24 nov 18, 17:35:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874517 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3660 Dátum: 14 feb 21, 23:52:46 »

Hát ha megfogadsz pár tanácsot ,adott laneken (amit szeretsz) legyen 1-2(ezen a szinten több felesleges szerintem) champ aminek minden csínját bínját tudod.
Vesztes helyzetekbe ,ha lehet ne sodord magad.
Olyan lanere (ha lehet) ne mennyél amit nem tudsz kezelni , persze idővel úgy is ki fog alakulni az affinitásod mindegyik iránt ,de amíg ez nincs meg ,addig elég szép dalszövegeket vagdoshatnak a fejedhez.
Jah és ha tudod ,hogy van esélyed ,adott champal adott lanen ,ne hagyd magad lebeszélni ,hisz neked kell vele játszanod és nem a csapatodnak (engem is elküldtek már 1-2 szer urgot adc miatt melegebb éghajlatra ,aztán meg néztek ,hogy jé ez a zsák krumpli ilyent is tud)

Nah ha ezeket betartod ,akkor szerintem már megtetted az első lépést.

Nem feltétlen bronze ba kezdesz ,általában olyan 5-6 győzelemmel már bekerülhetsz silver valamelyik alsóbb ligájába.
Persze ezt könnyű mondani ,mert rankeden (szerintem legalábbis) több a troll, feeder,low,flamer és a szimplán vigyünk durva champot amit alig tudok haszálni ,mert jól néz ki típus és kináljuk tálcán az enemynek a győzelmet. (jó a vége már  kicsit durva ,de néha tényleg ilyen érzésem van).

Valaki elmondaná ,hogy mi a bánatért titulálják urgotot "potato"-nak?
Ma már 2 szer rám sütötték ezt és korábban is hallottam már ,de mégis miért?

Shiro én pont ez maitt tettem le ,hogy jungleres leszek (kis accon még nem).
Gyakran fáj látni ,hogy mire összejön a lvl3(kb 3.-4. perc) már nem 1 lanen van kill.
Az meg már kimondottan rossz nézni amikor junglerezés és gankelés közben több farmom van mint mides vagy toposnak ,ha az adc nél is ,akkor már kezdem elásni magam.
A support most még mindig preferálom ,pedig az is hasonló kb mint a jungler ,mert hiába vagy jó jungleres ,ha a laneken lévők még azt sem tudják mit csináljanak (supportnál meg az adc van megkattanva)
(bronzos gondolkodás mód: nézd már most egyel többen vagyunk itt ,akkor mi mehetünk haza , és hogy ezt hányszor eljátszották).

Jujj , kihozzátok belőlem a titkárnőt , hát már megint mi lett ez ikszdé
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3661 Dátum: 14 feb 22, 10:48:21 »

Megvan a második is a tízből, de az mi hogy bedob mellém ilyen goldos csókát, gondolom ellenfélhez is rak...
Egyébként végig sírt a szája noha engem kb tűrhetően supportolt, volt hogy beugrott 10 hpval is.  

És csak azért nyertünk mert volt egy feederük meg egy 0 iqs adc, mides leblanci szétalázott xd

úgyhogy elég béna ez a rendszer, miért nem dob be totál új lvl30asokat??

Amúgy cél a 10-0, amit nem is nehéz elérni ha végig ellenfélhez dobja be a trollokat....
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 11:54:55 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3662 Dátum: 14 feb 22, 11:13:57 »

A rendszer nem csak a győzelmek számát veszi figyelembe ,hanem azt is ,hogy milyen rangú (ligájú) ellenfelek ellen nyertél kaptál ki, ezért nem lenne jó ,hogy csak új promosokkal mérkőznél ,mert akkor csak a győzelem szám nyomna a lantba.
Pl haverom és nekem is 5-5 promo győzelmünk volt frissként és ő silver4 én meg b1 be kerültem.

Ha lemennek a promok utána ,már nem lesz ekkora szórása a csapattagoknak (legalábbis ritkábban)
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3663 Dátum: 14 feb 22, 11:14:37 »

Pedig junglerrel a legkönnyebb kijönni bronzból.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3664 Dátum: 14 feb 22, 11:18:48 »

Általában igen , nem is az a bajom, hanem a mainemen kevés damagelő junglerem van , tankal meg nem lehet.
Pontosabban azzal is lehet ,csak akkor kell valaki akinek adhatod a killeket.
Pantot akarom junglebe vinni , early armor pendre gyúrva(még kell hozzá vagy 90 ip).

Mi sem jobb példa mint ,hogy a kisaccomba topos és jungleres champok vannak csak (még ,de lehet nem is les nagyon más ,csak 1-1 mid és adc re,meg egy suppra).
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 11:20:16 írta Verbatimo » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3665 Dátum: 14 feb 22, 11:44:55 »

Mondjuk ja úgy nem az igazi.

Vi , Xin Zhao, Udyr ezek is inkább dmg-s junglerek.

Még az a popstar Ahri  Hmm?  Pirul

http://spcatstasha.deviantart.com/art/Pop-Star-ARI-435649621
http://www.deviantart.com/art/Popstar-435864625
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3666 Dátum: 14 feb 22, 12:08:58 »

Egy ideig gondolkoztam még ,hogy ezen is megveszem Vi-t ,de ő 2X annyi és most relatív gyorsan akarom megvenni a junglerest és utána még egy adc is kell 4,8 ért.

Udyr is nagyon jó ,de azért hozzá kell egy kis extra ügyesség is ,mert már annyi uselesst láttam ,hogy nem mernék vele jó ideig rankedre menni.

Még gondolkoztam olafon is junglebe ,mert ha ő elszabadul tényleg megállíthatatlan ,mondjuk xin is hasonló tud lenni ,csak ő picit más elvet használ.

A másik ,hogy meg kell tanulnom yi junglet ,bár sosem szerettem annyira nagyon hatékony tud lenni és a wardolás is useless ellene.

Sajna viszont lehet hamarosan kell vennem még egy rune paget ,mert 2 be nehéz úgy összerakni ,hogy 5 posztnak megfelelő legyen . Persze nem akarok 5 main lanet ,de ha véletlen oda kell mennem ne fail rune paggel kelljen.
Persze a annyira fail nem tud lenni ,de pl jungleresnek jól jönne egy kis lifesteal, az adc nek meg több ad és hasonlók.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3667 Dátum: 14 feb 22, 21:55:35 »

hatalmas győzelmek egyikét arattam 2gold 3silver ellen  Pojén :
topon wukong picit több creepet szedett, és nem is halt meg, míg én egyszer. (gank)
De late gameben kijött hogy nincs tankjuk, és a junglerünk hiába ölt fele annyit mint a másik, sokkal ahsznosabb volt a kevesebb cuccával.
Vettem gyorsan pár armor runát, eddig csak ias/dmg/meg pen-es runáim votlak, most elszórtam 5k-t armorra, meg még kéne 3 nagy heal, aztán nem akarok megállni diamondig Faceg
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3668 Dátum: 14 feb 22, 22:47:57 »

Mi lenne, ha az ilyen puhapöcs adc-k nem mennének rankedezi?

Lew, mint tapasztaltabb supportos kérdem tőled. Ugye jól gondolom Janna Q-val kezd, hogy rádobjon egy meglepetést tornádót az ellenfélre, hogy aztán az adc vidáman belelőjön kettőt, meg egy spell shotot?

Aztán Janna lvl2-ön kirakja az E-t. és a addig az adc, próbálja nem lesebezni magát negyed hápéra igaz?

Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3669 Dátum: 14 feb 22, 23:11:25 »

Tudom ez Lewtől kérdezted, de remélem nem gond, ha én is bele pofátlankodom.
Elsőnek jobb, ha az E-vel kezdesz, vagyis a pajzzsal, főleg, mert ő support, így jobb, ha már az elején védeni tudod a társad, és másodiknak jó a tornádó.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3670 Dátum: 14 feb 22, 23:46:26 »

Helyzet függő. Egy Soraka ellen nyílván az E-vel kezdesz mert kell a pajzs. De egy Leona vagy Taric ellen Tornado. Én a Tornadot preferálom, mert ha a jungle-ös már lvl 2-ön gankel, nagyobb esélyetek van túlélni valami cc-vel.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 23:47:34 írta Lew » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3671 Dátum: 14 feb 22, 23:47:09 »

Igazából ez sok mindentől függ.
Mondjuk ,ha mentek egy invitet ,akkor lehet megéri egy Q val kezdeni , lvl 1en egy ilyen kis késleltetés is bővel lehet elég, hogy a csapat leszedje. Ha normál start van ,bár ha ritkán is használom (belegondolva alig használtam jannat ,csak ha direkt kérték), de E vel szoktam kezdeni.
Jó persze én nem vagyok mérvadó ,mert amennyit használtam kb alig ismerem, szóval...

Poén ,hogy lulut sem használtam sokkal többször.
De nála is fontolgatok egy kicsit trollos top buildet mint sorakanál
Lehet divatot csinálok ,hogy a "papír" supportokat viszem topra.

Soraka elég jó ,szerintem luluban is van fantázia (egy teemo szerű build lehet jó is lenne neki) , ha blitz et attack speed és damage re gyúrnám szerintem ő is megállná a helyét , és bár nem próbáltam de nunu sem annyira rossz állítólag topon.
Esetleg még megérne egy misét zilean ,a speed bustját alapulvéve ,illetve már csak azért is jó lehet ,mert a topost resist gyúrásra kényszeríti.
Heimendinger szerintem meg jungleren kívül minden lanen jó.
Thresh is elképzelhető lenne szerintem.
Akiben még látok fantáziat az zyra ,lux,morgan,nidalee, bár náluk már nem lenne olyan könnyű ,hogy valamennyire tankok is legyenek és hozzák is a lanet ,de a kihívás adott ,meg kell valósítani.

Nah jó ez már trollság ikszdé

Egyik gamen láttam soraka junglet és valami kegyetlen op volt , hibrid attack speed buildet nyomott és kb olyant volt mintha egy adc és ez soraka sorozott volna. Igaz earlyben annyira nem volt jó ,de mid és endgamere mintha 6 an lettünk volna.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3672 Dátum: 14 feb 23, 00:45:10 »

Rendben, köszi. Igazából Zig és Kassa volt ellenfélnek.

Miért?
http://www.kepfeltoltes.hu/140223/lol_mi_rt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én ott rontottam el az elején, hogy a előző meccsen self castra tettem az E-t, és elfelejtettem utána visszarakni.
Szóval lvl4-esen nem tudtam shunpozni, de véletlen ráraktam Zedre az ignicét, így végül kölcsönösen kinyírtuk egymást.

Aztán megint.  ikszdé

Egyébként azt hittem, hogy a selfcast csak az olyan spelleknél működik, amit magadra rakhatsz, egyéb esetben normálisan működik.

---

A következőre pedig egy magyarázatot kérnék.
Folyón megyönk midre, majd a hastársáv bokorba Jinx bedobja a wardot. Átmegy a bokron, majd visszafelé bedobja a wardolt bokorba az E-t.
Megjegyzzem. nem láttam a közelben se ellenfelet

--------
Úgy néz ki, jelenleg felesleges kikapcsolnom a lol client és a lol launcher nevű folyamatokat, mivel egyetlen efpéest sem nyerek rajtuk.

Magyarul tudok reportolni.  ikszdé

Na nem mintha mániákus lennék, de azért a lehetőség. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 01:52:53 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3673 Dátum: 14 feb 23, 02:05:18 »

Vájá vájá , a shunpo el tud selfcastolni?
Azt meg hogy ,csak magadnál megjelensz?
Másik kérdés ,hogy miért nem kapcsoltad ki ,beállításoknál asszem 2 klik visszaállítani az alap értelmezettet?

Jinxre csak azt tudom mondani ,hogy paranoiás.

Amúgy grat ,hogy legalább te tudtál valamit kezdeni abban a gameben.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3674 Dátum: 14 feb 23, 02:27:17 »

Ép az, hogy nem. Viszont ha neked az E-d selfcastra van beállítva, akkor, hiába nyomogatod, nem fogsz sunpozni.
Azért poén lennem, mert gy pl ki tudnál védeni egy kést spell shotot.

S igen, tudom, két klikk, csak hát elfelejtettük.

Amúgy Riven megállná a helyét egy Zed buildel?

kb ilyesmit láttam nála:

Hidra
Black Cleaver.
Vérszopó

Valamibőla szemk kettő is volt. SZóval hp-és ad-s itemek.

A saját elképzelésem kb ez lenne.

Ionia
Hidra/vérszopó
Black Cleaver
Maw/Merkúr szabja
Frozen mallet /Vérszopó
Randuin.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins