14 máj 21, 00:33:23 »

200 wines karrierem során egy Talon Quadra jött csak össze. A mostani Yi meg papír. Nagyon könnyű megállítani. És instant focus. Az első célpont. Szoktam vele is menni sokat, ellene is. És azt kell mondanom túl van értékelve.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Shiro
Moderátor

« Válasz #4227 Dátum: 14 máj 21, 01:10:23 »

Verbálís Teemo.
Szerintem a hozzáállásod miatt nem megy a penta.

Kb gondolám dettó az mint nálam.

Van az az egyensúly a védekezés és támadás között, ami miatt nem halok meg, de ölni se nagyon tudok lvl6-ig.

Persze kifarmolom, meg haza pókolom, de végül is ez a türelem taktikája.

Aztán vannak azok a játékosok, (általában topon) akik tesznek a csére, nekik minden áron kell a kill.

Belőlük lesz a 0:5-ös az 5. percre.  Aztán persze a szerencsén múlik, hogy ez van e veletek, vagy a másik.
Na általában ő fog pentázni. Mármint az 5:0-ás, nem a 0:5-ös.

Akár még várnak is a bokorban, ha esetleg a full hápés csapat túl nagy kockázat lenne. Lehet ő dolga lenne a lánykérés, de úgy véli három-négy társ halála megér egy pentát.

Szerintem hagyd a pentát, fontosabb, hogy egy tímfájt végén több élő legyen nálatok, illetve több halott az ellenfél oldalán.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #4228 Dátum: 14 máj 21, 03:11:57 »

Általában mindig arra megyek ,hogy teamfightokban (mármint midesként) ,hogy én osszam ki a lehető legtöbb sebzést még mielött meghalok (ha meghalok,mert a papírság átok a midesekre ,ami alól csak pár kivétel van) ,mert azzal van a legnagyobb esélyünk a győzelemre.
Taktika előnye , gyakran sok célpontnak nagyobb mennyiségű sebzés bevitele, hátrány növelem az esélyét hogy meghalok ,és csökkentem a killjeim esélyét ,mert nem focuszálok direktbe (max ha valaki nagyon carryzne az enemybe, akkor nincs mese kegyetlenül kell fókuszálni és kész).
Magyarán ,akkor lenne igazán esélyem a pentára ha ezt hagynám és próbálnám a lesebzetteket kiszedni ,így viszont nem dobálhatnám folyton a speeljeimet ,mert cdr miatt kieshetne 1-2 kill ,viszont ezáltal kevésbé lehetnék hasznos.

Hát lehet inkább várom a véletlen csodát tovább és maradok az eredeti taktikánál.
Illetve megpróbálom a kettőt vegyíteni ,azaz ha teamfight van és spellem használható vetek egy villanást melyiket lehetne 1. megölni ,ha van akkor rá ha nincs akkor úgy hogy minnél többet.

Valaki tudna egy kicsit segíteni Dianaval kapcsolatban?
Annyira nem vagyok hozzászokva az ilyen jumpolgatos burster midesekhez (elözőkból is látszik ,hogy miden elsősorban big range mageket használok)
Nézegettem pár buildet hozzá ,de abból nem mentem sokkal többre ,mert szinte minden ap itemet láttam bennük felsorolva
Alapvetően már elvekben sem tudom felépíteni az egészet.
Normál esetben 1-5 game alatt kitapasztalom ,hogy az adott champnak melyik itemek jók lehetnek jók ,melyik teljesen rossz (persze ilyen nincs ,vagy nagyon kevés ,de relatív).
Nála viszont fogalmam nincsen ,mivel ő annyira nem is a spelljeiből hanem a passzívjából sebez sokat.

Odáig eljutottam vele ,hogy lich bane nagyon praktíkus a passzívja mellé ,cipő vagy cdr vagy pendes (magehíven én pendeset prefelálom a mideseknél ,de lehet az ő esetében rosszul).
Valamint még kell neki (szerintem) egy rod of ages (mégis csak meelerőlk van szó).
És kb itt fulladtam ki ,mert max még az hogy kell neki a zhony , és hogy praktikus az abssy.

Az még talán a legnagyobb baj ,hogy nem tudom milyen sorrendbe kell őt buildelni.

Illetve ,hogy milyen starter itemek kellenek neki?
Általában doran ring és potal kezdek ,de neki ez nem működött.
Alapban 2 dolgon gondolkoztam , vagy 400 as mana kristályal kezdek (több poke a Q val) vagy flaskával).
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 21, 03:13:23 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #4229 Dátum: 14 máj 21, 10:18:39 »

Rettentő sok mana kell neki.

Habár ez töpos kezdés
Charm, 8 poti. (ranked esetén 2 poti beáldozandó egy vardért)

kb.

Szennygrál 
Lich Bane
cipő
Zuhany
Rabadon
Void/Deathfire/RoA

Szennygrál és Lich bane párhuzamosan.

Szennygrálból elsőnek a Chalice, Lich Bane-ből, meg a Sheen-t.
Ha a Chalice megvan, egy időre megállhatsz a Szennygrál építésével. Az aranyat inkább fordítsd a cipőre és a Leechre.
Ezután Rabadon, vagy  Zuhany. (Aztán valamelyik után befejezed a Szennygrált.)

Ha a mid nem megy, vidd inkább topra vagy dzsungelbe

Komolyabb sebzést, meg inkább a W oszt, mint a Q.
Pontosabban, a W teszi lehetőé, hogy kihasználd a passzívod
A Q inkább az Ulti miatt jó. (Ha olyanra Ultizol, akit eltalált a Q, akkor újra Ultizhatsz)

Naplózva

Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins