24 nov 17, 17:09:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871946 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
dehunter
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3315 Dátum: 14 jan 03, 13:21:21 »

Nem olyan rossz a supportoknak az ignite  Mosolyog
Ha van az enemyben singed, vagy shyvana, akkor persze az kell, viszont ha a topos teleportot hoz, vagy a mides barriert, akkor nem árt a 2ignite, főleg egy mundo, vagy volibear ellen kötelező...én személy szerint jobban preferálom az ignitet supportnak amúgy is  Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3316 Dátum: 14 jan 03, 13:38:00 »

Meg a belegondolsz Leona esetében az exfaust egy idő után feleslegessé válik. kb olyan lvl6-tól.

Lesz randuin, lesz ulty, stun...

lehet ezek mellett még szükséged lehet a jóval nagyobb cédével rendelkező, csak egy ellenfelet lassító spellre, de szerintem ez ritkább eset.

Az ignice meg végig hasznos.

Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3317 Dátum: 14 jan 03, 13:56:39 »

Az exhaust late gamebe a leghasznosabb. Sokkal hasznosabb, mint egy ignite supportnak. Megmentheted egy társad életét, plusz opció az adc-d protektálására vagy az ellenfél kioffolására. Milyen jó érzés már, amikor az ellenfél elkombózna és te abban a pillanatban le exhaustolod. De azért az ellenfél adc-nek az életét is keményen megnehezítheted vele. Sokkal jobban, mintha rátolnál egy ignitet. Nem mindegy, hogy 1200 dps-e van egy full buildes vaynenek vagy fele annyi.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3318 Dátum: 14 jan 03, 15:34:37 »

Megvan a második prómó győzelem is, így már bronz hetes vagyok.  Pojén

S ha jól számolom ez zsinórban az 5. ranked win.

Jaj, hogy meggondolta magát:
http://www.kepfeltoltes.hu/140103/support_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ezt nem értem:
http://www.kepfeltoltes.hu/140103/ranked_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ha meggyerem majd a promó meccseket, akkor innen abronz háromból egyből bronz egybe megyek majd?

--------

idótákat

Kapásból bannolja Leonát.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 19:54:52 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3319 Dátum: 14 jan 03, 19:16:34 »

Elviekben nem ,de mindha hallotam volna olyanról ,hogy néha 2 öt lép (én kétlem)

4 ranked
2 győzelem mehet a promo
2 vereség miden ezreal majd teemo pedig az elején direkt irtam ,hogy ne csináljanak bakikat .
az elsőnél a csapatom maga volt a rémálom trynd jungle , jarvan top , ez mid ,ashe bot me sup leona.
2. nál melzahar lockolt és utána teemot vitte  , ilyenkor bánom ,hogy ha leavelek azt is lost nak veszi .

Szóval megint buktam a gyökerek miatt ,természetesen csak úgy repkedtek a reportok.

Poén ,hogy a végén beszolnak az enemyből ,hogy csak 13 as vagyok (noobok mellett nem tudtam fejlödni) és reportoltak commu miatt ,mondom ennyi erővel én is őket ,mert kb nem is szóltam ,ők meg elhordtak mindennek ,szóval 2 meccs alatt 8 report ikszdé

Mi a bánatért gondolják az emberek ,hogy trynd jó junglebe vagy ezreal midre?
ennyi erővel vigyenek nautilust midre ,mert miért ne

Sajna ez a gáz leonában ,ha noobokkal vagyok körbevéve esélyem sincs a győzelemre ,mert nem tudom egyedül le carryzni a gamet.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3320 Dátum: 14 jan 03, 20:06:39 »

Mi meg szépen elvesztettük ezt is. Még szerencse, hogy nem dobott vissza.

A Leona bannt már mondtam.

Rábeszélés alapján választom Luxot supportnak.

Mid Labanc

Utlosó emberke mit picckel?

Sorakát...

Így kerültem topra.

De még jó, hogy az eredeti topos az amumu volt, mert különben lehet mehettem volna dzsungelezni Luxal.

Igaz kissé lassan ment volna a golemek leverése, de a genk biztos tök jól ment volna vele.

----------

Tudjátok mire jöttem rá, hogy Yi-t nagyon nem szeretem rankeden látni. Még csapattársként se. Vagy főleg úgy.

Amit eddig láttam, az egy köcsög kis káeser volt.

1 vagy lekáeseli a csapatot, és opére gyúrja magát.
Ám ha a z ellenfélnek van némi gógyija, lefókuszálja, oszt meg is nyerték.

2 nyavalyog mert el merjük lopni a killjeit tím fájtban.

3 gyakorlatilag hasztalan teamfightban, mert kb semmi olyat nem tud, ami a csapat hasznára lenne

Heimerdildónál meg mekkora szemétség, hogy megmaradnak a tronyai, miután meghal?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 20:12:46 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3321 Dátum: 14 jan 03, 21:04:16 »

Hiába marad meg ,de nem tud löni (csak egy kis ideig még asszem),szóval kb olyan mint egy minion ami nem támad vissza és csak 5 goldot ad ,kb jóval gyengébb is (persze csak ha kivárod illetve túléled azt a kis időt ).
Ha visszont amíg távol van nem csapják le újra müködnek szóval ,ha az ellenfélnek van egy csepp esze amíg távol van mindig le kell csapkodni.

2 meccset nyomta sionnal és elég állat ikszdé
és az a poén ,hogy mehet top mid és botra is.

Első game egy 6 lvl + os tryndot bepusholtam a saját tornya alá ,szegény nem tudta ,hogy mit csináljon.
Ha támad és bekapcsolom pajzsot és stunolom ,ha nem vonul vissza a sieldem is rárobbantom amígvel kb 2/3 életén annyi is és pár sec arra nem elég még neki ,hogy full hp ról leverjen utána újra stun
és ekkor még nem is használtam R és ignitet.
Poén volt ,hogy később már 2vs1 ben voltam ,mert jungler lee is ott maradtt ,de még akkor sem pusholtak torony alá ikszdé

Második game support és elég durva volt amikor lvl 2 ön QW combom letépte xin életének felét.
a végén már 4vs5 be ,de megnyertük ikszdé

Olyan sokat nem öltem ,de elég sok assistom volt és nagyon beteg ,hogy amikor megindulok felé akár 1 vs2-3 ban is mindeki visszafelé sprintel mint állat.

Valamikor trollságból kipróbálom miden.
90% apsak a speeljei ,szóval miért ne és a pajzs védelmét és 90 % ban növeli ,szóval egy full ap buildnél kb 1k védelmet ad ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 21:07:21 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3322 Dátum: 14 jan 04, 01:21:54 »

Most aztán tényleg hiányzott az oracle.

Ellenfél csapatában volt egy Teemo és egy Patkány.

Az milyen már, hogyha az a patkány le van stunolva, akkor is láthatatlan marad? Volt, hogy úgy öltem, meg, hogy nem is láttam.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3323 Dátum: 14 jan 04, 01:46:04 »

Igazából pl teemo láthatatlanságát semmi sem töri meg csak azok a speelek amik az enemy mozgatásával járnak. (alistar ,rammus meg hasonlók)
Elég poén volt amikor leonával E t dobok aramon egy bokorra és szépen odaránt mint annak a rendje ,de semmi sincsen ott , elösször gondoltam ,hogy elfashelt onnan akit elkaptam ,mázli volt ,hogy csapattárasam oriana gyorsan kapcsolt és egy QR comboval kirántotta a helyéről.
Elég állat volt.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3324 Dátum: 14 jan 04, 12:57:48 »

Most aztán tényleg hiányzott az oracle.

Ellenfél csapatában volt egy Teemo és egy Patkány.

Az milyen már, hogyha az a patkány le van stunolva, akkor is láthatatlan marad? Volt, hogy úgy öltem, meg, hogy nem is láttam.

Én múltkor valami AOE képességű karakterrel voltam aramon, már nem tudom mivel. Arra emlékszek, hogy megöltem valakit, aztán Akalit követtem. Elbújt láthatatlanba, na akkor elkezdtem AOE képességgel támadni. Megöltem! Ja... Mégsem... Teemot öltem meg véletlenül xD Pedig már indultam volna pusholni, de időben észrevettem, és megöltem, így meg lett a triple.

Na meg egész jó Teemos videók vannak, hogy afkozva csinál triplet, vagy quadrát, már nem emlékszem, és közben belopta a baront. Ellenfél éppen nagyban baronozik, Teemo meg élő wardként afkozott. Aztán a baronnak van az a feldobó sav köpése, amitől a levegőbe dob. Teemot eltalálta, autoattack miatt megölte jarvant, meg a másik 2-t, 3-at, + a baront. Honorálták utána az afkost Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 13:00:34 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3325 Dátum: 14 jan 04, 13:46:56 »

Nah tkrisz tanulhatok tőled.

Kiskarimon véletlen junglere szórultam és ott még csak vi van jungler karim ,de gondoltam ha már free kipróbálom még egyszer leet.

Azt tudom ,hogy a W-t feltétlen quick re kell tenni ,de az ultit is érdemes?

Elég damagere buildeltem ,de elég jól müködött ,jó ki tudtam egy maget vagy adct szedni teamből ,vagy ha nem akkor jött az ulti.

Még egy kicsit szoknom kéne a ward jumpot ,de majd kialakul.

A végén még nekem is meg kell vennem ,mert tényleg kegyetlen , igazából nem is vettem csukát és mégsem tudtak lelépni előlem csak a kass (gyakran 2-3 ulti + flashel ikszdé)

Végre megtudtam ,hogy a W második aktíválása mit ad , sosem tudtam ,mert kevés volt a ADm és 20 alatt a healt nem mutatja.

Kérdésem az volna ,hogy mennyire érdemes tankosítani?
én így huztam :
elder lizard spirit
sign stone
hidra
last wisper
randuin
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3326 Dátum: 14 jan 04, 14:23:51 »

spirit visage nem árt neki, amúgy a "sign stone" nem feltétlen kell neki, illetve ha jungler vagy, akkor a locket sem jön rosszul
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3327 Dátum: 14 jan 04, 14:37:02 »

Én jungle itemet nem igazán szoktam venni neki. Az elder lizard spirit meg állítólag egyáltalán nem jó.
Többnyire megveszem a machetet, aztán el is adom később. Nem csinek belőle semmit. De ha akarsz neki, akkor vehetsz spirit of ancient golemet. Nem tudom, hogy megéri-e, de én nem nagyon szoktam jungle itemet venni.

Én többnyire bruiserre építem. Picit tankos, de többnyire sebzésre megy. Stílusonként eltérő. Én úgy játszok, hogy leassassinolom őket, ha kevés hp-juk van. De ha kell tank, akkor simán lehet tankosra buildelni. Nagyon tankosra még én sem próbáltam. Nekem kb így néz ki a buildem:
Magic res. cipő - szinte mindig jól jön.
Sight stone - ez nélkül én már nem vagyok hajlandó játszani Nevet Viszont tényleg csak akkor kell, ha nagyon assassin akarsz lenni.
Ravenous hydra
* ha dominál valamennyire az ellenfélnél az AP, akkor Locket of iron solari
Sunfire cape (elhanyagolható, ha sík hülyék az AD-k az enemynél. De az olyan eset ritka)
Frozen mallet - Picit tankosít, és ad AD-t.
* Ha kihagytuk volna valamelyiket, akkor még Blade of the ruined kinget szoktam venni.

Csak az a baj, hogy gyakran 4 aktiválható cuccot szedek össze + a trinketet. Aztán az 5-ös gombot nehéz nyomkodni mondjuk a blade of ruined king aktívjáért.

Quickre én semmit nem raktam. Igazából nem is nagyon foglalkoztam vele. Osztálytársam is nézett, hogy hogy a rákba vagyok képes pár másodperc alatt végrehajtani olyan bonyolult kombókat, hogy odahúzom magam a mideshez, mögébököm a wardot, ráugrok, és még visszarúgni is van időm, mind ezt smart cast nélkül.
Szerintem majd mostmár utána fogok ennek nézni, hogy hogyan lehet az ilyesmit beállítani, mert végülis hasznos lehet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 14:37:40 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3328 Dátum: 14 jan 04, 19:21:06 »

A gyors gombok nagyon megkönnyítik , nélkülük én nem is tudtam használni ,velük már valamennyire igen , általában én sem szoktam jungler itemeket gyártani (talán csak maonál szoktam) ,de a lizard azoknak való akik inkább gankelnek mint junglereznek.
Lenyom az ember 1-2 gankeket vissza jungler és gyorsan kapsz 80 extra gondot (nem mondom ,hogy jobb a többinél ,de ha már van akkor nem sajnálom az extra pénz miatt lecsapni 1-2 mobot, akkor lenne igazán jó ha nem 80 goldig stackelne hanem mondjuk 160-200 ig én kicsit gyorsabban ,akkor nagyon op lenne)

Szóval nagyságrendileg hasonló mint az én Vi buildem 1(ha nem kell def 2) damage item ,1 speed item a többi inkább védő.
Azért én a sign-et elég hasznosnak találom , nem is feltétlen a támadásban ,de a menekülésben ,esetleg üldőzésben elég hatékony ,nem beszélve arról ,hogy megkönnyítjük a sup és a csapat dolgot is egy kicsit ,még akko is ha random  helyen vannak a wardok.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 00:04:28 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3329 Dátum: 14 jan 04, 20:07:16 »

Tegnap. vagy mikor volt valami peccs, ha jól emlékszem.

Nem tudom, mintha lassabban mozognánaka karakterek.

Tegnap pl vettem Jinxnek egy movementes csukát, s kb úgy vánszorgott, mintha csak az alap cipője lenne
Naplózva

Oldalak: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins