24 nov 18, 11:27:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 236 237 [238] 239 240 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 874365 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
dehunter
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3555 Dátum: 14 feb 04, 21:21:41 »

Nektek van célotok a játékban?
Ez a kérdés foglalkoztat engem egy ideje, hogy esetleg kinek mi az?

Nekem anno a diamondba jutás volt, és mikor nagyon közel voltam hozzá, sokkal jobban rageltem mint azelőtt, és ezért arra az accra perma bannt kaptam.. Nevet Sokáig úgy voltam vele, hagyjuk akkor a LOLt, de végül is vissza tértem, mert nem rossz kis game, és megtanultam tisztán, a viccért játszani, nem idegeskedni, és mivel volt bennem némi tudás, könnyen vissza vittem magam platinumba, majd s4be sikerült diamondba is feljutnom, de valahogy ott minden megváltozott nekem,  habár diamond 3nál megálltam, de játszhattam olyan játékosokkal, illetve ellenük is, mint  ocelote, Alex Ich és diamondprox, de valahogy nincs benne az az izgalom, hiszen ugyan mindegy, hogy diamond vagy challanger, lényegen nem változtat, nem élveztem  már úgy a játékot, mint az előtt.
Most nemrég elkértem egy régi barátom accountját, aki nem sokáig vitte, gondoltam kicsit "funnolok" rajta,  és olyan jó érzés volt megint átérezni milyen is a double top-no jungler, a lvl 1es first bloodok,  amikor 20miniont letankol egy ember, és több mint a fele hp ját elveszti  Nevet  Vagy is csak néztem ezeket, én nem igazán  csináltam hasonlókat, a lvl 1es firstbloodon kívűl..  Hümm-hümm
Habár a játék tényleg unfair volt, de csak túl lesznek rajta ...   http://kepkezelo.com/images/wzx7ay6rgbsn0or1awpw.jpg + a végére még 10en valahány kill... Nevet

Ezzel igazából  azt  akarom mondani-azon kívül, hogy elmondtam a saját storym-hogy érdemes élvezni a játékot  és nem feltétlen a rankedeket nyomatni folyton  Mosolyog

Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3556 Dátum: 14 feb 04, 21:46:12 »

S4-ben te biztos nem jutottál diamondba.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3557 Dátum: 14 feb 04, 21:51:08 »

Cél ,hát igazából 2 van.
Rövidebb távon acconként egy egy kiemelt lane kitanulása (sup a mainen és top a másikon) és a hozzá való champok beszerzése kitanulása olyan szintre ,hogy ne kelljen félnem.
Ha a rankedet nézzük egy gold5-4-3.
Különösebben nem érdekel a ranked ,magas szinten úgy sem lehet élvezni ,inkább a season végi esetleges vic skin érdekel.
Valahogy nem tudom élvezni ,hogy rankednél egy egy lane gyakran azon dőlhet el ,hogy a csapatból hányadiknak pickel az ember és hogy a másik oldalon az emberke tud e counter pickelni. Jó persze ez sem szentírás ,de elég sok pro (dimond+challanger) meccset néztem ,hogy lássam ez tényleg gyakori.

Ha ezt elértem ,akkor mehet az aram az legalább izgalmas , a véletlen sokkal jobb mint a tervezett (asszem már most jóval több aramot nyomtam mint normált és rankedet együttvéve)
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3558 Dátum: 14 feb 04, 23:30:49 »

A játékban a célom az, hogy:

Persze vannak bizonyos kivételek.

Syndra vagy nagyon erős, vagy vele megy a legjobban. Lehet nem néz ki túl jól, de azért büszke vagyok a  10:8:11-es végeredményre.

Kb vele is az van, mint Katarinával (annyi kivétellel, hogy team fightban Syndrát rémálom használni, ha max 5 fps-ed van)
Nyerem a  midet, 5:0 6:0 4:1 stb Aztán gyakorlatilag hagyom a  többieknek elvinni a  killt.
De ezzel a: Erre, felesleges ultyzni. Áh jól van vigyed. féle hozz állással.
A végeredmény, hogy a killejim mellém majdhogynem ugyanannyi halált és aszisztot is szerzek.
A társaim végeredményben pedig sokkal jobb stattal végeznek nálam.

Szerintetek jó ez a stílus, vagy inkább menjek rá jobban a killekre?

PBE:
http://www.lol-hungary.hu/hirek/kozlemeny/pbe-kozlemeny---erkezik-a-magyar-lokalizacio_2014-02-04
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 04, 23:36:26 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3559 Dátum: 14 feb 05, 00:02:27 »

Én azon a véleményen vagyok ,hogy ha te állsz legjobban a csapatban ,akkor érdemes 1-2 killt direktbe meghagyni másoknak ,így több bázisúvá válik a csapat ,azaz nem feltétlen bukta ha téged levertek.

Ha 1-1 itemhez nagyon kell a pénz akkor meg még a leg ks ebbe ks is megengedett az én véleményem szerint. (mondjuk gondolok itt valami sors fordító itemen , magenek rabadon ,lich bane hasonló kaliberek).

Szerinted hogy csináltam egy tank sorakaval nem is egyszer triplát?
Ilyen soroknál(ha pl már van duplám és nincs senki életveszélyben akkor) néha kicsit rájátszok ,hogy összejöjjön (E op ks)

Jó persze ez én vagyok lehet érte bunkónak tartani ,de ez általában akkor jellemző csak ,ha magel supolok és jól jönne a csapatnak még egy apc.
Naplózva

klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3560 Dátum: 14 feb 05, 01:01:04 »

Nekem a legújabb célom minden champet megvenni. Még 8 darab hiányzik, ebből 1 6300-as, 5 darab 4800-as és 2 darab 3150-es. Plusz minden fajta rúnát megvenni, ami még nincs meg. Igaz rúnáim felét így se sűrűn használom (13 darab runa page, de több fajta rúna variálás terén), mert vagy midre vagy jungelbe megyek. Pedig supportra is pl van 3 fajta runa page variálásom, midre mondjuk 5 fajta Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3561 Dátum: 14 feb 05, 02:06:53 »

Hát megpróbáltam rédzsebb lenni.

Ebből lett 8:5:7-es végeredmény. Az fps számláló remélem kivehető a jobb felső sarokban, mindazonáltal is, hogy ez egy eseménytelen pillanat felvétele.
http://kepfeltoltes.hu/140205/lol857_www.kepfeltoltes.hu_.png
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3562 Dátum: 14 feb 05, 10:10:58 »

Hát, nekem az, hogy megvegyem az összes champot. Már 65 megvan. Nevet Meg az, hogy én legyek a letjobb lolos az osztályomban. Ja, de ez már teljesült is, mert néhányan 3v1 - be kikaptak ellenem, pedig én csak egy Jannat hoztam. 2x haltam akkor. Meg egy goldos divisionnak örülnék
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3563 Dátum: 14 feb 05, 18:37:52 »

Te a W-t maxolod Kataval? Nevet Milyen? Én mindig Q-t húzok elsőnek, aztán Shunpot.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3564 Dátum: 14 feb 05, 18:58:33 »

Nekem eddig egész jól bevált.
Persze tudom, a Q nagyobbat sebez és nagyobb az AP szorzója is, meg már akkor rájöttem, hogy lehet jobb lett volna Annie ellen ezt húzni révén nagyobb réndzse van, mint az ő spelljeinek.
De az alacsony cd miatt választom és könnyebb vele a farm.

Meg talán a buildelésem miatt.
Oké, hogy itt a Rabadonra mentem rá, de csak mert első körben meglett az 1600. De egyébként meg boszi cipő és utána mindenképpen az 1600-as varázsbot.

A shunpo meg nálam is második. Érdekes, hogy mindenki a karakterek képességeit Q, W, E néven emlegeti, de kivétel Katarina E-je, ami shunpoként van megnevezve.  ikszdé.

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 05, 18:59:12 írta Shiro » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3565 Dátum: 14 feb 06, 11:49:30 »

A Shunpo az nem E , hanem Shunpo  Nevet

Én azért szeretem a Q-t mert jól lehet vele poke-olni. Q Shunpo W és futsz vissza minionok mögé =D Ha meg tudod hogy nem fogod megnyerni a trade-et csak dobálod Q-val amíg, haza nem megy vagy a Q E W R + ignite kombóval meg nem tudod ölni =D
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3566 Dátum: 14 feb 06, 16:35:32 »

Az ultik nevét sem írják ki sohasem, csak annyit, hogy "ulti". Kivéve Teemot. Még sose mondta senki hogy "teemo ult", csak mushrom Nevet Habár Noxious trap a neve.

Nyertem ma 2 rankedet. Újra bronze 1-be vagyok. Egyre kevesebb hülyével dob össze a játék. Inkább az ellenfélhez dobja a többségét, szerintem. Egyik meccsen bementem Gragassal midre, aztán az ellenfél Cassiopeiája 10. percnél beírta, hogy el megy afkozni. Jó munkát végeztem! Nevet

Egyébként meg fogom venni Swaint szerintem. Ritkán használják, de nagyon erősnek tűnik. Vélemény róla?
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3567 Dátum: 14 feb 06, 20:39:47 »

Ha jól használják nem lehet tőle élni ,nem csak a midesnek még a tankoknak sem.
Manara kell neki annyi mint állat aztán 1vs1-2 ben alig halhat(ha van egy kis extra élete még jobb).
Érdemes lehet a builjébe belevenni a zhonyt és az abssy-t ,még a rod of ages is jó.
Így picikét tankosabb ,az ultija meg úgy is visszatölt mindent.

A közelharci mage midesek között elég brutális ,a többi meg már csak használat kérdése.

Öszintén szólva lövésem nincs miért ilyen ritka.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3568 Dátum: 14 feb 06, 20:46:22 »

Spirit Visage kell neki. Magic penes cipő és zhonya. A többi szituáció függő.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 20:47:24 írta Lew » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3569 Dátum: 14 feb 06, 21:04:55 »

Kipróbáltam. Mindig gankeltek, ezért 2 ellen nehéz volt harcolni. 9/13 statom lett végül.

Szóval sok mana kell neki, ap, és egy kis magic ressist is kell neki.
Majd még próbálgatom.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 236 237 [238] 239 240 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins