24 nov 19, 11:14:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874963 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3930 Dátum: 14 márc 27, 01:59:02 »

Már játszottam vele párszór, meg még adc ként is kipróbáltam, csak erről a sztekkelős dologról nem tudtam.

Botok ellen kipróbáltam a dolgot.

nos nem olyan egyszerű mint hittem. Nagyon rá akartamálni, a csak Q-val last hitelek, így el is vesztettem jó pár miniont.

De azért sikerült 460AP-t összefarmolni.

Build

Boszi cipő
Rabadon
Gunblade
Frozem Hearth
Banshee
Spirit Visage

Volt kezdésnél egy Szennygrállom, de azt cseréltem a Bansheera, gondolván így is van elég AP-m, meg kb úgy 600 sztekk után a rabadon helyét is válthatta volna pl egy Warmog.

Érdekes a dolog, kirakod AP-ra, oszt sorra cseréled tankosra az itemeket.

Mondanám, hogy sztekkek nélkól is megélne full AP, de nagyon lomha, Inkább egy defenzív csampi, mintsem egy carry aki lerohanja az ellenfelet.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3931 Dátum: 14 márc 27, 03:21:45 »

Lol , hogy nekem veigar miért is nincs meg  (talán azért amiért fiddle sincsen )Nevet
Fun volt amikor aramot úgy nyertük meg 20 perc alatt hogy nem haltam vele .
Lehet őt is meg kéne tanulnom.

Amúgy tényleg nem az a tipikus lerohanos fajta , ahogy észrevettem teamfight szakaszban azok játszák jól ,akik elrejtőzve a semmiből támadnak ,full comboval ,vagy akár full teammel. Ezzel a taktikával már nem 1 meccset nyertünk meg vagy bunktunk el.
Grál asszem egyáltalán nem is kell neki ,mert a passzívja megegyezik a grall passzívjával (amúgy a kettő együtt működik?,mert a hatás azonos ,de lehet)

Nah most kaptok sírógörcsöt , ismerőseim azon élvezkednek ,hogy saját játékben egyedül mennek 5 noob bot ellen, és az a kérdés ,hogy mennyi ideig tudják tartani magukat.
Visszakérdezek ,tartani? nem inkább mennyi idő alatt hozzod le a gamet
Válasz:
áhh 1vs5 ben nem lehet
Kontra:
de hisz a noob botok java totál missbuildel , már egy középkategóriás fighterrel is nyerhetsz.
Olyan nincs válaszolja.
Nah mondom ,akkor megyek egyet én is yi vel ,mert már csak azért is megmutatom.
Eredmény 55:0 , 20+ perc alatt hoztam le úgy hogy sokáig nem pusholtam ,csak huntoltam  Ördögi
Haverom válasza:
büdös kocka.

Nah ez az a helyzet amikor nyerjél ellene. Ha mondom le lehet hozni nem hiszi ,ha lehozom le kockáz . Rájöttem , hát én vagyok a hülye ,hogy próbáltam meggyőzni ikszdé

Amúgy ez a kis próba arra legalább jó volt ,hogy most tudok yi hez egy olyan buildet amivel tudom ,hogy le tud solo baronozni (feltéve ,ha azon a mapon a baron nem gyengébb mint normal gameben)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3932 Dátum: 14 márc 27, 14:07:34 »

Tartani?

Vigyél tankot, azzal csak tartani tudod.

Viszont ez a felállás szívatós lehet ha solozni akarsz:
Annie
Soraka
Malphite
Ww
Sivir

A héten csak Sonázni tudok. Tudom tegnap mondtam, hogy nem, de mégis játszottam.

Mi ez má, hogy a supportot küldik solo botra? mert hát hogy nem pickelnek adc-t oszt ketten mennek topra.

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3933 Dátum: 14 márc 27, 16:46:58 »

Köszi Verbateemo! ( Nevet ) Csak arra nem gondoltál, meg hogy mondtad, hogy nem használtad így nem számoltál azzal, hogy Skarner zabálja a manát, nagyon is.

Kifejezetten sokat használtam Skarnert mikor legutóbb ingyenes volt, de nem éreztem rá, hogy mit is kellene neki venni.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3934 Dátum: 14 márc 27, 19:28:56 »

Harmicas szinten is arról szól a normal game hogy a dilletáns csapattársaim elfeedelik Akali/Katarina/Yi valamelyikét és az kiírt mindenkit? Már én éreztem most magam kellemetlenül hogy Sorakával 2/0/17 ben vagyok a topos meg jungler meg ölt  egyet és hatszor meghaltak.

Viszont volt egy vicces meccsem ma legalább. Miden Luxal vagyok, botot elfeedelték, kezdjük bukni a fightokat a végefelé látom sehol egy ellen. Minden mindegy alapon beultizok a baronra hátha ott vannak és elvittem.  ikszdé Utána teamfightot nyertük és 5 perc múlva befejeztük.  Ördögi
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3935 Dátum: 14 márc 27, 19:39:48 »

Ez egy LCS-be nagyon epic pillanat lett volna. ikszdé

Mint amikor az egyik csapat verte a baront és a másik csapatból Annie rájuk dobta a stunos macit majd jött a Ziggs ulti és belopta a baron-t.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 19:41:08 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3936 Dátum: 14 márc 27, 20:04:25 »

Kecsu , ezzel a buildel 18 ason lesz olyan 1,6k manad ,de ha nem elég ,akkor a hatodik item meg is van mi legyen fixen ,mégpedig athene(mondjuk ,akkor lehet érdemes lenne ezzel keldeni vagy legalábbis nem sokáig halogatni). Az athene 1,6k mana mellett szinte kifogyhatatlan manat biztosít (nekem még nem sikerült megennem sosem ,de az ilyen swain,anivia esetleg megtudja).
Illetve ad 40 resistet is ,szóval még bele is fél a tank buildbe .
Sajna ezzel tényleg nem számoltam ,hát ez a hátulütője ,ha olyanhoz készítesz buildet ,akit nem ismersz.

Shiro
kipróbálom azt az összeállítást amit mondtál.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 20:06:03 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3937 Dátum: 14 márc 29, 00:23:59 »

Lehet csak Ahenél van ez, de...

a buld

aspd cipő
BT
GA
LW
IE
Statikk

megyünk baronra kinek 120 armorja van

a következő értékeket sebzem rajta

98 (ha nem critel)
244 (ha critel )
487 (néha az első pár lövésnél)

(kicseréltem a GA-t és Statikkot Fantomokra.

Bebizonyosodott, hogy az első pér lövésnél ezt a nagyobb 487-es sebzést adja.

Tobábbá később sokszor adott 244-et, és csak ritkán 98-at. Ami azt bizonyítja, hogy a 244 lenne a crit. és a 98  anormál sebzés.

De akkor  ki az a 487?

Mer gondoltam rá, hogy a passzívnak  valami érdekessége, hogyha alapból is critelnél, akkor azt megduplázza, de akkor annak csak 1x kéne megtörténnie és nem 3x.

Másik, hogy a masteryből kapsz 5% aspd-t ha critelsz, és akkor a nagy aspd esetén két nyíl csapódik be majdnem egyszerre, de amikor még csaka  statikk volt nálam, akkor nem volt olyan nagy aspd-m, és akkor is megtörtént.

---

Még letesztelem pár tank ellen is, mert ez így érdekes és jó.  Nevet

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3938 Dátum: 14 márc 29, 00:45:34 »

Amikor baronozik az ember ,a baron egyik támadása lejjebb viszi a sebzésed a baronon.
Azaz normál körülmények között az a 400+ a krited ,de leviszi így lesz 200+ és ez egészen a haláláig így is szokott maradni. (ez az amit te is mondtál ,hogy csak az első pár hit 400+)
Relativ ezért nem olyan egyszerű a solo baron ,mert a adck normálban se perc alatt leszednék 1vs1 ben.

Szerk.:
Nah most sírtam be rankeden.
3 meccs.
1.meccs ,mentem kayle ,carryztem nyertünk
2. meccs megyek midre luxal , erre pickelnek egy zedet ,hogy ő a mides. Enyhén meg lettem tágitva ,szóval mehettem full miden startal runákkal és masteryvel supnak.
Nehezen ment ,de a végén az enemy adcjét leultiztam és így szépen végig vertük őket és nyertünk is.
3. meccs megyed midre kaylel , pickelnek egy veigart ,szóval megint mehettem supolni ,de most kaylel.
Poén ,hogy ezt is nyertük ,szőt itt még botot is domináltuk.

Szóval 3 meccs ,amiből 2x tolnak velem ki mérhetetlen mértékig(méghozzá azután ,hogy már pickeltem) és mégis 3 win ikszdé
Nincs mese Im lucky man
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 04:15:11 írta Verbatimo » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3939 Dátum: 14 márc 30, 14:47:44 »

Nah gyerekek ,kezdek alakulni.
Megérkeztem silver 4 be  Nevet

Poén ,amikor 1 wardal nyerjük meg a gamet , hát igen elfeedelt akali ellen egy vision és kész is ,utána már végig vertük a teamet aztán nyertünk.

Most már nem tudom eldönteni ,hogy mázlista vok vagy valamit kezdek érteni a gamehez.
Összességében 4 liga 4 hétvége alatt szerintem nem rossz.
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #3940 Dátum: 14 márc 30, 16:10:42 »

Valaki tud arról,hogy a lol fórumán lehet valahol  játékkal kapcsolatos ötleket beküldeni?  Valamivel megpróbálkoznék hátha figyelembeveszik xD
Ha van ilyen akkor vki légyszives linkelje be ide vagy küldje el pmbe a linket. Köszi.
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3941 Dátum: 14 márc 30, 19:02:40 »

Na twittereltem a Garen skin-t, most már ilyenem is van. ^^

Meg van ez a Help Teemo in Europe Tour dolog és azt néztem, hogy nyáron jönni fognak Magyarországra is. Meg rajzolni kell. Nevet
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3942 Dátum: 14 márc 30, 19:42:46 »

Rájöttem, hogy ez a team builder 1 rakás sz*r.

Ha mi csinálunk csapatot, és ha nem választunk supportot, vagy junglert, akkor várnunk kell minimum 10 percet, mire egyet bedob. Viszont amikor bedob valakit, akkor gyakran megunják a várakozást, mert más posztokra kell várni, vagy csak egyszerűen megkérdezik hogy "cz? pl?" Ha nincs, akkor ki is lépnek. Ha végre bedobja az embereket, akik nem lépnek ki, akkor meg ilyeneket dob be, hogy tristana heallel....

Amikor meg megunom, és akármilyen vacak spelleket hoztak, elindítom. Első meccs: Haver pantheon top, én lee jungle, mid veigar, bot nidalee és tristana.
Jól is néz ki, de ekkor mi történik? Tristana lazán meghal. Veigar meg ezt látván elmegy afkozni, és csak 20 perccel később jött vissza, amikor már az inhibitort törtük.

Jó... Annyi fail volt boton, hogy én fogtam magam, és felmentem lolnexusra. Beírtam a nevemet, nézzük kikkel vagyok együtt. Mides bronze 2-ben volt, botos tristana unranked, nidalee bronze 1. Én meg haver silver 5. Ellenfélnél: 2 silver 5-ös van, 2 unranked, és 1 platinumos!!!
Hogyan sikerült összedobnia egy unranked kezdőt, aki kapásból meghalt boton, egy platinumossal?

Na és ami viccesebb: A platinumos ezrealt folyamatosan kijátszottam lee sinnel. Rányomom a Q-t, elflashel, aztán csodálkozik, hogy miért tudok még ráugrani. Gyakorlatilag csak feedelt, alig volt killje.
Ha még a platinumosok is ilyen bénák, akkor mit keresek én silver 5-ben? xD
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3943 Dátum: 14 márc 30, 20:01:27 »

Rankeden is hasonló a rendszer,de ha csak az alap gamet nézzük már abban is.
Én ezen nem is csodálkozok ,az már más kérdés ,hogy ezreal platos ,attól még lehet béna ikszdé

Kis accom 18 as volt ,amikor összerakott topra egy gold+ os al (s3 as goldos  elise skinje volt ), szerinted akkor mit mondtam ,amikor én meg 1-2. gamemet nyomtam gp vel topon?

Jinxet megvettem tuningolt botok ellen 25 perc alatt 140 farm ,sajna ilyenekre nem értem rá ,mert folyton jártam huntolni , 25:1 re fejeztem be ikszdé

Amúgy neki mi a normál speel sorja?
RQWE vagy RWQE
Én RWQE-t használtam és elég praktikus volt a benga sebzésű W , de ezek csak botok voltak , szóval normál gameb nem lenne 90% os találati rátám.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3944 Dátum: 14 márc 30, 20:08:37 »

JInx szántókája? hát változatos, de minden esetre, szerintem ne az R-el kezd, mivel az elveszett élet alapján ad bónusz sebzést.

A Q (rakéta) és a W való pókolásra
Az E stunol, de inkább védekezésre van. Az üldözéshez inkább a W

Team fight Q (rakéta)
1v1 Q (minigun)

A meglévő skinjeid közül elküldhetsz egyet valakinek?

Mert akkor ki találtam hogyan tudnék Syndra skint szerezni egy Mistery Giftel.

Egyébként meg azt írja
Egy 520 vagy afeletti véletlenszerű skin

Megj meglévőket nem számolom

Csampi   skinek   tetszik   

Ahri   4   2   
Akali   3   1
Alistar 4   0
Amumu   5   0
Annie   6   3
Ashe   5   2 (5)
Cait   5   0 (5)
Diana   1   1
Elevynn   3   0
Fiora   3   3
Garen   5   0 (2)
Janna   5   4
Jax   5   0
Jinx   1   1
Karthus   4   1
Katarina 5   1 (5)
Kayle   4   3
Kennen   5   1
Leona   5   1 (5)
Lulu   4   3
Lux   4   0
Malp   5   0 (2)
Yi   4   0
Morde   4   0 (2)
Morgana   5   5
Nasus   5   1 (2)
Nida   5   0 (1)
Nunu   5   0
Olaf   4   0
Panth   5   1 (3)
Poppy   7   0
Riven   5   3
Ryze   5   0
Shyvana 4   1 (3)
Singed   5   0
Sivir   5   1 (3)
Sona   4   1
Soraka   3   1
Syndra   1   1
Teemo   6   0
Tris   4   0 (1)
Trynda   6   0 (1)
Udyr   3   1
Vayne   4   2
Veigar   5   0
Vi   2   0 (2)
Ww   5   2
Zack   1   0

Összesen 203 darab skin
Ami tétszik   47
Ami egye fene   42

Ami tényleg kéne max 5 de jelenleg igazán csak 1

Összesítve kb több mint 70%-ban kapnék olyat ami nem tetszene
Kb 20-25% mai tetszik, vagy elfogadható

És alig 2% ami ténylegesen kéne.

Magyarán nem érimeg, mivel túl sok csampionom van.
Viszont ha fenti kérdésem működik akkor csinálnék egy új accot kifarmolnám Syndrát. Átküldeném rá az RP-t megvenném a Giftt, meglenne a skin, amit pedig visszaküldenék.

Persze gondolom ez így nem igazán működne

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 20:16:06 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins