24 nov 18, 13:07:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874391 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3585 Dátum: 14 feb 13, 15:55:37 »

Hát ezt kipróbálom én is.
Mondjuk nálam még a buildelés is mindig kicsavart módon megy:általában valami hasonló sorrend szokott lenni:
athene
pend cipő
void (ha van pénz egy 1,6 os botra akkor rabadon)
rabadon
aztán valami változó befejezés.

Mage supok gyakran vágják a fejemhez ,hogy 3 full itemnél jóval több ap juk van nálam az más kérdés ,hogy nálam kap az egész egy benga szorzót a sok pend miatt és így gyakran erősebb is vagyok mint az enemy midesénél is.

Lehet gyenge build ,de szeretek athenevel kezdeni és ezzel a legkönnyebb kompenzálni az early game ap kiesését ,mert a void elég olcsó egy rabadonhoz képest.

A buildnek igazán nincs előnye ,max annyi,ha nem sebeznek le ,akkor szinte bármeddig lanen maradhatok (erős poke mideseknél nagy előny lehet ,ha jó használom ki).
Olyan szempontból jó ,hogy általa ,ha nem gankelnek agyon akkor én dönthetem az első mid tornyot.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3586 Dátum: 14 feb 13, 18:21:29 »

Nálam ma telt be  a pohár =D

Rankedezek, 2/1/9-be vagyok Xin zhao-val. Gondolom elég egyértelmű hogy, nem azért van ennyi assistom mert nem tudtam volna elvinni a killeket =D

Bot még így is kikapott =D Lemegyek segíteni meghalok én meg az adc de mi is elviszünk 2 killt.

Lemegyek mégegyszer de mivel a support b*szott wardolni megszívattak egy counter gankkel és az enemy adc kapott még 2 killt.

Gondolhatjátok hogy ezen miért idegeskednék?

Mert ekkor az idióta support Leona elkezdett ENGEM flamelni hogy , hogy lehetek ilyen "retard"

Mire én: sry my bad

Erre ő: Go afk don't feed my lane more noob
Visszakérdeztem hogy - sure?

Mondta hogy igen menjek afkolni, senki nem mondta a teamből hogy kussolj leona, vagy valami. Mondom igen parasztok? Nekem mindegy 20 ponton állok s3-ban nem az a -15 fog földhöz baszni. Erre beafkoltam és a Leona bukta a promojáz.

Nekem ez megér egy bant ha kivágnak pár napra ^^
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3587 Dátum: 14 feb 13, 20:02:31 »

Ó ez még lightos volt.
Olyan support aki szinte sportot űz a szívatásból , csak nem a jó oldalon.

Kayle jön suppolni én meg urgottal.
Ja gondoltam ,ha nem csinál semmit csak healel már azzal tartom a frontot, erre mit csinál?
Sorolom:
-E vel folyamatosan üti minikéket és ha tudja direkt kseli (közben flamel ,hogy enemy adc nek több farmja van)
-pushol előre mint állat holott ő még egy adcnél is papírabb
-ward? az meg mi , a 40+ perc alatt 1 db nem vett ,de még trinketet sem dobta le
-fightban ultit magára nyomja full hp val miközben engem vernek , és utána beszól ,hogy "wtf was man??---.---"
-mivel papír és pushol ezért feedel is 10. min 0:5 , flamel engem ,hogy nem segítek , jah majd fejjel rohanok a falnak
-mindeközben leszólogatja a buildemet ,mert 200 manas kristályal kezdtem és elsönek azt a 700 as mana gyűjtöt raktam ki ,de persze ő jobban tudja ,aki a champom nevét nem tudta kimásolni , jópár alkalommal urgot helyet urqot írt
-miután már kb 8 halála volt ,felvetettem mint lehetőség ,hogy vegyen már valami védelmi cuccot , válasz "u are crazy, kayle with def items?" és hogy megkoronázzuk eme művészi alakítást ezután elment midre és hagyott egyedül dühödni egy addigra minőségi székletté feedelt varus és leona baráti társaságában.

asszem valami 7:18 ra végzett ,de a 7 killjéből 2 amit láttam ,hogy flash +q+e+lichbane es ks volt.

És most jön a csavar , nem az ő csudálatos remekműve miatt vesztettünk ,hanem mert a midesnek sikerült mégjobban elfeedelnie xearattot.

Megjegyzés ,a kis xearat up óta (nem tom konkrétan mi volt, csak az új speel olsztást)elég durva lett , addig is kemény volt ,de így szerintem meg kell vennem.

Tudjátok milyen az igazi győzelem?
Amikor 5 fős teamből 3 an trollpicket
(én adc helyén gragassal ikszdé, annie olyan vegyesvágott sup ganker, tris meg asszem hibridnek induló majd el ap sodo tris mid , miközben jungler cho full apt épített és kb 1 comboval ölt ikszdé)
 csinálnak és 20 percre 45:15 el surrendre bírják az enemyt ikszdé
Szép az élet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3588 Dátum: 14 feb 13, 20:30:02 »

Xerath ellen én is játszottam. Hát elsőre persze hogy megölt, mert fogalmam sem volt, hogy egyáltalán mit tud ez a karakter. Utána persze domináltam, de ébernek kellett lennem, mert amikor kilövi azt az elektromos cuccot, akkor gyakorlatilag nem is mutatja azt a vörös sávot, hogy most odalő, hanem azonnal jön az áram is.
A meccset veszítettük is, de az már az afkos Nasus miatt volt.
Persze az ellenfelek magyarok voltak, és hozzájuk illően beírták hogy mi voltunk a bénák, mert nem tudunk 4v5-ben nyerni... Gyökerek.

A hülye társakról meg: Tényleg durvák amiket leírtatok, de az nem létezik, hogy valaki ennyire hülye legyen. Szerintem ezek már direkt trollkodnak.
Nekem olyan volt, hogy pingelek mint a hülyegyerek az adc-nek (thresh support voltam), hogy takarodjon már el, 200 hp-val nem kéne pusholni, mert a folyó végig volt wardolva, és látni lehetett az olafot, meg a malphitot. Nem jön, lövi a minionokat, aztán amikor odaérnek, kidobom a lámpást, de csak átsétál rajta, persze hogy meghal. Utána beírja, hogy reportoljanak engem, mert se a pingelésre nem figyelt, se az agyon wardolt pályára, de még a lámpásomat se bírta elkapni. Igen, ezért reportoljon. Lehet ezt a sztorit már valamikor leírtam, de ez jutott eszembe, ha már hülyékről beszélünk Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3589 Dátum: 14 feb 13, 22:05:44 »

Ahogy néztem ,gyakran már nem tudom elhinni ,hogy emberek nem trollságból csinálnának ilyeneket.
Mondjuk az is igaz ,hogy engem is trolloznak amikor soraka topot játszok ,de érdekes mód amikor teamfightokban mehet akár élvonalba ,folyamatosa damaget osztok és életmentő lehetek a hp és mana töltéssel.
Lehet nem ölök annyit , vagy akár többet halok mint ölök nem számít ,mert így is aktív és fontos része tudok lenni bármilyen csapatnak.

Xerath meg szerintem igazán jól sikerült speelek terén.
Van slowja és stunja is , a fő képességének a ranget idő növeli nem az a fura range növelő képesség (már csak azért is jobb ,mert közben lehet mozogni). Hát az ultija meg olyan sniper hatást kelt.
A passzívja meg végkép hasznos , mert 12s enként lehet vele manat visszatölteni amit érdemes champokon ellőni ,mert dupláz (18 as szinten alapban 195 manat), igaz ez nem elég a folyamatos lanezéshez ,de jól kitolhatja a kint tartózkodást .

Lehet ő lesz a másik mides akit megveszek , elég durván lehet vele a távolságot tartani ,úgy hogy közben te bőven rangen belül vagy.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3590 Dátum: 14 feb 14, 00:19:38 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sZJ2Gn1tDMY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sZJ2Gn1tDMY</a>
Ez klasszikus Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3591 Dátum: 14 feb 14, 07:14:13 »

Nem tudom, ez az első, vagy a második quadrám Katarinával, de sikerült és, hogy milyen tárgyaim és voltak éppen akkor?

Boszi cipő
Vérszopó
Vérszopó
BF Sword
Kasza

(A végeredmény 4 vérszopó és egy angyalka lett volna)

Szegény Lee Sint sajnálom aki ellen solo topoztam. Mert hogy full armorra defelte magát.

Faceg

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3592 Dátum: 14 feb 14, 08:41:18 »

HEXAKILL! Kíváncsi leszek milyen mélyrehatóan fogja mondani az asszony. Nevet

http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/hexakill-incoming
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 08:49:38 írta Kecsu » Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #3593 Dátum: 14 feb 14, 09:44:03 »

Én valahogy nem érzem olyan mélyrehatónak mint a pentakillt.

Trollkodunk továb.
Jungel Leona.
ADC Nidalee. (azzal a runaan statikk kombós buildel, csak vérszopó helyett hidra)

Ötleteket kérek további troll buildekhez.

ui Ha már szinkornozzák lolt, tudjátok mit lehetne a killekhez berakni (first blood, double kill, killing spree, penta kill...stb) az unreal tournament szinkronját.

ui2
Amit nem sikerült végrehajtanom, de érdekelne:
Nidalee macska alakban át tudja ugrani Veigar ketrecét?

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 09:49:55 írta Shiro » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3594 Dátum: 14 feb 14, 10:01:36 »

brutális állat a pályán
halál halál halál

Darius mekkora sebzésosztó már, és a legszebbe benn hogy egy nyavalyás skillje sem ap alapú.
Tutira emgveszem aztán megyek vele még midre is.

triple killről jut eszembe, észrevettétek, hogy ha valaki többször eléri, akkor a végén ahogy bemondja a nő már nincs felizgulva?  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 11:06:34 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3595 Dátum: 14 feb 14, 11:13:31 »

Én Sorakával trollkodtam és csak ilyet vettem neki. Spirit Stone Nevet

Mert feedeltük botot és meguntuk hogy mindig beszólt 2 tag a csapatból. Na ott elkezdtünk trollkodni igazán. A végén már beírtuk, hogy megyünk a baronhoz és jöttek le is ölni minket. 10 percen keresztül sírva nevettem annyit trollkodtunk. Írtuk azt is az ellenségnek, hogy ne pusztítsátok el a Nexus-t had szenvedjen az a 2 tag aki játszani akart. ikszdé
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #3596 Dátum: 14 feb 14, 11:35:17 »

Én olyan trollkodásról beszélek, hogy közben carry is vagy.

Amumut assasinként akartam kipróbálni, végül support lettem 1:3:16-al.

Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3597 Dátum: 14 feb 14, 11:42:22 »

AP Miss Fortune. AD carry Maokai ikszdé

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=nI0LICpjMkI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nI0LICpjMkI</a>
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3598 Dátum: 14 feb 14, 13:07:05 »

Gondlkozom kéne csinálni egy hibrid Katát.

Eddigi számításaim alapján

Vérszopó
3 Ginblade
Rabadon

Jön ki a legnagyobb 2900-as bónusz sebzés a full kombó esetében.

Persze még jobb redméyn érhető el, ha a 2 Gunbladet lecserélsz egy Mejaira és egy Occult kardra, aztán sztekkeled őket.
Ha ezek együtt is sztekkelődnek. Ezt ki is próbáljuk.  ikszdé
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3599 Dátum: 14 feb 14, 13:20:40 »

Ennél már csak ez a jobb:
www.youtube.com/watch?v=V8E8FGB2kjM
Nevet
Két kedvenc idézetem:
"8.percben elmész Baronozni, hülyegyerek."
Meg...
"Majd, ha ignite-ot és flasht hozol, akkor szóba állok veled!"
ikszdé Végig sírás a röhögéstől az egész Nevet

AP Miss Fortune. AD carry Maokai ikszdé

http://www.youtube.com/watch?v=nI0LICpjMkI
Ebből meg az AP Shaco Penta kill tetszik nagyon, még barátnőm mutatta, nagyon fain Nevet

HEXAKILL! Kíváncsi leszek milyen mélyrehatóan fogja mondani az asszony. Nevet

http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/hexakill-incoming
Február 20-tól? :O Az szép, majd azért mondjuk megnézem például rankeden ki fog ilyet nyomni, simán pvp-be még elképzelhető Nevet Mondjuk elképzelem, hogy kiakad a kisasszonynak a hangja és még durvábban nyomja, mint a pentakillt Nevet

brutális állat a pályán
halál halál halál

Darius mekkora sebzésosztó már, és a legszebbe benn hogy egy nyavalyás skillje sem ap alapú.
Tutira emgveszem aztán megyek vele még midre is.

triple killről jut eszembe, észrevettétek, hogy ha valaki többször eléri, akkor a végén ahogy bemondja a nő már nincs felizgulva?  Pojén
Dettó, Dariushoz már csak köbö 2000 ip kell és meglesz, nagyon állat karakter. Nyomtam vele botosat, semmi esélye nem volt a botoknak, aztán pvp-t is és már triple killt nyomtam vele. Tuti megveszem, és már egy brutális buildot is néztem hozzá.
Mondjuk az a durva még, hogy megveszed a hidrát neki és már majdnem 200-as az attack damage :O Nagyon jó kis kari Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 13:21:23 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins