Shiro
|
|
« Válasz #4200 Dátum: 14 máj 15, 14:51:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4201 Dátum: 14 máj 15, 16:20:51 » |
|
Blitz buffnak még örülök is ,de soraka nem kis nerfet kap most tényleg. Amúgy tudjátok mi a legviccesebb? Lux mid ,bokorba random Q nézem kill ,dobom Et megnézem mi volt ott ,mellé nyomom és rögtön robban , dupla Csapattársam "holy lucker"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4202 Dátum: 14 máj 16, 10:45:12 » |
|
Épp most mentem 1 rankedet. 10/1-ben álltam Luciannal. Gondoltam na ezt simán megnyerjük. Erre elment az áram. Egyszer amikor elég bátor vagyok ahhoz, hogy menjek 1 rankedet, akkor 3x annyit ölünk mint az ellenfelek, de elmegy az áram O_o .
Szerencsére 2 perc múlva visszajött, és még pont visszaértem időben. Nagyon remélem hogy ilyen többet nem lesz. >.<
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4204 Dátum: 14 máj 16, 16:30:36 » |
|
Még nem is teemot kell sajnálni, szegény shyvana eléggé gonosz főhős szerepet kapott az alakváltó ultija végett. De maga a vidi tényleg nagyon ütős lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4205 Dátum: 14 máj 16, 16:58:41 » |
|
Csinálnának inkább egy Dragon Slayer Teemo skint. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4206 Dátum: 14 máj 16, 17:06:55 » |
|
Na ja, szegény Shyvana egyedül négyük ellen. Mondjuk van egy dragon a summoner riften xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4207 Dátum: 14 máj 16, 17:26:08 » |
|
Teemó is megkapta... Egyébként jövőre, vagy most év végén jön majd ki Ao Shin, ő is sárkány lesz. Vagy talán ő lesz a következő karakter, és így konferálják fel(hogy lemészárolják a családját). Megvettem Fizzt, végre leárazták, ki is próbáltam. Tényleg erős. Egyedül védtem meg a nexust, Q-val, meg az E-vel iszonyat jól lehet szivatni az ellenfeleket. Nyilván magasabb tierekben esélytelen így szivatni az ellenfeleket, mert még engem se nagyon lehet átverni Fizzel, de silveresek/goldosok ellen vicces. Megvettem Yorickot is, mert már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen. Bot gamen kipróbáltam, de szerintem majd megyek vele normált is.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4208 Dátum: 14 máj 17, 02:44:40 » |
|
Amúgy most hogy így említed tényleg logikus lenne egy "sárkány ellenes kampány" után bedobni egy sárkány alapú champot. És már úgy is tervbe van véve egy ideje ha minden igaz.
Amúgy ha már kicsit kitapasztaltad yorickot (normálban), akkor pü ben dobnál róla egy véleményt? Már egy ideje szemezek vele ,mert elég erősnek néz ki ,de úgy nem mertem megvenni ,hogy nem használtam és nem is láttam gameben max 2x er.
Jah és megvettem életem első (lustaságom által jó eséllyel utolsó) skinjét ,viridian kayle formájában , ha már sale és még kedvelem is alapon. A 1820 as skinje után ez tetszik legjobban ,szóval remélem gameben is tetsik majd nem csak a bemutató vidijében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 17, 04:17:30 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zuki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4209 Dátum: 14 máj 17, 18:11:01 » |
|
Hát Yorick nekem is megvan Rankeden supportnak szoktam menni vele xD, de szerintem igen jó W E-vel szarrá pokeolom az ellenfelet addig az adc ha nem egy autista rendesen tud farmolni.A fightokba is elég jó hogy ultival csinálok 2 adct Kezdek neki egy 200mannát adó cuccal,1 kék meg 1 piros potival lvl6ig még manna is szokott lenni hiába csak pokeolok. Mondjuk eddig max 5-6 rankedet mentem vele de akkor talán 1 kivételével mindig nyertünk Ám nem tudjátok hogy melyik 4800as hős lett most 3150es , mert xin lett 1350 meg fizz 4800.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4210 Dátum: 14 máj 17, 19:14:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
klosinho
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4211 Dátum: 14 máj 17, 23:38:57 » |
|
Egy kérdés: Ki nevez a Riot által indítandó első magyar versenyre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4212 Dátum: 14 máj 18, 11:02:13 » |
|
Mááár csak 1 smurf és meg lesz 10 smurf!!! Csak már annyira nincs energiám befejezni.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4213 Dátum: 14 máj 18, 12:30:32 » |
|
Hány órát töltöttél el ezekkel a smurfökkel eddig? Mert kemény 3000 ft-ért dupla annyi RP-t kapnál, mint a 10 smurf után. A Dunk Master Darius skinből lesz valaha is elérhető verzió? A videó elég meggyőző volt, szóval azt se bánnám, ha 1820-as lenne, mert szerintem jól néz ki és ha no skill, ha nem, akkor is imádom Darius-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 18, 15:30:58 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4214 Dátum: 14 máj 18, 19:04:49 » |
|
Eléggé régi videó van róla fent ha ugyan arra gondolunk, szerintem ennyi idő alatt kiadták volna, ha csak nem Ultimate skinnek akarják, de akkor meg 3250es lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|