24 nov 18, 15:47:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874470 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3615 Dátum: 14 feb 17, 18:04:13 »

Dragkula!
Hogy érzed, a képességeidnek., vagy az ellenfélre jutó trolloknak köszönheted? Pojén

Cset szösszenetek.

Insta pick Ashe
Caitlyn: u fukin intstant pick.
Én: i noob, lag, play with 10 fps and dont care just play
Caitlyn: **** u
Én: So i transform 4 stars

---mecsen.

Jinx: I kill u Cait
Én: Jinx u sad becuse u dont have boobs
Jinx: ...
Jinx I am man
Én: Who wearing girl dress

miután domináljuk a lént
Caitlyn: not bad for a nobb.

Végül feladták és 7:2:4 lettem.

--------------

ui: Csak én érzem úgy, vagy tényleg noobabbak S4-ben a bronzosok, mint S3-ban voltak?

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 18:20:35 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3616 Dátum: 14 feb 17, 20:19:04 »

A képességeim alig érnek valamit, ha noobok vannak a csapatban. Értsd: 1-2 afkos + a maradék 4-5 fajta trolltipusból szinte mindig kapok, ezért nehéz lenne nyerni ilyenekkel együtt.

Egyébként szerintem is sokkal hülyébbek ezek a noobok, mint a s3-asok. Olyan mintha 1 évnyi bronze 5 termést ráeresztettek volna még a silveresekre is :S
Hülye osztálytársam meg silver 2-be került, úgy, hogy játszani sem tud. Múltkor sorakával legyőztem 1v1-ben, ráadásul többnyire feedel. Ilyenkor nézek, hogy mi a rákot művel a Riot? O_O
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3617 Dátum: 14 feb 17, 20:54:41 »

Jax-et megvettem, mert láttam, hogy eléggé erős, és majd utána vetemedek csak rá Darius-ra, gondoltam 1350 nem sok pénz érte. Nasus is annyiba került, és nagyon megérte Mosolyog
Most csak két kérdésem lenne:
1.: Full topos, ugye? (mert többnyire csak ott látom)
2.: Tudna valaki mondani egy jó buildet hozzá, amivel ütőképessé lehet tenni?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Shiro
Moderátor

« Válasz #3618 Dátum: 14 feb 17, 21:12:38 »

Jax. Láttam már dzsungelben is meg boton is. Kezdő a adc koromban nagy szívás volt.

Ahogy nézem melee, de sebez ap-ből is, valamint elncsantolni  tudja a kövi támadását a W-vel.

szóval jó  néki a Hidra,mint melee vérszopó. Vagy esetleg Gunblade.
Aztán egy Infy akrit erősítés miatt

A W-je és az AP sebzés miatt egy Trinity.

Jöhet egy statikk/fantom egy kis kezdeti aspd, miatt, a többi a passzívból.

Aztán AP miatt ne tudom mennyire lehet okos döntés pl egy Rabadon, vagy egy Zuhany. (de lehet jobb egy angyalka, vagy más védő item.)
Cipőnek meg speedes, védős.

Aztán ebből anyit tudok, hogy a trinityt szoktam nála látni.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 21:16:00 írta Shiro » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3619 Dátum: 14 feb 17, 21:21:40 »

Jax build:

- Hextech Gunblade
- Ninja Tabi
- BOTRK
- Trinity
- Warmog
- Guardian

Én így szoktam építeni.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3620 Dátum: 14 feb 17, 21:52:00 »

Kezdhettek örülni:

http://www.lol-hungary.hu/hirek/red-post/red-post---tervek-a-4-3-as-patch-hez_2014-02-16

Ionia cdr-je 15-röl 10 re csökken.

Én eddig úgy láttam az ioniát, hogy ha cdr-re építesz, akkor ne legyen túlcsordulásod a masteryből származó 5% miatt, vagy esetleg ne csak 35%-al rohangálj.

Ezek után
1. Csak suppor masteryvel.
2. a mides felejtse l a masteryből azt az 5%-ot. (ja másra nem tud rakni, ha csak nem olyan elvetemült, hogy aspd-re gyúr)

Boots of Mobility
A név kötelez alapon a mozgási sebesség bónusz 45-ről 25 re csökken.

Ancient Coin
Akkor kost az épel töltés az arany helyett jön, vagy az mellé. Remélem az utóbbi.

Nekem ezek nem igen tetszetősek.  Szomorú

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 21:53:51 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3621 Dátum: 14 feb 17, 22:36:33 »

Szerintem ezek kb senkinek sem tetszenek , elég szép szedálás lesz.
Talán a wardolónak örűlök egy cseppet ,mert 30 hp buk csak ,de legalább hamarabb kirakható.

A sprint cipő meg mostantól lehetne nevezni troll cipőnek ,mert ő lesz a többi közül alap helyzetben a leglassabb ikszdé
Ehhez tényleg csak gratulálni tudok.

Gratu trisz sil5 höz.

Szerk.:

http://www.youtube.com/watch?v=ajMB9vc3JUg&list=UUGKNzLVMlCQB0rT3AZV9UpQ
Ezt most találtam ,de tiszta tolvajnak érzem magam.
Pont tegnap kaptam rá kaylera , és még a build is elég hasonló, pedig tényleg nem láttam ,csak most.
Lehet valami mentális képességeim (jah ,olyan mélyen a tudatom alatt ,hogy még a tudatalattimat is átveri mi) vannak , vagy csak szimplán mázli.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 18, 01:19:33 írta Verbatimo » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3622 Dátum: 14 feb 18, 10:32:31 »

Jax. Láttam már dzsungelben is meg boton is. Kezdő a adc koromban nagy szívás volt.

Ahogy nézem melee, de sebez ap-ből is, valamint elncsantolni  tudja a kövi támadását a W-vel.

szóval jó  néki a Hidra,mint melee vérszopó. Vagy esetleg Gunblade.
Aztán egy Infy akrit erősítés miatt

A W-je és az AP sebzés miatt egy Trinity.

Jöhet egy statikk/fantom egy kis kezdeti aspd, miatt, a többi a passzívból.

Aztán AP miatt ne tudom mennyire lehet okos döntés pl egy Rabadon, vagy egy Zuhany. (de lehet jobb egy angyalka, vagy más védő item.)
Cipőnek meg speedes, védős.

Aztán ebből anyit tudok, hogy a trinityt szoktam nála látni.

Én általában topon látom, na de mind1.

Shiro és Lew, én ezt a bulidot néztem ki neki és építem:

- Blade of the Ruined King
- Mercury Treads
- Trinity Force
- Randuin's Omen
- The Black Cleaver
- Guinoo's Rageblade

Mennyire tűnik jónak? Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3623 Dátum: 14 feb 18, 11:47:14 »

A BOTRK a legfontosabb item neki! Pont a most vasárnapi NA LCS-n választották be top-ra és nem bírtak mit kezdeni ellene és ott mondták, hogy ez item után nehéz elbírni vele. Nevet

http://eune.lolesports.com/na-lcs/2014/split1/matches/week-5/evil-geniuses-vs-team-coast
Team Coast csapatból ZionSpartan választotta, de látni fogod. Jó kis meccs volt.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #3624 Dátum: 14 feb 18, 21:27:43 »

Verbális Teemo, most nézem ugyan abban a csoportban vagyunk (Sejuani smaragdjában)

Dzseksz vées Vejgár
http://www.youtube.com/watch?v=4QNCJQmr5gw
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3625 Dátum: 14 feb 19, 01:01:55 »

Igaz , bár gyakran igazítja a barátlistán lévőket egymás ligájához ha minden igaz ,legalább is ez tűnik valószínűnek ,mert csak az a közös ,hogy mindketten bronzosok vagyunk.

Jé ,tényleg nekem miért nincs meg veigar?
Úgy is midre készülök ,hogy majd keményen ki carrízem magam, a többi mellé ő is be fog férni.

Ha jól gondoltam ,akkor még kell majd vennek egy op damagelő junglert , evelyn az ,de ő nem cc zik hanem self bustol ,ami lehet jó ,de azért egy stun vagy valami nem ártana. Erre valószínű pant lesz kiválasztva , már csak azért ,mert akkor van olyan fighterem aki mehet midre ,hogy ne csak papír mageim legyenek.

Kb akkor így nézne ki a picker listám:
top: soraka (lehet nem nyeri meg a lanet ,de ha a jungler jó nem is bukja el ,bármi is jön szembe), esetleg nasus
jungle: pant max még kitanulom mellé yi junglet
mid: ide mehetne  egy sor
adc: urgot (nevezhetnek trollnak ,de mióta tolom vele egyszer nem vesztettem lanet ,max kaptam afk-t a gépem miatt és akkor kiesett pár perc ,de még úgy is tartottam , max egy leo ,ez vagy cat combo tud igazán megfogni , kis hátrány ,hogy manaval kell kezdeni ,úgyhogy az első 360 as pengéig nem olyan könnyű a farmolás ,de azt még kicsit segíthetem ha veszek ad nagy runákat neki)
sup: ,soraka,lulu,leona ,blitz(ő is egyre jobban megyeget , kevesebb a miss grab , gyorsabban megy a combozás ,és már a flash+Q combo is alakulgat, ma csináltam vele egy15:0 os jinxet ,szóval kész ikszdé)

És kész ,így lenne minden lanere 1-2 hősőm ,aki nem csak megvan ,de relatív jól is kezelem és lenne egy kiemelt lanem ,ahol nagy variációban tudnék mozogni (lehet még egy adc kéne még ,talán cat ,vagy ez ,neki úgy is hasonszórű a buildje mint urgotnak, mindkettő spell shotter)
Szerintem ennél többet ilyen körülmények között nem lehet tenni ,hogy kijussak.

Amúgy nem igazán értem urgotot miért vetik meg mint adc?

Early gameben nincsen vetélytársa ,nem csak adc hanem lehet az összes champ között sem.
Nem kell neki krit és attack speed sem ,ott a Q ,ami AA nál többet üt és ha E vel combinálódik még durvább lesz.
Olyan pokeja van ,ami ellen még a láthatatlansággal bíró champok is tehetetlenek.

Gyakran mondják ,hogy lategameben useless.
Igazából ez is csak build kérdése, ha armor pendre van gyúrva és van munamasája (ami még odaken egyet az egésznek) ,akkor E+Q+Q+Q és az adc game over.
Poén még a buildjében ,hogy utcsó item lehet full tank item (nem csak ga ,hanem frosen heart is eléggé hasznos)

Én kb ezt szoktam kirakni neki:
Cd csuka (változtatás miatt lehet ez cserélve lesz)
manamura
last wisper
black cleaver
bloodtrhister (a 800 as részt relativ korán kirakom ,de általában 3-4-5. nek fejezem be , a többi úgy is ad annyi damaget ,hogy kibírja azzal a kevés healel is)

ha dominálunk ide még akár valami damage item (ez esetben néha brutalizer ,már csak azért ,hogy tényleg mindent szívassak  ,de jó neki a trinity is).
Armornak frosen heart ,resistnek visage (ultra cd , jóhet a E+4xQ), mindkettő ga)

Ezzel a buildel igazi tank killer adc lesz (ha meg ki tudom teamfightba fókuszálni a papíokat ,akkor mégjobb).

Vicc az egészben ,hogy nincs menekülő képessége (hát esetleg a W kis pajzsa), de ha még nem vagyok 0 mana,akkor folyton pokeolok hátra a Q val és elég hamar fel szokták adni az üldözést.

És poén az egészben ,hogy a katarina féle be a tömegbe és irány a penta kill típusuak rémálva a kedves kis ultival ,ami kiszedi az ultiból és lényegében szép ideig stunt ad, utána meg slowol.

Lehet én vagyok hülye gondolkozás módon ,de a harcrendszere még mindig nagyon tetszik,nem hiába ő volt az első megvett hősőm.   Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 01:22:18 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3626 Dátum: 14 feb 19, 06:48:37 »

Össze lehet hozni a következőt különböző itemekből, cipő nélkül?

180AD      
180AP
180%ASPD
60% CRC
48% movement speed
1500HP
1500Mana

Megj: mana nem szükséges, ahelyett lehet bármi másból több a listán belül. (megjegyzés, ha lehet legyen benne life steal)

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3627 Dátum: 14 feb 19, 08:33:21 »

http://www.youtube.com/watch?v=UKicl2Ut8GI

Tessék Shiro "trollbuild" Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3628 Dátum: 14 feb 19, 12:01:54 »

Mióta az új urgot buildem használom most először tudtam kirakni a teljes buildet , elég fain volt a végén 180+ armorral rohangálni lényegében egy durva adcvel ikszdé
Nagyon nehéz meccs volt ,mert az enemy válogatott pro champokat hozott (jax,riven,leblank, szóval olyan igazi adc hunter champok), ennek ellenére 25:7 el hozam le a gamet.
A végén már leblank ra a E+Q combom (csak 1 Q val) az életének felét vette le.

Néztek rendesen ,amikor riven vagy jax a bokorból rám gankel és 1vs1 ben le akar szedni és én nyerek ikszdé

És az egészben az volt a poén ,hogy a manamurámat elfejeltettem bekapcsolni fightoknál ikszdé

A critikali meg kész.
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3629 Dátum: 14 feb 19, 13:21:52 »

Tegnap éjszaka még haverral aramoztunk egyet. Egy vicc volt. Nevet

Enemy team:
Leblanc
Garen
Katarina
Janna
Nézzétek meg nem jut eszembe, hogy volt az 5. tag, de ez is heavy AP kari. No mindegy.

Mi csapatunk:
Kog'maw (haver nyomta vele)
Ahri
Maokai
Twitch
És én Galioval. De szerintem innen nem is folytatom tovább, hogy kinyert. LeBlanc teljes kombóját meg se éreztem. Nevet
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins