Ó ez még lightos volt.
Olyan support aki szinte sportot űz a szívatásból , csak nem a jó oldalon.
Kayle jön suppolni én meg urgottal.
Ja gondoltam ,ha nem csinál semmit csak healel már azzal tartom a frontot, erre mit csinál?
Sorolom:
-E vel folyamatosan üti minikéket és ha tudja direkt kseli (közben flamel ,hogy enemy adc nek több farmja van)
-pushol előre mint állat holott ő még egy adcnél is papírabb
-ward? az meg mi , a 40+ perc alatt 1 db nem vett ,de még trinketet sem dobta le
-fightban ultit magára nyomja full hp val miközben engem vernek , és utána beszól ,hogy "wtf was man??---.---"
-mivel papír és pushol ezért feedel is 10. min 0:5 , flamel engem ,hogy nem segítek , jah majd fejjel rohanok a falnak
-mindeközben leszólogatja a buildemet ,mert 200 manas kristályal kezdtem és elsönek azt a 700 as mana gyűjtöt raktam ki ,de persze ő jobban tudja ,aki a champom nevét nem tudta kimásolni , jópár alkalommal urgot helyet urqot írt
-miután már kb 8 halála volt ,felvetettem mint lehetőség ,hogy vegyen már valami védelmi cuccot , válasz "u are crazy, kayle with def items?" és hogy megkoronázzuk eme művészi alakítást ezután elment midre és hagyott egyedül dühödni egy addigra minőségi székletté feedelt varus és leona baráti társaságában.
asszem valami 7:18 ra végzett ,de a 7 killjéből 2 amit láttam ,hogy flash +q+e+lichbane es ks volt.
És most jön a csavar , nem az ő csudálatos remekműve miatt vesztettünk ,hanem mert a midesnek sikerült mégjobban elfeedelnie xearattot.
Megjegyzés ,a kis xearat up óta (nem tom konkrétan mi volt, csak az új speel olsztást)elég durva lett , addig is kemény volt ,de így szerintem meg kell vennem.
Tudjátok milyen az igazi győzelem?
Amikor 5 fős teamből 3 an trollpicket
(én adc helyén gragassal
, annie olyan vegyesvágott sup ganker, tris meg asszem hibridnek induló majd el ap sodo tris mid , miközben jungler cho full apt épített és kb 1 comboval ölt
)
csinálnak és 20 percre 45:15 el surrendre bírják az enemyt
Szép az élet