24 nov 19, 15:18:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 875080 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3975 Dátum: 14 ápr 04, 13:40:23 »

Ma mentem Soraka-val, 3 ADC és egy Olaf volt a csapattársam. Én mentem középre, mert végül senki más. Nekem Soraka-ként volt a legtöbb minion killem, 200at megöltem 25perc alatt, míg a csapattársam - Ashe, Caitlyn, Varus - kb 50-60 körülit. Csak úgy pislogtam. ikszdé
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3976 Dátum: 14 ápr 04, 15:24:07 »

Mondtam itt múltkor hogy nem lehet jungelezni. Ennek örömére, csapattársaim most megengedték, jókat is pickeltek, kezdett gyanús lenni hogy ez túl szép. Az ellennél 3 jungleles volt Lee Sin, Udyr és Phanteon személyében. Én meg Amumuval rohangáltam előlük az első 20 percben, nem zavarta őket hány tornyot buknak el, én voltam a fókuszban.  ikszdé
Amikor beírtam hogy valaki jöhetne segíteni, ezt a választ kaptam: Lee Sin to your heart.  ikszdé Ekkora trollokat még nem láttam.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3977 Dátum: 14 ápr 04, 22:15:45 »

Reworked gragast kipróbáltam aramon. Hát... Nagyon más.

A passzívját sokkal jobban ki lehet mostmár használni, mert max hp-ból 1 részt tölt vissza azonnal. Mindig azt lestem, h mikor tudok egy W-vel vagy vmi-vel hp-t visszatölteni.
Szóval a passzívja erősebb lett.

A Q-ja gyengébb, és kisebb a range.De ha elég hülye az enemy, akkor van 2 másodpercem, hogy 150%-osat sebezzen a képességem. + még lassít is.

A W-je mostmár AP-ból sebez. Lich baneval még van is értelme. Manát nem ad, de ha jól vettem észre, a képességei kevesebb manába kerülnek Nevet

E-je: Stunnol mostmár, és valahogy meg is tudom szakítani a kocogását, ha nem akarok tovább futni.

Ultija kevesebbet sebez....

Szóval teljesen más vele játszani. Néhány dolog jó benne, de nekem annyira nem jön be. Majd próbálgatni fogom.

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3978 Dátum: 14 ápr 04, 23:49:30 »

Nah ,akkor én is beszámolok.
Megvolt az első rankedem jinxel azaz adct játszottam.
Eredmény úgy 130 farm 30 perc alatt. Hátráltató tényezők 4 ből 4 csapattag.
Useless jungler ,aki csak akkor mászik elő amikor leszedtek , egy méguselessebb thresh ,aki kizárólag leonat grabolta.
Nem akarok felvágni ,de asszem bizonyíték ,hogy 17 killem lett ,a csapatom összes többi tagjának együtt 16.

Természeten vesztettünk ,mert kb senki nem focusálta az enemy adc jét ,csak én szóval annyi meg egy bambi.
Valamelyest vigasztal ,hogy pro voltam a globál ultival , 4 shot downt csináltam vele ,ami szerintem nem rossz ráta.

Ami elszomorít ,hogy megint egy unskilled bepickete elém midet, pedig jó lett volna ha win promoval kezdek.

Szerk.:
Hét szerintem mostmár én is el kezdek rankeden trollkodni.
5X pickelik be midemet és ezáltal 2 promo sort buktam el.
Ezután akkor is pickelem midet ha már valaki pickelte ,elegem van ,hogy más hülyesége miatt toporgok egy helyben.
Ezelötti gémet is blitzel probáltam carryzni ,meg folyton flameltek ,mert nem full tankot csinálok ,hát de mit csináltak ,ha unskilledek és nem tudják a grabelt enemyt sem megölni.

Jah és a félreértések elkerülése végett ,minden alkalommal én mondtam elsőnek midet ,mert mindenki logolását láttam.

Ne értsetek félre nem azt akarom mondani ,hogy milyen pro vagyok ,de azért amikor mondom ,hogy hei ellen ne vigyél yasout ,mert megesz reggelire és mégis visz ,majd sír ,hogy nem tud semmit csinálni ,ti mit csinálnátok?

Szerk2.:
Tudom , nem kel ennyire komolyan venni és rágörcsöli.
Lesz ami lesz ,elöbb utobb ugy is feljutok innen is .

Nem tudom miért van ,de egyre jobban fáj látni ,amikor a csapattársaim nem használják a szürkeállományukat.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 05, 04:37:11 írta Verbatimo » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3979 Dátum: 14 ápr 05, 07:53:43 »

Reworked gragast kipróbáltam aramon. Hát... Nagyon más.

A passzívját sokkal jobban ki lehet mostmár használni, mert max hp-ból 1 részt tölt vissza azonnal. Mindig azt lestem, h mikor tudok egy W-vel vagy vmi-vel hp-t visszatölteni.
Szóval a passzívja erősebb lett.

A Q-ja gyengébb, és kisebb a range.De ha elég hülye az enemy, akkor van 2 másodpercem, hogy 150%-osat sebezzen a képességem. + még lassít is.

A W-je mostmár AP-ból sebez. Lich baneval még van is értelme. Manát nem ad, de ha jól vettem észre, a képességei kevesebb manába kerülnek Nevet

E-je: Stunnol mostmár, és valahogy meg is tudom szakítani a kocogását, ha nem akarok tovább futni.

Ultija kevesebbet sebez....

Szóval teljesen más vele játszani. Néhány dolog jó benne, de nekem annyira nem jön be. Majd próbálgatni fogom.

Az új Gragas véleményem szerint sokkal erősebb. Másabb játék stílus kell hozzá, de sokkal erősebb. A Q-n és Ultin nem nerfeltek egy kicsit, észrevehető, mert most már Q+Ultiból nem pentázol. De legalább nem no skill karakter. Tudást igényel, viszont 1 v 1-ben halálos. A W-je egyébként AP-ből sebez, viszont 12% hp-t üt le. Tegnap a tankból leszedtem 800 HP-t csak a W-vel, LB-t nem vettem, mert feleslegesnek éreztem. A carryt ha elkaptam, akkor egy W+E combo és meghalt. Szóval egy picit tankosabb Gragast kell húzni, de kegyetlen erős. A Riot is elmondta, hogy ezt szeretnék, ez is lett. Aki nyavalyog, hogy milyen szar lett, az nem tudja milyen erős is valójában ez az új Gragas. Bár mindig ez van amúgy, ha újradolgoz valamit a RIOT vagy kegyetlenül erős champet csinálnak belőle, vagy használhatatlant, mint volt.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3980 Dátum: 14 ápr 05, 08:17:18 »

FB-n pár napja feltettem egy kérdést, arról, hogy a meglévő skinemet át e adhatom másnak, vagy el cseréhetem e vele.
Azt mondták, hogy nem.

Viszont most oylan kérdéseket látok, hogy

Eladod az XY Skint?
Van valakinek XY Skin eladó?

Szóval ez most hogyan van?

A Skin áruházjató másra, eladás, csere, vagy ajándékozás formájában, vagy pedig nem?
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3981 Dátum: 14 ápr 05, 13:47:41 »

Biztosat én nem tudok ,de tudomásom szerint nem. Mármint ha úgy érted ,hogy van egy aktiv skined és azt másnak adni.

Phanteon milyen op már a rapidon ikszdé instatnt ranger 0,8 secenként dobja a Q-t ikszdé
32:2 re nyertük a gamet.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3982 Dátum: 14 ápr 05, 18:49:04 »

Ja úgy. kár, pedig valai kaphatott volna tőlem egy dzeksz skint.

Van inaktív skin is?

nem tom kérdezrem é vagy tán sem

Az elnyeős pajzs hogyan működik.

Az armor és a resist csökkenti a pajzsra mért sebzést, vagy sem?
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3983 Dátum: 14 ápr 05, 19:21:20 »

https://www.youtube.com/watch?v=dBe3R4kEMmc 2:21 és amit utána csinál..áh.. Nevet Persze a videó többi részében is nagyokat alkot
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3984 Dátum: 14 ápr 06, 02:57:15 »

Az aktív skint úgy értettem ,hogy benne van az accodban ,nem pedig olyan ,aminél a kódot kell beírnod. (nah ez megint értelmesre sikerült).

Ha jól emlékszem az ilyen pajzsok úgy funkciónálnak mintha hp lenne ,de nem vagyok benne biztos.(ha olyanra gondolsz mint janna vagy lux pajzsa , morgana esetében ez más ,de nem tom ,hogy az ap vagy a spell alapot nyeli el)
Amúgy egyszerűen ki lehet próbálni 2 en bemennek egy customre aztán meglesik.

Szerk.:
dehunter rettenetesen jó a bogarad ,nagyon bekajáltam

Hát nem tudom mi van velem és a gameben sokakkal. Ezen a hétvégén brutális rankedeket és normálokat sikerült összehoznom. Spec örülhetek ,hogy csak 50 lp t vesztettem.

Szerintetek taktikailag egy olyan jungler lehet hatékony ,ami lvl6 ig nem gankel ,de folyamatosan jungleben van és 1 itemmel olyan 10. percre tud hozni egy solo draket, illetve 4 itemmel ,megy neki a solo baron is?
Szerintem lehet jó ,csak az a fontos ,hogy a többi tag és tudjon hozzá viszonyulni , azaz ,ha premade a team.

Asszem elkezdem felkészíteni az accom ,hogy topos is legyen.
Egyre többször látom ,hogy egy rossz topos miatt ,a másik olyan erőfölényre tesz szert ,hogy könnyedén nyerhet akár 1vs2-3 ba is a papírok ellen.
Ebben kérnék tanácsot ,hogy kiket kellene erre a célra megvennem , bár a kis accom topos ,de ott nem a megszokott taktikákat követem ,hanem olyanokat használok akiket kedvelek.
Ilyen általános garen és nasus nem igazán érdekel , nem is azért ,mert rosszak ,egyszerűen nem szeretem őket.(bár még garenben látok némi fantáziát ,de nasusban egyáltalán nem ,illetve ha kap egy olyan enemyt aki nem hadja farmolni akkor vége is van)
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 06, 22:09:54 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3985 Dátum: 14 ápr 07, 17:31:02 »

Topra.

Shyvana. Egész jól tarja magát több ellenfél ellen is. Ha van melletted valaki értelmes, akor 2v5-be is mehetek.

Fiora Hidra+Infy onnantól ópé, kerrizheted a meccset.

---

Majdnem lett egy Dragonblade Talon Skinem.

Ki kellet volna farmolnom azt a 2400 influenzát, még mindig nem áltam neki. Eszerüen nincs kedvem játszani ilyen low fps mellett.
6 óra alatt meg, szerintem már lehetetlen. Max 1000-et, de ahhoz is full win kell.

Megjegyzés. Csak most kezdtem úgy jászani, hogy nagyobra van állítva a hud, korábban viszont teljesen le volt nagyítlanítva és nem igazán látszott az fps számláló. Lehet akkor is iylen s..r vol, csak nem tudtam róla?  smirksweat

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3986 Dátum: 14 ápr 07, 19:48:37 »

Köszi a tippet Shiro
Fiora megvéve (azért csak ő ,mert ennyire futotta és akkor inkább már a drágábbal kezdem).

Megyek botok ellen 1 próba meccset ,hogy kitapasztaljam ,mert max 1-2 szer mentem vele.

Szerintem ha Fiora, Shyvana, Shen, Riven,Renektort, Vladimirt megveszem annyira meglepit nem tudok kapni.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3987 Dátum: 14 ápr 07, 20:28:35 »

Ja végül is azok jók.

Fiorához: Nem a build, hanem a kombók meg a trükkök miatt.
http://www.solomid.net/guide/view/27304-fiora-build-guide-apc-jungle-fighter-by-thresholden

Nálam az alap build

Aspd cipő
Hidry
Infy
LW
Fantom
Gostblade

GA (általában a gostblade helyére)

pöstiek mehettek  Teemoval gombászni
http://www.lol-hungary.hu/hirek/league-of-legends/talalkozz-teemoval-kedd-este_2014-04-07

ui Fiorához felejtsd el a zippeke,mer úgy néz ki hamarosan reworkolják.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 20:41:52 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3988 Dátum: 14 ápr 07, 20:51:23 »

Kösz a tippeket. Megint sikerült belenyúlnom a jóba , nah mindegy most már megvárom a reworkot ,hátha jó lesz, ha nem akkor refund. Van konkrétum ,hogy mikorra sikerül a rework ,csak hogy addig érdemes e foglalkoznom vele?

Elsőre egy kicsit tankosabbal próbálkoztam:
 Crd csuka
hidra
inf
trinity
frozen mallet
ga

Hát botok ellen elment ,de normál gameben max akkor ha egyáltalán nincs tank a teambe ,ezzel és az ultival lehet nyerni egy kicsi időt.
A te builded igazi gyilkológép ,de a cc végzetes számára (nem mintha az enyémre nem lenne az)

Szerk.:
Régebben fel sem tűnt ,hogy xerath ilyen durva mides lenne. Katarina ellen 16:5 re hoztam a gamet , a végén egy nem hivatalos quadrával.
Lehet most azért ment jobban ,mert megtanultam az ultival bánni ,csak azzal csináltam 4-6 killt. (jó érzés ,amikor egy nyert csata után menne már haza és akkor bang)
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 21:34:58 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3989 Dátum: 14 ápr 07, 21:55:55 »

Ha minden igaz az elkövetkezendő pbe peccsekben már benne lesz

Ha tankosítani akarsz, akkor inkább masteryből, meg rúnákból

Fiora lényege a nagy dps (kb 1000-el több, mint egy átlag adc-nek), viszont emellett úgyanúgy papír. De viszont ott az ultija ami miatt nem lehet targetelni, a W-je meg véd egy AA-t, mint Fanta pajzsa.

A Trinity túl drága azért a passzívért.

Nekem multkor ajánlották fészen adc-hez a Randuint Ga helyett.

Ha belegondoltok talán még jobb is.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins