24 nov 17, 17:36:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871970 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3300 Dátum: 14 jan 01, 00:57:41 »

Bőven lehet vinni midre és nem is rossz, sőt igazából elég jól érzi magát ott.
Lehet húzni full ap ra.
A range beli kisebb hátrányát le lehet dolgozni azzal ha a W jét nem magadra hanem az egyik minikédre dobod ,így lehet a távolabbi farmot is megszerezni.
Annyi furcsaságot szoktam még észrevenni ,hogy sokan a Q ra csak lvl7 en raknak , szóval lvl 5 ön 2 van W és 3 E-n (W a farm miatt ,mert ott már 150-200 körül sebez minikére).

Érdemes lehet neki a speel warp is csak sok ap kell neki ,szóval off tanknál nem annyira nyerő.

Ezeket mondom úgy ,hogy kb még nem is használtam csak ahogy játszottam ellene vagy játszott mellettem.

Shiro
Igazából teljesen egyetértek ,a supportnak ,ha jól csinálja tényleg elég könnyű dolga van.
Nem kell a minikékre figyelni és farmolni , persze cserébe figyelnie kell az esetleges rajtaütési lehetőségeket ,a gankekre és a wardokra (nah meg pingelni mint a veszedelem).
Szóval kb olyan mint egy sentinel ,aki ha kell segít ahol tud.

Majd elfelejtettem BÚÉK mindenkinek , sikerekben gazdag új évet mindenkinek.
 Dáridó Lajcsival
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 01, 00:59:39 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3301 Dátum: 14 jan 01, 15:44:32 »

BÚÉK a  ... kívánok! Nyelvesít

Meg van a Leona power uppom.

Mint kiderült nem "Wake up sunshine", vagy "Waking up sunshine", hanem "Walking on sinshine"

http://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U

Új év alkalmával új fényben trolkodhatok.

Ja és vigyetek egyszerre Cassiopeiaát és Yasuot, és játsszátok el a bagdadi kígyóbűvölőt.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3302 Dátum: 14 jan 01, 16:29:45 »

BUÉK!

Tovább próbálgattam Mordekaisert.
Full AP-re buildelve lehoztam a gamet. Csak kötelező neki egy pici spellvamp. Hextech gunblade tökéletes erre a célra. Katarina ellen mentem, hát hihetetlen, hogy miket műveltem.
A végén már reportolni akartak, mert cheateltem.  ikszdé
26/8/8 lett végül a statom. Szerintem még tuti játszani fogok ezzel a karival. Nagyon OP!
Csak a társak nem voltak hajlandóak teamfightolni, ezért persze hogy meg kellett halnom "-.-
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3303 Dátum: 14 jan 01, 18:01:09 »

Boldog Új Évet Kívánok minden Naruto-Kun.Hu-os tagnak, barátaimnak, ismerőseimnek és igaz játékosnak (aki káromkodik, direkt béna, gonosz, paraszt stb. nem számít annak)!

Megtaláltam mostani valómat, ami supportkodást jelenti. Leona és Thresh párti vagyok, ergo "support"-tankok. Leonával ez könnyebb, Thresshel túl könnyű ölni. Mosolyog
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

« Válasz #3304 Dátum: 14 jan 02, 01:34:15 »

Kedves emberek.

Normál gém

Leonéval megyek, társam egy Varus.

Ellenfél Vayne és Nidalee.

Természetesen Varus bepusholja őket torony alá, így értheté, hogy örliben csak akkor ugrok be, ha esélyét látom, az ellenfél halálának.

Rámszól, hogy ne lopjam a farmját. Mert bele mertem ütni párát a minionokba. Megjegyzem ekkor nekem 10 farmom volt, neki 35. S gyanítom, hogy a 10 perc környékén jártunk. (megj: időm többségében a bokorban kuksoltam)

Visszatérve a torony alá ugráshoz. Én beugrok torony alá, Varus elvitte az egyiket, én meg a másikat, de az életembe került.

Mire Varus beírja all csetbe, hogy: report fiora only steal.

nem sokkal ezután Teemo valamiért lejött botra. Én úgy gondoltam, akkor megyek topra segédkezni.

Út közben a Low hápés Kenenünket megvédtem, egy majdnem fullos Lee Sintől, és meg is szereztem neki a killt. A top belépőt viszont elrontottam.

Nagyjábol elvoltam Rivennel topon WW és Lee ellen.

Aztán Varus elkezd nyavajogni, hogy nincs suportja...

Egyébként fölényes győzelem.

---------------

Játékos típusok

Én farmom.
Az én killem.
Hülye noob nem segít.
A hülyéje csak fídeli azt a másik lént.

Már csak azt várom, hogy a mides elkezd valakit hibáztatni, ha veszít 1v1-ben.

Van olyan eset, melyben egy játékosnak eszébe jut, hogy a társa tán azért veszíti el a lént, mert az ellenfele kifejezetten jó képességekkel rendelkezik?

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 02, 01:40:22 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3305 Dátum: 14 jan 02, 02:09:09 »

Csak ,hogy elkeserítselek , nekem már vágták a fejemhez lux supportnál ,hogy a solo top (1vs2 ben ,megjegyzés amit direkt ő kért mert úgy érzi jól magát és tud falmolni) elbukik ,mert nem gankeltem.  (igen valszeg elmászok egy papír magel botrol topra ,amikor van junglerünk és ő nem kér segítséget,  Wátdöfákk )
Ennél a pontnál ,pont így éreztem magam:
http://0-gate.com/wp-content/uploads/2013/05/kick-in-the-baby-1024x575.png

Olyant én még nem hallottam ,hogy "sorry, i can't do anything he very good player" , pedig játszottam pár száz gamet ,de kitudja majd egyszer lehet megérem még ezt is  Gondolkozik vagy nem?  Technikai KO
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3306 Dátum: 14 jan 02, 12:14:08 »

Verbatimo
Tegnap engem kínlódva, de elismertek, amikor ELŐSZÖR kipróbáltam Mordekaiser midet.
Eleinte az ellenfél katarinája csak spammelte, hogy WTF, amikor nem tudott ellenem mit csinálni. Aztán jött a How?!... Végül: "Report Mordekaiser for pro."
Igaz, nem éppen vereség elismerés, de nekem már annak számított. Nevet
Ha anyáznak, vagy reportolni akarnak, amiért nekem jobban megy, az mindig jó érzés. Nevet
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #3307 Dátum: 14 jan 02, 20:22:17 »

Sziasztok!

Állítólag ha erre a linkre kattintotok, akkor X klikk után free RP-t kapunk, most nekem még 2 kéne, és megköszönném ha rámennétek, ha működik, akkor szólok és csinálhatnánk egymásnak Nevet

itt a link : http://rprewards.com/?ref=CdQghArne remélem műkszik :/
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3308 Dátum: 14 jan 02, 20:31:21 »

Nem működik, tudom, mert már próbáltam már próbáltam ezt és még 1001 ilyent és egy se jó :/ A végén mind surveyt kér, de sajnos Magyarországon egy sincs ami pedig van az mind kamu (már próbáltam nagyon sokat). Nagyon sok idő után újra elkezdtem játszani egy kedves osztály társammal, és azt kell hogy mondjam elég jól megújult a játék Nevet Az új champek nagyon tetszenek, kivéve azt hogy az új mindig 7800-ba kerül 1 hétig, mert hogy a Riot Games úgy nézi hogy tudnak kifacsarni az emberekből egy kis plusz pénzt Nevet Mondjuk ez még mindig semmi a Gamers First-höz képest... Nevet Mostanában inkább hajlok a tank,support irányába (mivel mindig ezt a "kasztot" sózzák rám xD). Egyébként játszik még valaki rajtam kívül Westen?
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #3309 Dátum: 14 jan 02, 20:36:27 »

Igen rájöttem ez a survey dolog elrontja az egészet, és nem fogok emeltdíjas smst kapni csak azért hogy free Rp-m legyen, marad a referalozás :/
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Shiro
Moderátor

« Válasz #3310 Dátum: 14 jan 02, 21:31:05 »

Megy a Solo Baron már egy lifestealos itemmel is. (meg úgy is, ha csak 5 item van) Ez gondolom a lifestealos rúnáknak köszönhető.

Azért nem gondoltam, hogy ennyit számít, az a 7% (6 rúna 1 mastery)

botok ellen 45 farm / 10 perc

a 100 farm 16:30 kor lett meg

Soraka keményen próbálta lopkodni

--- megnézem üresbe hogyan megy

üresbe boton 

74 a 10. percre

és 12:30-nál volt meg a 100

Mondjuk Katával egyszer rendes játékban megcsináltam 80-at a 10. percre.

Most akkor Ashevel nehézkesebb a farmolás, vagy bot miatt?

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 02, 21:48:01 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3311 Dátum: 14 jan 02, 22:22:51 »

Szerintem ashe az ok , a katások elég könnyen farmolnak (Q-W-E combo és kb kész is), ashenél max rálövöd a W és marad t az AA.
Bár ez csak "ránézésre" ,mert katát még életemben nem használtam ... várjunk csak , igazi assasin osztályból szökött champot csak yi evelynn nidalee és 1 szer akalit használtam ikszdé

Nah mindegy majd azokra is rászokok.

Nyomtam egy rankedet leonával mellettem lucian (fényduó kész ikszdé ) ellenünk tristana és zilean ,kezdetben tartottam zilentől ,mert eléggé oda tud csakni a dupla bombája ,de mázlira anafabétaként használta (saját és mi minikéinken és nem volt sok ap ja ,szóval rólam olyan 100 at dörrentett 1-1 le)
Earlynk elég jó volt 7-8 percre nekem és adc nek 2-2 killünk volt (a két killem véletlen EWQ comboból a Q agyonvágta őket ,totál nem direkt volt).
Végeredményben totális győzelem ,talán valami 34-12 re nyertünk ,ebből adc-nk 10:1 volt ,az a 1 halált is egy kései ss miatt kapta.

Egyben most próbáltam i az earnes itemet , végeredményben nem volt annyira rossz ,mert jól jött az a reg ,de a game alatt csak 5-600 goldot hozott ,szóval a saját árát nem kereste meg (mondjuk ,ha kell el is lehet adni szóval úgy már egészen okés )

Szerk.:
Még egy ranked ,sajna vereség , a renektorunk bucira feedelte az enemy nasusát(valahol 20-25 percél kapta a nasus az első halált 11 kill után ikszdé) és onnan nehéz nyerni
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 02, 23:38:04 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3312 Dátum: 14 jan 02, 23:46:24 »

2 ranked, 2 lose.
Ezreal mid. Gratutálok a mellesleg lengyel játékosnak. Vesztettünk miatta. Be megy midre ap Ezreallel, és veszít.
Nem volt sok esély.
Másodiknál kifókuszáltak, 12x haltam Gragassal. Vi keresztülsétál a lanemen, letámadom az ellenfelet, gondoltam segíteni jött. A francokat, elsétál közöttünk, meghalok. Normális? Nem. Utána elveszítettük végül. Engem fókuszáltak, és mindig csak a fél csapat volt a csatatéren. Így nem volt sok esély.

Szerintem a lollal mostanában kevesebbet fogok játszani. Felidegesített, hogy társak hülyék, és még engem reportolnak... Az még oké, hogy én se vagyok profi, de én legalább próbálok csapatban játszani, és minél inkább segíteni. Nem pedig direkt szivatni a társamat...
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 02, 23:49:58 írta tkrisz2 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3313 Dátum: 14 jan 03, 01:18:31 »

Át tudom érezni ezt , valamelyik nap engem is fenyegettek reportal ,amikor aramon ww-t tankra húzta.
Midenki noobozott ,mert hogy hibridre kéne és akkor auto attack al annyira healel ne ,hogy nem is tudnák megölni ,ami kb igaz is egy normál csapat ellen ,de az enemy egy full stun és slowos team volt szóval általában mire odaértem már 2/3 ad életemet leszedték és azért annyira nem healel ,hogy onnan visszahozza.

Amúgy tkrisz2 próbálkozz te is úgy a rankeddel mint én:
Ha nyersz akkor nyomj még egyet , amikor vesztesz akkor hagy ott pár napra és újra.
Amikor így játszok akkor egészen jól szokott a pont jönni csak akkor van a hiba ,amikor egy lost után felhúzom magam és megyek még egyet (amit akár nyerek akár vesztem már csak idegesít  , mondjuk fúrcsa mód olyan 65% ezeket bukom)

A közeljövőben 3 champot akarok megvenni a mainemre:
jinx
,mert rühellem ,amikor fenyegetnek rankeden vagy normál gamen ,hogy én adct játszok ,amikor csak olyan adc im vannak akit nem szeretek normalon játszani (aramon igen ,mert ott op urgot ashe sivir teemo és tristana is),
Néla ki akarom használni a blitznél és nidaleenél elsajátított jó darts tecknikámat ikszdé

Lulu
Ha már ranked és sup akkor kell egy lulu ,mert cuki (és csak 2. lagos ok ,hogy nagyon jól lehet cc ni vele és ad ap és hibridben is jó akár 1vs1 ben killekre is )

Sion
Mert tetszik ,hogy védelemmel öl ikszdé

Szóval kezdhetek gyűjtőgetni ,mert egyben asszem 14k amibl megvan kb 2 ikszdé
(ezt januárban olyan szinten el akarom érni ,hogy sion és még egyik meglegyen ,ami napi 1 winekből majdnem meg is lenne ,ha hozzájönnek a elkerülhetetlen lostok akkor meg is van)

Tisztára fel vagyok tűzelve  Yóóóó
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3314 Dátum: 14 jan 03, 02:20:08 »

Ranked.

Rivennel

Látopm midelödik a dolog.

Megyek arra, közben észre veszem, hogy a folyón az egyik kis bokorban vannak ketten. Lee is ott van mellettem, hát gondoltam rájuk ugrok stun és elpicsázzuk iket.

Rájuk ugrottam egymagam, stunoltam iket egymagam, ütöttem őket egymagam, és meghaltam egymagam.

Lee futkározott jobbra balra, mint a mérgezett egér.

Mondom Lee?

Annyit mondott: Bocsi, akkor ő is meghalt volna...

Mondom magamban persze, van pajzsod, meg eltudtad volna rúgni az egyiket, dehát nem igazán értek Leehez, csak láttam miket csinál.

Végül persze nyertük.

Meg teljesen véletlen kezdés, de mi a véleményetek róla

1 élettöltő gyöngy
5 poti
1 ward

eredetileg

2 élettöltő és 4 poti lett volna, csak potibol véletlen 5-öt vettem

----
Még egy győzelem kata mid Gargas ellen.

Volt egy goldos Nocturne a csapatunkban, hát hirtelen megijedtem, hogy az ellenségnek is van egy goldosa, de nem volt.

Egyébként Nocturne, hát hogy is mondjam, az elején mintha nem lett volna.

A kövi már promós lesz

----

1. promó nyerve

Leonával Supportoltam Jinxet.

Olyanokat írogatott, hogy pró vagyok, meg az ellenfélnek írogatta, hogy honoráljanak ikszdé

Persze azért ő is illedelmesen játszott.
Mármint nem pusholta be őket torony alá, hanem csak simán last hitelt.

De egyébként, meg majdnem összevesztünk, mert ignicét vittem exfaust helyett. Nyelvesít

Ugyan akkor kezdek aggódni, mert ez volt zsinórban a 4, ranked győzelmem.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 04:18:54 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins