24 nov 19, 09:37:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874921 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Adri
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #3885 Dátum: 14 márc 22, 18:55:43 »

Jelentem megoldódott a probléma:) A kurzornak be volt kapcsolva, ilyen követési bizz-bazz és amiatt nem jelent meg a játékban ikszdé Köszönöm mindenkinek a segítséget!^^

PAdriT a nevem, ha gondoljátok, jelöljetek barátnak:)
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3886 Dátum: 14 márc 22, 19:34:23 »

Felirtalak a halállistára itt is ott is.

Újdonsült lulu első meccse, avagy ki a francot supportáljak?

Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3887 Dátum: 14 márc 22, 19:36:22 »

lulu t inkább vidd midre  Faceg
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3888 Dátum: 14 márc 22, 19:41:21 »

Az most oda lezs, majd mondom az eredményt, ha nem feedelek.  Pojén

na akkor is.  Nyelvesít

Lulu mid 13:14:21.

R... nehéz egy kis manó.

Egyszer kétszer elkövettem azt a failt, hogy egy harc során az ellenfél múkusítása helyett magamat gyorsítottam fel.

Na de na de a lényeg...

Kontereli Yasuot. ikszdé

Akkora poén, hogy a Lulu passzívja leszedi Yamato a passzívját.

ui...
Gold mittudom én mennyi alatt ér valamit a Guardian Angel?

Mert eddig nem úgy nézett ki, hogy az a feltámasztás hasznos lenne.

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 22, 20:49:10 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3889 Dátum: 14 márc 22, 20:47:01 »

Itt vannak az új gragas változások, habár ezek még nem végleges, de remélem még nerfelnek rajta  Faceg

http://www.surrenderat20.net/2014/03/321-pbe-update.html

Na akkor ideje keresni új mides karit >.<
W az eddig jó volt, hogy + ad-t adott, mert többnyire basic attackal végeztem ki az ellenfeleket, meg a lich banehoz is jó volt...

Midet hanyagolom egyelőre Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3890 Dátum: 14 márc 22, 21:51:42 »

Hát ahogy én is láttam gragas eléggé meg lett nyirbálva (fogyókúra).
Pl most mi értelme ,hogy a Q x idő után nagyobbat sebez, harcokban úgy sincsen idő kivárni max dragon meg baronnál esetleg.

Amúgy lux counterely kaylet ?
Csak mert enemy pickelte kaylet , én ekkor estem kétségbe ,hogy nah most mi a kínt vigyel ellene ,amikor engem miden csak 1-2 champ tud megfogni .
Gondtam ,hogy gragas ,de így a lich meg minden után elsőre nem mertem. Xerahal nincs akkora tapasztalatom ,szóval maradt lux a nagy areas mideseim közül.
Poén volt ,amikor q-e vel 0 hp és nyomja az ultit majd kezd menekülni mert a liches AA m egyre levágja és ultija után jött az enyém  Nevet
Eredmény 17:5 ,ami ha azt nézzük mikor használtam utoljára luxot és ki ellen ,szerintem nem is rossz pláne ,mert enemy olyan igazi túlélő típus volt (kayle az ultijával , aatrox a passzivjával , trynd az ultijával ,leona az elég kemény tankossággal, jinx már csak hab volt a tortán).

Hát igen egy fos early után 2x 8 ölés egy huzamba és tessék game carryzve.
Akkor nyertük meg ,amikor rájöttek ,hogy elég az ha engem védenek a két carrytől  onnan már ledobálom őket.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3891 Dátum: 14 márc 22, 23:32:42 »

Gondoltam mivel Akalival úgyis kissé béna vagyok, meg kéne valami egyszerű meccs, így gondoltam megyek vele intermédiás botok ellen.

Belépünk, mondogatják tip top meg bot

Hát mondom én mid.

valaki: Akali dont feed pls

én bich please this is a bot match

Nem tudom kivel folytattam eme eszmecserét, de:
http://kepfeltoltes.hu/140322/akali_www.kepfeltoltes.hu_.png

Annie már megint triplázott

Rúna változások
http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/upcoming-rune-balance-changes

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 01:24:31 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3892 Dátum: 14 márc 23, 02:28:50 »

Öcsém ezt a tuningolt botok elleni harcot nekem is ki kell próbálnom.
Vagy a botok durvák vagy az emberek szelídek akikkel voltál.  Nevet

Uff ,armort és lifestealt szépen lehúzzák ,de legalább van amit buffolnak.
A cdr esek jól jöhetnek a riven féléknek.
A attack speed buff miatt lehet én is veszek majd kaylenek belőle (bár én inkább a kicsibe gondoltam ,de lehet így érné meg jobban)

Szerintetek létezhet az ,hogy 1 champal jobban bánik az ember még akkor is ha nem játszik vele (valami személyiség fejlődésre gondolok)?

Most rankeden maokai al kellett junglereznem. (már gondoltam ,hogy ennek jó vége nem lehet, de lett).
Poén az egészben ,hogy nagyon dominánsra sikerült ,szinte folyamatosan counter jungler lee ellen (egy tölgyfával , bár erről lehet vitatkozni ,hogy milyen fa  Gondolkozik, lehet mahagoni ....).

Jó volt nézni amikor nidalee fél élettel torony alatt röhög ,és én akkor felhúzúm magam , mondom én ezt lediverem ha bele is gebedek. Lulu besegített nekem egy pajzsal meg egy slowwal. Kill enyém én még éltem is.

Tank létemre szerintem a 7:6:18 elég jó.

Az elején furcsáltam ,hogy mitől sebzek ennyit (egy jungler itemem volt ami ad sebzést), aztán bevillant.
Régebben mindig a legközelebbire ugrottam ,most már mindig az adc apc vagy valami alapban papírt szemelek ki. Minőség beli változás.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 02:34:25 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3893 Dátum: 14 márc 23, 03:00:12 »

Lénen 1v1-ben gyökerek, magyarán aki meghal ellenük az noob.
S még rá is játszik.

A veszéyles az amikor ezek összeverődnek.

bot mecs logika.

emberek:
hah ezek botok...
minek ide csapatmunka...
na jó feedelek egy kicsit, mert ez így túl könnyű.
...Ez az ahogy Shiro csinálja.

botok.
bénák örliben.
ha viszont bomlik az első torony már bandáznak.
s olyan cécémájsztró csapatot rak össze a gép. hogy onnan nem menekülsz.

ne azon aggódj, hogy van e sebzésük, mert egy tíz másodpercig stun alatt lévő Ashe még meg tesz pár lépést.

Ha arról van szó kb 10 perc alatt kivihető, de hát mindenki ópé akar lenni oszt néhányaknál félresikerül a dolog

----------------------------

Rúnák.

armor. ugye adnak plusz 4 armort csampi alap statjához.

sza lehet érdemes lenne a levelupposra váltani, mert kopletten lvl6.on megkapod azt amit most a simától.

lifestealos nerf...

azon gondolkodám kicseréljem e AD-ra...

S aljak vissza cipő és poti kezdésre?

oké, az plusz 1 lifesteal buff masterin, visszaadja azt az 1,5%-ot (majdnem)

de ebből gyakorlatilag az jön le, ha gyökér vagy és nem tudsz last hitelni, akkor dögölj meg.

ja és gyakorlatilag buffolják a midest, és nerfelik az adc-t

Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3894 Dátum: 14 márc 23, 16:52:36 »

Jelentem megoldódott a probléma:) A kurzornak be volt kapcsolva, ilyen követési bizz-bazz és amiatt nem jelent meg a játékban ikszdé Köszönöm mindenkinek a segítséget!^^

PAdriT a nevem, ha gondoljátok, jelöljetek barátnak:)

Easten vagy Westen játszol? Vagy mind a két serveren megtalálható vagy? Mosolyog
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3895 Dátum: 14 márc 23, 16:56:50 »

Mentem 1 rankedet, és nyertem végre, és 20 pontot kaptam még 7 darab ranked vereség után is!  ikszdé

De meccs közben meg már folyamatosan pislogtam, hogy miket csinálnak a társaim, meg az ellenfelek. Ellenfél akalija random flashel egyet a falon keresztül,miközben nem volt ott senki, Annie support cuccokkal jött ellenem midre (Gragassal voltam és aláztam),Tryndamerünk bediveolt 2 ellen torony alá ulti nélkül...

Egy ilyen meccs után azért elgondolkodok, hogy mi a rákot keresek én silverben?! O_o
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3896 Dátum: 14 márc 23, 17:03:22 »

Mentem 1 rankedet, és nyertem végre, és 20 pontot kaptam még 7 darab ranked vereség után is!  ikszdé

De meccs közben meg már folyamatosan pislogtam, hogy miket csinálnak a társaim, meg az ellenfelek. Ellenfél akalija random flashel egyet a falon keresztül,miközben nem volt ott senki, Annie support cuccokkal jött ellenem midre (Gragassal voltam és aláztam),Tryndamerünk bediveolt 2 ellen torony alá ulti nélkül...

Egy ilyen meccs után azért elgondolkodok, hogy mi a rákot keresek én silverben?! O_o

Jó kis meccsed lehetett Nevet Egyébként sokan szerencsésen kerülnek oda, ahol vannak. Játszanak valamennyit és utána bekerülnek oda, ahol kb ténylegesen a helyük van Mosolyog

Erről az Akali flashről az jutott eszembe, hogy amikor felhagytam a LoL-al egy ideig és visszatértem mideztem Luxxal. Low hp-n voltam és erre egyszer csak mögöttem megjelenik egy nagyon ronda Yorick. Én meg erre elflasheltem. A poén, hogy a ronda Yorick a csapattársam volt Nevet
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3897 Dátum: 14 márc 23, 17:12:31 »

Remélem hamarosan a tényleges helyerem fogok kerülni, mert itt tényleg noobok vannak. Nevet Ha silver ilyen, akkor nem akarom tudni, hogy a bronze 5 legalja milyen lehet...

De az az akali nem tudom miért flashelt. Full hp-ja volt, jungleban mentek a mi minionjaink, erre belefashel a falba, és megöli azt a 2 miniont. Ha jól láttam, akkor még a falon se flashelt át, hanem beleflashelt, csak nem tom miért Nevet
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3898 Dátum: 14 márc 23, 17:18:39 »

Hát nem tudom, de  engem megkért az egyik barátom, hogy segítsek neki kijutni silverből, gondoltam játszok neki párat akkor már  Nevet

http://www.lolking.net/summoner/eune/24368957#matches (a mostani rankedek többségét én játszottam)
Viszont félek, úgy is visszafog esni xD
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3899 Dátum: 14 márc 23, 21:36:27 »

Remélem hamarosan a tényleges helyerem fogok kerülni, mert itt tényleg noobok vannak. Nevet Ha silver ilyen, akkor nem akarom tudni, hogy a bronze 5 legalja milyen lehet...

Hát azt hogy b5 milyen nem tudom ,de azt igen ,hogy b3 elég nagy szívás volt.
Ha nincs 1-2 afk már hatalmas a fejlődés. Ha 5ből 3 x oda rakják a wardot ahova szánták már op (márpersze ha valaki megpróbál wardolni ,ami maga ritkaság ).
Aki normálisan tud játszani mint a fehérholló és az instalocker noobok végtelen tárháza.

Nem tartom magam jó játékosnak ,de azért b3hoz képest talán jobb vagyok.
Mindenesetre örülök ,hogy ma összejött végre a silver5
 Dáridó Lajcsival
Beértem az season 3 as helyezésem.

Nem mondom ,hogy most menetelni fogok goldba ,de legalább már megtaláltam az alagutat ,aminek a végén ott lehet a fény. (igazából ha azt nézzük 3 hét alatt mentem fel b3 ból s5 be ,amiből igazán csak a promok vittek sok meccset el)

Jah és ma megnéztem és végre nevettem egy jót , rankeden 50%+ win ratem van (saccoltam egy 40-45 öt )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins