24 nov 18, 17:31:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874512 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3645 Dátum: 14 feb 20, 22:46:40 »

A tankosabb verzióra kíváncsi lennék ,hogyan működik egy normál buildes adc hez képest.

Köszi mindkettőtöknek az Ezrealos infókat, eléggé tetszik.
Most már tuti ,hogy meg lesz véve (sajna csak pant után ,mert kell valami junglerezni) ,lehet a végén kipróbálom rajta az urgotos buildem , alap elveket tekintve azonosak.

Ez a hexakill nagyon fain , hát még az milyen volt már ,hogy 6 an vagyunk és solo botozok ,mert rámsütötték ,hogy noob urgot ikszdé
Ahhoz képest ,hogy folyamatosan fókuszáltak ,mert kb 1-1 teamfightban hasonló sebzést osztottam mint yi ,12:10 re végeztem , asszem a csapatomban 2-3 legjobb stat.
A meccset elvesztettük ,mert könyöröghettem bármennyit csapattársaimnak nevezett értelmiségiek 1 wardot nem vettek egy yasou,zed,rengar,vi,lissandra,teemo team ellen , csak gratulálni tudok.
Péon ,hogy volt platosunk és kb a bronzosok példát vehettek volna róla.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3646 Dátum: 14 feb 20, 23:16:47 »

Nekem fun volt az első Hexakill game-em =D Ahri ellen mideltem. Aki elvileg Tf counter  Hümm-hümm Ahhoz képest... Nevet

Igen a 2 ranked meccset direkt hagytam bent =d A Vi-s nem nagy szám de Vladival talán eddigi legjobb statom rankeden =D
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3647 Dátum: 14 feb 20, 23:27:12 »

Na majd szombaton kipróbálom a Hexakill-t. csak itt az a baj, hogy nem biztos, hogy hallani fogom a Hexakill szöveget. Szomorú

Youtube-on meghallgattam... Hát az asszonynak igencsak székrekedése van annyi belead minden erőt, hogy kimondja. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 20, 23:32:10 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3648 Dátum: 14 feb 21, 00:29:08 »

Jó elsőre nem is rosz.
1. nem laggolok jobban, mint sima ötvéötben. (sőt egyszer se akadt hmm.)

Meccs. Én 4:1 többiek kb 0:2.  mondom magamban: -Te gyerekek, én bronz ötös vagyok 10 fps-el játszom, ne várjátok tőlem a csodát.

18:43 az ellenfél javára.
a mi Teemonk 0:12.

Végül megnyertük mindkét oldalon kb 70-80 kill.

S mit gondoltok ki szerezte tőlünk a legtöbb killt? Hát persze, hogy Teemo.  Kiüt

http://www.lol-hungary.hu/hirek/red-post/red-post---velkoz-lore-frissites_2014-02-20

Ionia változtatás visszavonva.  Nevet
Lehet jó ötletnek vélték hoyg levisziok az árát 800-ra, de ezzel együtt a cdr-t is 10%-ra, De aztán észrevették hogy mégse jó ötlet.
Meg tegnap amikor olvastam, hogy pbe-ben már a nerfelt van, akkor úgy voltam vele, hogy inkább fizetek érte 1200-at, csak maradjon az a 15% cdr.

Idézet
Teemo R Nerf

AP szorzó csökkentve jelenleg 0,5-re 0,8-ról
További változások is érkezhetnek még. Az eredeti elképzelés alapján azt akarják elkerülni, hogy full AP Teemo ne csak lerakosgassa a gombákat és várja még felszedi őket az enemy. Jelenleg túl nagy terüeti előnyt biztosíthat egy Teemo.

Oracle Elixir.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 01:10:48 írta Shiro » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3649 Dátum: 14 feb 21, 01:31:41 »

Hi! Ha valaki eléggé beakadt a rankedezés közben, segíthetne nekem is és duozhatnánk. Majdnem bronze 3 voltam bronze 5-ből, de a sok troll és majom mellett elég nehéz küszködni ezzel!... Egyszerűen nem megy feljebb. Általában hétvégente játszom de most még ráérek szerintem vasárnapig, addig meglehetne egy bronze 3. Lanek amikkel úgy barátságba vagyok: Top, Supp, Mid, ADC, de főleg adc mostanában.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3650 Dátum: 14 feb 21, 01:48:04 »

Szólhattál volna egy héttel korábban.

Mondanám, hogy igen, de nem merem.

Azért holnap végigpróbálok pár suppártot, hogy mire megyek vélük.

Meg majd lehet megpróbálok átállni. Erre a mastery-re:
http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/summoners/masteries/#1RBmOjrMT.4H7oZITKe.0.0

és a Doran blédes kezdésre.

Előnyei: valamivel tankosabb vagyok, és a rúnáim miatt mintha kaszával kezdenék.
Hátrányai, hogy csak 1 potit vihetek, a mi valószínűleg  hp. Így a manával majd óvatosabban kell bánni

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 02:07:07 írta Shiro » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3651 Dátum: 14 feb 21, 10:00:54 »

samdav
Galio-t általában midre és topra viszik ,de megállja a helyét suppként is (asszem még junglebe is jó ,de én azt annyira már nem ajánlom).
Lényegében egy manas mage ,akinek van shieldje (másra is castolható) , speed bust (és damagelő) speelje [kb mint nucturn hasonló képessége] illetve elég szép range ről tud speeleket castolni.

Az ultija külön műfaj , kb egy ultra gyors nunu ultinak felel meg , benga nagy területen tauntoja az enemyket (teamfightban op) és 2s ulton szép sebzést oszt (persze közben téged támadnak ,de asszem az ulti 50 % sebzést elnyel és csak aa-t küldhetnek rád szóval nem gáz).

Topon kicsit tankosabbra ,miden full ap ra húzzák (már amit én láttam).

Összeségében nem rossz champ ,csak valamiért annyira nem elterjedt ,hát kb annyit látok mint urgotot ,havi max 1.
Na ja, mert gondolkodtam, hogy most megvan Jax, utána Dariust veszem meg, na és utána kit vennék meg. Láttam Galiót, de még nem tudom, hogy megveszem-e Darius utána.
Amúgy ja, kábé olyan ritka, mint Urgot, vagy Singed, special Rammus is, meg még egy-két kari itt volt a fejemben, csak most nem jut eszembe ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3652 Dátum: 14 feb 21, 13:16:40 »

Full amatőr vagyok még. Nunut vettem meg elsőnek hozzá tudtok tanácsot adni, meg hogy kit vegyek majd még meg?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3653 Dátum: 14 feb 21, 13:44:35 »

Nunut tankra, vagy ap oftankra.

Ha tank akkor a következőket tudom ajánlani:

Eme két tárgy a passzív képességeik miatt kiválóan segíti az ultydat:
Védelmet adnak, és lassítják az ellenfeleket.

Frozen Heart, ez páncélt, manát és cdr-t ad, valamint csökkenti az ellenfél alap támadásának sebességét.
Randuin's Omen  Életet és páncélt növeli, csökkenti az ellenfél mozgásának és az alap támadásának sebességét.

A következő két tárgy a életed és resisted növeli:
Spirit Visage élet és resist, valmint  regeneráció és gyógyítás erősítés.
Banshee's Veil élet és resist, valamint egy pajzs ami elnyel egy ellenséges varázslatot. (ha nem áér támadás, akkor 25 másodperc után újra aktiválódik)

Lehet még ide, Guardian Angel, ami feltámaszt, Sunfire Cape, aminek az aurája folyamatosan sebzi az ellenfelet.

Ha AP-ra is akarsz egy kicsit, akkor:
Zuhany óra:
Ap-t és armort ad, valamint aktiválva két másodpercre támadhatatlan leszel.

Lich Bane, varászlat után a következő alap támadásod AP ból erősödik:

Abyssal AP-t és resisted ad, valamint csökkenti az ellenfelei resistjét.

még több itemet itt találsz:
http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/en/game-info/items/

S kit vegyél meg következőnek? hmm...  Katarinát, egyértelmű.  ikszdé

Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3654 Dátum: 14 feb 21, 14:56:07 »

Thx, nyomtam egyet full tankban kiidegltem szegény ukrán ellenfeleket elég sima volt. Mosolyog
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3655 Dátum: 14 feb 21, 16:03:26 »

Én az assassinokat szeretem nagyon, így zedet, illetve leblancot ajánlanám, de ők 6300 illetve 3150IP,  ha most kezdted és nem szeretnél a következő champig ennyit gyűjteni, akkor talán annie és kayle, habár mindkettőre ráférne már egy visual update.. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3656 Dátum: 14 feb 21, 16:18:09 »

Ranked win Janna supportal.

Na aki volt az adc, lucsia. Ellenfeleink Draven és Kyle tesója mi a neve ja igen Morgana. 
Erősen kellett figyelnem, hogy ne haljon meg szerencsétlen.
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #3657 Dátum: 14 feb 21, 18:25:00 »

Nem bántam meg,hogy megvettem Rammust. Nevet Aramon őt kaptam, tankra buildeltem,ahogy azt kell. A passzívja  tök jó,30% armort dmg-re konvertál,így full tankon sem egy mozgó fal. Egy Q+E+W combo + ulti,egy Thornmail-lel meg Sunfire Cape-el az adck rémálma Nevet A durva,hogy a dmgem az enemyre kb annyi volt mint a többieknek.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3658 Dátum: 14 feb 21, 21:59:48 »

Most lettem lvl30, nekikezdek majd a a rankednek és bízok egy silverbe való dobásba! xd

Vagy alapból bronzba kerülsz, akkor is, ha mind a tízet lehozod?

Amúgy top, adc, meg még midet merek vállalni félig meddig. A többi lane poszton nagyon csúnyán kijön a skill különbség szerintem  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

« Válasz #3659 Dátum: 14 feb 21, 22:51:40 »

A dzsungel néha olyan, mintha magával a játékkal küzdenél.

Teganp, vagy előtte mentem egy Diana dzsugelt. Alap gondolat, ha genkelsz legyen 3 képességed.

Jó most kicsit ki fogom színezni a dolgokat.
Ép hogy elérem a lvl2-őt, a midesünk már 0:4-ben fídel.

Oké, túlzás, de akkor is, miért nem tudnak várni egyesek lvl6-ig, mielőtt meghalnának?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins