24 nov 18, 03:38:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872629 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
klosinho
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3450 Dátum: 14 jan 27, 13:12:55 »

Sziasztok!

Nem is tudtam, hogy van League of Legends téma Mosolyog Unalmamba nézegettem a fórumot és ráakadtam Mosolyog Olvasgattam itt a hsz-ket és kedvet kaptam ahhoz, hogy én is írjak, ami elég ritka Mosolyog

Jelenleg EUW-n játszok, unranked vagyok. Körül-belül 3 éve játszok, 2011. februárjában kezdtem még akkor, amikor  EUW és EUNE egyben volt. A szerver szétválásakor maradtam easten, de körül-belül fél éve átmentem westre, mert eune-n már nem nagyon volt kivel játszani, baráti köri elhidegülés. Sőt még rankedben sem volt szerencsém, mert mindig kikaptam trollokat, így Silver I-ből nem tudtam feljutni Goldba, igaz nem is erőlködtem. Westen az ott lévő/átment haverokkal játszottam, mert velem együtt jöttek át mások is közös megegyezéssel. Ott egy defeat során (2/0/2 LeBlanc stattal) Silver III-ba sorolt be a rendszer. Pár meccs alatt megint Silver I-ben voltam, de nem erőltettem a rankedet, mert a solo/duo rankedet rühellem.

Csináltunk egy ranked teamet és 3 v 3-as mapon 4-1-el silver III-ba kerültünk. Onnantól azt sem erőltettük, az volt a lényeg, hogy egyik span megkapja a rewardokat a Silverért, mivel sosem solo/duo-zik. Nem azért, mert béna, hanem mert nem szeret idegenekkel játszani. Én szezon zárási utolsó napon neki feküdtem a rankednek és feljutottam Goldba.   Felkészülési szezonban sem rankedoztam sokat, letoltam kb 4-5 meccset és promoig mentem Gold IV-ért, de nem toltam le a promot, így kidobott belőle a rendszer.

Per pillanat 2 - 1 a solo/duo ranked statom állása.

Ha valaki szeretne velem játszani Westen, az nyugodtan felvehet: Carlosito
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3451 Dátum: 14 jan 27, 13:56:14 »

Sajna westen nem vagyok, így számomra tárgytalan a dolog.

Gondolkodtam a következô kariban, ami 3 lenne. Olaf,  Yasuo, Gragas. Melyik lenne jobb topra, v botra?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3452 Dátum: 14 jan 27, 15:19:05 »

Nekem volt már olyan promocióm gold 5-be kellett volna egy win, 10. perc 25-0 az enemynek, én voltam 0-1-es... -.-
Viszont mit gondoltok az új ward rendszerről? Még azt le tudom nyelni, hogy max 3 wardot tehetsz le, de a pink ward látható, oracle meg nincs... Most komolyan, ez kinek a fejéből pattant ki? Tudom, hogy van az a piros sz@r, de az is, lvl 9 után egy percenként nézheted meg, aztán meg tán 15 mpre ad oraclet? Elég hasztalan... Volt már olyan, hogy kiszedem a wardot, azt még láttam, ahogy leteszik az újat, és akkor egy perc szotyi, mer nem tudom kiszedni -.-" Arról nem is beszélve, hogy ilyen Evelyn, (f)Akali, Teemo milyen ingerlőek tudnak lenni...

Szerintem a warding totem még jó ötlet volt, így sokkal egyszerűbb a wardolás, viszont azon nem lehet változtatni, hogy a többiek több wardot vegyenek. Lee Sinnel, vagy supporttal megyek, akkor megteszem, amit lehet wardozás szempotjából - már ha egyáltalán van értelme még(annyi noob van, hogy látják az enemyt, még akkor is nekik mennek 2v4-be).
Ez a pink ward/sweeping lens katasztrófa lett szerintem is. Nem kéne ehhez túl sok rásegítés, csak még 1 darab item. Nem is kell oracle, csak legalább legyen valami support item, ami úgy működik mint a sweeping lens.
Elfeedelt Teemó ellen csak bemegyek az egyik bokorba, sweeping lensszel kiszedem a bokorból a gombákat, aztán mehetek tovább, és pár gombától simán meghalok. Csak egy kis + segítség kéne, nem kérek sokat, mert így tényleg irritálóan erősek lettek a láthatatlan karakterek/teemó gombák.

samdav

Gragas az nagyon erős, mint már írtam néhányszor, mainem lett. Viszont azt eddig csak midre vittem. Topon még sosem láttam, szóval nem tudom, hogy mennyire lenne jó ötlet. Ha semmiképp sem akarod midre vinni, akkor inkább ne ő legyen szerintem.

Yasuo és Olaf mindkettő topos karakter. Már ha mindenképp meta szerint akarsz játszani.
A különbség a 2 karakter között: Yasuo inkább nagyot tud sebezni, és a képességei alapján kicsit több ügyesség kell hozzá. Jól lehet vele trükközni. Olaf viszont tankos, és többnyire csak a baltájával kell jól célozni.

Szóval: Gragas, ha AP-s , inkább mides karaktert akarsz. Yasuo, ha sokat sebző jó mobilitással rendelkező karaktert akarsz. Olaf, ha tankos, viszonylag egyszerű karaktert akarsz.

Én leginkább Yasuot választanám ezek közül, de az meg már az én véleményem. Olaffal még nem sokat játszottam. Nekem az a karakter "primitívnek" tűnik. Csak dobálni kell a baltát, és csak ütni a többi képességével. De ez csak az én véleményem, egyszerűen ő nem passzol a játékstílusomhoz.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3453 Dátum: 14 jan 27, 15:56:48 »

Shiro anno írtál egy ap ahse buildet. leírnád újra? az istenért sem találom Szomorú
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3454 Dátum: 14 jan 27, 17:58:52 »

Annyival egészíteném még ki tkrisz2- őt ,hogy olaf E je true damaget oszt ,szóval 1 attackos itemmel már (black clever ,wisper ,hidra ,infinity edge) elég lehet ,hogy tankos build ellenére az adc-t illetve a papírokat leszedd.
Lehet ,hogy prímitiv maga a kari ,de elég jól válogatott képességei vannak és még úgy is erős ,hogy a remaknél kicsit leszedálták.
Ha jól használják egy kegyetlen pusztító erővel bíró megállthatatlan tank (pont valamelyik nap jászottam egy op ellen ,aki annyira kemény volt ,hogy mi 4 ünk őt és egy társát alig bírták leszedni , amíg én egyedül lekaptam a sup,adc,és midest Vi vel).

Nem mondom ,hogy őt válaszd ,de mint minden karinak neki is megvannak az előnyei.

Am, szerintetek nagy trollság lenne soraka topot nyomni?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 18:07:10 írta Verbatimo » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3455 Dátum: 14 jan 27, 19:02:58 »

Értem, köszönöm a válaszokat.
Először megpróbálkozok Yasuóval, habár barátnőm azt mondta, hogy nehéz vele játszani, de adok neki egy esélyt, utána meg jövök Olaffal, mert a tankokat szeretem Kúl
Habár azt is mondták, hogy Olafnak minél kevesebb a hp-ja, annál többet üt, ez igaz?
+még egy kérdés, Olaf használ manát? Mert azt tudom, hogy Yasuo nem, de őbenne nem vagyok biztos... Gondolkozik
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3456 Dátum: 14 jan 27, 19:14:35 »

Yasuora rá kell érezni, de gyönyörű combokat lehet vele kihozni, egyértelműen koreaiaknak találták ki ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3457 Dátum: 14 jan 27, 19:21:47 »

Olaf használ manat és a passzivja minden elvesztett 1% élet után 1% al növeli az attack speeded, szóval a halál közelében eléggé kegyetlenül püföl pláne ha a W is aktiv ,mert maxon asszem 80% al dobja meg az attack speedet , ez mellé még jön az ulti a megnövelt ad vel és kész van egy kegyetlen cséplőgép.
De ez kicsit se tévesszen meg pont ezekért az upokért kell minnél tankosabbra fogni ,1 cipő mondjuk 1 armor pendes (én erre talán a black clevert vagy wispert használnám ) ad item és a maradék full tankosító itemek.

Még egy tanács vele kapcsolatba , a W-R comboval eléggé hamar le lehet kapcsolni egy inhibitort vagy a nexust ,szóval használd csak el rá ha már jönnek ,de még le kéne verni (jó nézni amikor 3-4 en ütnek ,de lazán leszeded a nexust soloban is.
Másik tanács ,ha üldözöd az enemyt és tudod AA val ütni a Q csak egy picit dobd át rajta és szedd fel így folyton slowolhatod, azaz kaszálhatod mint állat.

Life steal sem kell neki ,mert W maxon ad 20%+ ot ,szóval secc perc alatt maxon is van.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 19:23:26 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3458 Dátum: 14 jan 27, 19:28:57 »

2 ranked, 2 lose. Varus afkozni megy, miután elfeedelte botot. 15. percnél kb 25 minionnal, és 7 halállal megunta.
Másodiknál adc helyett egy gyökér teemot hozott. Azt mondja, hogy AD teemo OP...  Egyetlen képessége nem sebez AD-ból, szóval nagyon.
Persze, hogy teljesen hasznavehetetlen volt teamfightokban. Aztán átépítette magát AP-ra, és 1 db gombát sem rakott le.
Season 3-ban még sokkal egyszerűbb volt kikerülni bronzeből, de most meg lehetetlennek tűnik a sok hülyegyerek miatt.
Szerintem valahogy szabályozni kéne a rankedet. Mondjuk, hogy 50 lehetne a max szint, és utána lehetne rankedezni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3459 Dátum: 14 jan 27, 19:35:37 »

Nem hiszem ,hogy sokkal nagyobb lenne a különbség ,max annyi lenne ,hogy kicsivel kevesebb ember jut el rankedig .de az arányok nem változnának ,hisz ahhoz ,hogy fejlődj nem kell nyerni a vereségért is jár az exp (csak kicsit kevesebb).

Én annak a híve vagyok ,hogy nem kell erőltetni ,abból nem jön ki az ember jól.
Én is csak rankedeztem és lazán kijöttem bronzoból előző seasonba ,de amikor már erőltettem a 3X is buktam promot silver4 ért.
Egyszerűen csak játsz és kész és vigasztaljon a tudat ,hogy én valszeg még sokkal rosszabb helyre kerülök majd mint te , én nem vagyok annyira jó egyik champal sem.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3460 Dátum: 14 jan 27, 20:18:18 »

Még egy ranked. De most win!
Most kaptam pró társakat, akik nem feedelték agyon az enemyt, és nem volt afkos!
Csak az egyik mindig beszólt mindenkinek.

Kár, hogy a társam, akivel mindig játszok duot, mostanában elfoglalt. Legalább 1-el kevesebb noobbal dobna össze, ha nem soloba lennék.

Verbatimo , te sem lehetsz annyira rossz játékos! Max nem találtad meg még a main championodat. Én is kerestem 1 darabig, sőt, kipróbáltam régen Lee Sint, aztán szarnak tűnt, de most meg ő a kedvencem.

Egyébként nem fogok egyedül ennyit rankedezni inkább, mert csak idegesítő.
Viszont rájöttem, hogy Lee Sin off tankon nagyon OP. 3-at leöltem egyszerre a 15. percben egyedül Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 14:44:23 írta tkrisz2 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3461 Dátum: 14 jan 27, 21:59:23 »

Shiro anno írtál egy ap ahse buildet. leírnád újra? az istenért sem találom Szomorú

Persze, de sorrendre már nem emlékszem.

Boszi
Gunblade
Sasorr
Rabadon
Leech bane
Liandry (vagy így utólag Zuhany, vagy Deathfire) Viszont az a kettő nem erősíti a W-t, csak a Liandry
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3462 Dátum: 14 jan 27, 22:07:21 »

Akkor nevezhetném magamat jó játékosnak ,ha adott lanen 10 ből hoznék 8-9 et ,de a legjobbammal is csak 5 ez a szám.
Még Vi vel úgy ahogy helyt állok ,de még ő sem az igazi.
Förtelmesen utálok mid és adc lenni ,mert mindig őket célozzák ,pont ezért tetszik még úgy ahogy a top ,mert onnan egészen jól lehet még carryzni ,de ott meg nem vagyok elég jó.

Most is nagyban töröm a fejem ,hogy kit kéne topra vennem ,de nem tudom eldönteni.
Valami furcsa okból kifolyólag a mások által op nak bélyegzett champok nálam kegyetlenül nem működnek (trynd ,yi ,syndra ,kayle és társai),  viszont gyakran a mások által gyengének tartottak meg jól mennek (pl urgot még mai napig a kedvencem ,csak nem viszem normálba ,mert már a gondolatért bannal fenyegetnek ,de aramon mindig carryzek vele).

Főképp most azt nem tudom ,hogy tankot vegyek topra (mint pl shen ,singed ,malp,zac) vagy inkább valami endgamere kiforró cséplőgépet amivel jól lehet gankelni esetenként midet (aatrox, fiora,wuki ,xin ,yasou).
Magyarán engem verjenek vagy én verjek?

Nah akkor még egy kis hab a tortán(én az Ip nézném, pláne mivel vásárólni akarok):
http://kepfeltoltes.hu/view/140127/C_m_n_lk_li_rajz_www.kepfeltoltes.hu_.png
Naplózva

TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #3463 Dátum: 14 jan 27, 22:24:18 »

Topra nekem a válogatott: Zed, Vladimir, Renekton, Shen. Imádom mindegyiket, és kb valamelyik mindig jó az éppen aktuális toppos ellen
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3464 Dátum: 14 jan 27, 22:58:04 »

Am, szerintetek nagy trollság lenne soraka topot nyomni?

Az hát.
No de két félle trollkodás létezik.
Az egyik, ami teljesen használhatatlan játékot eredményez, és a játék végén 13-an akarnak reportolni.
A másik pedig ami teljesen szembe megy a bajnok a alap tendenciájával. Értsd, nem úgy buildeled, és nem oda viszed, mint ahova szokás, de ennek ellenére bizonyítod, hogy a dolog tud működni.

ja és:
http://www.youtube.com/watch?v=qaPamsbngSM
Naplózva

Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins