Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4065 Dátum: 14 ápr 22, 23:18:48 » |
|
De rossz! Csakis EUN-en érhető el a magyar kliens... EUW-n nem. Na mindegy attól smurf-ékkel letesztelem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4066 Dátum: 14 ápr 22, 23:21:56 » |
|
Ha akarsz átmehetsz ingyen még. Nem tudom meddig van erre lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4067 Dátum: 14 ápr 23, 00:13:25 » |
|
Köszi de valahogy nem füllik a fogam hozzá, hogy átmenjek. Még egész élvezhető ez a magyar szinkron. Bár lehet olyan lesz egy idő után mint a S.W.I.N.E., hogy az embernek hányingere van a magyar szövegtől. https://www.youtube.com/watch?v=Rcrmz_iKEqsNa ezen jót nevettem, de nem tetszik annyira a szinkron hang. Tresh nagyon hátborzongatóra sikerült. Van egy Julian király szinkronunk is. XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 00:39:20 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4068 Dátum: 14 ápr 23, 02:54:51 » |
|
Lol az a thresh tényleg jó lett , a végén még azért veszem meg ,mert jó lett a szinkronja Próbáljátok ki nidalee jokeját én szakadtam.(kb 25 sec nél) https://www.youtube.com/watch?v=1j76ifRjq_U
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 23, 02:56:00 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4069 Dátum: 14 ápr 23, 07:57:08 » |
|
Teemo is jó lett tetszik nagyon. "Aki nem lép egyszerre...!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4070 Dátum: 14 ápr 23, 12:08:38 » |
|
Így lehet westre magyar klienst és ingame hangokat csinálni: 1.átváltjátok eastre és magyar ekkor letőlti kiléptek 2.főmappa/rads/system ott a local.cfg írásvédetté teszitek 3.RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.83\deploy local propertiest szintén írásvédetté teszitek 4.RADS\projects\lol_game_client_hu_hu\managedfiles\0.0.0.0\DATA\Sounds\FMOD vobank fájlt átmásoljátok a RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.181\Data\Sounds\FMOD mappába és az angolt kitörölitek a mappában és ami eddig magyar volt azt átírjátok angolra gyengébbek kedvéért a VOBank_hu_HU.fsb >>>> VOBank_en_US.fsb a másikat nem kell másolni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4071 Dátum: 14 ápr 23, 12:18:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4072 Dátum: 14 ápr 23, 14:17:09 » |
|
Szerintem még Ahrié jó: https://www.youtube.com/watch?v=VqvnAc_pP-c Felnőtt tartalom! Tegnap menni akartam 1 aramot. Mit kapok? Ahrit... Szívesen meghallgattam volna, hogy miket mond... hm ... De valaki kilépett >.< Eddig nagyon fun ez az egész magyarosítás. Kiváncsi vagyok, hogy még miket mondanak
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4073 Dátum: 14 ápr 23, 15:10:01 » |
|
Nekem eddigi alapján nagyon bejön Braum, várom, hogy kijöjjön. Joke-nál Poroval játszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #4075 Dátum: 14 ápr 23, 23:36:10 » |
|
Most tényleg olyan support lesz aki passzívból stunol? Stun,slow,air, jump ,op shield ,ütös kis poro kedvelő lesz. Asszem megvan az első champ akit rögtön veszek amint 6,3 lesz. Poén az egészben ,hogy nem elég hogy jó képességei vannak,de még funnak is néz ki vele a game. Köszi vidit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4076 Dátum: 14 ápr 24, 07:33:11 » |
|
Ezt olvastátok? IP duplázó hétvége Amíg nem csomagolok, lehet játszani fogok. >.< Úgy is megakarom venni Varust most már, plusz erre az új champre is gyűjtök, mert nagyon tetszik egyelőre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 07:33:59 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4077 Dátum: 14 ápr 24, 08:29:52 » |
|
az a baj friss champek 7300al indítanak. De ez nekem is kéne. Kéne egy Ahri egy Kha'zix egy Leona és most egy Braum, közben az AD rúnapage-em 95%ban kész de nincs meg az AP. Mire a végére érek mindennek kijön a következő champ.
Költői kérdés: Mostanában lolnexuson azt vettem észre hogy normal draft picken bronz 2-3 as emberekkel dob össze nem 30as unrankedekkel. Tudom hogy a normal meg a ranked MMR külön van de ez kb azt jelenti hogy ilyen szinten vagyok per pill nem ? nem akarok 300-400 normal win alatt rankedezni, amíg nincs elég champem akikkel jól is bánok, meg fullos rúnapage-ek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 09:15:22 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4078 Dátum: 14 ápr 24, 11:09:15 » |
|
Braum-Yasuo comp elég kemény lesz. Már csak a dupla wall miatt is. Szerintem topon is játszható hős lesz. Ez a magyar szinkron. Hát. Az anime és filmszinkron tömkelegét gyűlölöm, de azt kell mondjam, hogy az újdonság hatásával elég jó lett. Sajnos az angolt meg sem közelíti. Néhány meccset toltam vele, de visszaváltottam eredetire. A kedvenc announcerem mindig is a dotás (unrealos) lesz. Azt nem múlja felül semmi. Gyerekek, eldöntöttem. Challanger leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4079 Dátum: 14 ápr 24, 12:40:32 » |
|
Hol játszol most és hány wined van ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|