24 nov 19, 11:36:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874991 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3915 Dátum: 14 márc 26, 00:25:33 »

Topon még sosem használtam yit én sem ,de szerintem is valami hasonló build jó lenne neki oda.
Azt tudom ,hogy jungleben (nálam legalábbis) ,kötelező a ghostbalde (+ jungler item)
Az mellé szokott jönni egy phantom meg egy infy ,cipő az változó vagy speed vagy attack speed (ha mozgékony tagok vannak az enemynél ,akkor szoktam inkább speedeset), ha nincs annyi tank ,akkor valami damages , mondjuk bloodtvister ha van akkor LW .
De a vége valami hasonló szokott lenni:
Aspd cipő
Ghostblade
Fantom
Infy
Bloodt
LW

Bár lehet ,hogy a tiéddel járnék én is jobban ,ha blood helyett menne a hidra. Annyit nem használtam ,hogy annyira preciz buildem legyen ,ezt is kb az első meccsen gondoltam ki.
Ha nem cc znek ki ,endgameben potenciális pentakiller (asszem még triplám sem volt vele ,de az esélye megvan ikszdé)
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3916 Dátum: 14 márc 26, 09:04:56 »

Gondoljuk ez hasznos kis dologocska lehetecske: Mosolyog
http://www.youtube.com/watch?v=i85EMWhnbbQ

fészen most olvastam, a team builder visszakerült a játékba, és marad is

Hamarosan módosulni fog az Iron Solari.

Most 300hp és 20 armor 20 resist. A változás után 400hp 40 resist lesz.

S akkor ha már van Blue Ezreal, akkor miért ne lehetne egy Golden Leona build is, ami sárga, arany, bronz, vöröses, illetve ezek színárnyalatoknak megfelelő itemeket tartalmaz.

Aspd cipő
Iron Solari
Sunfire
Statikk
Infy
BotRK (ez kakukk tojás, de ha  kardja alakját vesszük számításba)

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 15:39:11 írta Shiro » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3917 Dátum: 14 márc 26, 16:47:28 »

Tegnap volt egy meccsünk. 4 v 5-ben voltunk, de enemyben volt egy Nasus és egy Nidalee. Nem bírtunk velük, mert torony dive-olni 4 v 5-ben is veszélyes volt, viszont a csapdázás sem mindig jött be. Több, mint egy órás meccs volt, a Nasus 1000 stack felett volt. Végül is megnyertük a meccset, de szerintem Nidalee és Nasus nerf nem áltana (ahogy Veigar nerf sem). Nidalee dobott belém 1400-as dárdát úgy, hogy 180 resistem volt. Ha az nincs akkor simán jön minimum 2000. Aztán azt mondják erre az 5 seces CD-vel rendelkező karakterre, hogy micsoda skill kell hozzá, mert, hogy találni kell vele. DE a karakterek nagyon nagy %-val találni kell a spellel, attól még nem lesz skilles. Nálam akkor skilles a karakter, hogy minimum 3 spellel találnod kell, ahhoz, hogy full builddel megöld az enemyt. Értelemszerűen ez a magekre vonatkozik. Most ilyen alapon a Karthus ultihoz is skill kell, mert nem mindegy mikor nyomod el. Vagy akár a Lux minden spelljéhez. Ezek azért vannak, hogy találj velük, ha nem tudsz találni velük miért játszanál vele? Kb olyan mintha a Tryndának AP-t vennél, vagy csak Warmogot. Szóval vicces, hogy a Nidaleet mennyire skillesnek tartják. Ha a dárdán lenne 80 sec CD még azt mondanám oké, az, de 5 secenként dobál 1500-at. Más karakternek az ultija nem tol ekkorát, pedig az Ultimate képesség.

A Nasus és Veigar megint egy külön idiótaság. Kb 3-4 éve játszom LoL-al, de az eleje óta mondom ezt. Nasust is kihúzod full tankra, veszel neki két DMG itemet (Tripho és Last Whisper) és máris nagy DMG-t tolsz bárkibe úgy, hogy neked van 4 k hp-d és 200 armor és resist. Tegnap két AD carrynk volt, mert nem akartak supportálni, de a két Carry lőtta a Nasust 14! secig mire meghalt, úgy hogy folyamatosan CC-ztük. Volt amikor találkozott az Ashünkkel. Annyi volt, hogy Nasus q és az Ashe instant meghalt. Mert ugye milyen okosság, hogy a tank szerezhet ingyen DMG-t. A mai játékban meg senki ne mondja, hogy ehhez stackelni kell, mert a farmról szól az egész játék. Veigar Q szintúgy, főleg, hogy az ultija alapból olyat üt, hogy beszarás.

Kicsit hosszú lett, sorry érte. Vélemények?
Naplózva
Cassco
Gennin
*

« Válasz #3918 Dátum: 14 márc 26, 16:58:24 »

Valakinek nincs kedve esetleg valami premade game-t tolni? ha igen addoljatok Easten Anandore (átmenetileg) Westen Cassco. Jó lenne már valami közös játék is szerintem!  Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3919 Dátum: 14 márc 26, 17:45:17 »

Nidalee dáráda.

1. Kerüld ki, nem nehéz, ha mégis, akkor boostold a cipőd még movementel
1.2 Haszáld pajzsnak a társaid minionokat
2. Banshee.
3. Amennyiben assassin vagy, ugord át, és öld meg.
4. Sivir
5. Janna
6. Flash
7. Soraka
8 ...

Nasus. Neki pont az a lényege, hogy lecsapja az adc-t.

Egyébként annyit kell ellene tenni, hogy megakadályozod a farmban. Erősen pókolod, persza anélkül, hogy belehalnál.
Nem feltétlen kell megölni, elég ha hazamegy, mert akkor is veszít a goldot és stacket.
Ha pedig jungeles, akkor lopni az erdejéből a monsztákat.

Veigar.
Szerintem annyira nem erős

Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3920 Dátum: 14 márc 26, 18:35:44 »

Nidalee dáráda.

1. Kerüld ki, nem nehéz, ha mégis, akkor boostold a cipőd még movementel
1.2 Haszáld pajzsnak a társaid minionokat
2. Banshee.
3. Amennyiben assassin vagy, ugord át, és öld meg.
4. Sivir
5. Janna
6. Flash
7. Soraka
8 ...

Nasus. Neki pont az a lényege, hogy lecsapja az adc-t.

Egyébként annyit kell ellene tenni, hogy megakadályozod a farmban. Erősen pókolod, persza anélkül, hogy belehalnál.
Nem feltétlen kell megölni, elég ha hazamegy, mert akkor is veszít a goldot és stacket.
Ha pedig jungeles, akkor lopni az erdejéből a monsztákat.

Veigar.
Szerintem annyira nem erős

Ha torony alá vagytok beszorulva, elég nehéz kikerülni, főleg, ha fal mögül dobja, plusz a múltkor a legendás challenger playerek is folyamatosan beleálltak, könnyű mondani, hogy kerüld ki xD Ha 10-et kikerülsz és 1 eltalál, már az is végzetes Nevet Egyébként a Nasust az elején tudod csak gátolni a farmban. Utána már nem mehetsz a második tornyukhoz, mert könnyű célpont vagy. Sokat Nasusozok, vertek már el toppon, 0 3-ban voltam, mégis elfarmoltam magam toppon, de undorító egy karakter, hiába játszok vele.

Veigarra meg ilyet ne mondj. Kedvenc mage-im közé tartozik, az enemy maget 1 spellel szedem ki, és 2X annyi AP-t szedek össze vele, mint más mage. De egy nerf nem ártana neki, mert ő is undorító.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3921 Dátum: 14 márc 26, 19:04:58 »

Lehet a hétre elég volt az a két meccs amit ma játszottam.

A héten Yasuo frre
Laggolok mint a koibri.

1. Megyek Sonával, azt úgy is ilyen féltank support ra építem, oszt csak auráznom kell.

Nincs adc. én meg menjek solo topra.
Sonával váltunk adc masteryre. (még jó hogy lobbiban kiderült)

Kezdünk doran bléd és mana poti.

Megyünk a lén
az ellenfél
nincsenek a helyén

S egyszer csak Jeges maci és Darius.
Valahogy 3:0-át kihoztam Dariusbol, bot viszont agyon volt feedelve.

A második meg ott rendesen supporkodtam, és meg is nyertük

----

Nida
Vard?  Pojén

Veigar
2x annyit? Mit feedlenek téged, hogy legalább 100 killed van?  bow

Meg tudom, Veigar ultyja szemétség az ellefél midesével szemben, mondhatni 200%-os ap szorzó, de gondolom ezért kéne ellene pl Zedet vinni (vagy hasonló ad médzset)

Meg ugyan uúgy pl Syndra, vagy Lux is leszedi az ellenfél midesét és még az ulty is megmarad. (habár Lux esetében a Lich Bane nerf miatt mér nem teljesen a biztod)
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3922 Dátum: 14 márc 26, 19:58:01 »

Veigar
2x annyit? Mit feedlenek téged, hogy legalább 100 killed van?  bow

Meg tudom, Veigar ultyja szemétség az ellefél midesével szemben, mondhatni 200%-os ap szorzó, de gondolom ezért kéne ellene pl Zedet vinni (vagy hasonló ad médzset)

Meg ugyan uúgy pl Syndra, vagy Lux is leszedi az ellenfél midesét és még az ulty is megmarad. (habár Lux esetében a Lich Bane nerf miatt mér nem teljesen a biztod)

Veigar Q-ját is lehet stackelni. Általában mire először hazamegyek már ~100-120 AP-val rendelkezem. 2 itemmel már vagy 500-600 AP. Persze, ha tudom stackelni. Amúgy a Lux, Syndra is addig él csak, amíg nem stunnolod őket. 1 stun és annyi. Az AD mideseket is le lehet szedni Veigarral. Ha Zed rád ultizik magadra rakod a ketrecet, ő belekerül és egyből kapja a spelleket. Persze, a Veigart is ki lehet sz.patni, csak oda kell figyelni rá a meccs végéig. Amúgy én normal gamekről beszélek, a rankedet nem csipázom, mivel a randomokat nem szeretem, csak barátokkal játszom. Persze, amint meg tudom, hogy mi a jutalom season végén, összeszedem azt, amit kell, hogy meg legyen. S1, S2 és S3-ban is meg voltak a skinek a rankedért. Szóval normalon nem biztos, hogy Veigar ellen készülsz fel Mosolyog Főleg, hogy ő is azért már-már az elfeledettek között van Mosolyog
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3923 Dátum: 14 márc 26, 20:04:24 »

Nos most dolgozok egy Skarner builden. Részben Jungle build-en gondolkodok. De a jungle item-et lehet helyettesíteni ha nem a bozótost ritkítom.

Ezek közül kellene szemezgetni Nevet
Boots of swiftness or Mercury's Treads

Spirit of the Ancient Golem (Jungle item)

Trinity Force or Lich Bane

Nashor's Tooth or Wit's End

Muramana or Athene's Unholy Grail

Guinsoo's Rageblade

Hextech Gunblade

Sunfire Cape

Frozen Heart

Iceborn Gauntlet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3924 Dátum: 14 márc 26, 21:36:56 »

Skarner buildben idézőjelesen csak látatlanba tudok segíteni, megfogadod vagy nem az már rajtad múlik.

Skarner alapjait tekintve egy tank ,de én potenciális látok benne ,ap és ad potenciált is.
A normál buildje off tank ap.

Nah akkor lássuk.

Szerintem a mercury cipő alap neki ,mivel közelharcos lesz teamfightokban nagyon jól tud jönni a passzívja.

Valami támadó item feltétlen kell , trinity elönye ,hogy bustolja a speeded ,szóval tovább tudod ütni az enemyt , lich bane erősíti a támadásaidat ,de mivel tankról van szó maxon lenne 1-200 apd (ha van 200 ap ,akkor a lichbane 2 secenként tud 200 extra sebzést adni neked ,amit ki is tudsz használni a passzívod miatt).
Összességében én lehet mégis a a trinityt mondanám ,mert az Ed ugyan slowol ,de csak 2,5 sec ik ,szóval ha nincs más cc d ,a lichel csak 2x tudsz extrát ütni neki ,ezzel viszont ha megvan a cipöd ,csak cc vel tud lerendezni ,szóval ha ezzel nem rendelkezik nem tud elmenekülni előled max torony által.

Én mellé raknék egy iceborn gautletet , ap ,armor ,mana, cdr és egy nagyon hasznos passzív ,ami szinte folyamatos slowot eredményez számodra (2 secenként süthető el és 2 sec ig tart 30% csökkentés).

Ha az enemy nagyon sebez ,akkor randuin a ,ha kevésbé akkor sunfire játszik szerintem. (ha sunfire ,akkor master rune nélkül lesz 200 , randuinnal olyan 225 armor).

Ha az enemy nem aps annyira ,akkor mehet egy wit-s end ,ha apsak akkor viszont visage (még így is csak 120 resisted van ,szóval szerintem én mindig ezt vinném).

Az utcsó item úgy mint máshol szitú függő lesz .
Ha armor kell még extrába ,akkor a randuin vagy sunfire másik darabja ,még hasznos lehet a frosen heart is.
Ha resist akkor banshee.
Ha mindkettő ,akkor ga
Ha szabad a gazda mert megy a csapatnak ,akkor lehet valami attack típusú item , én személy szerint nashort mondanék ,de erre hextek is jó lehet.

Szóval összefoglalva:
mercury
trinity
iceborn gaut
sunfire/randuin
wit end /spirite visage

Ha tankosabb kell akkor a jobb oldal ,ha kevésbé tankos ,sebző változat ,akkor a bal.
A hatodik item pedig amit feljebb felsoroltam mind szóba jöhet.

Ha junglernek mész első item szerintem az aps jungler item jó. A golem is jó lehet neki ,de ott figyelni kell ,hogy a passzivja elértéktelenedik amint megveszed a merc cipőt ,míg az aps nagyon hasznos tud lenni full buildig ,mert összesen adhat 80 apt.

Hát én ennyit tudtam hozzátenni . Sosem használtam skarnert , csak a leírása alapján próbáltam rájátszani az erősségeire. Remélem valamennyire tudtam hasznos lenni.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3925 Dátum: 14 márc 26, 22:05:56 »

Veigar Q-ját is lehet stackelni. Általában mire először hazamegyek már ~100-120 AP-val rendelkezem. 2 itemmel már vagy 500-600 AP. Persze, ha tudom stackelni. Amúgy a Lux, Syndra is addig él csak, amíg nem stunnolod őket. 1 stun és annyi....

Még mindig nem értem, mert a leírásod alapján te kb 30-40 killel mész haza.

Mert iutt azt írja, hogy ha megülsz egy csampit akkor kapsz bónusz AP-t És a jutalom mértékét nézve elég sokat kell ölni hozzá.
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Veigar

Szal nem tudom...

Mágusok csatája.
Ott kétség kizárt az győz aki előbb lestunolja a másikat.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3926 Dátum: 14 márc 26, 22:29:12 »

Shiro
Veigar Q ja ha miniont öl ,akkor kap 1 apt ,ha nagy minikét akkor 2-t , a champok után a passzívjából kapja az apt.
Magyarán ha kinyir egy minikét a Q val kapod az apt ha mással akkor nem ,de ha kinyírsz egy champot akkor mindenhogyan jár a + ap.

Legalábbis ha jól emlékszem valahogy így van.

Hivatalosan is megvan a 100. ranked gamem ebben a seasonban  Nevet
Ha úgy nézzük annyira nem is vészesen rossz , 54% win rate.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 22:32:20 írta Verbatimo » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3927 Dátum: 14 márc 26, 22:50:58 »

Veigar Q-ját is lehet stackelni. Általában mire először hazamegyek már ~100-120 AP-val rendelkezem. 2 itemmel már vagy 500-600 AP. Persze, ha tudom stackelni. Amúgy a Lux, Syndra is addig él csak, amíg nem stunnolod őket. 1 stun és annyi....

Még mindig nem értem, mert a leírásod alapján te kb 30-40 killel mész haza.

Mert iutt azt írja, hogy ha megülsz egy csampit akkor kapsz bónusz AP-t És a jutalom mértékét nézve elég sokat kell ölni hozzá.
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Veigar

Szal nem tudom...

Mágusok csatája.
Ott kétség kizárt az győz aki előbb lestunolja a másikat.

Minion killért is jár, ha a Q-val ölöd. Mana regenes runával, lazán szórhatod a Q-t a minionokra. Kb 40 Ap-val kezdek, és mivel deffensiven játszok az elején, így 60 Q last hit lazán megszokott lenni. Főleg ha a második kékig lanen maradok, ami általában bejön. Első hazamenetel kb 15. perc környéke. Persze sok mindentől függ, ez egy átlagos meccs, amit én írtam le.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3928 Dátum: 14 márc 26, 22:54:57 »

Ja az apró betűs rész?

Paraszt leszek a Mini Gandalfal.
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #3929 Dátum: 14 márc 26, 22:59:56 »

Ja az apró betűs rész?

Paraszt leszek a Mini Gandalfal.

Szerintem próbáld ki, kegyetlen jó Mosolyog Főleg a röhögés, ha ultival ölsz Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins