24 nov 17, 19:44:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 872056 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dehunter
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3330 Dátum: 14 jan 04, 20:15:40 »

Tegnap. vagy mikor volt valami peccs, ha jól emlékszem.

Kivették a showdown snowdown t..ennyi Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3331 Dátum: 14 jan 05, 09:54:42 »

Nem reklám, hanem inkább elrettentés, de mégis mi a franc ez?
http://elo-boost.mindenkilapja.hu/

A gyerek játszik az accommal és ha előbbre jut, akkor fizetek neki?

Ez nekem ilyen:

Persze angol oldalon már durvább árazással.
http://elo-boost.net/

Ami egy még nagyobb kabáttolvaj grimasz.

Szóval miért is van erre vevő?

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3332 Dátum: 14 jan 05, 12:08:53 »

Inkább ő fizessen nekem, hogy megengedem, hogy játsszon az én accommal!  Pojén
Ennél nagyobb hülyeséget még nem láttam. Ha én akarok eljutni valahova, akkor én teszem meg. Max ha van egy duo társam, aki még jobb is nálam, akkor vele megyek, de nem fizetek ezért...
Ennyi erővel én is csinálok egy ilyen oldalt, jönnek a vevők, aztán legalább nyugisan játszhatok, úgy sem az én accountom. Ha sikerül megnyernem, kifizetnek, ha nem, akkor nem.
De most 1 embert felbérelne valaki, az aztán rohadt sokat változtatna, biztos. Ugyanúgy noobokkal dobna össze. Egyetlen egy ember nehezen tud változtatni a csata kimenetelén. 6-0-ban állt a csapatom, mert mindenhová tudtam egyet gankelni, így én 3/0/3-ban álltam akkor. De a társaim meg annyira gyökerek voltak, hogy sikerült még így is csak feedelniük. Max az a felbérelt ember még jobban elcseszné Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3333 Dátum: 14 jan 05, 12:35:39 »

Hát, vannak ilyenek..

De amúgy volt 1 tag, challangerbe van, és  kapott, vagy csinált egy bronz 5s accot, és mondta, 1hétmúlva challangerbe viszi  Nevet
A tag folyton streamelt, lehetett látni hogyan játszik, 6nap alatt diamond 1be ért vele, úgy, hogy nem egész nap streamelt, és az összes meccsét lehetett nézni... na, egy eloboost kb így müködik, ilyen embereknek adod oda az accod, és x összegért felviszik ahova akarod, illetve elég szép mmrt raknak neked össze  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 12:36:18 írta dehunter » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3334 Dátum: 14 jan 05, 13:11:45 »

De így mi értelme lenne a rankednek?
Valaki más eléri neked adott szintet és akkor visszaadja ,de ha nincs hozzá az embernek képessége úgy is elbukja és még a játékélményét sem éli át ,amikor 1-1 ligát vagy diviziót fellép.

Én ezért nem is sietettem a rankedet és nem is vágyok magas ligába , egy gold 5-4 nekem már tökéletes lenne és ha lesz egy kis időm talán el is érem egyszer.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3335 Dátum: 14 jan 05, 13:32:22 »

Hogy mi értelme van? Semmi.
Csak sokan úgy gondolják, hogy ők nem oda valóak, csak a sok noobafkfeederuseless miatt nem tudnak feljutni, és ezért "boostal" oda kerülnek, ahová valóak... Nevet
Naplózva

Kaiox
Újonc
*

His name is Robert Paulson

« Válasz #3336 Dátum: 14 jan 05, 21:15:59 »

Összedobtam egy montage-ot a bénázásaimról:P
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=h4c8CbFCVFw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=h4c8CbFCVFw</a>
Remélem tetszik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 22:16:20 írta Kaiox » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3337 Dátum: 14 jan 06, 00:23:31 »

Nektek néha nincs gond az irányítással? Mármint a karakterek út keresésével kapcsolatban?

A fal mögé akartam rakni egy wardot.... erre fogja magát, és megkerüli? Lehet túl messze kattintottam, és közelebb akart menni, de miért a hosszabb úton kerüli, és miért a torony felé?

----------------------------

Ez is jó volt.

Miden Katával Zigóta ellen.

Miküzben megyek a lénem felé, rá pillantok botra. nézem a harcot, hogy a mi full hápés Vaynünk és Leonánk hogy a francba veszít egy fél hápés Ashe és egy nagyon low hápés Leona ellen...

Akkor nézem, hogy torony a latt megtámadott Zigóta. Á mondom gyors ultyt neki! S meghaltam.

Ja, hogy é voltam az ő tornya alatt? Úgy mindjárt más.

Több kill nem született miden, de farmban duplát vertem rá, úgy, hogy közben genkeltem botot is.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 06:26:35 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3338 Dátum: 14 jan 06, 15:27:43 »

Nem rossz montage! Majd én is akarok csinálni egyet. Eddig 1 db videóm van hozzá, amiben Lee Sinnel megölök 3-at twisted treelinen, úgy, hogy egyikőjüket megöltem, marad vmi fél hp-m nekik meg fullon van. Aztán megunom, odaugrok értük, megölöm a másodikat, a harmadik (ashe) lövései elől meg elflasshelek. Vártam míg újra volt Q, aztán Q+ulti+Q kombóval megöltem mind a 3-at, miközben o.társaim szerint nem hogy mind a 3-at, de még 2-t se tudott volna más megölni :DD

Viszont van 1 kis baj a videóval. HP helyett annyit mutat a játék, hogy "1". Egy rózsaszín nagy "1" a karakterek fölött. Nem tudjátok, hogy hogyan lehet megoldani, hogy mutassa normálisan a HP-t? Mert így a videókban nem látják, hogy mennyi HP-m volt. Max ha a 2 oldalt lévő ikonokat bekapcsolva hagyom.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 15:42:18 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

« Válasz #3339 Dátum: 14 jan 06, 20:53:39 »

Erről  a Kata buildről vélemények.

Arra az esetre, ha sok stunos és cécés ellenfél van a csapatban. S szoloQban nyomod, tehát a csapatársaiddal nincs az az összhang, hogy a problémás egyedeket lekapcsolják.

Boszi
Rabadon
Zuhany
Banshee
Deathfire
Gunblade/Void/Rylai/ Abissal (szóval bármi Ap-s)

Mivel belekerült  a Banshee, az resist és hp terén helyettesíti az Abissalt és a Rylait. Viszont AP-ét és magic pent nem ad.  Ép ezért kerül be a Deathfire. ami megközelítőleg helyettesít 160 kiesett AP-t. Hiszen az alap bónusza 120. Az aktívja szerint kapsz egy lövést, mellyel az ellenfél életének 15%-át sebzed rá. A passzívja pedig, miszerint a meglőtt ellenfél továbbiakban 20%-kal többet sebződik támadásaidtól, félig meddig elfogadható magic pen pótlékként.
S ugyan ez igaz a cdr-re is.

S ha már van 10% (15%) CD S ha nem kell több magic pen, akkor szerintetek milyen ötlet belerakni egy Banner of Command-ot? Vagy Jobb a Morello?

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 20:54:35 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3340 Dátum: 14 jan 06, 21:37:03 »

Bár én még nem használtam katarinát (konkrétan egyszer sem) ,de elég ütösnek néz ki.
Ha választani kell én a morellot választanám , hp tankok ellen kicsit jobb ,legalább leszed egy kicsit a heal effektekből , command annyira nem való katának mivel kata nagyon könnyen farmolja a minikéket az inkább olyan champokon használom akik inkább tankok ,mert felbuffolja a saját minikéket és lehet vele egy super minike erejük csinálni (bár inkább aramon szoktam használni)
és pozítivum ,hogy a morell ad katának 12 mp reget ami pont olyan mint halottnak a csók ,de örülhet az ember ,hogy ilyenje is van.

Én vagyok az egyetlen nyomorult ,aki olyan champokat használ csak ,melyekkel körülményes tripl,quard,pentát csinálni?
konkrétan amit tudok ,a 60+ ranked meccsen még 1 tiplám sem volt , pentám is talán 1-2 (az is yi vel).

Hát ez nem állapot amint meg van jinx és lulu elkezdem a mides gyilkológépeket beszerezni (ebben valaki majd tudna segíteni ,hogy mivel lenne érdemes kezdenem úgy ,hogy assasinokat még alig használtam?), gondolok itt kata, akali,ori,ahri,kass,fizz ect.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3341 Dátum: 14 jan 06, 22:44:35 »

és pozítivum ,hogy a morell ad katának 12 mp reget ami pont olyan mint halottnak a csók ,de örülhet az ember ,hogy  ilyenje is van.

Ez tényleg halottnak a csók, mivel nem használ manát. Nyelvesít

Én vagyok az egyetlen nyomorult
Pontosan bye bye

Penta Assassinok.

Katarina:
A passzívja ölés vagy asziszt esetén 15s-el scsökkenti a képességei cd-jét. Ha ölsz, akkor az alap képességeid újra használhatóak. Dupla kill esetén meg  gyakorlatilag újra tudod használni az ultyd.

Akali:
A képességei kis cédével rendelkeznek. Az ultyját alap esetben 3x használhatod, de ha ölsz újabb lehetőséget kapsz a használatára

Ahri:
Van némi területi sebzésed, de inkább arra jó, hogy egy bajnokot 1 másodperc alatt lebörsztölj. (kb mint Syndra)

Kassadin:
Ha jól emlékszem auto attackal oszt mágikus sebzést Az ultijával teleportál, és kicsi a cédéje. ja meg kussoltatni tudja az ellent.

Fizz:
Még nem használtam, de kb annyi, hogy Leech Banet vesznek neki, és gyakorlatilag sorba szétvered az ellenfeleidet

Penta mágusok

Annie:
Minden 4. spellje stunol. A W s az Ulty területi sebzéssel van megáldva. Ha jól időzítesz, akkor lestunolod a bandát és kész.

Syndra:
gyakorlatilag stun egypárat és végig kombózod őket.

Ryze:
Ha varászolsz, akkor csökken a többi spell cd-je.
Mivel manából is sebez, Érdemes lehet neki a Szeráfot és a Muramanát is felsztekkelni neki, így elég brutális dps-el vidámkodni.

Lux
Ha jól időzíted az ultydat, akkor az is hatásos lehet egy multikillben.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3342 Dátum: 14 jan 06, 23:04:29 »

Igen arra akartam utalni ,hogy neki tényleg semmit nem ér a reg , durva is lenne ,ha a hatására megjelenne az mp csík ikszdé

Poén ,hogy ezek közül anni,lux és syndrat is használom (az más kérdés ,hogy supportnak) ,de a kivitelezésnél van mindig a gond (konkrétan ,hogy a társaim vagy egyedülhagynak , vagy lekaszálnak mire összejönne egy ütösebb kill combo vagy egyszerűen gyengébb vagyok ,mert supporton vagyok ahol elég sok zsé elmegy és elég kevés jön be, áhh lehet hogy mides champokat miden kéne játszani  Gondolkozik).

Ezek kb tudtam (mondjuk az kimaradt ,hogy akali ultija újratölt kill esetén) ,viszont ahogy elnézem és láttam ha igazán könnyen akarok pentát szerezni akkor meg kel tanulnom katarinát használni , mert talán vele a legkönnyebb.

Lassan már kezd nálam beteg lenni ,hogy miden champot viszek suppnak (maotól sionon át syndráig vittem már majdnem minden meglévő champom az adc et leszámolva ,mert az már tényleg trollság lenne ), az lesz a durva mikor katát viszem suppnak ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3343 Dátum: 14 jan 07, 00:46:06 »

Én aszem egyszer vittem már Katarinát supportnak. Mármint botra.
Gyakorlatilag lekáeseled az ádécédet.

---

Ez miért így van megcsinálva?

AP-s itemek esetében

AP+def
Van a Zuhany és az Iceborn Guantlet.

Zuhany 120 AP ás 50 def ami okés. (minden Ap-snak jó)
Az IG már nem, meg csak 30 AP-t ad.

AP+res
Esetében meg van  három használható item, az Abyssal, a Szennygráll és az Ikerárnyak.

AD esetében meg még inkább a res felé billen a mérleg:

AD+def
Ott van az Atma ami és a Wrigli. De az utóbbi ugye már atk speedes lett ad helyett.

AD+res
Esetében meg ott van a Maw és a Mercurial.

Szóval miért is van az, egyszerre támadó-védő itemek esetében a védő részben túlsúlyban van a resist a deffel szemben?

Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3344 Dátum: 14 jan 07, 12:08:45 »

Hogy Twitch-el milyen nehéz játszani... Bár lehet azért nehéz mert sose adc-tem. Meg kipróbáltam jungle-be.

Jungle:
Olyan Jax volt ellenem akinek a pecabotos skin-je volt meg. Ez nálam azt jelenti, hogy nem gyenge. És nem is volt gyenge mert olyan counter jungle volt, hogy ilyet még nem láttam. El is vesztettük.

Adc:
Jinx-Sona páros ellen. Én meg Blitz-el voltam párba. Nem is lett volna baj ezzel, ha Blitz nem bénázik, bár nekem is volt pár megmozdulásom... Jinx könnyen kikapott. Blitz meg semmit se csinált csak mögöttem álldogált. És persze, hogy engem szidtak, hogy mindig meghaltam.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins