24 nov 18, 19:27:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874549 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3675 Dátum: 14 feb 23, 02:59:02 »

A te buildedben nem látok hibát ,viszont az elején ne bloodthrister legyen ,a hidra rivennek sokkal hasznosabb.
Ha hidra+black(vagy csak a brutalizer is elég lehet) megvan ,akkor már 1 shotosak az adck és magek .
Utána már őt is sok felé el lehet vinni ,ha kell még damage akkor ahogy mondtad is maw/frosen ,ha nagyon tankolnak last wisper .

Poén lehet ,de egyre többször látok full damage(vagy ahhoz közelieket) riveneket:
cdr cipő
hidra
black clever
last wisper
bloodthrister
GA

Ez már olyan erős ,hogy ulti nélkül is 1 shot az adc ,de majdnem ő is azzá válik. Ha ő gankel 1-2-3-4 killt könnyen összeszedhet ,de fordítva csak mázliból menekülhet el.
Mondjuk midre nem biztos ,hogy megérné ,de szerintem egy tiamat+brutalizer kezdéssel után már kiderül ,hogy mennyire uralod a lanet ,ha nagyon sebez úgy is lesz bele véve egy maw vagy valami def item.

Jah poén ,hogy pont ész osztom az észt amikor nincs is meg riven ikszdé
Mentségemre legyen szólva ,hogy a kedvenc streamesemnek ő a mainje , szóval hiába nem használtam már annyit láttam ,hogy az kész.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 03:01:16 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3676 Dátum: 14 feb 23, 09:30:08 »

Na, egy darabig technikai okok miatt nem nagyon volt lehetőségem lolozni. Este kipróbáltam ezt a hexakillt. Nagyon jó érzés, hogy 1-el több lengyel kerül a csapatunkba. ^^
Ez a 6v6 kicsit fura nekem. 6-an vagyunk, mégsem látom azt a rohadt nagy csapatmunkát, még az ellenfélnél sem. Megyek Lee Sinnel, állítgathatom az egér és a kameraérzékenysét, de röhejes, hogy kergetnek 2-en, alig van hp-m. Odamegyek a baronhoz, ott akartam keresztülugrani wardjumppal. Na, ez úgy nézett ki, hogy 1 másodperc mire leböktem a wardot, + 2, amikor ráakartam ugrani. Közben mögöttem gyakorlatilag mindegyik elsétált, amíg én kínlódtam. Nagyon IQ huszár ellenfelek vannak.

Következő 2 körben mentem Gragassal. Volt egy pillanat, amikor már azt hittem hexa is lehet. Tévedtem. Triple killt könnyedén megcsinálom, aztán odaérnek a társaim, és beks-elik a többit. Ez topon volt valahol. Ekkor tűnt fel nekem, hogy ez csak penta lett volna. Az ellenfél Teemoja az egész meccs alatt boton pusholt. Egyszer sem láttam sehol máshol. Amikor a nexust törtük, még akkor is a botot pusholta. Jó az elhatározása Nevet

Múltkor írtam egyik osztálytársamról, aki silver 2-be került, úgy, hogy kezdő. Mondja nekem, hogy szerencsétlen bronzos vagyok csak. Többieknek skypen meg benyög egy ilyent: -Hát, most hogy silver 2-be bekerültem elsőre, szerintem meg sem állok goldig  Kúl .
Ok, én silver 5-be kerültem. - pff, szerencsétlen silver 5-ös. -osztálytársam hozzáállása Nevet
Ő már csak silver 3-as.
Remélem 1-2 hónapon bellül még inkább visszaesik, és akkor csesztethet engem, hogy én vagyok a noob . Tényleg nevetséges, hogy beszól nekem egy kezdő, aki a meccsek nagy részében így is feedelt, de akkora lucker, hogy afkozva csinált double killt, mert ő kapja a hülye enemyket.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3677 Dátum: 14 feb 23, 13:56:17 »

Nekem tegnap quadrát sikerült hexakillben.

A hexakill egyetlen pozitívuma ahogy én látom, hogy több ip-t kapsz meccsek után. Viszont azt nem tudom, hogy azért, mert a hatjátékos miatt tovább tartanak a meccsek, vagy mert hat játékos miatt alapból többet számol fel.

Valahogy az all in one jobban eltért az alaptél, és szórakoztatóbb, és kreatívabb is volt.

Amúgy nem tudjátok, ezek a játékmódik csak ilyen alkalmi pár hetes jellegűek lesznek, vagy ha már végig lett menve az összesen, akkor ami úgymond népszerű volt azt véglegesen belerakják a játékba?.

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3678 Dátum: 14 feb 23, 14:28:10 »

Valahol mintha írta volna, hogy az one for all még vissza fog térni idén. De nem lenne rossz véglegesen sem. Sok karakterrel játszottunk, de 1 csomót még ki sem próbáltunk. Pl.: 5 Anivia így utólag érdekelne, hogy milyen lenne. 5 falat leraknánk, és be lenne dobozolva az egész csapat Nevet Vagy akár 5 urgot. Egy valaki megmérgezné az egyiket, utána meg mind az 5-en csak spammelnénk a másik képességet. Közben meg beteleportálnánk a csávót a spawnig akár.

Nekem eddig a 3-4 játékmód közül a one for all tetszik leginkább.

---

Alkalmam nyílt kipróbálni Zedet is végre. Régen nooboltam vele, meg szinte mindig csak pokeolni akartam vele, basic attackot úgy elfelejtettem, ahogy volt. Most viszonylag jól is játszottam vele. Szerintem majd valamikor tuti megfogom venni. Úgy is borzasztóan kevés topos karakterem van. Az az egyetlen lane amit nem nagyon szeretek, mert unalmasnak tűnnek azok a karakterek. Zeddel kicsit másabb lenne szerintem Nevet
Mindjárt kipróbálom szerintem Ireliát is. Amikor még noob voltam, akkor ő volt a 4. karakterem, de később eladtam. Sosem jöttem rá, hogy amikor a Q-val megölök 1 miniont, akkor újra tudok ugrani. Most hogy ezt tudom, kicsit máshogy fogok vele játszani.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3679 Dátum: 14 feb 23, 15:08:29 »

Gondoltam kipróbálom a Shupport Ashe-t. csináltam hozzá egy 0:12:18-as masteryt.

Mivel nem lett más adc, így én lettem az, de ezzel a masteryvel.
Kezdés doran és 2 poti. A kezdő sebzésem 66 (normál esetben 71-74) ehhez jött 9% +3 lifesteal.

Társam egy Jax. skines.

Jax gyakorlatilag ellopta az összes miniont, így a 10. percre volt mindössze 10-12. (Ugyanakkor ennek ellenére is amjdhogynem hoztam a szokásos gold mennyiséget.

Ellenfélnél Brand afk, így Lucan lett a midesük, mi meg 2v1-et játszottunk Leona ellen.

Dzseksz filozófiája: Az ellenfél tornya alatt kellemes az árnyék. Ez képes volt negyed hápéval bemenni trony alá.

Aztán amikor már lvl6 lettem, és láttam, hogy van esély az ölésre, direktre csak akkor lőttem el az ulty-t amikor az killt jelentett.
Tudom, hogy ezzel hagytam meghalni Dzsekszet, de úgy voltam vele inkább ez, minthogy ő ks-elje le.

Meg úgymond egész játék alatt zéró csapatmunkát mutatott.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3680 Dátum: 14 feb 23, 15:42:42 »

tkrisz2
Irealia Q jának nem az a nyitja ,hogy minikén refeshel ,hanem ,hogy ölsz e vele vagy sem.
Ha ölsz ,akkor 0 cd és 35 mana vissza .
Szóval ha az enemy nagyon low hp ,akkor simán lehet diveolni ,flash+Q és Q val vissza egy minkére.

Mondjuk az is igaz ,hogy normál helyzetben a Q a last ,hogy olcson farmolj.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 15:43:15 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3681 Dátum: 14 feb 23, 16:29:48 »

Mielőtt még hülyeségeket kezdenék el összehordani, a Boots of Mobility passzívját el tudnátok magyarázni, hogy hogyan működik?
(mert úgy érzem valamit félreértettem)

Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3682 Dátum: 14 feb 23, 16:53:37 »

45 plusz movement speed-et ad, ha megveszed, ha 5 legalább másodpercig harcon kivül vagy, tehát téged sem támadtak meg és nem léptél csapdába sem, akkor pedig 45 helyett 105 movement speedet ad.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3683 Dátum: 14 feb 23, 19:13:39 »

One for all ban poppy is vicces lehet..találd ki melyiket ütheted  Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3684 Dátum: 14 feb 23, 19:41:17 »

Szóval akkor futkározhatok mg békességben vagyok.

Közben kialakítottam egy AP Carry Janna buildet.

(a játék vele nem könnyű)

Rabadon
Nashor
Lich bane
Gunblade
Zuhany
Rageblade/Trinity/Abyssal

Mastery:
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#1QzFmxTGg.PH2RW_we.0.0

cipő nem kell, mivel annyi movementet kapsz passzívból, hogy gyorsabb vagy így is a többieknél. (1-2 kivétellel)

Kombó. rácuppansz az ellenfélre. Rányomod a W-t, majd auto attack és lerakod a tornádót, egy auto attack. Amint megmozdul. támad, vagy menekülni akar, akkor elindítod a tornádót, és benyomod az E-t, majd pedig auto attackolod.

Magyrul W-vel lassítod, hogy ne tudjon elmenekülni a tronádó elől. Tornádóval "stunolod" majd pedig pajzzsal véded magad, és szétszedet auto attackal.

Nagyjából 700 AP.
AA  sebzése pajzzsal kb 450

Egy W-Q-E-AA kombó sebzése. (mejben csak 1 AA-van, vagyis a spellblade csak egyszer van aktíválva) kb 2300 sebzést okoz

ui lehet utolsónak mégis inkább az Abyssal a legjobb.

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3685 Dátum: 14 feb 23, 19:56:40 »

One for all ban poppy is vicces lehet..találd ki melyiket ütheted  Nevet

Jól hangzik. Ha visszatér ez a játékmód, ki fogom próbálni azt is! Nevet
Ha 5 Mordekaiser rányomja 1 emberre az ultit, akkor mivan? Mindegyikük megkapja a hulláját, vagy mi? Nevet Az már vérbeli hullagyalázás lenne!

--
Kipróbáltam Ireliat. Annyit tanultam, hogy 6v6 a tömeges trollpickek miatt nem jó karaktertesztelésre. Nem igazán ment vele a játék. Majd legközelebb ha ingyenes lesz, újra nekifutok. De egyelőre most nem foglalkozok vele.
Rajta kívül Zyrát is kipróbáltam. Ugyanaz. Majd legközelebb. Most nem érdekel.
Vladimirt aramon kipróbáltam. Maga a karakter tetszik, de aramra valahogy nem igazán volt jó. De múltkor amikor one for allba trollkodtunk, meg asszem' normálba is játszottam vele, akkor tetszett. Majd valamikor megveszem.
Quinnt kipróbáltam aramon. Annak ellenére, hogy Pentakillt csináltam vele, nem igazán tetszik. Majd egyszer... Nevet
Zedet a közeljövőben tuti megveszem. Végülis rájöttem, hogy Zed igazából egyszerű karakter, csak rá kellett jönnöm, hogy melyik képessége hogyan működik. Onnantól már persze, hogy low hp-s ellenfelet torony mögül könnyedén kiszedtem vele.

Még Gravest fogom kipróbálni holnap, ha lesz időm.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3686 Dátum: 14 feb 23, 21:20:48 »

Nyomtam egy rankedet mer már nem kellett volna sok idő ,hogy essek.

Elejln irom akárhova tudok menni ,csak junglebe ne kelljen.
Hova megyek?
Persze ,hogy junglebe-.-
Jobb ötletem nem volt vagy pant vagy yi , ők yit akarták.

Alapban annyira nem ment rosszul ,de 5.percben mides afk ,szóval a meccs jó esélyel bukta.
25 percnél visszajött.
Poén ,hogy a végén majdnem nyertünk ,csak az op ashenk egyszerűen nem tudta mi az a back, ha visszajön lehozzuk ketten.

És lehet ujjongani ,mert megérkeztem b3 ba , Shiro vigyázz mert beérlek. ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3687 Dátum: 14 feb 23, 21:53:32 »

Shiro vigyázz mert beérlek. ikszdé
Ha elérkeztél bronz hatba, én megemelem a kalapom előtted.  ikszdé
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3688 Dátum: 14 feb 23, 21:55:59 »

Kíváncsi vagyok, ha lenne bronze 5 előtti division, hány ember kerülne oda.. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3689 Dátum: 14 feb 23, 22:05:49 »

Lenne mégy egy Copper és az alatt egy Litos. Ami azért nem angol, hogy érezd a játékstílusod és tudásod annyira elavult, mint a egy letűnt korszak.

Viszont logikai baki  lenne az egész. 
Az arany, ezüst, bronz demizsonok azok ugye a sport érmek után kapták nevüket.
Én a bronzból levezettem, hogy volt bronzkor, meg előtte rézkor azelőtt meg kőkorszak.

A játék lényegét tekíntvi azok kerülnének két demizsonnala  bronz alá, akik tök hülyék hozzá, s a csapatmunkát is taszítják mint mágnes a z azonos pólust.

Na de a kőkorszakban emg ősközösség volt vagy mi a fene, tehát csapatmunka.

Vagy arról szolna az egészm, hogy aki nem képes a csapatmunkára az kihalásra van ítélve?

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 22:12:27 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins