ShiroTessék így kell csinálni , az afk-dal inspiráltad őket ,hogy nyerjenek. Respect
Elkezdtem a meglévő és használaton kívüli mid champjaimat renoválni.
Tf hát ő tf ,illik hozzá a maxos nehézség . Igaz 4vs5 ben voltunk egész gameben ,de nagyon csúnyán kikaptam egy yasoutól ,eléggé countere is ,szóval pláne. Ő minden enemy ellen nem használható sajnos viszont a kis rangel rendelkezők ellen elég hatásos tud lenni.A Wt meg gyakorolni kell csak , ha már 10 ből 9 x az lesz belöle amit akarok (akár akcióban akár nyugiban) már nem lesz rossz , most ez olyan 4-5/10 .
Annie:
Hát lehet ,hogy ő bekerül a main közé újra.
Kicsit átdolgoztam a buildjét és máris kész egy tank mage ,aki enyhén szólva kaszál .
Annyira jól működött ,hogy 4vs5 ben hoztam vele le a gamet.
A build kb egyszerű ,de nagyszerű:
pend cipő
rod of ages
rabadon
zhony
valami resist item ,ha nem kell sok abyss ,ha kell akkor spirit vagy banshee.
Ha az E is aktiv akkor az armorja és a resistje is egészen jó lesz (ap magehez képest kiemelkedő) és olyan 3k lesz az élete miközben egy adct alap comboval insta öl
Olyan szép volt amikor gp és én hoztunk baronnál 3 kill és baronstealt úgy hogy nem sebződtünk
(ekkor adták fel)
Hatalmas előnye ,hogy ha nem sebzik le ,végtelen ideig maradhat a lanen farmolni ,mert nem használ manat hozzá. 10.percben mentem elösször haza majdnem 100 farmal, amire az enemy ryza 3 at fordult.
Talán a következő mides egy nidalee vagy xerath lesz.
Szerk.:
Nidalee vs kassasid ,nightmare.
A végére pár killem lett ,de amúgy csak dobálgattam. A végefelé(4 itemmel) már full távról 1 hit az adc. Csak el is kéne találni.
Szerk2:
Elképesztő emberek vannak bronzeban. Ha látja hogy kaylel 1 combo + pár aa val ölöm és elkezd tankosítani ,mi az úristenért armorra ,ami a sebzésem 20% át ha kiteszi?
Persze az ilyen alkalmakat kell meglovagolni és produkálni egy 23:7:15 öt , fura ,hogy csak dupláim voltak (6-7).
A végén már annyira el voltam szálva ,hogy a midesük és a adc q+e és halál volt.
Kár hogy volt egy tryndjuk ,ha nincs akkor ez több kill és kevesebb halál lenne.